PureVPN Netflix – Is het echt in staat om Netflix VS te deblokkeren?

Netflix is ​​de wereld’is momenteel de grootste streamingdienst en biedt de beste verzameling tv-programma's, films, kinderinhoud en nog veel meer. Maar weet u dat Netflix geografisch beperkt is en verschillende inhoudscatalogi in verschillende landen biedt?

Dat’is correct, Netflix isn’t hetzelfde in elk land en de beste bibliotheek die door de dienst wordt aangeboden, is de Amerikaanse bibliotheek. Maar omdat het geografisch beperkt is en Netflix ook een VPN-verbod op de site heeft afgedwongen, kunt u met alleen de beste VPN-service Netflix betrouwbaar deblokkeren.

Deze keer voeren we een PureVPN-evaluatie uit van hoe goed het wokt op Netflix en bekijken we deze populaire provider’s mogelijkheden zodat we Netflix US niet alleen kunnen deblokkeren, maar ook andere gebruiksvriendelijke functies bieden, zoals onbeperkte bandbreedte, speciale VPN-clients en nog veel meer.

Voor een meer diepgaande analyse van de service’s prestaties als een Netflix VPN, hier is onze uitgebreide PureVPN Netflix-review voor 2019:

Waarom Netflix VPN verbiedt?

Degenen onder u die zich niet bewust zijn van wat VPN-verboden eigenlijk zijn en waarom ze bestaan, moeten eerst weten dat de inhoud op bijna alle streaming-websites die er zijn meestal gebonden is aan auteursrechten.

Deze auteursrechtwetten bepalen en definiëren de gebieden en regio's waar de inhoud wettelijk kan worden uitgezonden of beschikbaar gesteld. Pogingen om toegang te krijgen tot die inhoud van buiten de regio's waar deze beschikbaar is, worden beschouwd als schendingen van de auteursrechten.

Streaming websites zoals Netflix plaatsen geo-beperkingen op inhoud om zichzelf binnen de wettelijke kaders te houden om de auteursrechtwetten die de inhoud vergezellen te beschermen.

Maar omdat VPN's eenvoudig kunnen worden gebruikt om deze geografische beperkingen te omzeilen, hebben veel streaming-websites een extra blokkade op hun websites ingesteld, bekend als een “VPN-verbod”. Dit VPN-verbod verbiedt VPN om internetverbindingen toegang te geven tot geo-beperkte inhoud op deze websites, met als doel de auteursrechtwetten goed te beschermen.

Dit VPN-verbod is een vrij recent fenomeen en werd meestal na 2015 geïnitieerd door grote streaming-sites. Maar geen van deze streaming-sites heeft een zo sterk VPN-verbod als Netflix en terecht, want Netflix is ​​op afstand de wereld’s grootste streaming-site en host duizenden titels, shows en films die geo-beperkt zijn door copyrightwetten.

Het Netflix VPN-verbod is buitengewoon geavanceerd in het herkennen van VPN-compatibele internetverbindingen en hoewel er veel technische aspecten zijn betrokken bij het effectief afdwingen van een dergelijk verbod, werkt het grootste deel van dit verbod door het identificeren van te veel verbindingen die afkomstig zijn van een enkele server of een zeer vergelijkbare IP adressen.

Purevpn netflix

De meeste mensen vermoeden dat Netflix zelfs gebruikersregistratiegegevens, betalingsgegevens en andere persoonlijke middelen gebruikt om zijn internetverbinding te matchen met wat de gebruiker’de werkelijke locatie zou moeten zijn om het VPN-verbod sterker te maken, maar tot nu toe is dit alleen maar praten en niemand heeft hier bewijs van.

Dus terugkomend op servers die door Netflix worden gebruikt als identificatiepunten voor het afdwingen van zijn VPN-verbod, heeft deze stap bijna elke andere VPN-provider onbruikbaar gemaakt bij het deblokkeren van Netflix US of Netflix UK en dergelijke.

Dit laat heel weinig VPN-providers over waarop u kunt vertrouwen om toegang te krijgen tot geo-beperkte Netflix Amerikaanse content en onder deze namen bevinden zich providers zoals PureVPN..

PureVPN heeft buitengewoon lovenswaardig werk geleverd door zijn abonnees een geweldige deblokkeerervaring te bieden, omdat het continu verbindingen van nieuwere servers blijft routeren om het verbod op Netflix VPN een stap voor te blijven. Het verbod kan geen VPN-verbindingen identificeren als de servers snel genoeg worden verplaatst en overgedragen en PureVPN deze taak perfect uitvoert.

Dit maakt PureVPN een topcontender als een VPN vooral omdat het’is de goedkoopste VPN onder alle beste VPN's die Netflix daadwerkelijk kunnen deblokkeren. De prijzen zijn bijna de helft of zelfs lager dan die van andere VPN-providers die dezelfde functionaliteit bieden bij het betrouwbaar deblokkeren van Netflix.

Hoe PureVPN de Amerikaanse Netflix te laten bekijken?

Het verkrijgen van een PureVPN-abonnement om het te gebruiken om Netflix US te deblokkeren en te bekijken, is een vrij eenvoudig proces en je kunt er binnen een minuut mee klaar zijn. Hier’hoe het gaat:

Hoe krijg je PureVPN om US Netflix te kijken?

 • bezoek https://www.purevpn.com/netflix-vpn
 • Klik op Nu streamen starten.
 • Ga naar het tabblad Prijzen in het hoofdmenu

purevpn prcing voor netflix

 • Selecteer een tariefplan dat het beste bij u past
 • Kies een betaalmethode. PureVPN biedt hier veel opties, dus het vinden van de gewenste betalingsoptie is gewonnen’geen probleem.

PureVPN-betaalmethoden voor netflix

 • Vul uw gegevens in voor het uitvoeren van een transactie voor b.v. Als u heeft gekozen voor betaling via creditcard, ziet u dit formulier en moet u het invullen met uw gegevens
 • Bevestig de bestelling
 • Nu krijgt u uw VPN-inloggegevens, d.w.z. uw VPN-gebruikersnaam en wachtwoord in uw e-mailinbox
 • Download de VPN-client voor uw besturingssysteem. PureVPN biedt een breed scala aan speciale VPN-apps voor alle populaire besturingssystemen en vele nicheapparaten, dus het vinden van een voor uw besturingssysteem is een eenvoudige taak
 • Installeer de VPN-client op uw systeem en log in met uw gebruikersgegevens
 • Maak verbinding met een werkende Amerikaanse server. Zoals hierboven vermeld toen ik het VPN-verbod aan het uitleggen was, verandert PureVPN vaak zijn servers die speciaal zijn bedoeld voor het deblokkeren van Netflix VS, dus het zou geweldig zijn als je de live chat-ondersteuning voor de exacte server zou kunnen vragen om Netflix VS te deblokkeren.
 • Open Netflix.com en geniet van de beste shows, titels en films uit de Amerikaanse bibliotheek, die de beste Netflix-bibliotheek is!

PureVPN Netflix - Is het echt in staat om Netflix VS te deblokkeren?

PureVPN Dedicated IP Netflix

Jij moet’heb het Netflix VPN-verbod inmiddels begrepen. Dus laat me je vertellen dat er twee manieren zijn om er voorbij te gaan.

Ten eerste kunt u PureVPN gebruiken’s gebruikelijke Netflix-deblokkeringsservice, d.w.z. via exclusieve gedeelde servers die deel uitmaken van het oorspronkelijke serverpark.

Ten tweede, door een speciale IP VPN voor jezelf te krijgen.

Een speciaal IP-adres is nuttiger voor doeleinden zoals Netflix-deblokkering en dergelijke’s omdat, als u zich abonneert op deze service, u een IP krijgt die alleen door u zal worden gebruikt, waardoor de kans dat Netflix het identificeert als een IP met VPN wordt verkleind.

Kun je Netflix in China streamen met PureVPN

Toegewijde IP wordt snel een grote voorkeur voor mensen die streaming sites willen deblokkeren met VPN-verboden omdat ze daarmee minder problemen en onderbrekingen tegenkomen.

Ja het’is een beetje duur om er een te krijgen, want het komt als een add-on met de reguliere plannen, maar de hoeveelheid betrouwbaarheid die je ermee krijgt, is niet te evenaren.

Hier zijn tariefplannen voor het abonneren op een toegewezen IP als een add-on door PureVPN voor Netflix-deblokkering:

purevpn dedicated ip netflix

PureVPN’s Er zijn speciale IP's aanwezig in de volgende landen en elke IP moet apart worden gekocht:

 1. Australië
 2. Canada
 3. Duitsland
 4. Hong Kong
 5. Malta
 6. UK
 7. Singapore
 8. Verenigde Staten van Amerika

Hoe PureVPN Netflix goed werkt te controleren?

Hoe PureVPN Netflix goed werkt te controleren

Hoewel veel andere VPN-sites met vergelijkbare instructies je vertellen dat je DNS-tests en andere technische tests moet uitvoeren om te controleren of een VPN voor Netflix US werkt of niet,’t bevelen dergelijke dingen aan, omdat ze je tijd zullen verspillen.

Dit is het moment waarop ik verbinding maakte met de Amerikaanse server op PureVPN. Je kunt in de onderstaande afbeelding zien dat mijn verbinding nu gemakkelijk werd gerouteerd vanuit New York, VS..

Om nu te controleren of PureVPN of een andere VPN perfect werkt om de VS te deblokkeren, hoeft u maar één ding te doen, d.w.z. zoeken naar inhoud die niet beschikbaar is buiten de VS. Als het tijdens het zoeken verschijnt en het speelt prima, dan werkt PureVPN perfect.

purevpn netflix ip-adres

Ik geef je hier een lijst met shows en films die je helpen te bepalen of je op dit moment in de Amerikaanse bibliotheek bent op Netflix of niet:

 1. Quantico
 2. Peaky Blinders
 3. Dory vinden
 4. Wonder’s agent

In deze afbeelding hieronder kun je zien dat toen we naar Quantico zochten zonder verbinding te maken met een Amerikaanse server van PureVPN, de show niet’t draai de zoekresultaten in.

Netflix-shows

En hier is een afbeelding van de zoekresultaten voor dezelfde zoekopdracht, maar na het inschakelen van PureVPN! Quantico verschijnt nu in de zoekresultaten.purevpn netflix echte testen

Hoe Netflix-beperking door uw internetprovider te omzeilen?

Ooit het gevoel ervaren tijdens het gebruik van internet dat uw verbinding dat niet doet’t van een bepaalde snelheid omhoog gaan? Deze drempel legt ISP's de lat op de internetsnelheid die voor u beschikbaar is.

Throttling is een van de grootste zomers voor mij en veel andere mensen die er zijn, vooral tijdens het streamen. Dat’s omdat, als de snelheid van de internetverbinding traag is, internetervaring, inclusief streaming, op zijn zachtst gezegd zielig wordt.

Het omzeilen van snelheidsbeperking door internetproviders wordt nog belangrijker wanneer u Netflix gebruikt, omdat streaming hoge snelheid vereist om u HD-videokwaliteit te bieden.

Maar don’Maak je nog geen zorgen, want PureVPN kan je gemakkelijk toestaan ​​om throttling te omzeilen omdat het je internetverbinding beveiligt door middel van encryptie. Dit maakt uw ISP niet in staat om te volgen of u Netflix gebruikt of niet, dus dat kan’om uw internetverbinding te vertragen.

Waarom PureVPN Netflix gebruiken?

Zoals ik’heb je eerder in deze review ook verteld, PureVPN is een top VPN-service en levert een lovenswaardige taak om haar abonnees te voorzien van geweldige deblokkeermogelijkheden, niet alleen voor Netflix VS maar ook voor andere geo-beperkte streaming-sites.

Natuurlijk heeft deze VPN behoorlijk wat controverses en guffaws gehad, waardoor veel van zijn eerdere gebruikers teleurgesteld zijn over zijn service. Maar tot zijn grote verdienste is PureVPN weerkaatst teruggekaatst, vooral in het afgelopen jaar.

Waarom PureVPN Netflix gebruiken?

PureVPN heeft gewerkt aan het upgraden van zijn snelheden, het verhogen van de lijst met toegewijde klanten en meer, en heeft zijn ruimte weer teruggevonden als een van de 5 beste VPN-diensten op de markt.

Ik, persoonlijk, en door middel van het testen van de service, raad je aan PureVPN te gebruiken voor je Netflix-deblokkeerbehoeften. Als je de redenen wilt weten waarom ik dit doe, lees dan de volgende functies aangeboden door PureVPN die het een perfecte keuze maken voor een Netflix VPN:

 1. Met meerdere toegewijde clients kunt u de VPN eenvoudig uitvoeren voor het deblokkeren van Netflix op bijna alle populaire en niche-apparaten. Van de Windows-app tot de Firestick-app, er is geen gebrek aan keuze wat betreft compatibiliteit voor gebruikersgemak door PureVPN
 2. PureVPN biedt onbeperkte bandbreedte, zodat u zoveel shows en films kunt bingelen als u wilt, zonder bang te zijn dat u zonder VPN komt te zitten’s dekking
 3. Het biedt de uitstekende live chat-ondersteuningsfunctie waarmee je allerlei ondersteuning voor probleemoplossing kunt krijgen die je nodig hebt. Voor b.v. als je de werkende Amerikaanse server wilt kennen om verbinding mee te maken voor het deblokkeren van Netflix VS, kun je hier op elk moment de live chat-ondersteuning om vragen
 4. Daar’s een 31 dagen niet-goed-geld-terug-garantie wordt aangeboden op al zijn tariefplannen, voor het geval u dat niet doet’Als de service of de prestaties ervan niet leuk zijn, kunt u uw geld gemakkelijk terugkrijgen

PureVPN Netflix - Is het echt in staat om Netflix VS te deblokkeren?

PureVPN Netflix werkt niet:

Soms kom je in de problemen wanneer je Netflix US probeert te deblokkeren met PureVPN. Deze problemen en problemen komen vrij vaak voor en don’t wijzen op een alarmerende situatie. Zelfs wanneer u andere VPN's gebruikt, zult u veel van dezelfde problemen tegenkomen.

Hier is een lijst met dergelijke veelvoorkomende problemen van Netflix die niet werkt en hoe u deze kunt omzeilen om terug te keren naar streaming:

Controleer uw internetsnelheid om te zien of zijn goederen genoeg zijn om Netflix-streaming actief te houden. Als je een lage snelheid krijgt, Netflix’De website wordt geopend en u kunt door programma's en filmbestanden bladeren, maar deze spelen niet. Vraag de internetprovider om te controleren of er problemen zijn met de verbinding als de snelheid laag is

Update uw PureVPN VPN-client door te controleren op meldingen in de app

Vraag de livechatondersteuning of ze de Amerikaanse server hebben gereserveerd die is gereserveerd voor het deblokkeren van Netflix. Zo ja, haal dan de nieuwe serverinformatie op en maak hiermee verbinding

Schakel uw antivirus of andere beveiligingssoftware uit die u mogelijk gebruikt, omdat deze uw VPN-verbinding kan verstoren

Veelgestelde vragen

Kun je Netflix in China streamen met PureVPN?

PureVPN slaagt erin om Netflix over de hele wereld in het algemeen te deblokkeren en dat doet het zelfs in China. Maar vergeet niet dat je PureVPN van buiten China moet downloaden voordat je naar het land gaat, omdat de provider’s site is verboden in het land

Welke VPN werkt met Netflix als PureVPN dat niet doet?

PureVPN werkt met Netflix, maar als u op zoek bent naar alternatieven, dan zijn ExpressVPN Netflix, NordVPN Netflix, Surfshark en enkele andere topaanbieders voor deze taak. Zenmate is de enige gratis VPN die Netflix deblokkeert via zijn Roemenië-server

Hoe schakel ik PureVPN Proxy of Unblocker uit?

Als u PureVPN-proxy gebruikt via de Chrome-extensie, klik dan op het pictogram rechtsboven in uw browser en draai de verbindingsknop om “UIT” om de proxy uit te schakelen

Conclusie

Laten we onze PureVPN Netflix-review in het kort afsluiten. PureVPN is een goed afgeronde VPN-service en is bijna perfect geschikt voor uw Netflix-deblokkeerbehoeften. Het VPN-verbod op de Netflix-site wordt met de dag steeds strenger en geavanceerder, dus vertrouwen op de juiste provider, zoals PureVPN, is een must als je overal ter wereld toegang wilt hebben tot de Amerikaanse Netflix-bibliotheek.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me