Best VPN for PC – Sistem združljiv pregled za vse blagovne znamke PC

Računalniki zdaj obstajajo kot nenadomestljivi sestavni deli našega sodobnega sveta. Obstajajo vsepovsod od bolnišnic do korporacijskih hiš, uporabnikom omogočajo opravljanje številnih nalog. Skoraj nemogoče je preživeti brez vašega računalnika. Ker pa njihova priljubljenost še naprej narašča s hitrostjo, se tudi tveganje za podatke, ki jih hranijo in prenašajo, znatno poveča. Zaradi tega je nujno, da delujejo pod okriljem najboljše storitve VPN. Torej, če vam ponudimo najboljši možni vodnik, je tu vodič o najboljšem VPN-ju za osebni računalnik.

Ali so osebna omrežja VPN varna za uporabo?

VPN-ji so verjetno najvarnejši način za anonimno brskanje po internetu in ohranjanje zasebnosti v digitalnem okolju. V današnjih časih je hitro potrebno, da vsak posameznik uporabi VPN za zaščito pred krampami in vdorom v zasebnost.

Ali so PC VPN-ji varni za uporabo?

Od povezav z zlonamerno programsko opremo do goljufij z lažnim predstavljanjem in kriminalnih hekerskih skupin do tistih, ki želijo v računalnikih izkoristiti ranljivosti z ničelnimi dnevi, grožnje prihajajo v različnih stopnjah, vendar lahko vsak ustvari znatno škodo za vaše osebne in poslovne podatke.

V nasprotju s splošnim prepričanjem VPN-ji ne zavajajo samo IP-jev in preusmerijo samo vaš spletni promet. Sodobne storitve VPN vam lahko nudijo zelo varne funkcije za dostop do spleta, kot so stikala za ubijanje, preprečevanje puščanja IPV6, podpora več protokolov, šifriranje visoke kakovosti in še veliko več, kar zagotavlja, da imajo ostrostrelci precej težaven dostop do svojih podatkov.

Ali je zakonito uporabljati osebni računalnik VPN?

Razen nekaterih zelo represivnih režimov in držav na svetu, kot sta Iran in Kitajska, so VPN popolnoma zakonite za uporabo in uporabo po vsem svetu. Internet v prebivalcih, kot so ZDA, Evropska unija, Velika Azija in Bližnji vzhod, so najvidnejši uporabniki na svetu.

Ali je zakonito uporabljati računalniški VPN?

In ko se vse razvija in najdemo nove načine uporabe stvari, se industrija VPN ne razlikuje, saj zdaj ponujajo toliko ekskluzivnih storitev kot pred nekaj leti.

Na primer tistih od nas, ki radi pretakamo svojo najljubšo spletno video vsebino, nam lahko verodostojen računalniški VPN pomaga pri deblokiranju in dostopu do vsebine, omejene z geo. Uporabniki, ki živijo v Veliki Britaniji, zdaj nimajo težav z dostopom do oddaje, namenjene samo ameriškemu občinstvu, če uporabljajo dobro PC VPN storitev.

VPN so izraz svobode in nadzora posameznika, zaradi česar niso samo zakonsko, temveč tudi moralno sprejemljivi in ​​priporočljivi.

Ali je varno uporabljati PC VPN v vseh napravah?

Kot v primeru vseh kategorij izdelkov in storitev na svetu, obstajajo tudi v svetu PCNN prevare in prevare. Večinoma se morate izogibati brezplačnim storitvam VPN in tistim, ki obstajajo na področju Android & ekosistem za aplikacijo za iOS.

Ali je varno uporabljati PC VPN na vseh napravah?

VPN-ji so kapitalno intenzivni izdelki zaradi infrastrukture, ki je potrebna za njihovo izvajanje, kot so globalni strežniški sistemi, funkcije za podporo protokolom in podobno, zato večina brezplačnih storitev ohranja svoj denarni tok s prodajo uporabniških podatkov, neželenimi oglasi ali vsaditvijo sledilnih kod znotraj naprav.

Najboljši VPN za osebni računalnik, ki ga bomo omenili kasneje v tem pregledu, so neizmerno zaupanja vredni in obstajajo z edinim namenom, da uporabnikom zagotovijo največjo varnost na spletu. Ti ponudniki VPN so lahko dragi, vendar ste lahko prepričani, da so varni za uporabo v vseh napravah, npr. Tabličnih računalnikih, pametnih telefonih, osebnih računalnikih in drugih.

Podprti VPN blagovnih znamk

Skoraj ni nobenih znamk osebnih računalnikov, ki ne nudijo podpore VPN-jem. To je zato, ker blagovne znamke osebnih računalnikov zagotavljajo samo strojno opremo in običajno ne’t omejijo dostop do nameščanja določene programske opreme v svojih sistemih.

Ne glede na to, ali imate prenosni računalnik HP ali uporabljate nov sistem proizvajalca Lenovo, bi VPN zagotovo deloval na njem. Apple, Acer, Razer, Samsung, Dell, Asus, Microsoft in druge, so vse najbolj priljubljene blagovne znamke osebnih računalnikov na svetu in vse podpirajo VPN.

Vendar nekateri OS težko otežijo namestitev in VPN kot npr. nekoderji in programerji lahko težko namestijo VPN neposredno v svoje sisteme.

Na drugi strani ponudniki VPN ponujajo namenske aplikacije za uporabo v drugih priljubljenih operacijskih sistemih, kot sta Windows in Macs, kar vam olajša prenos in nastavitev skoraj vseh ponudnikov VPN, na katere ste naročeni..

Podprti VPN operacijskega sistema PC

Ker priljubljenost VPN-jev še naprej narašča, ker ljudje najdejo številne nove prednosti njihove uporabe, so skoraj vsi OS začeli nuditi prirojeno podporo programski opremi. Bolj priljubljene OS, kot so Windows, Android, iOS in Macs, pokriva večina VPN-jev prek namenskih aplikacij za platforme.

Vendar bolj zapleteni OS, kot sta UNIX in Linux, ne dobijo svojih namenskih aplikacij s strani ponudnikov VPN, saj imajo ti OS veliko distribucij in konfiguracij, zaradi česar je Herculean naloga razviti posebno aplikacijo za platforme.

Vendar se ni treba znebiti, ker tisti, ki uporabljajo platforme, kot je Linux, večinoma spadajo v tehnično središče in so v poklicih, kot so kodiranje, programiranje, varnost podatkov in podobno, tako da se znajdejo po tako zapletenih namestitvah.

Po drugi strani je na voljo veliko podrobnih vodnikov z vrhunskimi VPN-ji, ki vodijo skozi številne zapletene nastavitve na izjemno enostaven način.

Najboljši VPN za seznam osebnih računalnikov

Tu je izčrpen seznam z najboljših 10 najboljših VPN za osebni računalnik:

 1. ExpressVPN
 2. PureVPN
 3. NordVPN
 4. IPVanish
 5. ZasebnoVPN
 6. Ivacy VPN
 7. TunnelBear
 8. CyberGhost
 9. TorGuard VPN
 10. Zasebni dostop do interneta (PIA)

Najboljši VPN za PC 2018

Ni dovolj, da bi bili samo ustrezni v svetu VPN-jev, saj sodobni potrošnik zahteva dodatne funkcije in novo uporabnost, če bo plačal za storitev.

Navidezna omrežja VPN, ki komajda izpolnjujejo merila za najhitrejši VPN, kot je ponudba omejenih strežnikov, povprečna varnost podatkov in sposobna podpora strankam, lahko preživijo na trgu, vendar nima mesta na našem seznamu Best VPN for PC 2018.

Zagotavljanje strežniške infrastrukture, ki je razširjena po več deset državah in vsebuje tisoče IP-jev, zagotavlja izjemno varno šifriranje in podporo protokolom, ki lahko odblokira karkoli od Netflix US do HotStar India in je sposobna napajati celo veliko več kot to, tukaj je naš seznam za top VPN za PC 2018:

Cena ponudnika ($) Funkcije Ocena Ponudnik s popustom

 1. Surfshark

  Surfshark

  11,95 $1,99Na mesec

  • 800+ strežnikov v 50+ državah
  • Šifriranje AES-256-GCM
  • 24/7 Klepet v živo
  • Brez pravilnika o beleženju
  • Neomejene sočasne povezave
  • Aplikacije za Windows, Mac, iOS & Android

  Zanesljivo obisk spletnega mesta s popustom 83%
  Preberi pregled

 2. PureVPN

  PureVPN

  10,95 $2,91Na mesec

  • 2.000+ strežnikov v 140+ državah
  • 256-bitna šifriranje AES
  • 24/7 Klepet v živo
  • Brez pravilnika o beleženju
  • 5 Hkratna povezava
  • Aplikacije za Windows, Mac, iOS & Android

  Zanesljivo obisk spletnega mesta s popustom 73%
  Preberi pregled

 3. ExpressVPN

  ExpressVPN

  12,95 $8.32Na mesec

  • 3.000+ strežnikov v 94 državah
  • 256-bitna šifriranje AES
  • 24/7 Klepet v živo
  • Brez pravilnika o beleženju
  • 3 hkratne povezave
  • Aplikacije za Windows, Mac, iOS & Android

  Zanesljivo 35% popust na obisk spletnega mesta
  Preberi pregled

 4. Ivacy

  Ivacy

  9,95 $2,25Na mesec

  • 1000+ strežnikov na 100 lokacijah
  • 256-bitno standardno šifriranje vojaškega razreda
  • Podpora klepetu v živo je odlična
  • Ponudnik ničelnih dnevnikov
  • Na voljo je več več prijav
  • Aplikacije za Windows, Mac, Android, iOS in razširitev za Chrome

  Zanesljivo 77% popusta Obiščite spletno mesto
  Preberi pregled

 5. CyberGhost

  CyberGhost

  12,99 $2.75Na mesec

  • 3.700 strežnikov v 60 državah
  • 256-bitna AES šifriranje
  • 24/7 Klepet v živo
  • Stroga politika brez dnevnika
  • 7 hkratna povezava
  • Aplikacije za Windows, Mac, iOS & Android

  Zanesljiv 77% popusta Obiščite spletno mesto
  Preberi pregled

ExpressVPN - Vrh linije VPN Posebej za osebne računalnike

Podjetje ExpressVPN temelji na podatkovno prijazni regiji Britanskega Deviškega otoka in se ponaša z več kot 2000 strežniki na 148 lokacijah po vsem svetu. “Najbolj zaupanja vreden VPN na svetu” precej v redu.

Najboljši VPN za PC 2018

Nikoli se ni hranil ali spreminjal v uporabniških dnevnikih. Kot dokazuje nedavni primer v Turčiji. Express VPN prikazuje vzorno celovitost za zaščito zasebnosti potrošnikov.

Preberite v celoti v tej posodobljeni recenziji expressvpn.

Povrhu vsega pa šifrira podatkovne pakete s svojih strežnikov v šifriranju AES 256, nudi podporo vsem zelo varnim protokolom, kot je Open VPN, odklene skoraj vsa geografsko omejena mesta za pretakanje in vsebino in celo nudi namensko podporo prek izvornih aplikacij v širok repertoar platform.

Edina slabost te storitve je, da prvič, ponuja le tri hkratne povezave, drugič pa ne’ne pridejo poceni. Letni načrt stane 99,95 USD enkrat, za dveletni načrt pa morate enkrat porabiti 69,95 USD.

Prednosti

 1. Namenske aplikacije v združljivem računalniku OS
 2. Podpora za več možnosti plačila
 3. Visoki standardi šifriranja
 4. Razširjena podpora protokola
 5. Pravilnik o ničelnih dnevnikih

Slabosti

 1. Brez namenskih strežnikov P2P
 2. Dragi načrti cen

obisk-expressvpn

PureVPN - ponuja zelo združljivo aplikacijo za osebne računalnike, ki je enostavna za uporabo

PureVPN s sedežem v Hong Kongu je storitev, ki je vedno naredila dodatno miljo do streženja svojim strankam in jim nudi neizmerno lahkoto v smislu vseh vidikov, povezanih z uporabo storitve. Pa naj bo’S cenovno zelo ugodnimi načrti cen ali razširjeno domačo podporo / aplikacijami za več platform, PureVPN ostaja storitev za prebijanje poti.

PureVPN za pc

Svojim naročnikom ponuja vse, kar zadeva ekskluzivne funkcije, kot so stikalo kill, NAT požarni zid, zaščita pred puščanjem DNS, zaščita DDoS, odblokiranje zmogljivosti za pretakanje spletnih mest, split split tunneling, Onion over VPN in še več.

Preberite podrobnosti v tem pregledu Pure VPN.

Če tega primanjkuje, je področje zabave in izpolnjevanja zahtev za izročitev podatkov oblasti. Vendar bodite prepričani, da je bilo ugotovljeno, da storitev vodi dnevnike uporabnikov, pri čemer gre za kaznivo dejanje.

Za druge dejavnosti svobode v internetu, kot so na primer torrenting ali pretakanje vsebine z omejenimi možnostmi, PureVPN ne bo igral predvajalnika in preusmeril vaših podatkov.

Ta storitev je ugodna za proračun. Dvoletna naročnina na PureVPN vas bo stala le 69,12 USD enkrat, letna naročnina pa ne’niti to ne bo drago in morate enkrat plačati 59,04 dolarja.

Prednosti

 1. Zaščita DDoS deluje na vseh računalniških sistemih.
 2. Namenski strežniki P2P in Torrent
 3. 750 + strežnikov v 141 državah
 4. Točka VPN
 5. Nat Firewall
 6. Podpora več protokolov, vključno z OpenVPN in L2Tp
 7. Omogoča split tunnel

Slabosti

 1. Hrani nekaj dnevnikov
 2. Brezplačna preizkusna različica ni na voljo

Obiščite PureVPN

NordVPN - Zagotavlja varnost najvišje stopnje za osebne računalnike

NordVPN je z eno najhitrejših hitrosti med pregledovanjem na vseh platformah izjemno zanesljiv in ponuja široke rešitve za vse vrste VPN uporabnikov. Ta ponudnik že od začetka ne bo bogat, vendar se le redki lahko ujemajo z njegovimi varnostnimi funkcijami in neverjetnim številom strežnikov, ki skupaj šteje 3359+ strežnikov v 60+ državah.

NordVPN za pc

NordVPN s sedežem v Panami ponuja šest hkratnih povezav, podporo več protokolov, ekskluzivno funkcijo SmartPlay za pretočna spletna mesta, kot sta netflix in dvojno šifriranje za dodatno varnost. Vendar se prednosti pri tem ne ustavijo, saj lahko na ponudnika računate, da bo imel najdaljši čas dela in se soočal z minimalnimi, če obstajajo, motnjami pri nadaljevanju storitve.

Ne pozabite preveriti našega posodobljenega pregleda nordvpn.

Prej je bila ena od cenovnih storitev, zdaj pa je v cenovno ugodnem oknu, ki je stala le 125,64 USD za triletni naročninski načrt..

Prednosti

 1. OpenVPN, IKEv2 / IPSec, L2TP / IPSec, PPTP in SSTP protokoli za vse modele računalnikov.
 2. Namenski P2P in torrenting.
 3. Tor z VPN na voljo
 4. Brezplačno preizkusno obdobje
 5. Na voljo dvojna enkripcija
 6. 3359 strežnikov v več kot 60 državah
 7. Sprejeta bitcoin in plačilna stena
 8. Funkcija SmartPlay za pretočna mesta

Slabosti

 1. Mesečni načrt je drag pri 11,95 USD na mesec

Best VPN for PC - Sistem združljiv pregled za vse blagovne znamke PC

IPVanish - ponuja brezšivno podporo za pretočna spletna mesta za osebne računalnike

Če iščete ponudnika VPN, ki ne bo pokvaril HD kakovosti vaše pretočne vsebine in tudi ne dovoljuje, da bi ikona varovanja večino časa visila po zaslonu, potem se lahko srečate s svojo tekmo z IPVanish.

IPVanish za pc

S čudnim imenom se je servis uveljavil pred uveljavljenimi tekmeci. IPVanish ponuja šifriranje AES 256, več protokolov, hitrost zippy, nizke čase pingback-a, 1000+ strežnikov in več,

Kar pa smo pri BestVPN.co najbolj priljubljeni pri tej storitvi, je, da je njen UX v namenskih aplikacijah izjemno tekoč in enostaven za krmarjenje, zato je najbolje, da poskusite s prvo uro.

Prednosti

 1. Na voljo je neomejena pasovna širina za vse omrežne računalnike.
 2. OpenVPN in L2TP / IPsec VPN protokola
 3. Odblokira vsebino z omejenim geografskim dostopom
 4. Pravilnik o ničelnih dnevnikih
 5. 40.000+ skupnih IP naslovov

Slabosti

 1. Podpora strankam je počasna
 2. Brez brezplačne preizkušnje

Obiščite IPVanish

PrivateVPN - Enostaven in enostaven za uporabo VPN za PC

Pri vsaki storitvi ali izdelku je najboljša stvar preprostost in naklonjenost zahtevnosti. PrivateVPN je na našem seznamu zelo varna in vse bolj racionalizirana storitev, ki ponuja vse, od odstranjevanja Netflixa do najvišjega varnostnega dostopa na izjemno enostaven način.

PrivateVPN za pc

Čeprav je storitvi res treba povečati število strežnikov s samo 80 strežnikov, trenutni nikoli ne blokirajo ali pretiravajo, da bi hitrosti prestopili na neuporabne ravni.

Poleg tega PrivateVPN ne bo shranjeval vaših dnevnikov, šifriral bo vaše podatke s šifriranim profilom razreda AES 256, nudil bo raznoliko podporo protokolom in zagotovil enostavno dostopnost in podporo na vseh platformah prek domačih aplikacij.

Načrti za oblikovanje cen so glede na industrijske standarde nekoliko nekonvencionalni, saj ni na voljo dolgoročne naročnine. Za trimesečni naročninski načrt boste morali plačati 50,40.

Prednosti

 1. 2048-bitno šifriranje z AES 256 za vsako varnost računalnika.
 2. 30 dnevna brezplačna preizkusna različica
 3. Ničelno hitrost dušenje
 4. 56 Lokacije strežnika
 5. Protokoli vključujejo Open VPN, PPTP, L2TP, Ikev2 & IPSec
 6. IPv6 Zaščita pred uhajanjem

Slabosti

 1. Dolgoročni načrt cen ni na voljo
 2. Težaven vmesnik UX za Native Apps

Obiščite zasebno zasebno omrežje

Best VPN for PC Free

Brezplačne storitve so vedno privlačne za uporabnike iz celotnega spektra, vendar danes’s ultra modernim, visokotehnološkim svetom, morate biti previdni pri tem, na kar se prijavljate, zlasti pri brezplačnih ponudnikih.

Večinoma brezplačnim VPN-jem ne gre zaupati, ker če vam ne zaračunajo storitve, potem najverjetneje z drugimi tokovi raketirajo prihodke. Ta scenarij je za uporabnike VPN lahko zelo tvegan, saj, ko nekomu zaupate, da bo varoval vas in vaše podatke, in namesto tega poskušajo razmišljati o njegovem zaslužku, so lahko rezultati pogosto v celoti škodljivi..

Vendar pa še vedno obstaja nekaj brezplačnih ponudnikov VPN, ki vam omogočajo, da svoje internetne dejavnosti nadaljujete pod njihovim budnim in varnim pokrovom, ne da bi vas kdaj poskušali na kakršen koli način zavesti..

Tukaj je naš najboljši brezplačni VPN za seznam osebnih računalnikov za leto 2018:

TunnelBear VPN - ponuja odličen vmesnik za aplikacije za osebni računalnik

Verjetno najbolj zaupanja vreden brezplačni VPN, ki smo ga kdajkoli naleteli na BestVPN.co, TunnelBear ponuja zgledno varnost in dostop do strežnika (o čemer razpravljamo v tem pregledu predorov). Z blagovno znamko Bear, ki je v namenskih aplikacijah žigosana po njihovem uporabniškem vmesniku, je ta VPN tako enostaven za uporabo, da ga lahko uporabljajo vsi, tudi tisti, ki pred tem nimajo izkušenj z VPN..

Best VPN for PC Free

Na hitrostnih preizkusih je precej dobro upošteval dejstvo, da ponuja storitev brezplačno. Vendar mora biti pri njih najboljša njihova odprtost. Znano je, da so brezplačni VPN-ji precej restriktivni, vendar TunnelBear ponuja pet hkratnih povezav, ki omogočajo, da vso spletno napravo vstavite pod njen zaščitni pokrov, kadar prenašate svojo dejavnost v spletu.

Če pa nas ta storitev izklopi, je omejitev pasovne širine podatkov 500 MB, kar je videti, da je nekaj tako dobrega, vendar zaradi omejitev uporabe tega ne morete imeti več.

Prednosti

 1. 5 naprav je mogoče istočasno povezati v vsakem računalniku.
 2. Zmogljivo šifriranje
 3. Uporabniški vmesnik je neverjetno enostaven za uporabo

Slabosti

 1. Nizka zgornja meja podatkov
 2. Ne podpira P2P / Torrenting

Hide.Me - zelo varna šifriranje vaših podatkov

Brezplačni VPN, ki prikazuje nič oglasov, je že zmagovalec. Hide.me je že nekaj časa kot vrhunski brezplačni VPN za osebni računalnik in v tem obdobju; pridobil je sloves hitrega in brez nujnega varnega ponudnika.

Skrij.me za pcNa stotine tisoč uporabnikov storitve lahko jamči za dejstvo, da je ta VPN zelo varen v smislu varovanja zasebnosti uporabnikov in da se ne prepušča nobenemu smešnemu poslu, kot je vstavljanje sledilnih kod ali odprodaja uporabniških podatkov.

Na voljo je omejitev pasovne širine 2 GB za brezplačne uporabnike, kar je dovolj, če upoštevate doslednost brskanja z majhno lahkoto. Na spodnji strani lahko v storitev priklopite samo eno napravo, ki je zagotovo okorna, vendar to lahko vzamemo, dokler storitev ostane tako dobra, kot je zdaj.

Prednosti

 1. Neverjetni standardi šifrirnega računalnika
 2. Izrecno naveden pravilnik o dnevnih dnevnikih.
 3. Visoke hitrosti

Slabosti

 1. Strežniki v samo 3 državah
 2. Ni primerno za odklepanje vsebine, omejene z geo
 3. Na voljo je samo povezava z napravo

ZoogVPN - Omogoča podporo P2P za osebne računalnike

Čeprav se ime sliši dovolj nenavadno, je storitev vse prej kot to. ZoogVPN velja, da je BestVPN.co brezplačen VPN za osebni računalnik, zaradi ničelnih lažnih obljub in maksimalne dostave za vse brezplačne funkcije.

ZoogVPN za pc

Je eden redkih VPN-jev za Free, ki uporabnikom omogoča, da se prepustite povezavi P2P, ne da bi jih izvlekel iz saga o pasovni širini. Šifriranje je 128-bitno, kar lahko zagotovo izboljša, vendar je razmere varno za varovanje svojih dejavnosti v spletu.

Ima pravilnik o ničelnih dnevnikih in uporabnikom omogoča, da povežejo eno napravo in porabijo do 2 GB pasovne širine podatkov vsak mesec.

Prednosti

 1. 2 GB podatkovna kapa za vse uporabnike računalnika.
 2. Zagotavlja razmeroma močno šifriranje
 3. Hitri strežniki

Slabosti

 1. Podpora strankam vzame preveč časa
 2. Na voljo je povezava z eno napravo

Windscribe VPN - velik omejitev pasovne širine podatkov za osebne računalnike

Relativno nova storitev, v primerjavi z drugimi ponudniki na seznamu, je Windscribe ena boljših brezplačnih storitev VPN, kar ponuja trenutni trg.

WindscribeVPN za pc

Najboljši del te storitve je njena velikodušnost, ki je omogočila nepregledno 10 GB podatkovno omejitev, neomejene povezave med napravami, namensko podporo P2P in celo predstavljen zaviralec oglasov.

Z VPN smo bili izključeni le zaradi pogostih okvar v neprekinjenosti storitev. Tudi ekipe za podporo strankam so se počasi odzivale, vendar glede na to, da je nov, mu lahko zagotovimo čas za izboljšanje teh težav in njihovo uskladitev glede na pričakovanja uporabnikov..

Prednosti

 1. 10 GB podatkovna kapa za vsako znamko računalnikov.
 2. Neomejene povezave z napravo
 3. Ima Ad-Blocker in požarni zid
 4. Podpira P2P / Torrenting

Slabosti

 1. Ne podpira OpenVPN
 2. Razčlenitve pogoste

Best VPN for PC Free Download

Če želite prenesti katero koli domačo aplikacijo za OS za osebne računalnike, morate prenesti te povezave ponudnika (seznam je ločen med najbolj plačanimi in najbolj brezplačnimi VPN-ji za osebni računalnik):

Najbolj plačan VPN za osebne računalnike:

 • https://www.expressvpn.com/vpn-software
 • https://www.purevpn.com/download
 • https://nordvpn.com/download/
 • https://www.ipvanish.com/vpn-setup/
 • https://privatevpn.com/why-privatevpn/our-vpn-features/apps/

Najboljši brezplačni VPN za osebne računalnike:

 • https://www.tunnelbear.com/apps/windows
 • https://hide.me/en/software
 • https://zoogvpn.com/vpn-apps
 • https://windscribe.com/download

Zaključek

Od impresivnih 40 milijard dolarjev tržne velikosti industrija VPN načrtuje eksponencialno rast in doseganje tržnih 70 milijard dolarjev, kar spodkopava naraščajoče znanje med ljudmi o lastni vrednoti uvedbe VPN-ja..

VPN-ji niso samo domišljijske varnostne naprave, ki jih je treba obravnavati kot novosti, ampak v naši dobi doslednih zarot s podatki, kot je škandal Cambridge Analytica, morajo spletni uporabniki znova premisliti, kakšne prednosti lahko prinese dobra storitev VPN..

Za osebne računalnike, ki shranjujejo in prenašajo večino vaših osebnih, finančnih in poslovnih podatkov, so VPN nepogrešljivo blago. Če uporabnik bere ta pregled v letu 2018, ga morate pridobiti ali pa tvegate, da boste del večjih in bolj škodljivih podatkovnih škandalov, od katerih bi nekateri lahko na koncu prinesli več škode v življenju, kot bi jo lahko kdaj zamišljeno.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me