10 najboljših VPN-jev za Tor – Spletna uporaba popolne anonimnosti s pomočjo Onion VPN-ja

Kadar gre za uporabo anonimnosti na spletu in izogibanje vladnemu nadzoru, imajo uporabniki možnost uporabe: Tor ali VPN. Brskalnik Tor ponuja odlične varnostne in zasebne funkcije, zaradi katerih ni mogoče izslediti vaše identitete. Vendar pa nima dovolj dobre hitrosti za pretakanje in druge dejavnosti. VPN-ji na drugi strani uravnotežijo stvari med HITROSTjo in ZASEBNOSTJO, vendar je glavno prodajno mesto obeh: lahko delujejo v povezavi. Preberite ta vodič za Best VPN for Tor, če želite odkriti pravo storitev za potrebe pretakanja in zasebnosti BestVPN!

Kaj je Tor?

Kratek za “Usmerjevalnik čebule” (prikazano tudi v logotipu brskalnika) je bil Tor prvotno razvit za ameriško mornarico 20. septembra 2002. V njem je bila globalna mreža strežnikov, ki je ljudem omogočala varno in anonimno brskanje po internetu. Zdaj se je izdelek usmeril v neprofitni del, ki širi pomen razvoja in raziskav spletnih orodij za zasebnost.

Kaj je Tor

Hkrati uporabniku nudi največjo zaščito’s zasebnostjo s premikanjem prometa na različnih strežnikih Tor po vsem svetu in ga šifrirate, da zagotovite, da ničesar ni mogoče zaslediti do VAS. Vendar storitev ne preprečuje spletnih strani “vedeti” ki ga uporabljate “Tor”. Čeprav nihče ne vidi prometa iz naključnih vozlišč, lahko nekatera spletna mesta še vedno omejijo dostop uporabnikov Tor.

Kako deluje Tor?

Tor ima decentralizirano omrežje, ki nudi več plasti zaščite uporabniških podatkov. Internetni promet usmeri s prekrivanjem strežnikov po vsem svetu, ki jih sestavlja več kot sedem tisoč relejev. To omogoča pravilno prikrivanje uporabnikov’ lokacijo in preprečuje, da bi kdo spremljal vašo dejavnost, naj bo to obisk komunikacijskih obrazcev, družbenih medijev, storitvenih spletnih mest ali takojšnjih sporočil. Vsi podatki, ki prehajajo skozi omrežje Tor, so šifrirani, kar poveča vašo anonimnost v spletu.

Kako deluje Tor

Najboljši VPN za Tor v letu 2018

Merila za iskanje najboljšega VPN-ja za Tor se precej razlikujejo od drugih vidikov, kot sta zasebnost / pretakanje. Poiskati morate ponudnika, ki je seznanjen z različnimi konfiguracijami VPN in Tor. Tista, ki ponuja napredne tehnologije / funkcije, ki so na voljo za močno povezavo obeh, hkrati pa zagotavljajo močno storitev, ki ne ogroža hitrosti, podpore, zanesljivosti ali strežnika’s razpoložljivost. Če iščete isto, spodaj je seznam najboljših VPN-jev za Tor.

Cena ponudnika ($) Funkcije Ocena Ponudnik s popustom

 1. Surfshark

  Surfshark

  11,95 $1,99Na mesec

  • 800+ strežnikov v 50+ državah
  • Šifriranje AES-256-GCM
  • 24/7 Klepet v živo
  • Brez pravilnika o beleženju
  • Neomejene sočasne povezave
  • Aplikacije za Windows, Mac, iOS & Android

  Zanesljivo obisk spletnega mesta s popustom 83%
  Preberi pregled

 2. PureVPN

  PureVPN

  10,95 $2,91Na mesec

  • 2.000+ strežnikov v 140+ državah
  • 256-bitna šifriranje AES
  • 24/7 Klepet v živo
  • Brez pravilnika o beleženju
  • 5 Hkratna povezava
  • Aplikacije za Windows, Mac, iOS & Android

  Zanesljivo obisk spletnega mesta s popustom 73%
  Preberi pregled

 3. ExpressVPN

  ExpressVPN

  12,95 $8.32Na mesec

  • 3.000+ strežnikov v 94 državah
  • 256-bitna šifriranje AES
  • 24/7 Klepet v živo
  • Brez pravilnika o beleženju
  • 3 hkratne povezave
  • Aplikacije za Windows, Mac, iOS & Android

  Zanesljivo 35% popust na obisk spletnega mesta
  Preberi pregled

 4. Ivacy

  Ivacy

  9,95 $2,25Na mesec

  • 1000+ strežnikov na 100 lokacijah
  • 256-bitno standardno šifriranje vojaškega razreda
  • Podpora klepetu v živo je odlična
  • Ponudnik ničelnih dnevnikov
  • Na voljo je več več prijav
  • Aplikacije za Windows, Mac, Android, iOS in razširitev za Chrome

  Zanesljivo 77% popusta Obiščite spletno mesto
  Preberi pregled

 5. CyberGhost

  CyberGhost

  12,99 $2.75Na mesec

  • 3.700 strežnikov v 60 državah
  • 256-bitna AES šifriranje
  • 24/7 Klepet v živo
  • Stroga politika brez dnevnika
  • 7 hkratna povezava
  • Aplikacije za Windows, Mac, iOS & Android

  Zanesljiv 77% popusta Obiščite spletno mesto
  Preberi pregled

AirVPN

AirVPN s sedežem v Italiji je eden redkih ponudnikov, ki podpira “VPN prek Tor” konfiguracijo. Ponaša se z najboljšimi tehnologijami proti cenzuri, celo omogoča uporabnikom, da aktivirajo SSL in SSH tuneliranje za največjo varnost pred vladnim nadzorom. Druge funkcije vključujejo 3 hkratne povezave, dinamično posredovanje vrat, 3-dnevno brezplačno preskusno stikalo, stikalo za ubijanje in zaščito pred puščanjem DNS.

Najboljši VPN za Tor

Prednosti

 1. Podpira VPN prek Tor Config.
 2. Na voljo so SSL in SSH tuneliranje.
 3. Dinamično posredovanje vrat.
 4. Multi-prijava na 3 naprave.
 5. Sprejema Bitcoin Payments.

Slabosti

 1. Omejene lokacije strežnika po vsem svetu.

Pridobite AirVPN

ZasebnoVPN

Tako kot AirVPN tudi storitev PrivateVPN ponuja VPN preko Tor-a, kar vam omogoča najboljšo anonimnost v spletu, zlasti v državah s strogimi internetnimi zakoni. Švedski ponudnik ima ogromen seznam strežnikov v približno 52 državah sveta. Obstaja celo vgrajen sistem požarnega zidu, ki še dodatno zagotavlja varnost s stikalom za ubijanje, zaščito pred uhajanjem IPv6 / IPv4 in proxy SOCKS5 (uvrščen med najboljše vpn za torrenting). Oglejte si naš podroben pregled PrivateVPN za več informacij.

ZasebnoVPN za Tor

Prednosti

 1. Ponuja VPN prek konfiguracije Tor.
 2. Na voljo je funkcija za posredovanje vrat.
 3. Proxyji HTTPS in SOCKS5.
 4. Popolna zaščita pred puščanjem DNS.
 5. Kompatibilnost med platformo.

Slabosti

 1. Slaba distribucija strežnika.

Pridobite PrivateVPN

Torguard:

Torguard je eden najbolj zanesljivih ponudnikov VPN, saj je Torguard izjemno dober način, če želite uporabljati Tor z VPN. Ponuja šifriranje AES-256 in s tem še bolj poveča že varno izkušnjo Tor. Storitev ponuja namenske aplikacije za OS, kar omogoča večjo združljivost na vseh platformah. Usmerjanje čebule, ki ga uporablja Tor, se najbolje ujema s svojim ponudnikom soimenjakov, tj. Torguardom. Imeti mora VPN, če na Toru iščete tekoč, brezšiven, hiter ovitek VPN.

10 najboljših VPN-jev za Tor - Spletna uporaba popolne anonimnosti s pomočjo Onion VPN-ja

Prednosti

 1. Domača podpora za Tor
 2. 3000+ strežnikov po vsem svetu.
 3. Stealth VPN funkcija.
 4. Na voljo so stanovanjski IP-ji.
 5. Ponudnik ničelnih dnevnikov.

Slabosti

 1. Načrti za oblikovanje cen so zelo ambiciozni in zmedeni.
 2. Ne’še ne ponujam brezplačnega preizkušanja

Pridobite VPG TorGuard

TorVPN

TorVPN je ponudnik s sedežem v Veliki Britaniji, ki deluje zunaj Madžarske. Zato za marsikoga morda ni najbolj varna izbira, saj morajo voditi obsežne dnevnike povezav. Kljub temu pa VPN nikoli ni bil ujet razkrivati ​​osebnih podatkov nikomur. Ponuja odlično šifriranje in “Tor skozi VPN” s hibridnim vozliščem, ki omogoča dostop do .onion spletnih strani z uporabo lastnega strežnika DNS.

TorVPN

Prednosti

 1. Tor skozi konfiguracijo VPN.
 2. A “Hibridni” Način Tor.
 3. Močna šifriranje.
 4. Dinamično posredovanje vrat.
 5. Najcenejši naročniški načrti vpn.

Slabosti

 1. S sedežem v Veliki Britaniji (pravno).

Pridobite TorVPN

Zasebni dostop do interneta (PIA)

S sedežem v ZDA je PIA še en zanesljiv VPN za Tor. Da, nahaja se v državi, v kateri je združenje Five Eyes Alliance, vendar ponudnik ne žrtvuje za zasebnost uporabnikov. V resnici gre za certificiranega ponudnika brez hlodov, kar je bilo celo dokazano na sodišču. Funkcije, ki jih prejmete ob prijavi, vključujejo posredovanje vrat, zaščito pred puščanjem DNS, stikalo za uničenje VPN in 5 hkratnih povezav. Don’ne pozabite prebrati celovitega pregleda zasebnega dostopa do interneta.

Zasebni dostop do interneta za Tor

Prednosti

 1. Tor skozi konfiguracijo VPN.
 2. Sprejema Bitcoin Payments.
 3. Odlična šifriranje OpenVPN.
 4. DNS stikalo za zaščito in puščanje.
 5. Načrtovalni načrti za žep.

Slabosti

 1. Brez brezplačne preizkuse ali vračila.

Pridobite zasebni dostop do interneta

NordVPN

NordVPN je bil ustanovljen leta 2012 in ima sedež v Panami, ustanovitev podjetja Tefinkom & Co, S.A. Je eden najvarnejših ponudnikov na trgu. Uporabniki imajo dostop do 5080 strežnikov v 62 državah in številne druge funkcije. Sem spadajo DoubleVPN, SOCKS5 Proxy, zaščita pred puščanjem DNS, samodejno stikalo za ubijanje in še več. Za dodatno varnost NordVPN celo podpira Onion prek VPN, kar vam doda dodatno plast zaščite tako, da svoj IP naslov skrijete iz izhodnega vozlišča Tor!

NordVPN za Tor

Prednosti

 1. Ponuja Tor preko konfiguracije VPN
 2. Protokol CyberSec in DoubleVPN
 3. SmartPlay za deblokiranje VoD-jev
 4. 5080 strežnikov v 62 državah
 5. Na voljo so namenski naslovi IP

Slabosti

 1. 30-dnevni postopek vračila

NordVPN Čebula nad VPN

Pri uporabi NordVPN’s Funkcija on-line prek VPN-ja, vaše spletne prometne poti najprej preko njihovega namenskega strežnika VPN in nato poslana v omrežje Tor. Ko dosežete končni cilj na internetu prek izhodnih relejev Tor, ostanete popolnoma anonimni na spletu.

To je zato, ker uporaba Tor nad VPN tudi anonimizira izhodna vozlišča. Uporaba funkcije ne zahteva raketne znanosti. Preprosto zaženite aplikacijo NordVPN in kliknite na “Strežniki” zavihek. Tukaj izberite “Čebula čez VPN” za aktiviranje protokola.

NordVPN Čebula nad VPN

Imate celo posebne strežnike za zaščito pred napadi DDoS (ključnega pomena za igralce). DoubleVPN, ki usmerja vaš promet prek dveh različnih strežnikov za največjo anonimnost. Namenski strežniki IP za deblokiranje VoD-jev, kot so Netflix, in strežniki P2P, ki se uporabljajo za brezplačne torrenting dejavnosti.

NordVPN Tor

Ko izberete “Čebula čez VPN” možnost v kategoriji strežnikov, boste dobili dostop do novega menija. To vključuje posebne strežnike, ki so priporočljivi za vas na podlagi “najmanj obremenjena” in “Najbližje vam” za maksimalno zaščito na spletu.

Kliknite kateri koli strežnik, za katerega menite, da je popoln za anonimne dejavnosti, nato pa Tor zelo z lahkoto uporabite. Ker NordVPN-ji Tor over VPN anonimizirajo IP-naslov iz izhodnega vozlišča, se vam lahko zdi, da vaši ponudniki internetnih storitev nimajo pojma o tem, kako se povežete z omrežjem Tor.

NordVPN Tor

Je Tor Legal?

Če odložimo opozorilne in škandalozne novice, povezane s Torom, s brskalnikom pravzaprav ni nič narobe. Vsakdo lahko uporablja Tor za raziskovanje interneta. Popolnoma je zakonita, vendar mnogi povezujejo anonimnost, ki jo je prek Tor dobil, da naredi nekaj nezakonitega. Na primer, mnogi povezujejo brskalnik z zlobnimi dejavnostmi, kot je dostop do Temne mreže, osrednje lokacije za kriminalne in nezakonite dejavnosti. Čeprav je do neke mere morda res, je Tor še vedno varen način za zaščito spletne zasebnosti običajnega človeka. Bodite prepričani, če ga naložite, ne boste imeli pravnih težav!

Je Tor Legal

Zakaj je Tor zadnji, a ne najmanj na lestvici brskalnikov?

Kot smo že omenili, je brskalnik Tor razvil sloves, da je redno povezan s temnim spletom in njegovim podivjanim podzemljem. Naknadno je za mnoge to preprosto brez možnosti, saj se nihče noče povezati z nečim, kar se zdi senčno. V resnici je sicer Tor zelo uporabniku prijazen, intuitiven in zasebno usmerjen brskalnik, ki se lahko izkaže za izjemno koristno prikrivanje vaše identitete, zlasti v državah s strogimi notranjimi zakoni in tistih, ki spodbujajo vladni nadzor nad državljani.

Tor proti VPN

Tor je vrhunski brskalnik za tiste, ki želijo na spletu izkoristiti najvišjo stopnjo anonimnosti. Zasnovan je za šifriranje in zaščito vseh poslanih / prejetih podatkov, ves promet pa se preusmeri na tisoče zapiskov po vsem svetu. Ima svoj seznam prednosti / slabosti, ki vključuje:

Tor prednosti

 • Brezplačni brskalnik - Kompatibilnost med platformami. Na voljo v sistemih Windows, Mac in GNU / Linux.
 • Globalna mreža - Nemogoče je izslediti’s identiteto ali izvedite poskus hekanja.
 • Popolna anonimnost - Nihče ne more videti vašega notranjega IP-ja ali vas zaslediti do obiskanih zunanjih IP-jev.

Tor Cons

 • Počasi - Podatki gredo skozi tisoče vozlišč po vsem svetu, kar ovira delovanje.
 • P2P / Skupna raba datotek ni primerna - Počasne hitrosti nalaganje hudournikov naredijo neverjetno boleče.
 • Razkriva uporabo “Tor” - Brskalnik ne skriva uporabe tor v očeh spletnih strani.

VPN-ji so precej podobni Tor Tor, vendar sprejme drugačen protokol za šifriranje internetnega prometa. Vaše informacije potekajo prek varnega strežnika, ki se ponaša z močnimi šiframi za anonimnost, kar vam omogoča, da svojo identiteto in dejavnost skrijete pred ponudniki internetnih storitev in vladnih agencij.

Profili VPN

 • Hitrejše hitrosti - V primerjavi s Torom VPN-ji ponujajo velike hitrosti in splošno zmogljivost.
 • Spoof Location - Razpoložljivost različnih strežnikov po vsem svetu omogoča prikrivanje identitete.
 • Idealno P2P / Skupna raba datotek - VPN-ji ponujajo strežnike, ki jih podpira P2P, s Split Tunneling in SOCKS5 Proxy.
 • Odblokiranje spletnih mest - Šifriranje in premik lokacije omogoča deblokiranje mest z omejenim geografskim dostopom.

VPN Cons

 • Storitve Premium so drage - Večina VPN-jev ni brezplačna in se ponaša z dragimi mesečnimi cenami.
 • Beleženje podatkov - Zakon mnogih držav ponudnike poziva, naj vodijo evidenco o dejavnostih uporabnikov.

najboljši tor vpn

Zakaj uporabljati Tor in VPN skupaj?

Kot lahko vidite, imata Tor in VPN svoj seznam prednosti in slabosti. Kaj če bi lahko združili oboje, da bi ustvarili nekaj močnejšega? Da, to je zelo mogoče. Kljub temu, da se na več načinov razlikujeta, tako Tor kot VPN uporabljata šifrirane povezave proxyja, da skrijejo identiteto uporabnika. Običajno za njegovo uporabo obstajata dve konfiguraciji:

Tor skozi VPN

Ta konfiguracija vključuje povezavo najprej s strežnikom VPN in nato z omrežjem Tor, preden raziskujete internet, kar pomeni, da je vaš IP tist izhodnega vozlišča Tor. To preprečuje, da bi ponudniki internetnih storitev vedeli, da uporabljate Tor, ko vhodno vozlišče ne more videti svojega pravega IP-ja, kar lahko gre daleč, če uporabljate VPN s politiko brez dnevnika. Prav tako lahko enostavno dostopate do spletnih mest Tor skritih storitev / .onion.

Kadar pa obstajajo koristi, se morate soočiti tudi z nekaterimi tveganji. Uporaba konfiguracije Tor preko VPN lahko vašemu ponudniku razkrije IP naslov. Imeli boste ničelno zaščito pred zlonamernimi grožnjami, saj lahko promet, ki ni https, preide izhodna vozlišča. Včasih so izhodna vozlišča Tor lahko blokirana, kar povzroča ovire pri popolni prikrivanju vaše identitete.

VPN prek Tor

Ta konfiguracija vključuje povezavo najprej z omrežjem Tor in nato strežnikom VPN, preden raziskujete internet, kar pomeni, da je vaš IP naslov naslov strežnika VPN. Ta konfiguracija ne podpira veliko ponudnikov, vendar ponuja najboljšo varnost v primerjavi s katerim koli drugim protokolom ali storitvijo. Ker se s Torom povežete s strežnikom VPN, nihče ne more videti vašega resničnega naslova IP.

Če se prijavite z anonimnim načinom plačila, kot je Bitcoin, ne bo mogoče izslediti nobene dejavnosti, kar vam bo omogočilo popolnoma varnega pretakanja in skupne rabe datotek P2P. Ta konfiguracija zaobide tudi vse bloke na izhodnih vozliščih Tor, hkrati pa vam omogoča, da izberete različne severje za izogibanje geo-omejitvam, ki jih postavljajo spletna mesta po vsem svetu.

Najboljši brezplačni VPN za Tor

Ko gre za iskanje VPN-ja za Tor, ne želi veliko uporabnikov porabiti denarja za vrhunsko storitev. Tukaj BREZPLAČNE storitve ponavadi dobijo zagon na trgu. Na žalost ni bilo brezplačnih VPN-jev, ki podpirajo VPN za Tor in njegove dve konfiguraciji. Vendar smo našli nekaj ponudnikov, ki ponujajo BREZPLAČNO preskusno različico za vas, skupaj z zagotavljanjem VPN-ja za podporo Toru. Tej vključujejo:

 1. ExpressVPN
 2. NordVPN
 3. TorGuard
 4. BolehVPN

Najboljši brezplačni VPN za globoki splet

Temni splet, do katerega dostopate s pomočjo brskalnika Tor, je lahko precej nevarno mesto. To je zato, ker se lahko uporablja v zakonite namene. Še vedno je veliko takih, ki se lahko prepustijo kriminalnim dejanjem. Na primer, temni splet daje zavetje političnim disidentom, policistom, novinarjem in drugim iskalcem zasebnosti.

Hkrati je odličen kraj za prevarante, hekerje in druge kibernetske kriminalce. Nihče ne ve, kdo bi lahko bili, kar pomeni, da je treba biti stoodstotno varen. Če uporabljate Tor sam, lahko tehnično dobro poznate svoj IP naslov. Zato uporaba brezplačnega VPN-ja za globinski splet ni ravno dobra možnost.

Pravzaprav večina ponudnikov, ki tržijo kot “prost” ne podpirata obeh konfiguracij: Tor prek VPN in VPN prek Tor. Zato pogosto predlagamo, da uporabniki poskusijo “DuckDuckGo” brskalnik za dostop do temnega spleta. Za razliko od Google Chroma DuckDuckGo nima veliko filtrov v svojem algoritmu iskalnika.

To pomeni, da medtem ko Google ne indeksira spletnih mest na temnem spletu, DuckDuckGo počne! Če iščete alternativo za brskalnik Tor, je to najboljši način. Imajo celo svoje temno spletno mesto https://3g2upl4pq6kufc4m.onion/, do katerega lahko dostopate z varno povezavo VPN. Druga spletna mesta, da preverite, ali niste novi v temnem spletu, vključujejo:

Skriti Wiki

Odlično spletno mesto za novorojenčke na temnem spletu. Podoben je pravemu Wikiju, vendar ima na tone informacij, ki jih ne bi našli na prvotnem spletnem mestu!

.Povezava s čebulo: Skriti Wiki

Trg sanj

Ta spletna stran odpira možnosti za prijavo na stvari prek anonimne e-pošte in plačevanje prek zasebnega bitcoina. Je ena izmed manjših trgovin .onion na temnem spletu.

.Povezava s čebulo: Trg sanj

Facebook

Svet’Največja platforma socialnih medijev ponuja tudi spletno stran .onion. Precej je podobno kot pri prvotnem Facebooku le, da se ne beležijo dnevniki o dejavnosti uporabnikov.

.Povezava s čebulo: Facebook

Zasebno gostovanje

Če ste naveličani strogih uporabniških pogodb lokalnih podjetij za gostovanje, je zasebno gostovanje odličen kraj za obisk. PHP, ki temelji na Linuxu, znaša do 100 MB za 170 USD letno!

.Povezava s čebulo: Zasebno gostovanje

Trgovine Tor

Kot pove že ime, je spletno mesto orodje za ustvarjanje temnega spleta. Uporabnikom omogoča ustvarjanje lastnih trgovin .onion in celo opremljeno z bitcoin integracijo.

.Povezava s čebulo: Trgovine Tor

Tor VPN usmerjevalnik

Eden najlažjih načinov uporabe “VPN nad Torom” je konfiguracija za nakup usmerjevalnika VPN. Ponudniki, kot je NordVPN, ponujajo lastne usmerjevalnike, ki ponujajo možnost takojšnjega preklopa zaščitnih računalnikov, hkrati pa ščitijo vse vaše naprave prek Wi-Fi-ja. Ko je usmerjevalnik nastavljen, se za dodatno zaščito preprosto povežite s brskalnikom Tor. Tako lahko povečate spletno anonimnost, brez kakršnih koli težav!

Tor VPN brezplačno prenesete

Za prenos je na voljo sam brskalnik Tor, ne da bi plačali en peni. Samo obiščite spletno mesto tukaj in namestite primerno različico za svojo platformo. Obstajajo namenske aplikacije za Windows, Mac in Linux. Ko končate, se lahko prijavite pri katerem koli od zgoraj omenjenih ponudnikov in nato prenesete njihove domače aplikacije s spletnega mesta, Google Play Store ali iTunes.

Brskalnik Darknet

Ko gre za dostop do globokega spleta, se uporabniki pogosto zmedejo, kateri brskalnik naj uporabljajo. Upoštevajte, da do temnega spleta ne morete dostopati z brskalnikom Google Chrome in Mozilla Firefox, saj nimata decentraliziranega omrežja s prekrivanjem strežnikov po vsem svetu..

Ti brskalniki so pri svojem delovanju povsem osnovni in prav tako ne vključujejo nobene šifriranja za prikrivanje vaše identitete. Če želite dostopati do globokega spleta, imate na voljo samo dve možnosti: uporabite brskalnik Tor (želena izbira) ali DuckDuckGo (omogoča dostop samo do določenih rdečih sob).

Najboljši VPN za vprašanja o Toru

Ko gre za uporabo najboljših VPN-jev za Tor, se lahko porajajo številne misli o tem, kako lahko zaščiti vašo identiteto ali poveča varnost. Med najpogostejša vprašanja, ki nas sprašujejo, uvrstite:

Ali lahko vaš ponudnik internetnih storitev vidi, kaj počnete pri podjetju Tor?

Ker Tor prikriva identiteto uporabniške povezave do spletnega strežnika in šifrira ves dohodni / odhodni promet, noben ponudnik internetnih storitev ne more nadzirati ali slediti zahtevam HTTP. Zato ne vidijo, do katerih spletnih mest poskušate dostopati. V kombinaciji z VPN lahko še bolj povečate anonimnost v spletu in izkoristite popolno digitalno zasebnost.

Je Tor Browser VPN?

No Tor ni ravno VPN, vendar ima podobnost, saj za skrivanje identitet uporabnikov uporablja šifrirane povezave proxy. Vse vaše podatke posreduje skozi tisoče vozlišč po vsem svetu, od katerih se vsako zaveda IP naslova spredaj in ne zadaj. Zato nihče ne more izslediti vaše identitete s storitvijo Tor, toda spletna mesta morda še vedno vedo, da uporabljate povezavo Tor. Če želite izvedeti več, lahko preverite druge najboljše brskalnike vpn.

TOR VPN Android?

Tor res ponuja različico Androida, da lahko uporabniki uživajo v svojih pametnih telefonih. Gre po imenu “Orbot”, ki zagotavlja močno šifriranje internetnega prometa za največjo varnost. Preprosto se povežite s svojim VPN in nato odprite brskalnik Tor za največjo anonimnost v spletu.

Zavijanje stvari

Upamo, da vam bo ta vodič pomagal poiskati najboljši VPN za Tor, ki temelji na vaših potrebah po zasebnosti in proračunskih zahtevah. Ne glede na to, če imate kakršne koli težave, ne odlašajte s komentarji spodaj. Poleg tega lahko izpišete vse predloge, ki se vam zdijo zanesljivi za Tor. Imej lep dan!

Podobni članki

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me