Beste VPN voor torrenting: download torrents veilig

Beste VPN voor torrenting

Als u tijdens het downloaden van torrents onzichtbaar wilt blijven voor jagers op inbreuk op auteursrechten en lokale internetproviders, hebt u een betrouwbare VPN-service nodig. Hieronder vindt u aanbevelingen voor de beste voor uTorrent / BitTorrent:

Beste VPN-services voor torrenting

 1. Ivacy: Onze topkeuze voor torrenters. P2p-specifieke servers beschikbaar. Beschikbaar voor $ 2,25 / maand .
 2. Surfshark: Beste budgetvriendelijke VPN voor P2P / file sharing. Hoge snelheden voor het downloaden van torrents. Kosten $ 1,99 / mnd (+ 3 maanden gratis).
 3. ExpressVPN: Waardevol VPN voor torrenting. Geen bandbreedtekap of beperking van snelheden. Beschikbaar voor $ 8,32 / mnd
 4. CyberGhost: Snelle en veilige VPN voor piraters. “Torrent anoniem” modus beschikbaar. Prijs begint bij $ 2,75 / mnd
 5. PureVPN: Een opwaartse trend VPN voor torrenting. Dedicated servers zijn beschikbaar voor het delen van bestanden. Beschikbaar voor $ 2,91 / mnd

5 beste VPN's voor torrenting in 2020

Bekijk deze 5 beste VPN voor torrenting die in detail wordt beschreven, na analyse en vergelijking van hun kosten, trustpilot-beoordelingen en P2P-prestaties / functies:

1. Ivacy

Ivacy staat op de eerste plaats voor Torrenting VPN

 • Prijs: $ 2,25 / mnd
 • Trustpilot beoordeling: 4.8

Het hoofdkantoor is gevestigd in Singapore en in 2007 gelanceerd. Ivacy begint eindelijk de reputatie te krijgen die het verdient. De meeste weten dit niet, maar de provider is verantwoordelijk voor het maken van het Split Tunneling-concept, dat nu zo beroemd is.

De provider biedt de beste functies voor gebruikers in China en levert hoge snelheden, wat zijn waarde als een betrouwbare VPN voor torrenters bewijst. Het biedt speciale servers voor p2p-activiteiten, net zoals voor streamingplatforms zoals Netflix en Disney Plus.

Om toegang tot hen te krijgen, kunt u contact opnemen met hun 24/7 live chat-ondersteuning, zoals ik deed. Ze zullen u voorzien van een uitgebreide lijst van servers om uw torrent-activiteiten voort te zetten, zonder enig juridisch gedoe of inmenging van uw ISP.

Voor codering gebruikt Ivacy AES-256-CBC met een standaard RSA-2048-sleutel voor OpenVPN-verbindingen. Er wordt sessielogboekregistratie geregistreerd, maar deze verloopt na 48 uur. Om de beste VPN-deal te krijgen, ga je voor hun 2-jarig abonnement, dat begint bij $ 1,99 / maand. (gefactureerd $ 48).

Ivacy-abonnementsopties

 1. Maandelijks abonnement: $ 9,95
 2. Jaarlijks abonnement: $ 3,33 / maand ($ 40 eenmaal gefactureerd)
 3. Abonnement voor 2 jaar: $ 2,25 / maand ($ 48 eenmalig gefactureerd)

Of krijg meer inzicht in de provider door deze Ivacy-recensie te lezen

2. Surfshark

Surfshark-logo

 • Prijs: $ 1.99 / mo
 • Trustpilot beoordeling: 4.4

Een betaalbare VPN die sterk wordt aanbevolen voor peer-to-peer bestandsdeling. De nieuwkomer Surfshark blijft trouw aan zijn belofte van veilige torrenting. Het gaat ook een stap verder en biedt onbeperkte bandbreedte en gelijktijdige verbindingen en een robuuste Kill Switch-functie.

Er is een speciale P2P-serverlijst beschikbaar, maar torrenting is toegestaan ​​op alle servers, zelfs in verboden landen. Surfshark kan ook verkeer omleiden naar speciale P2P-servers in Canada of Nederland.

Zorg er wel voor dat u eerst het protocol overschakelt van IKEv2 naar OpenVPN (UDP), zodat u sterke versleuteling van militaire kwaliteit kunt ontvangen via AES-256-CBC of AES-256-GCM.

Omdat BVI een veilige haven is, kun je torrent met grote gemoedsrust, en ook gerust zijn in de wetenschap dat Surfshark een sterk torrenting- en no-logging-beleid heeft. Het biedt zelfs een kill-schakelaar.

Tijdens het testen van de Amerikaanse serversnelheden voor P2P / torrenting op uTorrent, heeft Surfshark geleverd 87.39Mbps downloaden en 60.63Mbps upload gemiddeld. Helemaal niet slecht.

Surfshark Abonnement opties

 1. Maandelijks abonnement - $ 11,95 / mnd
 2. Jaarlijks abonnement - $ 5,99 / mnd
 3. Abonnement van 2 jaar - $ 1,99 / maand

Of lees onze uitgebreide Surfshark-recensie voor meer informatie

3. ExpressVPN

ExpressVPN-logo

 • Prijs: $ 8,32 / maand $ 6,67 / maand.
 • Trustpilot beoordeling: 4.8

De universele en snelste ExpressVPN biedt uitzonderlijke p2p-mogelijkheden voor uTorrent-gebruikers. Hoewel er geen speciale lijst met torrent-servers is, kunt u toch genieten van razendsnelle snelheden op elke locatie.

Het maakt gebruik van het OpenVPN (TCP en UDP) -protocol voor p2p en biedt codering via twee verschillende cijfers: AES-256-CBC en AES-256-GCM zodat u ook maximale beveiliging ontvangt.

Voeg dit toe aan de veilige BVI-jurisdictie en geverifieerd no-loggingbeleid, zelfs de Turkse autoriteiten konden niet omzeilen, en je kunt opgelucht zijn dat ExpressVPN een geweldige keuze is om torrents te downloaden.

Om nog maar te zwijgen, de provider is beschermd tegen WebRTC / DNS / IP-adreslekken en de kill-switchfunctie doet wonderen om uw identiteit verborgen te houden als uw VPN de verbinding verbreekt tijdens het delen van p2p / bestanden.

Tijdens het testen van de VS-server snelheden voor p2p / torrenting op uTorrent, ExpressVPN geleverd 85.29Mbps downloaden en 76.92Mbps uploaden, opnieuw duidelijk makend dat je razendsnelle snelheden ontvangt.

Opties voor ExpressVPN-abonnement

 1. Maandelijks abonnement: $ 12,95, eenmaal gefactureerd
 2. Halfjaarlijks abonnement: $ 9,99 / maand
 3. Abonnement voor 12 maanden: $ 8,32 / maand

Of krijg meer inzicht in de provider door deze ExpressVPN-recensie te lezen

4. CyberGhost

CyberGhost-logo

 • Prijs: $ 2,75 / mnd
 • Trustpilot beoordeling: 4.7

Ik raad CyberGhost meestal aan voor de deblokkeerbehoeften van gebruikers, maar het testen op uTorrent onthulde dat het eigenlijk een goede keuze is om torrents veilig en snel te downloaden.

Net als Ivacy en Surf biedt CyberGhost een speciale p2p-lijst met servers. U kunt ze openen door binnen te gaan “p2p” in de zoekbalk in de linkerbovenhoek van de Windows-client.

Deze servers maken gebruik van het OpenVPN (UDP) -protocol en codering wordt geleverd via AES-256-codering, RSA-4096-codering en SHA384-hash-authenticatie.

De provider is ook vrij van alle WebRTC / DNS / IP-adreslekken, biedt een SOCKS5-proxy voor het versnellen van torrents en een automatische kill-schakelaar om uw identiteit te beschermen.

Tijdens het testen van de VS-server snelheden voor p2p / torrenting op uTorrent, CyberGhost geleverd 74.22Mbps downloaden en 70.29Mbps uploaden. Torrents downloaden ging snel en zonder lag.

Cyberghost-abonnementsopties

 1. Maandelijks abonnement: $ 12,99 / maand
 2. Jaarlijks abonnement: $ 5,99 / maand
 3. 2-jarig abonnement: $ 3,69 / maand
 4. 3-jarig abonnement: $ 2,75 / maand

Of bekijk deze CyberGhost-review voor een meer gedetailleerde analyse

5. PureVPN

PureVPN-logo

 • Prijs: $ 2,91 / mnd
 • Trustpilot beoordeling: 4.7

Er is een reden waarom ik PureVPN een functie boordevol functies noem. Specifiek voor torrenting is het een van de weinige providers die een P2P Port Forwarding-functie aanbieden, als een add-on voor $ 0,99.

Je kunt leren hoe je het kunt configureren om je uTorrent-downloads te versnellen, wat goed werkt in combinatie met de “Bestanden delen” modus beschikbaar in alle clients.

De provider gebruikt OpenVPN (UDP) voor zijn p2p-servers en codering is beschikbaar via AES-256-codering, RSA-4096-codering en SHA384-hash-authenticatie.

Het logboekbeleid kan een beetje verwarrend zijn, maar functies zoals SOCKS5 Proxy, Split Tunneling, Automatic Kill Switch en Port Forwarding geven het een voorsprong op andere namen.

Tijdens het testen van de VS-server snelheden voor p2p / torrenting op uTorrent, levert PureVPN een gemiddelde van 81.88Mbps en 69.71Mbps uploaden.

Beste PureVPN-aanbiedingen

 1. 1 Maandelijks abonnement - $ 10,95 / mnd.
 2. 1-jarig abonnement - $ 5,18 / mnd.
 3. 5-jarig abonnement - $ 2,91 / mnd (eenmalig $ 99,00)

Of lees onze diepgaande PureVPN-review voor meer informatie.

Hoe ik de beste VPN voor torrenting heb geselecteerd (rangschikkingscriteria)?

Als u uTorrent gebruikt voor het downloaden van torrents, weet u dat waarschijnlijk de VPN waar u zich op abonneert, moeten hoge downloadsnelheden en onbeperkte bandbreedte bieden. Andere factoren moeten echter ook worden overwogen voor het evalueren van p2p VPN's. Ik heb elke aanbieder beoordeeld op basis van:

 1. Jurisdictie - Als de aanbieder zijn hoofdkantoor heeft in een 5/9/14 Eyes-alliantie of land met een reeks invasieve gegevensbewaarwetten, is deze niet geschikt om te downloaden op uTorrent.
 2. Serverlocaties -De beste VPN's bieden u een groot aantal serverlocaties om hoge snelheden te benutten terwijl u bezig bent met p2p / torrent-downloads.
 3. Lekvrij - U moet ervoor zorgen dat de provider vrij is van alle soorten WebRTC / DNS / IP-lekkages; anders moet je flinke boetes betalen.
 4. Snelheid Prestaties - De VPN zou de hele dag door razendsnelle snelheden moeten bieden, zodat u maximaal gemak kunt benutten.
 5. Encryptiesterkte - ISP's kunnen duidelijk zien dat illegale activiteiten voor het delen van bestanden aan de gang zijn als uw verbinding niet is beveiligd. Sterke codering houdt uw identiteit verborgen.

Hoe uTorrent-downloads te versnellen met een VPN

Als het gaat om het downloaden van torrents van uTorrent, kunt u vaak gefrustreerd raken door de slechte bandbreedtesnelheden. Er kunnen veel redenen zijn voor slechte torrentprestaties.

Als u echter al een snel netwerk hebt, zijn er enkele tweaks beschikbaar om de algemene snelheden te verhogen. Volg de onderstaande tips om de snelheid van uw uTorrent-downloads te verhogen:

Torrents downloaden met een groot aantal zaaimachines

Wanneer u een torrent downloadt, pakt de uTorrent-client het ontlede bestand van verschillende computers. Dit zijn de seeders, die het bestand blijven delen, zelfs nadat de download is voltooid.

Zoek naar meer seeders op een torrent om je downloadsnelheid te verhogen, maar kijk ook naar de reacties op de onderstaande pagina. Meningen van anderen helpen te bepalen of de torrent vrij is van virussen / malware.

Torrents downloaden met een groot aantal zaaimachines

Configureer de “bandbreedte” Instellingen voor maximale snelheid

Een andere manier om de downloadsnelheden op uTorrent te verhogen, is door de bandbreedte-instellingen te wijzigen.

 1. Klik op de “opties” tabblad in de linkerbovenhoek.
 2. Scroll naar beneden en klik op “voorkeuren”.
 3. Zoek en open het gemarkeerde tabblad “bandbreedte”.
 4. Beperk uw globale upload- en downloadsnelheid door eenvoudig de waarden in elk veld te wijzigen.

Het is raadzaam om de globale uploadsnelheid op 80% van uw uploadsnelheid te houden, d.w.z. 14 kb / s. Wat betreft de algemene downloadsnelheid, wijzigt u de waarde in a “0”.

Een andere hack die u kunt gebruiken om de snelheid van de toepassing te verhogen, is het aantal verbindingen wijzigen om overbelasting te voorkomen. Voor velen werkten de onderstaande instellingen redelijk goed.

 1. Stel het globale maximum aantal verbindingen in op 2300
 2. Stel het maximale aantal verbonden peers per torrent in op 250
 3. Stel het aantal upload-slots per torrent in op 14

uTorrent bandbreedte-instellingen configureren

Rechtstreeks verbinden met de zaden

Vaak is de zaaimachine’De firewall-instellingen kunnen vaak het seedingproces remmen en voorkomen dat uTorrent downloadgegevens van het Torrent-bestand ontvangt.

Nu is het onmogelijk voor u om elke zaaimachines opnieuw te configureren’ firewall-instellingen, maar u kunt uw uTorrent-client toestaan ​​om alle gegevens rechtstreeks op te halen, zonder interferentie van firewalls:

 1. Ga naar de “opties” menu en selecteer “voorkeuren”.
 2. Open de “aansluitingen” tab van links
 3. Controleren “Schakel UPnP-poorttoewijzing in”
 4. Kruis aan “NAT-PMP Port Mapping inschakelen”.

uTorrent rechtstreeks verbinding maken met zaden

Voeg een uitzondering toe aan Windows Firewall

Windows Firewall kan uw torrent-client blokkeren en downloads en seeders onderbreken die binnenkomen via BitTorrent-verbindingen. Dit belemmert de hele torrent-ervaring.

Om van het probleem af te komen, kan dat “voeg een uitzondering toe aan de firewall” rechtstreeks vanuit de uTorrent-app om de algemene snelheden te verhogen. U kunt dit doen door naar Opties te gaan > voorkeuren > aansluitingen.

uTorrent een uitzondering toevoegen aan de firewall

Wijzig algemene instellingen om uTorrent te optimaliseren

Als een andere optie om de snelheden van uw uTorrent-download te verhogen, kunt u overwegen de algemene instellingen van de uTorrent-client te wijzigen.

U kunt dit doen door te navigeren naar Opties > voorkeuren > Algemeen. Als u klaar bent, controleert u de “Voeg.! Ud toe aan onvolledige bestanden” en “Wijs vooraf alle bestanden toe” opties.

uTorrent Algemene instellingen wijzigen

Voeg meer trackers toe aan uw Torrent-bestanden

Trackers zijn handig voor het optimaliseren en verhogen van je torrent-downloadsnelheden. Het toevoegen van nieuwe trackers verbetert je torrent-ervaring, omdat ze nieuwe seeds / peers toevoegen aan je verbinding.

Dit proces omvat het toevoegen van nieuwe links naar de bestaande trackers van een bepaald torrent-bestand. Volg de onderstaande stapsgewijze instructies om nieuwe toe te voegen:

 1. Klik met de rechtermuisknop op het torrent-bestand en klik op “Eigendommen”
 2. Onder de “Algemeen” tab, er zal een trackerslijst zijn.
 3. Scroll naar de onderkant van de pagina, waar geen tekst is.
 4. Plak trackers van deze link in de lege ruimte.

uTorrent voegt meer trackers toe

Beste VPN-locaties voor P2P-bestandsdeling

Als je veel op uTorrent downloadt, ben je misschien geïnteresseerd in het leren van de beste snelheden en toegang tot de snelste p2p-zwermen.

Met een VPN kunt u dat eenvoudig doen, maar u moet ook de juiste servers kennen om verbinding mee te maken. Torrent-snelheden zijn de snelste in de volgende landen:

Letland Griekenland
Bulgarije Servië
Litouwen Ierland
Kroatië Roemenië
Spanje Zweden

Juridische problemen met torrenting en P2p-boetes

Torrenting zelf is legaal door alle accounts in de meeste landen wereldwijd. Het is alleen illegale activiteit als je torrenting gebruikt voor het downloaden van het auteursrechtelijk beschermde materiaal.

Als u meer wilt weten over de aard en de ernst van de juridische aanklachten waarmee u te maken kunt krijgen, moet u bekend zijn met de relevante wetgeving met betrekking tot piraterij in uw land.

Hier is een landspecifieke uitsplitsing van de wettelijke wetten en problemen waarmee u kunt worden geconfronteerd als u zich overgeeft aan piraterij:

Verenigde Staten van Amerika

VS is de thuisbasis van een sterk ontwikkeld juridisch regime dat kwesties rond piraterij regelt. Het land heeft een uiterst strenge houding bij het downloaden van illegale inhoud op alle mogelijke manieren.

De meeste auteursrechtelijk beschermde media zijn eigendom van grote bedrijfshuizen zoals Disney, Warner Bros, Fox, Sony en dergelijke, dus ze hebben vaak de financiële kracht om kracht uit te oefenen met allerlei soorten rechtszaken.

Piraterij in de VS kan leiden tot wettelijke straffen tot vijf jaar gevangenisstraf en $ 250.000 aan boetes.

Canada

Dit buurland van de VS is niet zo streng als het gaat om het straffen van mensen die piraterij plegen. De piraterijwetten zijn er maar zijn zo laks als de grenzen, d.w.z. ze zijn er, maar je hebt gewonnen’t wordt veel betrapt

De enige relevante wet die betrekking heeft op auteursrechtschendingen in Canada is “De wet op de modernisering van het auteursrecht”. Op grond van deze wet kunnen door internetproviders kennisgevingen aan auteursrechtschenders worden verzonden.

Het maximale dat een auteursrechthebbende kan doen, is de aanklager voor niet meer dan $ 5000 aanklagen. Dit is te veel om de auteursrechthouders te interesseren voor het indienen van een rechtszaak.

Verenigd Koninkrijk

Met een grote meerderheid van grotere Torrenting-sites zoals PirateBay al geblokkeerd, is UK niet echt een vriendelijke plek als het gaat om p2p-fans.

ISP's met meer dan 400.000 gebruikers zijn wettelijk verplicht om brieven te staken en te staken. De wet is echter niet van toepassing op ISP's die minder dan het vereiste aantal abonnees hebben.

Indië

De Indiase piraterij-industrie klokt op bijna $ 2,7 miljard per jaar en beschuldigt een aantal treurige schade aan lokale mediahuizen, vanwege de populariteit van Bollywood en andere regionale films.

Volgens de Indiase auteursrechtwet kan een persoon maximaal 7 jaar gevangenisstraf krijgen en een boete krijgen van 200.000 INR als wordt vastgesteld dat deze het auteursrecht van een mediabestand of project schendt.

Duitsland

Ook in Duitsland geven auteursrechthouders het recht om namens hen een rechtszaak aan te spannen en kunnen boetes oplopen tot 500 of zelfs 1000 euro.

Toch is het systeem niet zo efficiënt omdat auteursrechttrollen alleen IP-adressen kunnen volgen en geen echte namen en identiteiten, dus veel kennisgevingen die komen zijn niet op naam aan mensen gericht.

Dingen inpakken

Na afdoende tests op 5 relevante factoren waarbij meer dan 70+ providers betrokken zijn, raad ik Surfshark aan om de beste VPN voor Torrenting te zijn.

Surfshark ($ 1,99 / maand) is je beste gok als Torrent VPN vanwege zijn ongelooflijke beveiliging, lekvrije service en een nulregistratiebeleid.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me