Безплатен VPN за iPhone – най-добрите приложения за iOS устройства, които наистина работят

Противно на разпространеното схващане, устройствата на Apple трябва да бъдат обезопасени толкова, колкото и другите устройства. Повечето потребители на iPhone правят грешката да не защитават своята киберсигурност онлайн и плащат цената, когато устройствата им се натрапят. Съвременните кибер хакери разполагат с изключително хитри начини да го направят, включително MITM атаки, фишинг с копие, злонамерени връзки и т.н..

Най-добрият вариант да защитите вашия iPhone срещу подобни заплахи е да получите VPN. Но повечето потребители, когато избират най-добрия VPN, се опитват да намерят безплатно. Това е разбираемо, тъй като безплатните услуги са по-примамливи в сравнение с първокласните, но дали са толкова сигурни?

Не точно. Безплатната VPN услуга най-вече не е много сигурна, защото ако не получават приходите си чрез абонаментните си такси, те ще търсят да разгърнат други средства за попълване на долните си редове.

Известно е, че много безплатни VPN-та продават потребителски данни, натрапват потребителски устройства и ги разгръщат като възли в ботнет мрежата, отвличат честотната лента на потребителите сред други подобни злобни дейности.

Така че, ако щете за iPhone VPN, безплатните са най-ненадеждни. Mac VPN, обаче, са много по-сигурни и предлагат много различни функционалности, които често не са достъпни в безплатните. Позволявам’s ги проучете по-подробно.

Недостатъците дон’да свърша тук. Ако преминете през нашето ръководство за приложение за VPN за iPhone, ще можете да знаете повече за това как платените работят в напълно различна вселена от техните безплатни колеги, точно като Безплатен VPN за Android

Какъв безплатен iPhone VPN може’t Направете?

Спечелени безплатни VPN мрежи’не са същите като тези на премиите, това’е даден, но имате ли представа колко голяма може да бъде тази разлика?

Ето и предаване на нещата, които спечели безплатният ви VPN’не мога да правя:

 1. Безплатни VPN дони’не предлагат бързи скорости.
 2. Безплатни VPN дони’t често предлагат неограничена честотна лента.
 3. Безплатни VPN дони’нямам достатъчно сървъри.
 4. Безплатни VPN дони’t поддържа OpenVPN протокол.
 5. Безплатни VPN най-често правят’нямате военно криптиране.
 6. Безплатните VPN мрежи не могат да деблокират гео ограничени стрийминг сайтове като Netflix US и т.н..
 7. Безплатни VPN дони’не работя добре в Китай.
 8. Безплатните VPN мрежи могат да имат течове на DNS или WebRTC.
 9. Безплатните VPN не могат често да поддържат Torrenting.

VPN функции и екстри

Въпреки че основната му цел е криптиране на трафика ви и маскиране на вашето IP местоположение, VPN ви помага по много начини.

Първо можете да изберете сървър на всяка държава и ще изглежда, че сте там. Например ти’сте в Германия, но трябва да се свържете с уебсайт, който’s е достъпен само в Оман, свързва се с Оман’s сървърът ще ви позволи да получите достъп до него.

VPN също така ви помага да се отървете от скоростта на доставчика на скорост на ISP, заедно с много функции за защита, като превключвател за убийство, двоен хоп и високо ниво на криптиране.

Кой безплатен VPN за iPhone, който наистина работи през 2019 г.?

Както споменахме по-рано, безплатните услуги не са най-надеждни, затова ви препоръчваме да отидете само за платените, ако искате първокласна производителност и сигурност.

Въпреки това, ако все пак искате да отидете за безплатен, ето няколкото доставчици на сигурност, които можете да получите за вашия iPhone.

TunnelBear

TunnelBear Review 2019Вероятно най-сигурната безплатна услуга там, Tunnelbear е тази, която ще започне първо, ако търсите неплатен VPN за вашия iPhone.

Току-що наскоро актуализира своята политика за поверителност и намали количеството на вписването, което правеше преди това на потребителите, правейки го много по-анонимно. Сега, не става’t събира първото си име, когато се регистрирате, нито регистрира връзките ви през целия си живот към услугата.

Ограниченията обаче са достатъчни за безплатната услуга, като на потребителя се разрешава само 500 MB честотна лента всеки месец на безплатния план.

Но можете да ги премахнете, когато пожелаете, като надстроите до платените планове. Най-добрият им план е годишната сделка, която ви струва само $ 4,99 / месец.

Изтегли: Безплатни приложения за iOS на TunnelBear

Щит за гореща точка за iPhone, iPad и всички iOS устройства

Hotspot Shield-прегледТози е по-щедър като безплатна услуга в сравнение с Tunnelbear, като ви дава възможност да избирате между сървъри в 15 държави, да се защитите от военно ниво на криптиране и други.

Щитовият щит е старо име в VPN индустрията, като през годините печели доверие на потребителите и достоверност.

Той също така предлага 500 MB честотна лента всеки ден, което прави около 15 GB лимит на данни за безплатната услуга всеки месец. Въпреки това, вие спечелихте’нямате достъп до много други функции като мулти-вход или поддръжка за чат, освен ако не планирате да преминете.

Безплатната версия на тази услуга се поддържа от реклами.

Изтегли: Безплатно приложение за iOS HotSpot Shield

Windscribe за iPhone и iPad

Безплатен VPN за iPhone - най-добрите приложения за iOS устройства, които наистина работят

Друг сигурен безплатен VPN, Windscribe е малко нов, но той беше звезден отпред на производителността с присъща стабилност.

Той позволява на потребителите си да изпитват 10 GB безплатна лента всеки месец, но можете да увеличите този лимит до 15 GB, ако случайно чуете за него.

8 сървърни места са включени в безплатния план, но спечелените скорости’да не сте оптимизирани или толкова бързи, колкото можете да получите в премиум версията на услугата.

Изтегли: Безплатни приложения за iOS на Windsribe

Платени, които можете да използвате безплатно

Освен напълно безплатните, там има и доставчици на премиум услуги, които ви позволяват да използвате тяхната услуга безплатно за ограничено време, така че да можете да знаете за тяхната ефективност, преди да платите за техните планове.

NordVPN за iPhone и всички iOS устройства

NordVPN - Панамски доставчик, фокусиран върху поверителносттаПовече от 5300 сървъри се предлагат от този доставчик, много по-високи от това, което безплатните VPN сървъри могат да предлагат на потребителите. Той също има невероятни функции за сигурност, които включват Double VPN, превключвател за убийство, Onion over VPN и др., Заедно с поддръжка за чат, бързи скорости и други.

Можете да използвате NordVPN за цели 7 дни чрез безплатната му пробна оферта. Просто въведете имейла си и ще можете да използвате услугата с всички налични функции.

Изтегли: Официален NordVPN iOS приложение

ExpressVPN за iPhone и всички iOS устройства

ExpressVPN - All-Rounder с голяма съвместимост с рутериВъпреки че ExpressVPN не’не предлагате безплатна пробна версия като NordVPN, тя предлага политика за възстановяване на без зададени въпроси, която е валидна за цели 30 дни, като ви предоставя достатъчно време за тестване на услугата.

Това е може би най-добрият VPN в света в момента с несравнима скорост, невероятни възможности за деблокиране, отлична поддръжка за чат, ултра-сигурна защита на поверителността и много повече.

Платеният му план идва на стойност 8,32 щ.д. на месец (годишна абонаментна сделка).

Изтегли: Официален ExpressVPN iOS приложение

Как да настроите VPN на iPhone - Ръководство стъпка по стъпка

Задаването на VPN на iPhone е наистина лесно, ако използвате клиентски софтуер, т.е. специално приложение за IOS, предлагано от вашия доставчик на VPN. Просто го изтеглете от магазина на iTunes и го заплатете:

 1. Приложението ще изисква вашите потребителски идентификационни данни да продължат по-нататък (те се предлагат от всеки доставчик, когато се регистрирате или регистрирате и обикновено, включете вашето потребителско име и парола)
 2. След като въведете пълномощията си, влезте.
 3. След като влезете, изберете сървъра по ваш избор.
 4. Насладете се на безграничен поток и сигурност, независимо от това, което сте вие’търся.

Как да настроя VPN ръчно на моя iPhone?

Ако не’не искате да получите официалното приложение на вашия iPhone, винаги можете да го зареждате. Но имайте предвид, че страничното зареждане е много по-сложно от получаването на приложението, тъй като изисква да направите всички настройки сами. Ако все пак искате да продължите по-нататък, ние’споменахме множество методи за странично зареждане за настройка на VPN на iPhone в нашето подробно ръководство за VPN на iPhone.

Възможно ли е това?? Безплатен интернет за iPhone, използващ VPN

Определено не! VPN може да се използва само за криптиране на вашите данни и за предпазване от хакване и други подобни уязвимости.

Обобщавайки

Ако използвате гореспоменатите безплатни VPN сървъри, които препоръчахме, можете да бъдете сигурни, че имате достъп до най-добрите функции и сигурност, които безплатният домейн може да предложи на потребителите на iPhone.

Ако имате някакви коментари или предложения за нас, не се колебайте да ги включите в нашия раздел за коментари по-долу.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me