8 najboljših VPN-jev za šolo za deblokiranje spletnih mest in iger

V tem zelo naprednem svetu si ne moremo predstavljati živega življenja in druženja brez interneta. Tudi s tistimi prijatelji, s katerimi se na določeni zabavi ali druženju ohladite, komunikacija sčasoma zahteva uporabo socialnih omrežij in sporočil. In ravno to danes mladi mladi ljubijo in negujejo tehnologijo, saj brez nje ni možnosti, da bi med odmori gledali filme, poslušali glasbo ali igrali igre. Izobraževalni zavodi očitno nalagajo omejitev uporabe interneta za omenjene namene, vendar lahko vedno uporabite Best VPN for School / College od BestVPN.Co, da pridobite popolno digitalno svobodo! Konec koncev je ...

8 najboljših VPN-jev za šolo za deblokiranje spletnih mest in iger

 1. Bolje biti varen kot žal
 2. Kako odblokirati League of Legends v šolah
 3. Zakaj šole blokirajo spletne strani, družbene medije in igre?
 4. Zakaj potrebujete najboljši VPN za šole
 5. Najboljši VPN za šole v letu 2018
 6. Brezplačno Best VPN for Schools Computer
 7. Kaj storiti, če šolski Wi-Fi blokira VPN?
 8. Orodja za odklepanje šol
 9. Kako deblokirati spletna mesta v šolah
 10. Kako odblokirati spletna mesta v šoli na Androidu & Naprave iOS
 11. Šolski proxy v primerjavi z najboljšim VPN za šolo
 12. Najboljši VPN za šolska vprašanja

Bolje biti varen kot žal

Vemo, da že preizkušate hekerje za uporabo socialnih medijev ali začnete igrati svojo najljubšo spletno igro. Namesto da bi se ujeli, ali ni bolje biti varen kot žal? Konec koncev, ugotovimo, da te šolske dejavnosti lahko včasih postanejo enotne in ne morete biti vedno pripravljeni na študij. Včasih so vaši možgani samo omrtvičeni. Torej, če se malo zabavate ob strani, ni škoda.

Bolje biti varen kot žal

Šolski požarni zid preprečuje dostop do spletnih mest in družbenih medijev? DOBRO! Pridobite si VPN, da si zagotovite svojo identiteto, nato pa uživajte v deblokiranju vsega, kar želite. Ne glede na to, ali želite priti do svojih najljubših Vlog-ov, poslati sporočilo prijatelju, preveriti svoje družbene medije ali se ukvarjati s spletnimi igrami, so VPN-ji najboljša rešitev za početje stvari, ki jih imate radi, vendar z izjemno previdnostjo in anonimnostjo (namigni).

Kako odblokirati League of Legends v šolah

Objavljeno 27. oktobra 2009, The “liga legend” je igra, ki navdušuje s čisto zabavo in zabavo. Obstaja kot ena najbolj priljubljenih spletnih iger, ki jih je kdajkoli predstavil svetu z dobesedno milijoni igralcev po vsem svetu, ki se zaljubijo v svoj čarobni svet, odlično zgodbo in izjemne like, ki vnesejo življenje v splošno igralno izkušnjo.

Kako odblokirati League of Legends v šolah

Ker pa njegova priljubljenost raste, se šole dobro zavedajo, da lahko otroci pri igranju igre uporabljajo lokalni Wi-Fi (podobno kot Town of Salem in drugi). Hkrati je lahko zelo razdražljivo, če se znajdete sredi misije, samo da prekinete povezavo zaradi zaostankov. No, če želite preprečiti, da bi se to dogajalo, je čas, da dobite storitev VPN!

Odkleni League of Legend

Zakaj šole blokirajo spletne strani, družbene medije in igre?

Če smo popolnoma nepristranski, je pametna odločitev za uvedbo omejitev za določena spletna mesta, družbene medije in igre. Konec koncev naj bi čas, preživet v šolskih urah, pomenil, da se študenti v celoti osredotočijo na študij. Vendar večina šol / visokih šol ne uresniči, je, da obstaja veliko zakonitih virov na spletu, ki učencem pomagajo, da se naučijo več in povečajo svoje znanje.

Zakaj šole blokirajo spletne strani, družbene medije in igre

Da, na YouTubu najdete na stotine / tisoč videov z vadnicami o vsaki temi. Internet hkrati omogoča študentom, da med predstavitvami in projekti komunicirajo z različnimi člani skupine. Torej, čeprav je morda pametno zagotoviti, da so študenti podvrženi temu “Sprejemljiva uporaba” omejitve, še vedno verjamemo, da je zdaj treba zmanjšati ostrost.

šola vpn apk

Razen zabave, številne blokirane platforme vsebujejo veliko izobraževalnih vsebin. Tudi pri blokih bodo študenti še vedno iskali druge rešitve, ki jim omogočajo, da delajo, kar hočejo. Torej, bolje je dati prosto roko, a bodite previdni pri sumljivih spletnih mestih, saj ne bi želeli, da bi otroci v vaši šoli preveč odstopali od študija!

Zakaj potrebujete najboljši VPN za šole

Brez dvoma lahko drakonske omejitve naredijo več slabega kot dobrega. Namesto da bi šole, ki delujejo na področju preprečevanja informacij, morale spodbujati in zagotavljati prost dostop učencem. Ker pa bo to trajalo nekaj časa, se lahko zanesete le na VPN, ki vam bodo omogočili popolno spletno svobodo. Evo, kako se VPN izkažejo za koristne v šolah:

 • Zasebno Iskanje - Šole / šole / univerze vse beležijo in spremljajo vašo aktivnost, ko so povezani z lokalnim omrežjem. To pomeni, da administratorji in IT strokovnjaki v izobraževalnih zavodih točno vedo, kaj ste pripravljeni na spletu. VPN preprečuje brskanje anonimno in stran od radovednih oči, kar zagotavlja, da nihče ne more spremljati vaše spletne aktivnosti. Oglejte si naš vodnik o najboljšem brskalniku vpn, da boste razumeli, kateri brskalnik najbolje deluje na vašem VPN.
 • Izboljšana varnost - Čeprav vaš izobraževalni zavod’s Wi-Fi bo verjetno zaščiten z geslom. Še vedno ni povsem varen. Pravzaprav lahko zlonamerni zunanji napadi sprožijo napad na satje, zaradi česar se vsi podatki izgubijo, kar jim omogoča, da na vas zaslišijo ali celo vdrejo v telefon ali spletno kamero. VPN povečujejo varnost tako, da šifrirajo ves dohodni / odhodni promet!
 • Odkleni spletna mesta - Na žalost številne šole blokirajo platforme družbenih medijev, spletna mesta za pretakanje videoposnetkov in igre. Razlogi za prepoved so sicer razumljivi, vendar je nekaj študentov, ki bodo morda potrebovali dostop do določene vsebine. Tu prihajajo VPN-ji, ki uporabnikom omogočajo, da premaknejo svojo lokacijo, s čimer zaobidejo omejitve vsebine in odblokirajo spletna mesta.

Najboljši VPN za šolo

Najboljši VPN za šole v letu 2018

Kadar gre za iskanje najboljših VPN-jev za šole, je nujno, da opravite svojo skrbnost. Navsezadnje ne bi želeli, da bi šolski skrbnik prišel v razred in vam povedal, da ste internet uporabljali za nepooblaščene namene. Torej, edini način za varno je najti najboljše VPN-je za šole, ki ponujajo neverjetno zanesljivost, podporo, zmogljivost in razpoložljivost strežnika. Med najbolj pregledane in analizirane strani BestVPN.co spadajo:

Cena ponudnika ($) Funkcije Ocena Ponudnik s popustom

 1. Surfshark

  Surfshark

  11,95 $1,99Na mesec

  • 800+ strežnikov v 50+ državah
  • Šifriranje AES-256-GCM
  • 24/7 Klepet v živo
  • Brez pravilnika o beleženju
  • Neomejene sočasne povezave
  • Aplikacije za Windows, Mac, iOS & Android

  Zanesljivo obisk spletnega mesta s popustom 83%
  Preberi pregled

 2. PureVPN

  PureVPN

  10,95 $2,91Na mesec

  • 2.000+ strežnikov v 140+ državah
  • 256-bitna šifriranje AES
  • 24/7 Klepet v živo
  • Brez pravilnika o beleženju
  • 5 Hkratna povezava
  • Aplikacije za Windows, Mac, iOS & Android

  Zanesljivo obisk spletnega mesta s popustom 73%
  Preberi pregled

 3. ExpressVPN

  ExpressVPN

  12,95 $8.32Na mesec

  • 3.000+ strežnikov v 94 državah
  • 256-bitna šifriranje AES
  • 24/7 Klepet v živo
  • Brez pravilnika o beleženju
  • 3 hkratne povezave
  • Aplikacije za Windows, Mac, iOS & Android

  Zanesljivo 35% popust na obisk spletnega mesta
  Preberi pregled

 4. Ivacy

  Ivacy

  9,95 $2,25Na mesec

  • 1000+ strežnikov na 100 lokacijah
  • 256-bitno standardno šifriranje vojaškega razreda
  • Podpora klepetu v živo je odlična
  • Ponudnik ničelnih dnevnikov
  • Na voljo je več več prijav
  • Aplikacije za Windows, Mac, Android, iOS in razširitev za Chrome

  Zanesljivo 77% popusta Obiščite spletno mesto
  Preberi pregled

 5. CyberGhost

  CyberGhost

  12,99 $2.75Na mesec

  • 3.700 strežnikov v 60 državah
  • 256-bitna AES šifriranje
  • 24/7 Klepet v živo
  • Stroga politika brez dnevnika
  • 7 hkratna povezava
  • Aplikacije za Windows, Mac, iOS & Android

  Zanesljiv 77% popusta Obiščite spletno mesto
  Preberi pregled

NordVPN

NordVPN je panamski ponudnik s sedežem, kar pomeni, da je popolnoma varen pred obveznimi zakoni o hrambi podatkov zveze 14 Eyes Alliance in drugih držav s strogimi internetnimi zakoni. Če ga uporabljate, boste v šoli izkoristili popolno anonimnost. Funkcije, kot so zaščita pred puščanjem DNS, stikalo za samodejno ubijanje in dinamični IP, še povečajo vašo varnost. Najboljši del vsega: VPN hrani ZERO LOGS! (Za več informacij preberite pregled NordVPN)

Najboljši VPN za šole

Prednosti

 1. DoubleVPN za maksimalno zaščito.
 2. 4205 Strežniki v 62 državah.
 3. P2P / Torrenting je omogočeno.
 4. Zaščita DDoS.
 5. Ponudnik ničelnih dnevnikov.

Slabosti

 1. Draga mesečna cena.

Pridobite NordVPN

VyprVPN

VyprVPN s sedežem v Švici je še ena hit storitev, ki ponuja izdelek, osredotočen na zasebnost, za popolno anonimnost pri uporabi vašega lokalnega šolskega omrežja. Ponuja floto s 700 izjemno hitrih strežnikov, razporejenih po vsem svetu, ki jih lahko uporabite za deblokiranje spletnih mest. Imate celo perke, kot sta protokol Chameleon in NAT požarni zid, kar pomaga pri izogibanju ustavljanju iz ISP-jev, šolskih požarnih zidov in predvsem je uvrščen kot najboljši vpn za pretakanje.

VyprVPN za šolo

Prednosti

 1. Chameleon protokol za zasebnost.
 2. Zaščita DPI in NAT požarni zid.
 3. Na voljo je 3-dnevna brezplačna preizkusna različica.
 4. Pet istočasnih povezav.
 5. Vrhunski hitrosti za torrenting / igre / pretakanje.

Slabosti

 1. Ne sprejema kripto valute.

Pridobite VyprVPN

Izrazite VPN

ExpressVPN je ponudnik britanskih Deviških otokov, ki je na trgu razvil velik ugled, saj je bil izjemno osredotočen na anonimnost. Je strog ponudnik brez dnevnika in to je bilo dokazano v primeru turških oblasti. Poleg tega ponudnik ponuja 24/7 podporo za klepet v živo, 1.500+ strežnikov na 148 lokacijah in vrhunsko šifriranje s popolno tajnostjo naprej (preberite naš obsežen pregled ExpressVPN)

ExpressVPN za šolo

Prednosti

 • 1.500+ strežnikov na 148 lokacijah.
 • 256-bitna AES šifriranje.
 • Intuitivne domače aplikacije.
 • 30-dnevna politika vračila.
 • Potrjeni ponudnik brez brskalnika.

Slabosti

 1. Drage cene.

Pridobite ExpressVPN

CyberGhost

CyberGhost je romunski ponudnik storitev VPN, ki slovi po svojih enostavnih aplikacijah za več platform, privlačnem oblikovanju spletnega mesta, močnem šifriranju OpenVPN in ogromni podatkovni bazi strežnikov. Ponuja veliko varnost za zaščito vaše identitete v šoli, hkrati pa zlahka zaobide geo-omejitve in omejitve vsebine. Najboljši del vsega: na voljo vam je 7-dnevna brezplačna preizkusna različica in 30-dnevno vračilo. Don’ne pozabite prebrati našega nepristranskega pregleda CyberGhost.

CyberGhost za kolidž

Prednosti

 1. Podpora za več platform.
 2. 800+ strežnikov po vsem svetu.
 3. Pravilnik o ničelnem zapisovanju.
 4. Na voljo je razširitev za Chrome.
 5. 5 Hkratna povezava.

Slabosti

 1. Izboljšanje hitrosti.

Pridobite CyberGhost

PureVPN

PureVPN s sedežem v Hong Kongu je odličen ponudnik za izogibanje omejitvam vsebine med sedenjem na vaši šoli. Označen kot najboljši VPN za ZDA, vsebuje glavne funkcije, ki jih mora imeti VPN. Premijski načrt ponuja ogromen seznam naprednih funkcij za največjo varnost, ki vključujejo samodejno stikalo za ubijanje, NAT požarni zid, preprečevanje puščanja WebRTC / IPv6 / IPv4, split tunneling in proxy SOCKS5. Dobite celo dostop do 790+ strežnikov v 140+ državah. Don’ne pozabite preveriti našega podrobnega pregleda PureVPN, preden se nanj prijavite.

PureVPN za srednje šole

Prednosti

 1. 790+ strežnikov v 140+ državah.
 2. Najboljši ponudnik, ki je prijazen do proračuna.
 3. 5 Hkratna povezava.
 4. Podpora za več platform.
 5. Napredno posredovanje vrat.

Slabosti

 1. Nekaj ​​beleženja seje.

Pridobite PureVPN

Brezplačno Best VPN for Schools Computer

Številni študenti šole / fakultete / univerze morda nimajo dovolj finančnih sredstev, da bi jih porabili za ponudnika VPN, še posebej če upoštevamo, da ima večina dragih mesečnih načrtov, katerih vrednost je na voljo samo, če se odločite za letne pakete. Tukaj pridejo BREZPLAČNI VPN-ji. Čeprav morda ne prejmete enake vrednosti, dobite precej, ne da bi plačali en peni. Med najboljše možnosti uvrstite:

Windscribe

S sedežem v Kanadi je Windscribe zanesljiva BREZPLAČNA VPN storitev, ki vam ponuja dobre funkcije za odblokiranje spletnih mest in izkoriščanje varnosti pri povezovanju z lokalno šolsko povezavo Wi-Fi. Mesečno ponuja omejitev pasovne širine 10 GB, hkrati pa vam omogoča preklapljanje med osmimi različnimi lokacijami strežnika. Če želite začeti uporabljati VPN, morate narediti račun. Ko to storite, vam Twitter s pomočjo VPN-ja prinese dodatnih 5 GB in 1 GB vsakič, ko prijatelja povabite k prijavi..

Brezplačno Best VPN for Schools Computer

Prednosti

 1. Omejitev pasovne širine 10 GB.
 2. Razširitev brskalnika Chrome.
 3. Odzivna podpora strankam.
 4. Hitro pospeši preko šifriranja IKEv2.
 5. Native Apps, preproste za uporabo.

Slabosti

 1. Brez klepeta v živo.

Proti žarišču

S sedežem v ZDA je Hotspot Shield še ena odlična možnost za brezplačnike. Ponuja združljivost na več platformah in razširitev za Google Chrome za hitro odblokiranje. Na dan imate omejitev 750 MB, kar ni veliko, vendar je dovolj dobro za preprosto preverjanje blokiranih spletnih mest. Obstaja celo vgrajen požarni zid in blokator oglasov, ki vam nudi dodatno varnost in zasebnost v spletu.

Ščitna točka za računalnike v šolah

Prednosti

 1. 750MB dnevno nadomestilo.
 2. Samodejno stikalo za ubijanje.
 3. Zaznanih ni puščanj DNS.
 4. Razširitev za Chrome.
 5. Na voljo split split tunneling.

Slabosti

 1. Počasna podpora strankam.

Skrij.me

Hide.me ponuja tako plačane kot brezplačne storitve, tako kot zgoraj navedena imena. Edina razlika je v tem, da vam daje 2 GB podatkov na mesec za igranje. Druge funkcije, ki jih prejmete z BREZPLAČNIM načrtom, vključujejo tri lokacije strežnika (Nizozemska, Kanada in Singapur), povezavo z eno napravo, aplikacije za Windows, Mac, Android, iOS in celo Google Chrome.

Skrij.me za šolske računalnike

Prednosti

 1. Razširitev brskalnika Chrome.
 2. 35 strežnikov v 28 državah.
 3. Samodejna zaščita Wi-Fi.
 4. Vsestranske aplikacije.
 5. Ponudnik ničelnih dnevnikov.

Slabosti

 1. Slabi hitrosti.

Kaj storiti, če šolski Wi-Fi blokira VPN?

Večina šol / šol / univerz uporablja močne požarne zidove, ki sprejemajo globinsko pregledovanje paketov (DPI) za analizo cilja in vrste vsakega paketa. To pomaga, da IT-skrbniki pomagajo ugotoviti, kdo dostopa do neomejenih spletnih mest prek VPN-ja, nato pa jih potisnejo, omejijo ali blokirajo v celoti. Da se to ne bi zgodilo, bi se morali uporabniki odločiti za ponudnike, ki uporabljajo “Stealth VPN” tehnologija.

Ta tehnologija lahko preusmeri / prikrije ves dohodni in odhodni VPN promet v običajni spletni promet, s tem pa prikriva vašo identiteto, če je podvržena pregledu globokega paketa (DPI). Če želite aktivirati način Stealth, razmislite o zagonu protokola OpenVPN na pristanišču 443. To bo uporabnikom omogočilo enostavno drsenje po požarnih zidih DPI. Za več informacij o povezavi OpenVPN vrata 443 se obrnite na skupino za podporo ponudnika, s katerim ste se prijavili. Če to ne deluje, razmislite o uporabi napredne zamračenosti.

Ta postopek vključuje dodajanje dvojnega šifrirnega šifriranja v vaše omrežje VPN, zaradi česar je praktično nemogoče blokirati in postati anonimen, kolikor stvari lahko dobijo. Konfiguriranje OpenVPN-ja za dostop do Tor je ena izmed najvidnejših tehnik zakulisja, vendar na srečo imate storitve, ki ponujajo vgrajeno podporo VPN-Over-Tor. Med najvidnejše sodijo NordVPN, AirVPN, PrivateVPN, PIA in TorVPN.

Orodja za odklepanje šol

Če v šoli / univerzi / fakulteti iščete alternative za VPN, s katerimi lahko sprostite spletna mesta, družbene medije in igre na srečo, se morate pozanimati o programu Tor in SchoolTunnel. Tor je zelo varna metoda za povečanje anonimnosti v spletu, ki šifrira vašo internetno povezavo in omogoča prehod skozi tisoče vozlišč po vsem svetu..

Pomembno vlogo igra tudi pri zakrivljenosti omrežja, saj omogoča podvojitev varnosti vaše povezave z VPN-ji. Kot drugo možnost boste morda preizkusili SchoolTunnel, posebno storitev za odblokiranje dostopa do katerega koli spletnega mesta na vašem izobraževalnem zavodu. Gre za proxy storitev, ki ponuja celo pomoč pri neomejenem dostopu do socialnih medijev in YouTubovih videov.

Kako deblokirati spletna mesta v šolah

 1. Na zgornjem seznamu izberite ponudnika VPN.
 2. Prenesite ustrezno aplikacijo za svojo napravo z njihovega spletnega mesta.
 3. Ko je nameščena, odprite aplikacijo VPN.
 4. Poiščite strežnik, s katerim se želite povezati.
 5. Izberite protokol VPN za povezavo.
 6. Omogoči “Samodejno stikalo za ubijanje”.
 7. Udari “Povežite se” gumb in uživajte v odblokiranju spletnih mest!

Odkleni spletna mesta

Kako odblokirati spletna mesta v šoli na Androidu & Naprave iOS

 1. Izberite zgoraj omenjena imena ponudnika VPN
 2. Prijavite se na storitev VPN tako, da se naročite na kateri koli premijski / brezplačni načrt
 3. Zdaj aplikacijo naložite na napravo Android iz trgovine Google Play & v napravi iOS iz iTunes
 4. Prijavite se v aplikacijo VPN s svojimi poverilnicami za prijavo
 5. Povežite se s katerim koli VPN strežnikom po vsem svetu & odkleni spletna mesta v šoli

Šolski proxy v primerjavi z najboljšim VPN za šolo

Medtem ko tako VPN-ji kot pooblaščenci ponujajo uporabnikom možnost brezhibnega odklepanja spletnih mest, obstajajo nekatere zelo resne razlike. Na primer, pooblaščenci ne zagotavljajo varnosti in zasebnosti za zaščito vaše spletne identitete, kar pomeni, da lahko kdo zasleduje vaš IP naslov nazaj v vašo napravo, zato ni odgovorna rešitev, ki bi jo uporabila za izogibanje omejitvam vsebine v vaši šoli / fakulteti / univerza.

Po drugi strani so VPN-ji na voljo s šifrirnimi šiframi / šifri, ki povečajo splošno varnost vašega omrežja. Hkrati dodajo ogromen seznam naprednih funkcij, kot so NAT požarni zid, samodejno stikalo za ubijanje, split tunneling, DDoS Attack Preventing, zaščita DPI, proxy SOCKS5 in še veliko več, kar je ključnega pomena za uporabo popolne anonimnosti v spletu!

Najboljši VPN za šolska vprašanja

Ko gre za iskanje najboljših VPN-jev za šolo, boste morda na trgu naleteli na veliko možnosti, skupaj z ogromnim seznamom neodgovorenih vprašanj. Spodaj odgovarjamo na nekatere najpogostejše za vas.

Kaj VPN uporabiti v šoli?

Na podlagi zanesljivosti, zmogljivosti, podpore, razpoložljivosti strežnika in cen smo analizirali ogromen seznam ponudnikov VPN in na zgornjem seznamu omenili najpomembnejše. Izberite katero koli od NordVPN, ExpressVPN, VyprVPN, CyberGhost in PureVPN.

Kako odblokirate spletne strani v šoli?

Postopek je neverjetno preprost in ne potrebuje nobene raketne znanosti. Če želite začeti odblokirati spletna mesta, se morate samo prijaviti s storitvijo VPN, prenesti domačo aplikacijo za svojo napravo, preklopiti strežnike po želji in pritisniti na gumb za povezavo.!

Zavijanje stvari

Upamo, da vam bo ta vodič pomagal najti najboljše VPN-je za šolo, ki omogočajo enostavno odblokiranje spletnih mest, socialnih medijev in iger. Če naletite na kakršna koli vprašanja ali imate kakšna priporočila za ponudbo, prosimo, da spusti komentar spodaj. Prav tako ne odlašajte, če vodnika delite s svojimi šolskimi prijatelji, ki so se naveličali ukvarjati s temi dražilnimi omejitvami!

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me