Best VPN for iPad – Popoln varnostni vodič z uporabo brezplačnega iPad VPN

Apple’Izdelki so bili že od preloma 2. tisočletja, priljubljene blagovne znamke, kot sta iPod in iPhone, pa so povečale prodajo v milijonih prodanih enot na leto. Ker pa je priljubljenost blagovnih znamk s sistemom iOS rasla, so se v spletni domeni povečale tudi grožnje, usmerjene proti njej.

Pametni hekerji so vedno na udaru, da vdrejo v vaš iPad in dobijo svoje podatke. Najboljši VPN je vaša najvarnejša stava, da vaš iPad doseže raven varnosti, ki je potrebna za preprečevanje tako nevarnih groženj.

Tu je izčrpen vodnik BestVPN.co za najboljši VPN za iPad, ki je namenjen temu, da vas opremijo z vsemi informacijami, da se pravilno odločite, ko gre za izbiro najustreznejšega in iPadu prijaznega VPN-ja..

Najboljši VPN za ipad

Kaj je VPN na IPad

IPad svojim uporabnikom ponuja veliko več v smislu lastnosti in funkcionalnosti kot vsak drugi tablični računalnik, ki je na voljo na trgu. Pojav iPad-a se je začel v novi dobi povezljivosti, ki jo poganja naprava, ki vam omogoča, da naredite vse, kar lahko naredite na namizju, neprijetnost običajnih osebnih računalnikov.

iPade lahko uporabljate kjer koli. Od klopi v parku do lastne spalnice so iPadi uporabnikom omogočili ogromno dostopnost. Ker pa ste z iPadom vedno povezani z internetom zaradi številnih dejavnosti, kot so pretakanje, igranje spletnih iger, nakupovanje, branje in celo učenje, lahko vaši občutljivi podatki ogrozijo precej enostavno.

Kaj je VPN na IPad?

Zaradi tega morate sprejeti ustrezne varnostne ukrepe. Na primer, VPN v iPadu vam omogoča, da pridobite dodatno varnostno varnost v spletu, da ste varni pred zlonamerno programsko opremo, virusi, prevaranti in celo socialno zasnovanimi sporočili o neželeni pošti. A prednosti le ne’t konec. Sodobni najboljši VPN-ji v današnjem času vam omogočajo ogled in deblokiranje vsebine, omejene z geo.

Vaš IP celo skrivajo pred avtorskimi pravicami, ko Torrenting, šifriranje občutljivih podatkov, kot so številke kreditnih kartic in več. To je razlog, zakaj VPN hitro postanejo nepogrešljivi na vsaki napravi, vendar se njihov pomen povečuje, ko se ukvarjate z napravo, kot je iPad, ki jo spletni uporabniki uporabljajo veliko bolj besno.

Zakaj potrebujete VPN na IPadu

iPadi so bolj napredne in zelo razvite različice tabličnih računalnikov in so ena najbolj priljubljenih dostopnih naprav za brskanje po internetu. Vendar današnji internet predstavlja svoj pravičen delež tveganj, obveznosti in omejitev, večino katerih je mogoče nevtralizirati z uvedbo VPN-ja..

Zakaj potrebujete VPN na IPad?

Na primer Netflix je priljubljena storitev pretakanja na zahtevo, vendar ponuja različne knjižnice vsebin v različnih državah. Torej, kar lahko uporabnik vidi z Netflix Novo Zelandijo, bi bilo povsem drugače, kot je Netflix UK ponudil svojim uporabnikom. Uporabniki zdaj potrebujejo VPN, da zaobidejo te moteče geo-omejitve vsebine in uživajo v njihovi naročnini v največji možni meri.

Poleg tega lahko VPN-ji precej olajšajo in varneje naložijo hudournik na iPadu, varujejo pred grožnjami zlonamerne programske opreme, odvrnejo hekerje pred krajo vaših občutljivih podatkov in vam zagotovijo večjo anonimnost v spletu.

Kako izbrati najboljši VPN za iPad

Ko se odločite za storitev VPN, ki bo zagotovila zaščito za vaš iPad, morate upoštevati nekaj pomembnih dejavnikov, preden se odločite za določenega ponudnika. Spodaj je seznam funkcij, ki jih mora ponuditi ponudnik, da se njegova storitev šteje za najboljši VPN za iPad:

Kako izbrati najboljši VPN za iPad

Tu je seznam funkcij, ki jih mora ponuditi ponudnik, da se njegova storitev šteje za najboljši VPN za iPad

Močna šifriranje:

Zaščita podatkov poteka tako, da se šifrira, ko gre skozi internet. Če je šifriranje dovolj močno, tudi če nekdo spremlja in pridobi vaše podatke, bi le videli, da so zmagali’ne morem razvozlati. Najboljša vrsta šifriranja je razred AES 256, ki ga uporabljajo vladne agencije, vojaške enote in druge občutljive podatkovne naprave.

Podpora več protokolov:

Medtem ko se vaši podatki šifrirajo, se’S tem je vedno bolje zagotoviti, da ga nihče ne more dobiti, ko je med prevozom po internetu. To se naredi tako, da ga prenesemo skozi “Protokol”, ki je nekakšen šifriran predor, v katerega nihče ne more priti. Top VPN-ji ponujajo več protokolarnih podpor, ki vključuje namensko podporo za OpenVPN, PPTP, L2TP in še več.

Trdnost strežniške infrastrukture:

Na napravah, usmerjenih v zabavo, kot je iPad, potrebujete VPN, ki lahko zagotavlja največje število strežnikov na več lokacijah. Več ko je število strežnikov, večje so vaše možnosti, da preprosto odblokirate geo-omejeno vsebino.

Nekateri najboljši VPN-ji celo nudijo namenske strežnike za dejavnosti, kot so Torrenting, P2P, zasedeni strežniki in drugo, tako da je to lahko dodaten plus.

Združljivost z iPadom:

Apple’naprave niso tako dobrodošle aplikacijam in virom, ki izvirajo izven njenega zaupanja vrednega razvijalca’s skupnost. Da je VPN dober za iPad, mora zagotoviti visoko stopnjo združljivosti naprave. Veliko VPN-jev ponuja namenske aplikacije za iOS, ki služijo ravno tej potrebi.

Ekskluzivne lastnosti:

Top VPNs don’t preprosto ne bi ponudili osnovnih funkcij’ne morejo upravičiti svojega najvišje uvrščenega perchta po svetu VPN-jev. Ekskluzivne funkcije so lahko od preklopa do dvojnega VPN-ja in celo Onion prek VPN-ja, kar lahko uporabnikom omogoči večjo varnostno zaščito na iPadu.

najboljši vpn za ipad

Najboljši VPN za iPad-zaupanja vredne in preizkušene aplikacije z iskrenimi uvrstitvami

iOS je na splošno zelo varna platforma, vendar hekerji pri napadih na takšne naprave hitro postanejo zelo izpopolnjeni. Navdušenci nad iOS-om so izredno zvesti, ko gre za njihove naprave, in zaradi tega so platforme, kot je iPad, privlačne za napade na podatke.

Najboljši VPN-ji so namenjeni zaščiti pred natančno takšnimi neprijetnimi uhajanji podatkov, ki vas lahko rešijo pred veliko škodo finančnih in osebnih podatkov. Poleg tega VPN-ji nudijo tudi izjemno vljudnost pri omogočanju izogibanja cenzuri in dostopa do geo-omejene vsebine.

V iPadu vam lahko te funkcije omogočajo, da povečate, kar lahko počne vaša naprava, in zagotavljajo vrhunsko izkušnjo, ki jo poganja vrhunski VPN. Tukaj je naš kuriran in brez pristranskosti seznam za Najboljši VPN za iPad ki vsebujejo ocene cen, priročnike o združljivosti, štetje strežnikov in pomembnejše dejavnike.

Cena ponudnika ($) Funkcije Ocena Ponudnik s popustom

 1. Surfshark

  Surfshark

  11,95 $1,99Na mesec

  • 800+ strežnikov v 50+ državah
  • Šifriranje AES-256-GCM
  • 24/7 Klepet v živo
  • Brez pravilnika o beleženju
  • Neomejene sočasne povezave
  • Aplikacije za Windows, Mac, iOS & Android

  Zanesljivo obisk spletnega mesta s popustom 83%
  Preberi pregled

 2. PureVPN

  PureVPN

  10,95 $2,91Na mesec

  • 2.000+ strežnikov v 140+ državah
  • 256-bitna šifriranje AES
  • 24/7 Klepet v živo
  • Brez pravilnika o beleženju
  • 5 Hkratna povezava
  • Aplikacije za Windows, Mac, iOS & Android

  Zanesljivo obisk spletnega mesta s popustom 73%
  Preberi pregled

 3. ExpressVPN

  ExpressVPN

  12,95 $8.32Na mesec

  • 3.000+ strežnikov v 94 državah
  • 256-bitna šifriranje AES
  • 24/7 Klepet v živo
  • Brez pravilnika o beleženju
  • 3 hkratne povezave
  • Aplikacije za Windows, Mac, iOS & Android

  Zanesljivo 35% popust na obisk spletnega mesta
  Preberi pregled

 4. Ivacy

  Ivacy

  9,95 $2,25Na mesec

  • 1000+ strežnikov na 100 lokacijah
  • 256-bitno standardno šifriranje vojaškega razreda
  • Podpora klepetu v živo je odlična
  • Ponudnik ničelnih dnevnikov
  • Na voljo je več več prijav
  • Aplikacije za Windows, Mac, Android, iOS in razširitev za Chrome

  Zanesljivo 77% popusta Obiščite spletno mesto
  Preberi pregled

 5. CyberGhost

  CyberGhost

  12,99 $2.75Na mesec

  • 3.700 strežnikov v 60 državah
  • 256-bitna AES šifriranje
  • 24/7 Klepet v živo
  • Stroga politika brez dnevnika
  • 7 hkratna povezava
  • Aplikacije za Windows, Mac, iOS & Android

  Zanesljiv 77% popusta Obiščite spletno mesto
  Preberi pregled

ExpressVPN - Vsestranska zmogljivost iPadov:

ExpressVPN je prepoznavno ime med VPN-ji, ki predstavlja enega največjih paketov funkcij, ki ponuja vrhunsko uporabniško udobje.

Poleg izredno priročnega in izredno enostavnega odjemalca aplikacij za iOS lahko ponudi več kot 2000 strežnikov, ničelno omejitev pasovne širine, utripajoče visoke hitrosti, ki jih ne’tja se ne zataknejo zaradi ozkih grl strežnikov, šifriranja AES 256 in drugih ekskluzivnih funkcij, kot je razdelitev tunelov za dodatno varnost.

Preverite celoten pregled expressvpn.

EpressVPN za iPad

Ta VPN je morda nekoliko dražji od vrstnikov, vendar za tiste, ki ne, ponuja 30-dnevno garancijo vračila denarja’ne želite ostati pri storitvi po začetni uporabi. Ampak, to se redko zgodi.

Na voljo so trije različni načrti s Express VPN v iPadu. Mesečni načrt prihaja v višini 12,95 USD, kar je pretirano premišljeno, saj načrt za 6 mesecev stane 59,95 USD enkrat, vendar njihov najboljši načrt ostane letni, ki stane le 99,95 USD.

Prednosti

 1. Top Gear deluje kot VPN za iPad
 2. Namenske aplikacije in razširitve za brskalnike
 3. Težko, vojaško šifriranje
 4. Podpora za več protokolov
 5. Pravilnik o ničelnih dnevnikih

Slabosti

 1. Brez namenskih strežnikov P2P
 2. Draga glede na konkurenčne storitve

Pridobite ExpressVPN

PureVPN - poceni VPN z vsemi funkcijami v iPadu:

Zagotovo eden najbolj dostopnih VPN-jev tam, PureVPN ponuja vse, kar lahko najboljši VPN-ji, za del stroškov. Če razmišljate o nakupu VPN-ja, ki lahko odblokira geografsko omejene storitve pretakanja, potem vam lahko PureVPN ponudi samo to.

Oglejte si naš podroben pregled purevpn.

PureVPN za iPad

S PureVPN lahko za katero koli regijo gledate Hulu, Netflix in Amazon Prime za katero koli regijo’neverjetnih 750 strežnikov, ki so razširjeni po vsem svetu. Poleg tega vam naročnina pri PureVPN zagotavlja pravico do funkcij, kot so Split Tunneling, Onion over VPN, podpora za več protokolov in več.

Pri samo 69,12 USD za dvoletni naročninski načrt je naročnina pretežka, da bi jo ignorirali s PureVPN.

Prednosti

 1. Ugodni načrti VPN za iPade
 2. Zaščita DDoS
 3. Namenska podpora za pretakanje
 4. P2P in Torrent strežniki
 5. 750 + strežnikov v 141 državah
 6. Točka VPN
 7. Nat Firewall
 8. Podpora več protokolov, vključno z OpenVPN in L2Tp
 9. Omogoča split tunnel

Slabosti

 1. Hrani nekaj dnevnikov
 2. Brezplačna preizkusna različica ni na voljo

Pridobite PureVPN

Zasebni dostop do interneta (PIA): Neprimerljiva zaščita kot VPN za iPad:

S 3030 strežniki v 28 državah in funkcijami, usmerjenimi v stranke, kot sta namenjena podpora P2P in odblokiranje geografskih omejitev, PIA ostaja eden najboljših VPN-jev za iPade. Ta VPN je najljubši uporabnik, kadar gre za robustnost funkcij. Vodi nič dnevnikov, ponuja več prehodov VPN, vsebuje zaviralce oglasov in zlonamerne programske opreme.

Don’ne pozabite prebrati našega celovitega pregleda zasebnega dostopa do interneta

Zasebni dostop do interneta za iPad

PIA ponuja tudi zelo združljivo aplikacijo za uporabo na platformah iOS, kot je iPad. In to niti ni tako drago, saj letni načrt stane 39,95 USD, medtem ko bo njihov glavni načrt, ki ponuja naročnino za 24 mesecev, zaračunan na 69,95 USD.

Prednosti

 1. Izboljšani varnostni nadzori kot VPN za iPad
 2. Podprti OpenVPN, L2TP / IPsec
 3. Na voljo je podpora P2P
 4. Ponudnik ničelnih dnevnikov
 5. 5 Hkratna povezava
 6. Neomejena pasovna širina

Slabosti

 1. Uporabniški vmesnik v domačih aplikacijah je nekoliko zapleten

Pridobite zasebni dostop do interneta

NordVPN - Popolnoma varne funkcije za zagotovljeno anonimnost v iPadu:

NordVPN se še vedno osredotoča na to, da na najboljši možen način ponudi najosnovnejšo lastnost VPN, tj. Zaščito ultra razreda..

Poleg standardne šifriranja 256 razredov in podpore več protokolov lahko z NordVPN dodate dodatne plasti varnosti’ekskluzivne funkcije, kot so Double VPN, Onion over Tor, CyberSec, zaščita pred puščanjem IPv6 in še več.

Preverite naš posodobljeni pregled nordvpn

NordVPN za iPad

Vendar to ne pomeni, da ne more zaobiti geografsko omejene vsebine. NordVPN je prijazen do Netflixa in na vašem iPadu ne bi imeli težav pri dostopu do vsebine, ki prvotno ne bi smela doseči vas.

Načrti so nekoliko na višji strani, vendar letni načrt stane 83,38 USD. Vendar lahko dobite najboljšo ponudbo, če se odločite za njihov 36-mesečni naročninski načrt, ki vam bo povrnil le 125,64 USD.

Prednosti

 1. Brezplačno preizkusno obdobje
 2. Na voljo dvojna enkripcija
 3. 3359 strežnikov v 60+ državah
 4. Več načinov plačila
 5. OpenVPN, IKEv2 / IPSec, L2TP / IPSec, PPTP in SSTP protokoli
 6. Funkcija SmartPlay za pretočna mesta

Slabosti

 1. Dragi mesečni načrti

Pridobite NordVPN

TorGuard - zaščita pred prikrivanjem za večjo zasebnost na iPadu:

TorGuard je storil varnost in zasebnost uporabnikom, kar je korak pred brskalnikom. Kljub ponujanju malo dodatnih funkcij, razen osnovnih, je TorGuard ekskluziven VPN za tiste, ki s svojo anonimnostjo na spletu v iPadu ne sprejemajo nobenih možnosti..

Torguard VPN za iPad

Hitrosti so zaradi teh zelo varnostnih ukrepov nekoliko počasne, vendar ne preveč, da bi vam pokvarili izkušnjo. Dobili boste tudi neomejeno pasovno širino, funkcijo zaščite pred prikrivanjem, 5 hkratnih povezav in še veliko več z naročnino na TorGuard.

Edini izklop pri tej storitvi so njeni zmedeni načrti. Da pa vas rešimo pred temi težavami, predlagamo, da se za eno leto odpravite po načrtu Anonymous VPN za samo 59,99 USD. Naslednji najboljši načrt bo stala 99,99 USD za 24-mesečno naročnino v celoti do konca.

Prednosti

 1. Zaščitna funkcija StealthVPN kot VPN za iPad
 2. Močne ravni šifriranja
 3. Deluje na modelu za usmerjanje čebule
 4. 3000+ VPN strežnikov v 50 državah
 5. Namenski naslov IP

Slabosti

 1. Načrti so zelo dragi
 2. Paketi funkcij so lahko zmedeni

Pridobite VPG TorGuard

Najboljši VPN za iPad Free

Trenutno je v VPN-jih zelo malo brezplačnih storitev, ki ponujajo veliko izkušenj, hkrati pa so tudi zelo zaupanja vredne. V zadnjih letih je bilo ujetih toliko brezplačnih storitev VPN, medtem ko so nezakonito uporabljali uporabniške podatke ali jih prodajali prek spleta, zaupanje potrošnikov v njih v veliki meri spodkopalo..

Razen tega brezplačni VPN-ji ne morejo zagotoviti vseh ekskluzivnih funkcij, kot so plačane storitve, npr. zelo malo je brezplačnih ponudnikov, ki ponujajo neomejeno pasovno širino ali dobro število strežnikov.

Če pa še vedno želite dobiti enega za svoj iPad, smo uspešno sestavili seznam za najboljši brezplačni VPN za iPad, ki ga sestavljajo ponudniki, ki niso samo vredni zaupanja, ampak lahko naložijo udarec, ko gre za funkcije in zmogljivosti. Tu je naš seznam najboljših brezplačnih VPN-jev, ki jih lahko uporabljate s svojim iPadom v letu 2018:

WindscribeVPN - najboljši VPN za iPad s podporo P2P

Brezplačni VPN-ji ponavadi omejijo svoje možnosti do minimalnega minimuma, vendar Windscribe ne stori ničesar. Pravzaprav je ta ponudnik VPN eden najbolj radodarnih VPN-jev’naletite na brezplačno kategorijo. Pri omejitvi pasovne širine 10 GB na mesec je Windscribe za uporabnike 5X-krat bolj prilagodljiv kot drugi brezplačni VPN-ji.

Windscribe za ipad

Toda prednosti ne’toda ustavite se tam, saj dobite tudi 11 lokacij strežnikov, namensko podporo P2P, zaklepanje oglasov in funkcijo požarnega zidu. To je eden izmed najboljši VPN za iPad Free če ste uporabnik, ki ne’t poravnava za manj.

Prednosti

 1. 11 strežnikov je na voljo za brezplačno VPN v iPadu
 2. Neomejene povezave z napravo
 3. Odlikuje blokator oglasov in požarni zid
 4. Podpira P2P / Torrenting

Slabosti

 1. Odprti protokol VPN ni na voljo
 2. Razčlenitve so pogoste

TunnelBear VPN: Stalno stabilne hitrosti kot VPN za iPad

TunelBear je z vsemi uporabniškimi vmesniki, ki jih prepletajo simpatične medvedke, zelo zanesljiva brezplačna storitev. Najboljši del tega je njegova nezapletena aplikacija za iOS za iPad’je tako enostavno kot plug and play.

Preberite naš posodobljeni pregled tunelov

Predor za iPad

Edina slaba stran je, da je omejitev pasovne širine le 500 MB na mesec. Če pa tvitnete o storitvi, dobite dodatnih 1 GB podatkov.

Hitrost in varnostna učinkovitost Tunnelbear VPN lahko plačljivim VPN-om celo omogoči vožnjo za svoj denar. Tunnelbear je kot nalašč za lažje brskanje po iPadu.

Prednosti

 1. Samo potrebujete e-poštni naslov za prijavo kot brezplačen VPN za iPad
 2. 2 GB omejitve podatkov
 3. Zagotavlja relativno močno šifriranje
 4. Hitri strežniki

Slabosti

 1. Skupina za počasne odzive kupcev
 2. Lahko se povežete samo z eno napravo

ZoogVPN - Anonimnost zajamčena v spletu kot VPN za iPad:

Lahko bi imelo svojevrstno ime, vendar so njegovi standardi storitev še vedno visoki in bistveni za njegovo izdelavo Najboljši VPN za iPad Free. ZoogVPN ne obstaja že dolgo, vendar je še vedno pridobil ugled, da je zelo varen, da uporabniki zaupajo svoje podatke.

ZoogVPN za iPad

Funkcije vključujejo 3 strežnike, 2 GB omejitev pasovne širine podatkov, 128 bitno šifriranje in nizko intenzivnost P2P skupne rabe.

Prednosti

 1. Hitri strežniki
 2. 2 GB podatkovnega pokrovčka
 3. P2P / hudourništvo
 4. Zagotavlja relativno močno šifriranje
 5. Napredne funkcije so na voljo za iPad

Slabosti

 1. Večino časa neodgovorna podpora strankam
 2. Na voljo je povezava za eno napravo

Hide.Me - ničelna toleranca za dnevnike podatkov kot najboljši brezplačni VPN za iPad

Ta VPN se nahaja v izredno prijazni državi, tj. Maleziji, in ponuja vsestransko varnost ter prednjake za uporabnike, s katerimi lahko komunicirajo. V načrtu ima odličen šifrirni standard in izrecno navaja, da ne’ne hranite poljubnih dnevnikov.

Skrij.me za iPad

Hitrosti so dosledne in ni bilo razčlenitev, puščanja DNS ali kakršnega koli drugega, kar bi nas prepričalo, da s seznama uvrstimo Hide.me. Omejitev podatkov je precej združljiva za iPad pri 2 GB / mesec.

Prednosti

 1. Nikoli ne skrbite za zakone o hrambi podatkov, medtem ko ga uporabljate kot VPN za iPad
 2. Neverjetni standardi šifriranja
 3. Izrecno naveden pravilnik o dnevnih dnevnikih.
 4. Visoke hitrosti

Slabosti

 1. Nizko število strežnikov
 2. Ne’t odkleniti vsebino z omejitvami

Najboljši neomejen brezplačni VPN za iPad

Prosti VPN-ji na splošno težko ponujajo neomejeno pasovno širino podatkov svojim uporabnikom. To je zato, ker so VPN-ji zelo kapitalsko zahtevni in uporabnikom neomejeno število podatkov lahko plača račun previsoko, da bi lahko brezplačni VPN prenesel.

Najboljši neomejen brezplačni VPN za iPad

Kljub temu pa so nekateri brezplačni VPN-ji presegli razdaljo in svojim uporabnikom dejansko ponujajo neomejeno pasovno širino podatkov. Tu je seznam teh neverjetnih brezplačnih ponudnikov VPN z neomejenimi podatkovnimi načrti za iPad:

 1. Ščit omrežne točke
 2. Zenmate VPN

Kako ročno nastaviti VPN na iPad

Najboljši VPN za iPad nudijo zelo priročne domače aplikacije za enostavno združljivost na vseh platformah iOS. Lahko jih prenesete z VPN’s spletnega mesta ali iz trgovine iOS, če že imate račun pri ponudniku, če pa še vedno želite ročno namestiti VPN na iPad, tukaj’s kako lahko to storite vetrič:

 1. Naročite se na storitev VPN z nakupom načrta, ki ustreza vašim potrebam in proračunskim zahtevam.
 2. Konfiguracijske datoteke prenesite pri želenem ponudniku VPN. (Najbolje je, da vedno vprašate skupino za podporo strankam, da navede povezavo do tega vira, saj ima vsak VPN drugačen kraj, kjer ga shranijo.’ni vključena enotnost)
 3. Ko naložite profil VPN na vaš iPad, vas bo naprava pozvala, da jih namestite. “Namestite” je mesto, kjer se morate dotakniti.
 4. Za sistemsko avtorizacijo bi morali zdaj vnesti svojo geslo ali vnesti svojo identifikacijsko številko Touch.
 5. Če se vam prikaže opozorilo, tapnite “Namestite”.
 6. Zdaj morate ponovno potrditi pooblastilo za namestitveni postopek tako, da znova tapnete “Namestite”.
 7. Ko je naprava končana z namestitvijo, vas bo takoj obvestila. Tapnite “Končano”
 8. Zdaj morate izbrati strežnik, s katerim boste nadaljevali z uporabo VPN.
 9. Za to morate iti v Nastavitve na vašem iPadu. Ko ste enkrat tukaj, izberite “splošno” in nato izberite VPN.
 10. Zdaj boste pozvani z menijem strežnika, ki bo vseboval strežnike VPN, ki so na voljo pri ponudniku storitev.
 11. Če želite sprožiti povezavo, preklopite stikalo za stanje povezave in izberite strežnik.
 12. VPN zdaj deluje.

Če želite izklopiti VPN, preklopite to isto stikalo stanja povezave nazaj na levo stran, kar povzroči prekinitev povezave VPN.

Kako dostopati do Netflixa v iPadu z uporabo VPN

Netflix’S knjižnicami vsebine lahko iz regije v regijo zelo divji, zato morate uporabljati Top VPN za iPad, ki vam omogoča, da se v celoti veselite svoje naročnine na Netflix.

Tukaj’s kako lahko dostopate do Netflixa iz katere koli regije (npr. do Netflix US) v iPadu z uporabo najboljšega VPN za Netflix:

 1. Pojdite v trgovino iOS v svoji napravi in ​​poiščite “Netflix”.
 2. V rezultatih izberite “Netflix Inc” in nadaljujte z namestitvijo v napravi.
 3. Ko je nameščen (če ste že kupili naročninski načrt), se prijavite na račun Netflix.
 4. Zdaj odprite odjemalca VPN v iPadu (aplikacije za odjemalce iOS so na splošno na voljo pri vseh priljubljenih ponudnikih VPN z enostavnimi vmesniki) in izberite strežnik za državo, za katero želite uporabljati Netflix, npr. za dostop do Netflix US izberite ameriške strežnike.
 5. Če še vedno lahko odklenete Netflix iz določene regije, pošljite 24-urno podporo strankam za najboljše strežnike VPN za Netflix in usmerjeni boste naprej.
 6. Izberite strežnik in zdaj osvežite Netflix. Če to ne’t delajte, odjavite se in se nato spet prijavite in zagotovo boste povezani.

Najboljši VPN za iPad Reddit

Komentarji o Redditu, na katere smo naleteli za najprimernejši VPN za iPad, so bili nekoliko drugačni od tistih, ki jih naletimo na platformi. Tukaj priporočila VPN niso’t se odločite za ponudnike storitev nižjega cenovnega razreda, ker platforma iOS zahteva robustnost nekaterih VPN-jev in na splošno lahko le najboljši reddit vpn zagotovi to potrebno moč.

En uporabnik je priporočil Express VPN kot h / ona je doživela izjemno hitro in da na Kitajskem deluje dobro. Nič preveč drugačnega od lastnega pregleda ponudnika VPN.

Komentar iz razprave chowchowthedog’s komentar iz razprave "Kaj’je najboljši VPN za iOS?".

Kaj’je najboljši VPN za iOS? iz jabolka

Komentar iz razprave OpalHawk’s komentar iz razprave "Kaj’je najboljši VPN za iOS?".

Drugi uporabniki so bili bolj naklonjeni drugemu izmed naših predstavljenih najboljših ponudnikov VPN za iOS, tj. NordVPN. Priporočila so na zasebnem omrežju nalagale lovorike, da je lahek za uvajanje in uporabo v iOS-u. (Ne pozabite preveriti našega najboljšega vpn-a za mac vodič.)

Komentar iz razprave Sebetter’s komentar iz razprave "Kaj’je najboljši VPN za iOS?".

Komentar iz razprave marcinsz89’s komentar iz razprave "Kaj’je najboljši VPN za iOS?".

Uporabniki Apple-a so na splošno precej pametni in delijo lastnosti zvestobe, ko gre za blagovne znamke, vendar njihova zvestoba ne’ne pridejo poceni. Pozornost uporabnika Apple moraš biti res dober, in da sta jim všeč ExpressVPN in NordVPN, veliko govori o tem, kako dobre so te storitve v resnici.

Najboljša vprašanja o VPN za iPad

Kako odstranim VPN iz iPada?

Čeprav smo iskreni zagovorniki zasebnosti, ne’ne priporočam, da brskate po internetu, ne da bi vas ovijal dovolj dober VPN, vendar kljub temu, če se želite znebiti VPN-ja iz iPada, tukaj’s kako lahko prestopite s tem:

 1. V iPadu pojdite na nastavitve in nato nadaljujte “Splošno” možnost
 2. Zdaj se pomaknite navzdol po meniju, dokler ne vidite možnosti za “VPN”
 3. Dotaknite se te možnosti, ki odpre meni s seznama
 4. Tukaj boste videli ime svojega računa VPN. Zdaj kliknite na “jaz” poleg te možnosti
 5. Zdaj med možnostmi tapnite “Izbriši VPN” in potrdi dejanje

Kako uporabljate VPN v iPadu?

Sodobne storitve VPN tako težko uvajate in krmarite, zlasti z domačimi aplikacijami, ki jih ponujajo za vsak operacijski sistem.

Omogočimo ponovni postopek s koraki za uporabo VPN za zagotavljanje spletne anonimnosti v iPadu:

 1. Kupite naročniški načrt z najboljšim VPN in nato naložite domačo iOS aplikacijo za svoj iPad
 2. Namestite aplikacijo in se prijavite s svojimi uporabniškimi podatki
 3. Izberite strežnik v vmesniku aplikacije in kliknite povezavo
 4. Zdaj varno uporabljate svoj iPad z varnostnim pokrovom, ki ponuja VPN, v spletu

Zaključek

iPadi so najboljša manifestacija koncepta “Imate računalnik na dlani”. Ti stroji so hitri, ultra priročni, super pametni in predvsem neverjetno lepi. Naše življenje se zdaj vrti okoli tako fantastičnih strojev, ki so nam olajšali življenje, tako da so nam omogočili racionalizacijo naših nalog in uživali veliko več prostega časa.

Toda naše naprave so naša odgovornost, nadzor nad njihovo varnostjo pa mora biti v naših rokah. V iPadu moramo ne samo namestiti VPN-jev, ampak se zateči k varnejšim praksam zasebnosti, kot je ne razkrivanje naših informacij o ročajih družbenih medijev ali klikom na zlonamerne povezave, da zagotovimo varnejšo in robustnejšo spletno interakcijo za vse.

Na BestVPN.co si prizadevamo, da bi internet postal varen za vse in verjamemo, da morajo biti to skupni napori vseh uporabnikov brezplačnega interneta. Če imate kakršne koli predloge za izboljšave ali kritike, ki nam lahko omogočijo izboljšanje naših storitev, prosimo, da v spodnjih komentarjih komunicirate z nami..

Podobni članki

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me