Werkt CyberGhost met Netflix? Beste CyberGhost Netflix-oplossing

Tegenwoordig wordt de wereld overspoeld door de Netflix-rage. Als de streaming-site’s abonnementen schieten omhoog door het dak, mensen kunnen’t krijg genoeg van de website en zijn verbazingwekkende repositories van de beste tv-shows en films.

Maar weet je wat? Zelfs die duizenden uren beschikbare inhoud is nog steeds niet genoeg om mensen te verzadigen’s verlangens; daarom zijn ze nu op zoek naar VPN-services die Netflix US kunnen deblokkeren zodat ze toegang hebben tot nog meer content dan ooit!

Niet alle VPN's werken echter met Netflix en onze missie is om gebruikers te informeren welk werk en welke niet’t, en vandaag gaan we CyberGhost Netflix bekijken om te bepalen of dit het geval is’is de beste VPN voor Netflix of niet!

Laten we beginnen, zullen we?

Werkt CyberGhost met Netflix? - Inhoudsopgave

 1. Hoe Netflix te kijken met CyberGhost?
 2. Werkt CyberGhost Desktop App met Netflix?
 3. Werkt CyberGhost Mobile App met Netflix?
 4. Hoe kan ik Netflix VS en andere bibliotheken deblokkeren met behulp van CyberGhost VPN?
 5. Waarom Don’t Netflix Werken met Cyberghost?
 6. Moet ik CyberGhost VPN voor Netflix kopen of niet?
 7. Beste CyberGhost Netflix VPN-oplossing

Hoe Netflix te kijken met CyberGhost?

Netflix heeft geo-beperkte bibliotheken voor het geval je dat niet doet’t weet het. Dus de inhoud die beschikbaar is in uw land’s versie van Netflix gewonnen’t hetzelfde als degene die in andere landen wordt aangeboden. Sommige shows en films ontbreken in elke staat, dus de beste ommekeer hiertegen is om verbinding te maken met Netflix US, dat de grootste repositories voor tv-shows en films ter wereld biedt.

Dit is echter niet’t zo eenvoudig als het klinkt, en dat’s omdat Netflix een VPN-verbod op zijn site heeft afgedwongen om te voorkomen dat mensen naar hun bibliotheken in andere landen gaan, waardoor een meerderheid van VPN's op het platform niet effectief is.

Vandaag testen we CyberGhost’s mogelijkheden tegen het Netflix VPN-verbod om te controleren of deze VPN geschikt is voor gebruikers die zich voor dit doel op een service willen abonneren.

We hebben voor dit doel en hier de Windows-client van CyberGhost gedownload’s wat we vonden:

 • Netflix US werd gedeblokkeerd, maar het gebeurt slechts gemiddeld 3 keer per vijf pogingen.
 • De streamingsnelheden waren goed genoeg om streaming van hoge kwaliteit te ondersteunen.
 • Storingen in de dienst waren zeldzaam.

Werkt CyberGhost Desktop App met Netflix?

Ja, de Desktop-app, waarmee we CyberGhost voornamelijk hebben getest voor Netflix, werkte goed genoeg om Netflix te deblokkeren.

De gevreesde proxyfout verscheen minimaal en kan snel worden verwijderd door slechts één of twee keer maximaal opnieuw verbinding te maken.

Als u Netflix wilt gebruiken met de CyberGhost-desktop-app, hier dan’s hoe je dat kunt doen:

 • Ga naar CyberGhost’s website en koop zijn abonnement
 • Zorg ervoor dat u de VPN-inloggegevens hebt en ga vervolgens door met het downloaden van de desktop-app
 • Na het downloaden installeert u de app op uw systeem en voert u uw gebruikersgegevens in zodra u klaar bent
 • Kies nu voor een optie genaamd ‘Deblokkeren van streaming” (Deze optie werkt alleen in het premium account)

CyberGhost-app deblokkeren streaming

 • Klik op Netflix deblokkeren en je zult in een mum van tijd genieten van je favoriete Amerikaanse Netflix-content!deblokkeer Netflix

De aanbieder heeft momenteel ook een fantastische Halloween-deal, die zijn prijs op slechts $ 3,5 / maand zet voor het 2-jarige plan!

CyberGhost Halloween-deal

Hier zijn de details van alle tariefplannen:

 • Maandelijks abonnement: $ 12,99
 • Jaarplan: $ 6,49 / maand
 • Tweejaarlijks plan: $ 3,5 / maand

Prijsplannen voor CyberGhost

Werkt CyberGhost Mobile App met Netflix?

Teleurstellend is dat de mobiele Android-app van CyberGhost niet wordt aanbevolen als je er via Netflix toegang toe wilt krijgen of de blokkering wilt opheffen. Het deed het niet’t presteerde volgens de verwachtingen en slaagde erin om de site slechts twee keer in 13 pogingen te deblokkeren, wat ernstig buiten bereik is.

Degenen onder u die Netflix op Android willen deblokkeren, moeten onze gids over Beste VPN voor Netflix lezen om meer inzicht te krijgen in de keuzes die u bij de hand hebt!

Hoe kan ik Netflix VS en andere bibliotheken deblokkeren met behulp van CyberGhost VPN?

CyberGhost’De Windows-client-app wordt geleverd met zes speciale functieknoppen, die elk zijn bedoeld om een ​​bepaald doel te dienen, en daar’een voor streaming daar ook.

U klikt erop en er wordt een lijst met sites geopend die de klant onmiddellijk voor u zal deblokkeren.

Netflix is ​​meestal de eerste in de lijst, dus we hebben erop geklikt om het eerst in te schakelen.

Nu hebben we Netflix bezocht en zoeken naar “Ex Machina” en “Star Wars: The Last Jedi” omdat dit titels zijn die meestal alleen beschikbaar zijn in de Amerikaanse versie van Netflix

Deze twee films waren beschikbaar voor ons, dus we kunnen gerust zeggen dat CyberGhost Netflix werkt. Hoewel de prestaties niet 10/10 zijn, maar dat’is acceptabel omdat zelfs Netflix US één keer deblokkeren geen sinecure is en de provider het verdient om in staat te zijn zijn gebruikers een dergelijke faciliteit te bieden.

U kunt de server van de VS naar een andere beschikbare locatie wijzigen door op de pijl-omlaag op de te klikken “Netflix” optie vanuit de app.

verander CyberGhost-server

Waarom Don’t Netflix Werken met Cyberghost?

Zoals wij’heb ook eerder genoemd, won CyberGhost’t Netblix deblokkeren bij alle pogingen van jou (zelfs gratis apps doet dat). Er zullen een paar hits en missers zijn, maar over het algemeen zijn de prestaties buitengewoon bevredigend, maar alleen op de Desktop-app.

Deze missers op Netflix-deblokkering treden op bij bijna elke andere beste VPN die Netflix kan deblokkeren en dit is omdat het omzeilen van de geografische beperkingen en het VPN-verbod op Netflix ingewikkelder is dan op andere sites. Een VPN moet hard werken om al deze blokken te omzeilen om je erdoorheen te krijgen. Dus het’Het is onvermijdelijk dat het wordt gestopt door Netflix’s af en toe geografische beperkingen.

Moet ik CyberGhost VPN voor Netflix kopen of niet?

Het antwoord hierop hangt af van het apparaat dat u gebruikt en niet van de service zelf. En dat’omdat CyberGhost Netflix het beste deblokkeert op desktopapparaten zoals Windows. Maar het’is bijna bijna verschrikkelijk op mobiele apparaten, dus de telefoon is van jou. Als jij degene bent die graag Netflix op desktopapparaten bekijkt, kun je kiezen voor CyberGhost, we raden het ten zeerste aan.

Maar don’ga ervoor, als je de site mobiel wilt streamen.

Beste CyberGhost Netflix VPN-oplossing:

Uw opties voor een VPN om Netflix-aren te deblokkeren’t beperkt zich alleen tot CyberGhost, want er zijn een paar andere goede opties waar je voor kunt kiezen. Als je dat niet doet’t zoals CyberGhost’s underperformance met Netflix, hier zijn enkele beste VPN's die kunnen werken als CyberGhost Netflix VPN-oplossing:

 • ExpressVPN voor Netflix
 • NordVPN voor Netflix
 • PureVPN
 • Torguard

Conclusie:

CyberGhost is een uitstekende VPN-service en de desktop is de provider’beste gok om Netflix voor u te deblokkeren. Als je een van die gekke Netflix-gebruikers bent die dat kan’krijg je genoeg van het binge-kijken van al die geweldige shows en films, dan kun je voor CyberGhost gaan en het je ervaring op Netflix nog meer laten versterken.

Als de prestaties niet aan uw verwachtingen voldoen, kunt u de terugbetaling nog steeds gebruiken om uw geld terug te vorderen!

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me