19 najboljših VPN za Opera – preboj geo-omejitev prek Opera VPN

Brskalniki so privzeti prehodi do spleta, zato so nepogrešljivi za vse, ki želijo po spletu. Opera ponuja enega bolj priljubljenih brskalnikov, ki so enostavni za uporabo, s široko paleto dodatnih funkcij, ki ponuja bolj racionalno izkušnjo. Kljub temu, da je izjemno uporaben, vaš brskalnik Opera ni popolnoma varen. Pridobitev dobrega VPN-ja s seznama VPN-jev je vaš edini medpomnilnik med varnim brskanjem in podatkovno katastrofo.

19 najboljših VPN za Opera 2018

 1. Opera izklopi svojo vgrajeno storitev VPN
 2. Skrbi glede zasebnosti brskalnikov v letu 2018
 3. Zakaj Opera brskalnik VPN mora biti vsak Netizen
 4. Najboljši VPN za Opera 2018
 5. Najboljši VPN za Opera Free
 6. Kako uporabljati Opera VPN
 7. Najboljši VPN za Opera za Android
 8. VPN brskalnika Opera ne deluje
 9. Najboljša VPN za pogosta vprašanja o Operi
 10. Ocene VPN brskalnika Opera
 11. Najboljših 6 dodatkov Opera VPN 2018

Če želite izvedeti več o tem, zakaj potrebujete najboljši VPN za Opera, tukaj je izčrpen vodnik na to temo, ki vsebuje podrobne sezname najboljših VPN-jev za brskalnik in novice o Opera’s vgrajenim VPN, povezanimi vprašanji glede zasebnosti in še več.

Najboljši VPN za Opera

Opera izklopi svojo vgrajeno storitev VPN

Vgrajeni VPN-ji v kakršno koli programsko opremo za dostop do spleta so vedno neizmerno uporabni. Prav tako je Opera, ki je eden bolj priljubljenih spletnih brskalnikov tam, do nedavnega ponujala vgrajeno brezplačno storitev VPN. Vendar je zdaj sprejela odločitev, da bo ustavila svojo storitev VPN kot namensko aplikacijo na platformah Android in iOS.

Vgrajeni VPN za spletne brskalnike bo še vedno obstajal, vendar zdaj kot ločena razširitev. Kljub temu da Opera ni navedla nobenih posebnih razlogov, zakaj je storila ta korak, mnogi v panogi ugibajo, da so to storili za promocijo SurfEasy VPN in racionalizacijo svojih ponudb VPN.

SurfEasy VPN je priljubljena storitev, ki ponuja več funkcij kot Opera’je vgrajen VPN, Opera pa ga je pridobila že leta 2015.

Opera Browser VPN

Opera’s VPN storitev je bila brezplačna, vendar je ponujala premijsko plačano različico za 29,99 USD na leto, imenovano Opera VPN Gold. Ta premium storitev je ponudila boljše hitrosti in več strežnikov. Zdaj, če imate naročnino Opera VPN Gold, boste samodejno prešli na letno naročnino s programom SurfEasy Ultra. Ker pa SurfEasy še vedno ni vgrajena možnost VPN, je brskalnik zdaj premalo združljivih varnostnih možnosti.

Torej, če želite pridobiti bolj varen, enostaven za uporabo brskalnik, je tukaj nekaj priporočil v zvezi s tem.

 1. Google Chrome – Svet’s Najbolj priljubljen brskalnik z več možnosti združljivosti razširitev VPN
 2. Mozilla Firefox – Dobro sprejet, varen brskalnik z razpoložljivimi dodatki za VPN

Če se še vedno želite bolj osredotočiti na varnost, si oglejte brskalnike, kot so Tor, Comodo Dragon & Yandex, ki so narejeni za dodatno zaščito.

Skrbi glede zasebnosti brskalnikov v letu 2018

Brez zaščite VPN so danes skoraj vsi priljubljeni brskalniki ranljivi, pa naj gre za Chrome, Firefox ali o čem govorimo tukaj, tj. Opera. To je zato, ker so sodobni hekerji postali glasno sposobni slediti vsakogar in vsakogar, ki dela tovrstne brskalnike nezaščiteno.

Edini način, da jih preprečite in jim preprečite svoje poti, je, da vam je težko slediti in to lahko storite le prek najboljšega VPN-ja, ki ne samo šifrira vaše podatke, ampak jim sledi, tako da nudi varen protokol za prenos tega podatki po spletu, kar zagotavlja plastni zaščitni sistem.

Opera morda nima veliko cinkanja v svojem oklepu, vendar se svet vse bolj zaduši z vsemi novimi nadzornimi kampanjami in podatkovnimi horde, ki jih upravljajo tako oblasti kot korporacije..

Zakaj Opera brskalnik VPN mora biti vsak Netizen

Brskalnik Opera je zdaj v lasti kitajskega konzorcija z imenom Golden Brick Capital Private Equity. Glede na to, da brskalnik Opera do neke mere shranjuje podatke in da matično podjetje leži na Kitajskem, bodo lahko vaši podatki kadar koli izpostavljeni kitajskim organom zaradi strogih zakonov o hrambi podatkov.

VPN brskalnika Opera je medpomnilnik, ki ga potrebujete za varovanje občutljivih podatkov pred takšnimi prisilnimi grožnjami. Ta novi spletni svet ni več dovolj varen kraj, da bi lahko uporabniki šli naprej nezaščiteno. Za svojo zasebnost morate poskrbeti sami z nakupom operacijskega sistema VPN brskalnika Opera, preden boste tudi vi ostali brez dvoma, kot milijoni, ko se pojavijo škandali z uhajanjem podatkov, podobno kot ameriški škandal Cambridge Analytica..

Najboljši VPN za Opera

Najboljši VPN za Opera 2018

Kot smo že omenili v tem pregledu, lahko vsak dober heker zlahka vdre v vaš sistem prek brskalnika Opera, če ga’je nezaščiten. VPN je najboljša ponudba, da zaščitite svojo zasebnost in anonimnost, vendar ni vsak VPN primeren za delo, ki ga želite opraviti prek njega. Najboljši VPN za brskalnik Opera mora imeti široko paleto funkcij, ponuditi veliko število strežnikov, imeti najboljše standarde šifriranja in predvsem biti zaupljiv, da nikoli ne ogrožajo vaše spletne zasebnosti.

Tu je razkritje brskalnika Best VPN for Opera v letu 2018:

Cena ponudnika ($) Funkcije Ocena Ponudnik s popustom

 1. Surfshark

  Surfshark

  11,95 $1,99Na mesec

  • 800+ strežnikov v 50+ državah
  • Šifriranje AES-256-GCM
  • 24/7 Klepet v živo
  • Brez pravilnika o beleženju
  • Neomejene sočasne povezave
  • Aplikacije za Windows, Mac, iOS & Android

  Zanesljivo obisk spletnega mesta s popustom 83%
  Preberi pregled

 2. PureVPN

  PureVPN

  10,95 $2,91Na mesec

  • 2.000+ strežnikov v 140+ državah
  • 256-bitna šifriranje AES
  • 24/7 Klepet v živo
  • Brez pravilnika o beleženju
  • 5 Hkratna povezava
  • Aplikacije za Windows, Mac, iOS & Android

  Zanesljivo obisk spletnega mesta s popustom 73%
  Preberi pregled

 3. ExpressVPN

  ExpressVPN

  12,95 $8.32Na mesec

  • 3.000+ strežnikov v 94 državah
  • 256-bitna šifriranje AES
  • 24/7 Klepet v živo
  • Brez pravilnika o beleženju
  • 3 hkratne povezave
  • Aplikacije za Windows, Mac, iOS & Android

  Zanesljivo 35% popust na obisku spletnega mesta
  Preberi pregled

 4. Ivacy

  Ivacy

  9,95 $2,25Na mesec

  • 1000+ strežnikov na 100 lokacijah
  • 256-bitno standardno šifriranje vojaškega razreda
  • Podpora klepetu v živo je odlična
  • Ponudnik ničelnih dnevnikov
  • Na voljo je več več prijav
  • Aplikacije za Windows, Mac, Android, iOS in razširitev za Chrome

  Zanesljivo 77% popusta Obiščite spletno mesto
  Preberi pregled

 5. CyberGhost

  CyberGhost

  12,99 $2.75Na mesec

  • 3.700 strežnikov v 60 državah
  • 256-bitna AES šifriranje
  • 24/7 Klepet v živo
  • Stroga politika brez dnevnika
  • 7 hkratna povezava
  • Aplikacije za Windows, Mac, iOS & Android

  Zanesljiv 77% popusta Obiščite spletno mesto
  Preberi pregled

ExpressVPN – ponuja 148 strežnikov kot operacijski VPN brskalnika

Včasih potrebujete več kot samo varnost v spletu. Z naraščanjem priljubljenosti pretočnih storitev se morate zdaj naročiti samo na tiste VPN, ki lahko odklenejo večino spletnih mest z vsebino z omejenim dostopom, kot je Netflix US.

ExpressVPN je eden najboljših VPN-jev za brskalnik Opera, saj zagotavlja funkcije za odklepanje brez primere brez primere. Ali želite gledati Amazon Prime US ali uporabljate Popcorn Time, ta VPN’s 148+ lokacij strežnika vas nikoli ne bodo izneverili.

ExpressVPN za brskalnik Opera

Storitev je racionalizirana, utrpi skoraj nič razčlenitev, ponuja visoke hitrosti in ne’t preveč bremenil vaš brskalnik, da bi to vplivalo na njegovo delovanje. Z naročninskim načrtom boste dobili dostop do več združljivih aplikacij in posodobljene internetne varnostne infrastrukture, ki vključuje šifrirne standarde AES 256, podporo več protokolov in strogo politiko ničelnih dnevnikov. Načrti pa so nekoliko višji, saj njihov najboljši načrt stane 99,95 USD za letno naročnino..

Prednosti

 1. Raznolika strežniška infrastruktura za najboljšo podporo kot VPN za brskalnik Opera
 2. Namenske aplikacije in razširitve za brskalnike
 3. Težko, vojaško šifriranje
 4. Podpora več protokolom
 5. Pravilnik o ničelnih dnevnikih

Slabosti

 1. Brez namenskih strežnikov P2P
 2. Načrti so precej dragi in jih je treba zmanjšati

Pridobite ExpressVPN

NordVPN – ponuja enostavno podporo za mobilne aplikacije kot VPN za brskalnik Opera

Ta ponudnik je ena najbolj iskanih storitev v svetu VPN. Če se želite dogovoriti za VPN, ki ponuja vse prave funkcije in še več za primerno ceno, potem se tukaj iskanje mora končati. NordVPN daje največji poudarek varnostni prednji strani in ponuja dvojni VPN, Onion nad VPN in celo namenske IP-je za upravljanje različnih potreb zasebnosti svojih uporabnikov..

NordVPN za brskalnik Opera

Tudi na sprednji strani za odklepanje ni ničesar in je ena redkih storitev, za katero je znano, da zaobide prepovedi VPN na spletnih mestih, kot je Netflix US. Če ste uporabnik brskalnika Opera na Kitajskem, vam bo NordVPN omogočil, da zaobidete omejitve zadušitve in zloglasni Great Firewall in tako zagotovite nemoteno uporabniško izkušnjo..

Edina pomanjkljivost te storitve ostaja, da do njene podpore za uporabnike v živo ne morete neposredno dostopati. Na spletnem mestu je gumb za podporo, ki pa je nekakšen notranji iskalnik, ki odvzame odgovore iz shrambe vodnikov in odpravljanja napak. Želeli so dodati funkcijo podpore v živo. NordVPN je združljiv z vsemi priljubljenimi operacijskimi sistemi s svojo linijo namenskih odjemalskih aplikacij za vsako platformo. Za šifriranje uporablja AES-256 in ponuja več protokolov, vključno s protokoli OpenVPN in L2TP.

Na voljo je vznemirljiva omejena ponudba, s katero boste pri ponudniku na voljo 3-letno naročnino za samo 99,00 USD, ki jo lahko za delček stroškov izkoristite za najboljše funkcije..

Prednosti

 1. Najboljši operacijski brskalnik VPN za operacijski sistem Android
 2. Ničelna obveznost 3 dni brezplačno preizkusno obdobje
 3. Na voljo dvojna enkripcija
 4. 3359 strežnikov v 60+ državah
 5. Več načinov plačila
 6. OpenVPN, IKEv2 / IPSec, L2TP / IPSec, PPTP in SSTP protokoli
 7. Funkcija SmartPlay za pretakanje spletnih mest

Slabosti

 1. Dragi mesečni načrt

Pridobite NordVPN

TorGuard.net – Stealth Proxy funkcija kot operacijski VPN brskalnik

Tako kot zelo varen brskalnik Tor po svojem imenu je tudi ta VPN ena izmed najboljših funkcij, usmerjenih v zasebnost, za uporabnike med vsemi VPN. S TorGuardom bi hekerji zagotovo težko vdrli v vaš brskalnik.

To se bo zgodilo, ker ta VPN ponuja neverjetno funkcijo Stealth VPN, ki ne more samo narediti, da se vaš VPN zdi kot običajen promet, s čimer vašemu ponudniku internetnih storitev ne dovoli, da vas sam odpove, pa tudi poveča plasti šifriranja okoli vaših podatkovnih paketov.

Torguard VPN za Opera

Poleg tega imajo na voljo najbolj odzivno podporo strankam, ki je vedno na voljo s takojšnjim odgovorom na vsa vaša vprašanja v zvezi s težavami, odpravljanjem težav, težavami s strankami in še več. Torguard ponuja neomejene hitrosti in porabo pasovne širine, skupaj s petimi sočasnimi povezavami, 3000+ strežniki in podporo protokolom OpenVPN. Edino, pri čemer se morajo zdaj potruditi, so njihovi zmedeni načrti cen, v katerih vsak paket ponuja drugačen nabor funkcij z različnimi cenami. Če racionalizirajo ta del, bi Torguard lahko še bolj izboljšal svoj rezultat.

Trenutno ponujajo štiri vrste načrtov, vendar njihov najboljši načrt ostaja “Anonimni VPN” načrt, ki stane 9,99 USD / mesec in vključuje vse prave funkcije. Torguard ponuja tudi namenski paket varnosti za zaščito e-pošte po 6,95 USD na mesec.

Prednosti

 1. Nova stanovanjska IP ponudba kot operacijski VPN brskalnika Opera
 2. Močne ravni šifriranja
 3. Stealth VPN zaščitna funkcija
 4. 3000+ VPN strežnikov v 50 državah
 5. Namenski naslov IP

Slabosti

 1. Krmarjenje po aplikacijah / spletnem mestu / načrtih za cene lahko za novorojenčke zmede

Pridobite VPG TorGuard

PrivateInternetAccess – Vgrajena zmožnost blokiranja oglasov in zlonamerne programske opreme asana Opera Browser VPN

Zasebni dostop do interneta ali PIA je poenostavljena, a zmogljiva storitev VPN, ki je postala uporabniku priljubljena. Zdi se, da njegova storitev nikdar ne izgine, ne glede na to, koliko pasovne širine podatkov uporabljate prek nje ali kolikšno hitrost tečete po tem, kar je trenutno hud VPN, ki ga morate imeti, če ljubite pretakanje. Preberite posodobljen pregled zasebnega dostopa do interneta.

Ta VPN je ena redkih storitev, pri kateri ste lahko prepričani, da bodo vse funkcije, ki so vam obljubljene, delovale sijajno. Kljub temu, da se nahaja v ZDA, ki nikakor ni priljubljena država za zasebnost podatkov, PIA še nikoli ni doživela neprijetnega škandala z beleženjem podatkov. To veliko govori o storitvi’s celovitostjo do zaščite vseh svojih uporabnikov na njihovi poti do spleta.

Ponuja 5 hkratnih povezav, več odjemalskih aplikacij za vsako platformo, namensko podporo P2P, šifriranje AES 256 in več protokolov, vključno z L2TP in OpenVPN. A kljub temu PIA nima več zrelih varnostnih funkcij, kot sta Double VPN in split tunneling, kar je zagotovo težava. Njihov najboljši načrt, kar se tiče cen, je dvoletni posel, ki stane le 69,95 USD. PIA ponuja tudi letno naročnino na 39,95 USD, ki jo zaračunajo enkrat.

Prednosti

 1. Odklene Netflix US in druga mesta za pretakanje kot operacijski VPN
 2. Podprt je OpenVPN, L2TP / IPsec
 3. Na voljo je podpora P2P
 4. Zero dnevniki
 5. 5 Hkratna povezava
 6. Neomejena pasovna širina

Slabosti

 1. Namenske aplikacije je malce težko uporabiti za novorojenčke

Pridobite zasebni dostop do interneta

PureVPN – ponuja ekskluzivno funkcijo Split Tunneling za optimizirano podporo Opera VPN

Medtem ko Opera brskalnik ne’t ponuja veliko podpore pri ponujanju združljivih dodatkov VPN, kot so drugi brskalniki, zdi se, da PureVPN to težavo reši tako, da ponuja odlično funkcijo Split Tunneling, ki omogoča zagon samo selektivnih aplikacij s VPN, medtem ko druge zapuščate. S tem lahko optimizirate brskanje po operaciji, kot ga ne more noben drug VPN.

PureVPN za brskalnik Opera

Poleg tega PureVPN ponuja brezhibno varnostno funkcijo, kot sta Double VPN in Onion over VPN. Ima tudi AES 256 šifriranje in več protokolarnih podpor za sponzoriranje največje uporabniške enostavnosti. Ta VPN najbolje deluje tudi pri odklepanju storitev in vam omogoča, da se prijavite v Netflix US ali katero koli drugo podobno storitev, ne glede na to, kje se trenutno nahajate na svetu. In povrhu vsega ta storitev ni’sploh draga. Namesto, da je njegova najcenejša umazanija vpn in samo 69 dolarjev za celoletno naročnino na dve leti, se ji nihče niti ne more približati v smislu zagotavljanja najboljšega denarja.

Edina upočasnitev PureVPN je ta, da ohranja omejene dnevnike uporabnikov, vendar lahko zaupate storitvi, da ne bo ogrožal vaših podatkov, če se ne prepustite kakršni koli kriminalni dejavnosti.

Prednosti

 1. Uporabite široko paleto funkcij kot Opera Browser VPN po najboljših cenah
 2. Zaščita DDoS
 3. Namenska podpora za pretakanje
 4. P2P in Torrent strežniki
 5. 750 + strežnikov v 141 državah
 6. Točka VPN
 7. Nat Firewall
 8. Podpora več protokolov, vključno z OpenVPN in L2Tp
 9. Omogoča split tunnel

Slabosti

 1. Hrani nekaj dnevnikov
 2. Brezplačna preizkusna različica ni na voljo

Pridobite PureVPN

Najboljši VPN za Opera Free

Brezplačne storitve imajo od nekdaj ne glede na panogo lastnosti vročega kolača, enako pa velja tudi za brezplačne VPN. Plačljive storitve so morda precej boljše glede na učinkovitost, zanesljivost in velike pakete funkcij, vendar je privlačnosti brezplačnih VPN-jev včasih preveč težko upreti.

Če pa niste dovolj previdni, se lahko brezplačni VPN zagotovo izkaže za tvegano pridobitev. To’s, ker morajo brezplačne storitve nekako zaslužiti in mnogi med njimi se začnejo prepuščati senčnim praksam, kot so beleženje in prodaja uporabniških podatkov ter uporaba aplikacij za odjemalce za posaditev agentov zlonamerne programske opreme, da bi zvončki zvonili.

To pušča zelo omejevalno okno v smislu verodostojnih brezplačnih VPN storitev, med katerimi lahko izbirajo uporabniki. Ampak ne’Brez skrbi, vse smo razrešili za vas. Tu je seznam najboljšega VPN-ja za Opera Free, ki vključuje samo najbolj verodostojne ponudnike z najbolj neverjetnimi funkcijami:

Windscribe – ponuja 10 GB podatkov kot operacijski VPN brskalnik

Brezplačni VPN-ji so redko velikodušni pri svojih ponudbah in pogosto med iskanjem dobrega brezplačnega VPN-a naletite na storitve, ki so precej omamne. Po drugi strani Windscribe ne naredi ničesar od tega in je tako velikodušen, kot ga lahko dobi brezplačni VPN.

Windscribe VPN za brskalnik Opera

Na mesec dobite 10 GB omejitve pasovne širine in ji lahko dodate celo dodatnih 5 GB, če tvitete o storitvi. Ta VPN ponuja tudi 8 brezžičnih lokacij strežnikov in neomejene povezave z napravo.

Če nameravate uporabljati ta VPN za lažje seje brskanja v brskalniku Opera, potem Windscribe’ponudba bo zagotovo dovolj, da traja cel mesec. Edini dud pri storitvi je, da je lahko nagnjen k pogostim okvaram, zaradi česar lahko včasih traja brez povezave zaradi velikih obdobij.

Prednosti

 1. Številni brezplačni načrti VPN za brskalnik Opera
 2. Neomejene povezave z napravo
 3. Odlikuje blokator oglasov in požarni zid
 4. Podpira P2P / Torrenting

Slabosti

 1. Odprti protokol VPN ni na voljo
 2. Razčlenitve so pogoste

HotSpotShield – eden najbolj zaupanja vrednih VPN-jev za brskalnik Opera

HotspotShield VPN, ki ga uporablja kar 550 milijonov uporabnikov po vsem svetu, ne potrebuje predstavitve. Tudi tisti, ki nimajo’t veliko komuniciral s svetom VPN-jev, slišal je ime tega VPN-ja zaradi velikega dosega. To je bila ena najboljših možnosti izbire uporabnikov za izogibanje omejevalnim omejitvam oblasti.

Točka VPN za brskalnik Opera

Toda v zadnjem času je HotspotShield doživel številne polemike, ki so resno ogrozile njegovo verodostojnost. Toda od teh incidentov se je ponudnik zelo potrudil, da je obnovil svojo podobo in znova utrdil svoje mesto kot enega najboljših brezplačnih VPN-jev na svetu. Ponuja dve različici, tj. Brezplačno storitev VPN in način plačila Hotspot Shield Elite s plačanim kolegom. Prva ima 500 MB brezplačnih podatkov na dan in ponuja le eno lokacijo strežnika v ZDA.

Prednosti

 1. 500 MB omejitve podatkov na dan za brskalnik Opera
 2. Navedeno lokacijo strežnika v ZDA
 3. Na voljo so združljive aplikacije

Slabosti

 1. Ne’ne ponujate več kot ene povezave
 2. Sumite na pogoste zdrsi v službi

Tunnelbear – vodi nič zapisov kot VPN brskalnika Opera

Tunnelbear je z zelo varnim in zaupanja vrednim brezplačnim VPN načrtom ena izmed naših rednih funkcij na seznamu najboljših VPN-jev. Kompatibilne aplikacije delujejo čudovito dobro na vseh vrstah platform in OS in ne’t upočasnite ali prepogostite pasovno širino preveč. Za brskalnik Opera ta VPN izboljšuje vašo izkušnjo brskanja in vam omogoča, da ostanete vedno bolj varni z izrecno navedenim pravilnikom o ničelnih dnevnikih.

TunnelbearVPN za brskalnik Opera

Na voljo je 500 MB omejitve omejitve podatkov na mesec z brezplačnim načrtom, vendar ga lahko vedno nadgradite, da dosežete neomejeno uporabo pasovne širine, če se naročite na plačljivi načrt. S svojim najboljšim načrtom, ki prihaja v višini 59,88 dolarja na leto’Splača se naročnine, lahko odblokirate geografsko omejena pretočna spletna mesta, dostopate do 20 lokacij strežnika in se zaščitite s svojimi visokimi standardi šifriranja.

Prednosti

 1. Najboljša brezplačna storitev VPN za brskalnik Opera
 2. Mogoče je 5 hkratnih priključkov naprave
 3. Zmogljivo šifriranje
 4. Brezšiven in dobro zaobljen uporabniški vmesnik

Slabosti

 1. Omejitev podatkov je 500 MB / mesec
 2. Ne’t podpornik enakovreden ali P2P

Najboljših 6 dodatkov Opera VPN 2018

V zgornjih naslovih ste spoznali VPN-je, ki so najprimernejši za aktiviranje zunaj / znotraj brskalnika Opera. Vendar pa so omenjene možnosti za marsikoga v plačanem delu morda nekoliko drage, zato smo si mislili, da smo’d dodal še en seznam za naše kolege ljubitelje Opere. Spodaj je seznam najboljših 10 dodatkov Opera VPN na podlagi njihove ocene tukaj. Ne pozabite jih preveriti!

 1. ZenMate VPN
 2. Navidezni ščit
 3. Privatix za Opera
 4. Hola boljši internet
 5. TunnelBear VPN
 6. Nadzor WebRTC

Kako uporabljati Opera VPN

Opera Browser ne’ne zagotavljajo veliko podpore v smislu združljive razširitve VPN-jev, v primerjavi z drugimi brskalniki, kot sta Chrome in Mozilla, ki imajo številne dodatke in razširitve brskalnika, ki so jih razvili sami ponudniki VPN.

Če želite torej pridobiti varnost VPN za svoj brskalnik Opera, ga morate dobiti prek sistemskih združljivih aplikacij, ki jih ponujajo sami VPN. Tukaj’s kako lahko prideš do tega:

 1. Pojdite na kateri koli najboljši VPN’s spletnega mesta in po nakupu naročniškega načrta prenesite najbolj združljivo aplikacijo za sistemski odjemalec.
 2. Namestite ga v sistem.
 3. Ob pozivu vnesite uporabniške podatke (tj. Vnesite svoje uporabniško ime in geslo VPN).
 4. Zdaj izberite strežnik, s katerim se želite povezati, in zaženite storitev VPN.
 5. Zdaj izvajate vso spletno aktivnost v brskalniku Opera, vljudno z vašim VPN.

Najboljši VPN za Opera za Android

Uporabnikov Androida vsak dan raste, in ker je njegov hekker eden najbolj usmerjenih mobilnih operacijskih sistemov, se potreba po zaščiti povečuje. Če ste eden tistih, ki do spleta dostopajo prek brskalnika Opera v sistemu Android, je tu najboljši VPN-jev za Android, ki zagotovo lahko nudijo ekskluzivno zaščitno zaščito, ki jo potrebujete: podroben vodnik “Najboljši VPN za Android” za bolj dragocene informacije.

 1. IPVanish VPN
 2. ZasebnoVPN
 3. CyberGhost VPN
 4. IvacyVPN
 5. AirVPN
 6. VPN Neomejeno
 7. OpenVPN za Android
 8. VyprVPN
 9. MullvadVPN
 10. Betternet VPN

Najboljši Android VPN za Opera

VPN brskalnika Opera ne deluje

Opera, tako kot vsaka programska oprema, prihaja s svojim poštenim deležem težav, napak, zamrznitev in zrušitev’t problem, za katerega ni rešitev.

Tukaj je najboljših 3 napak, ki jih lahko operite v Operi s preverjenimi, delujočimi rešitvami:

Brskalnik Opera se ne zažene / deluje v sistemu Windows 10

Če vaš brskalnik Opera ne deluje v sistemih Windows 10 ali starejših, morate preveriti, ali ste namestili zadnjo različico, ki je na voljo, ali ne.

Če želite to popraviti, pojdite v meni Opera in kliknite About Opera. Tukaj boste videli, ali so na voljo kakšne posodobitve. Naj se posodobitev namesti in težavo bi zagotovo odpravili. Ta rešitev lahko deluje tudi pri drugih težavah, kot so zamrznitve in zrušitve.

Opera se odpira, vendar je’s ne gre več, tj. ne nalaga strani

Če želite odpraviti težavo, posodobite brskalnik ali preprosto ustavite delovanje vseh težkih vtičnikov, kot je Flash. Prava težava je, da lahko ti vtičniki zlahka okužijo zlonamerno programsko opremo in preprečijo delovanje brskalnika.

Za Crashes

Za reševanje te težave uporabite obe zgoraj omenjeni rešitvi, če pa to še vedno traja, morate čim prej odpraviti svojo protivirusno programsko opremo, saj lahko ta pogosto ovira delovanje številnih programov in povzroči konflikt..

Ocene VPN brskalnika Opera

Pri BestVPN.co vedno verjamemo, da je mnenje dejanskih uporabnikov določene storitve najbolj pomembno in jim je pri vsakem pregledu zagotovo treba dati težo. V tem pregledu smo zdaj dodali razdelek o pregledih uporabnikov Quora poleg naših rednih kazalnikov pregledovanja Reddit, da uporabnikom zagotovimo celovitejšo storitev:

Najboljši VPN za Opera Reddit Review

Reddit obstaja kot ena največjih spletnih skupnosti za pridobivanje informacij o vsem, kar zadeva tehnologijo, zdravstvo, življenjski slog in različne druge panoge. Mednje spadajo najboljše storitve vdn reddit, ki so nujno potrebne za preživetje na tem svetu, kjer internetne omejitve iz dneva v dan naraščajo. Spodaj je nekaj pregledov strank o najboljših VPN-jih za Opera:

Tu lahko vidimo uporabnika, ki govori o zanesljivosti protokola OpenVPN in kako ga lahko nastavite ročno. On odsvetuje uporabo brezplačnih storitev VPN. Čeprav se strinjamo s to točko, je še vedno nekaj BREZPLAČNIh imen, ki presežejo to kilometrino (zgoraj omenjeno). Nazadnje, on ponuja povezavo do okenca VPN-jev, ki vključuje glavna imena NordVPN, PureVPN, PIA, ExpressVPN in TorGuard.

Komentar iz razprave redditspider64’s komentar iz razprave "Opera VPN alternativa".

Drugi Redditor v isti niti, ki prosi alternative za Opera VPN, potem ko je brskalnik ugasnil svojo storitev v aplikaciji. VPN je ustvarjanje znanstvenikov MIT in CERN. Tako se lahko počutite olajšani, če ste prejeli veliko anonimnosti na spletu za prosto in neprekinjeno raziskovanje interneta. Bodite prepričani, da gre s premijskim načrtom, vendar ne brezplačnim.

Komentar iz razprave TomNotMike’s komentar iz razprave "Opera VPN alternativa".

Najboljši VPN za Opera Twitter Twitter Review

Zaradi pomanjkanja združljivosti, ki jo je brskalnik omogočil za VPN, na Twitterju ni bilo veliko neposrednih priporočil za Best Opera VPN. Veliko uporabnikov se je pohvalilo z vgrajeno storitvijo VPN, ki trenutno ni v uporabi. V nadaljevanju je naš zgornji vodnik najbolj izbrana zbirka sistemsko združljivih VPN storitev za izboljšanje brskalnika’s varnost.

Najboljši VPN za Opera Quora Pregled

Večina uporabnikov in strokovnjakov v panogi Quora je bila mnenja, da vgrajeni VPN v brskalniku Opera dejansko ni VPN. Ta VPN so označili kot več strežnika proxy kot VPN. V enem najboljših odgovorov, ki smo jih dobili s platforme, je bilo omenjeno, da Opera VPN ni varna možnost za uporabnike in da je vse, kar je storila, preusmerila internetni promet od uporabnikov prek njihovega podjetja’s strežniki. Sploh ni primerno, če ste resni zagovornik zasebnosti.

Ali je brskalnik Opera (z vgrajenim VPN) pristni VPN?

Najboljša VPN za pogosta vprašanja o Operi

Kako vklopim VPN v operi?

Opera brskalnik’Največja pomanjkljivost je, da ne’ne zagotavljajo veliko v smislu prirojene združljivosti z VPN-ji, za razliko od drugih podobno priljubljenih brskalnikov tam. Če želite najbolje omogočiti VPN v brskalniku, morate ponudnike VPN naložiti sistemsko združljive aplikacije OS.

Ali je brskalnik Opera varen za uporabo?

Čeprav ne’t očitno imajo zdaj kakšne večje varnostne omejitve, toda v sedanji dobi lahko vsak prefinjen heker zlahka posreduje v brskalnik in zazna vaš IP, spremlja svoje dejavnosti, odpelje občutljive podatke in ga celo uporabi kot pot do zasaditve zlonamerne programske opreme.

Koliko stane SurfEasy?

SurfEasy je zelo poceni storitev. Trenutno ponuja 3 načrte. Prva je popolnoma brezplačna z omejitvijo pasovne širine podatkov 500 MB na mesec. Plačani načrti se začnejo pri 3,99 USD / mesečno za neomejen podatkovni paket, drugi načrt pa 6,49 USD na mesec z enakimi lastnostmi kot prejšnji paket plus dodatnih 12 držav in zaščito proti hudourniku. Če pa ste bili naročnik Opera Gold VPN, potem lahko dobite popuste na SurfEasy.

 

Zaključek

Pri BestVPN.co si prizadevamo za zagotovitev najstrožjega spoštovanja zasebnosti uporabnikov v vseh oblikah. Naš cilj je sestaviti shrambo najboljših vodnikov za vse priljubljene platforme, kako jih najbolje zaščititi pred vsemi možnimi grožnjami, ki izhajajo od zunaj.

Spodbujanje uporabe VPN-jev ni naš cilj, ampak sredstvo za dosego prizadevanja, da se uporabniki ves čas počutijo zaščitene in varne na spletu. Vključujemo najboljše možne raziskave, razpoložljiva dejstva, poštene preglede ponudnika in jih zmešamo z našimi smernicami glede vsebine, da vedno zagotovimo najboljšo kakovost, vendar če obstajajo morebitni spodrsljaji ali če ne’Tako kot kateri koli od naših standardov poročanja, se lahko vedno obrnete na nas s svojo dragoceno kritiko in nam pomagate postati boljši.

Naše uporabnike najbolj cenimo in smo vedno odprti do njihovih mnenj. Čakam na interakcijo z vami v spodnjih komentarjih.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  27 Najboljši brskalnik VPN - Zagotavljanje varnosti z brskalniki VPN Brezplačne aplikacije