PureVPN Firestick – Is deze VPN echt klaar voor de taak?

Firestick groeit snel als een van de beste streaming-apparaten voor gebruikers, waardoor ze hun favoriete content in HD op hun tv-apparaten over de hele wereld kunnen streamen! Maar weet u dat u de waarde die u uit uw Firestick haalt kunt verhogen door eenvoudigweg een Beste VPN toe te voegen?


PureVPN is een van de beste kandidaten voor dat doel vanwege de compatibele app, lage prijzen en een uitgebreid serverbereik! Wil je er meer over weten? Hier is onze speciale beoordeling van PureVPN Firestick met kritieken op zijn speciale app voor het platform, prijzen en meer door BestVPN.co!

Waarom PureVPN nodig is voor Firestick-streaming?

Of je nu een speciaal streaming-apparaat zoals Firestick gebruikt of je favoriete streaming-sites zoals Netflix op een conventioneel apparaat gebruikt, bijvoorbeeld uw smartphone, VPN's worden snel bijna onmisbaar in het hele schema van dingen.

De belangrijkste redenen hiervoor zijn ten eerste, meerdere auteursrechtkwesties op inhoud die wordt gehost op streaming-sites en ten tweede, de geografische beperkingen die deze zeer streaming-sites voor de gemiddelde gebruiker buiten de grenzen houden waardoor uw beschikbare streaming-opties worden beperkt.

Gebruikers don’meestal controleren ze op de achtergrond van een inhoud die ze bekijken, b.v. een film om te controleren of deze legaal in hun land beschikbaar is of niet. Dit gebeurt meestal op sites en software die gratis hosten om content te streamen, zoals Popcorn Time, Kodi enz. En zelfs als het onbewust werd gedaan, zijn snoopers en auteursrechttrollen altijd op zoek naar dergelijke misadventures om een ​​boete of een juridische procedure tegen iemand te krijgen.

De auteursrechtelijke trollen en snoopers proberen je IP op te sporen als je dat doet’heb onlangs dergelijke inhoud bekeken, en als ze het te pakken krijgen, liggen de juridische kennisgevingen binnenkort voor de deur. Stel je voor dat het ongemak alleen maar veroorzaakt wordt omdat je dat niet deed’t weet van de auteursrechtelijke dekking van de film die je passief hebt bekeken op een luie zondagmiddag.

Veel streaming-sites zijn nu geo-beperkt geworden voor b.v. Netflix, Hulu, Amazon Prime, MatchTV enz. Of ze don’ze bieden sommige van hun inhoud niet in het land aan, zoals in het geval van Netflix, of ze zijn gewoon niet beschikbaar in een bepaalde regio helemaal, zoals in het geval van diensten zoals Hulu, MatchTV of zelfs Amazon Prime.

Streaming Sevices beschikbaar in 2018

En zelfs als u een speciaal streaming-apparaat zoals uw Firestick heeft, kunnen deze problemen uw hele ervaring waardeloos maken. Maar er is één ding dat u van al dergelijke onnodige hinder kan redden en dat is een VPN.

VPN's kunnen niet alleen uw IP beschermen door uw online anonimiteit te beschermen, maar ze kunnen u ook helpen bij het omzeilen van de geografische beperkingen op streamingdiensten, waardoor uw beschikbare entertainmentopties in hoge mate worden uitgebreid.

Maar niet veel VPN-services zijn betrouwbaar genoeg om beide taken uit te voeren, omdat het veel moeilijker is om ze uit te voeren. Streaming-sites vullen hun geografische beperkingen nu aan met VPN-verboden die bijna alle VPN's onbruikbaar maken op hun site. En auteursrechttrollen proberen steeds moeilijker om nieuwere manieren te vinden om door de beschermende dekking van VPN's te blazen.

Dit heeft de gebruiker beperkt’s keuze in de VPN-industrie tot slechts een paar geselecteerde providers die gebruikers nog steeds de prestaties bieden waar ze naar op zoek zijn en onder hen is een populaire provider genaamd PureVPN. In deze gids, wij’Ik zal in detail praten over hoe PureVPN u in staat stelt veel betere waarde te extraheren en een betere ervaring op uw Firestick te krijgen.

PureVPN Firestick

Download PureVPN nu

PureVPN .apk voor Firestick

Een .apk-bestand verschilt niet te veel van een echte Android-app, met het enige verschil dat een .apk-bestand niet beschikbaar is op Google Play.

Volgens dezelfde procedure voor het sideloaden van een Android-app op Firestick, hoeft u alleen het onderdeel voor de Android-app te vervangen door het .apk-bestand.

De beste en gemakkelijkste manier om via deze methode een VPN-app op Firestick te installeren, is via de Downloader-app. U kunt meer over deze methode in detail lezen in onze Firestick VPN-gids hier.

Hoe PureVPN voor Amazon Firestick, Fire TV en Fire Cube te krijgen

Het kopen van een VPN is tegenwoordig een vrij eenvoudige taak en hetzelfde geldt ook voor PureVPN.

Als u geïnteresseerd bent in het verkrijgen van het abonnement van deze krachtige en compatibele VPN-provider voor uw Firestick, moet u deze stappen volgen:

 1. Bezoek PureVPN.com
 2. Ga naar de prijsoptie in de menubalk bovenaanSelecteer Prijzen bovenaan
 3. Klik op het prijsplan dat het beste bij uw budget pastPrijsplannen PureVPN
 4. Betaal voor het prijsplan via een van de meerdere vermelde betaalmethodenPureVPN-betaalmethoden
 5. Verkrijg gebruikersreferenties

Als je eenmaal’heb de gebruikersreferenties, de manier om PureVPN voor Firestick te installeren is een beetje anders dan hoe u zou zijn doorgegaan als u de VPN voor een conventioneel apparaat zoals uw Android-smartphone zou hebben gekregen. Blijf lezen om meer te weten te komen over het gedetailleerde installatieproces van PureVPN op uw Firestick.

Download PureVPN nu

Hoe PureVPN voor Amazon Firestick, Fire TV en Fire Cube te installeren:

Compatibele VPN-apps voor Firestick zijn een uitkomst omdat ze je zoveel aangeboren functionaliteit en compatibiliteit bieden. Hiermee kunt u de manier waarop u met uw VPN wilt communiceren aanzienlijk verbeteren, rekening houdend met uw streamingbehoeften op het Firestick-apparaat op dit moment,

Hier is een stapsgewijze methode voor het installeren van PureVPN’s Firestick-app op uw apparaat in slechts twee minuten:

 • Open uw televisie en sluit het Firestick-apparaat aan
 • Start de “FireTV” app
 • Nu verschijnt het startscherm voor uw FireTV. Vanaf hier moet u kiezen “App”, wat eenvoudig kan worden gedaan door op de knop in het midden van uw FireTV-afstandsbediening te drukken
 • Ga in de app store naar Submenu > Categorieën > Nut
 • Open de zoekbalk in het hulpprogramma en typ in “PureVPN”
 • De officiële Firestick-app van PureVPN wordt weergegeven in de resultaten die volgen op uw zoekopdracht
 • Klik nu gewoon op “Krijgen” optie en de app begint met downloaden en installeren op uw apparaat
 • U krijgt een melding over de succesvolle installatie van de app en u hoeft alleen maar te klikken op “Open” om de app te starten
 • U moet nu uw VPN-gebruikersnaam en -wachtwoord invoeren dat u in de e-mail hebt ontvangen nadat u PureVPN hebt gekocht’s abonnement
 • Kies nu uw eigen server of klik op “Smart Connect” optie om de app een server voor u te laten kiezen, en de app begint te werken!
 • Ga terug naar het startscherm door op te drukken “Thuis knop” op uw FireTV-afstandsbediening en ga naar een streaming-app die de blokkering wenst!

Sideload PureVPN op Amazon Firestick:

Of u het nu jailbreak of Sideload noemt, er zijn veel andere manieren waarop u PureVPN op uw Firestick kunt gebruiken. En terwijl we dat echt niet doen’om de noodzaak te zien om dit te doen, omdat PureVPN al een speciale app voor het platform aanbiedt, zullen we je vertellen hoe je dit toch moet doen.

Sideload PureVPN op Amazon Firestick

Onze voorkeursmethode om PureVPN op Firestick te sideloaden is via een Android-app genaamd Apps2Fire, en hier is hoe het is gedaan:

 • Download de officiële Apps2Fire-app samen met de PureVPN Android-app uit de Google Play Store
 • Zodra dit is gebeurd, start u uw FireTV en gaat u naar “instellingen”> “Systeem” > “Ontwikkelaarsopties”
 • Nu ziet u een optie met de titel “Apps van onbekende bronnen toestaan”. Zet het aan.
 • Ga terug naar het startscherm van FireTV
 • kiezen “instellingen”> “Over” > “Netwerk”
 • U ziet hier uw huidige IP-adres en u moet dit noteren voor later gebruik
 • Sluit uw FireTV en open Apps2Fire op uw Android-apparaat
 • Kiezen “opstelling” en voer hier hetzelfde IP-adres in dat u op uw FireTV hebt gekregen
 • Ga nu naar de “Lokale apps” optie en zoek naar de PureVPN-app en kies vervolgens voor “Installeren”
 • Uw FireTV geeft u een melding dat de app met succes op uw FireTV-apparaat is geïnstalleerd
 • Geniet van ongeëvenaarde VPN-connectiviteit en omzeil geografische beperkingen via PureVPN op uw Firestick

Als u meer methoden voor het sideloaden van PureVPN op uw Firestick wilt, kunt u onze uitgebreide gids over VPN voor Firestick bekijken.

Download PureVPN nu

Hoe PureVPN te verhogen’s snelheid op Firestick door protocolinstellingen te wijzigen?

Om de PureVPN-snelheid op Fire TV Stick te verbeteren, zijn een paar kleine aanpassingen nodig.

De PureVPN-app op Firestick draait meestal op het OpenVPN-protocol, maar weinig mensen weten dat er nog twee subopties zijn om uit te kiezen in het OpenVPN-protocol zelf, namelijk UDP en TCP. En terwijl ik won’t ga in op de technische details waarover’s het werkelijke verschil tussen de twee, maar je zult nog steeds verrast zijn te weten dat het veranderen van een van beide een aanzienlijke invloed kan hebben op je snelheden op Firestick.

Als u tussen beide wilt schakelen, start u uw PureVPN-app op Firestick en koppelt u deze los als deze momenteel is verbonden met een server. Nu ziet u in de rechterbovenhoek van het scherm een ​​tandwielvormig pictogram dat de instellingsopties aangeeft. Klik erop en selecteer vervolgens de opties voor “Selecteer Protocol”.

Nu zitten hier twee opties in, UDP en TCP. Voor Firestick-gebruikers die te maken hebben met snelheidsvertraging, wordt een overstap naar UDP ten zeerste aanbevolen, omdat het zeer veilig maar licht is en veel betere snelheden mogelijk maakt dan TCP.

Uitloggen van uw PureVPN-account op Firestick?

We don’t adviseren dat u uitlogt bij de app om ongewenste redenen, net zoals op andere apparaten. De reden hiervoor is dat het vrij moeilijk is om de inloggegevens elke keer in te voeren met een afstandsbediening op je Firestick, elke keer dat je de app wilt gebruiken.

Bovendien zijn Firestick-apparaten meestal gepersonaliseerd, dus niet veel mensen willen er op rondneuzen en er zijn zeer beperkte manieren waarop iemand de PureVPN-app op Firestick kan misbruiken terwijl deze onbeheerd achterblijft.

Nadat de app eenmaal is geïnstalleerd, blijft deze meestal automatisch verbonden, tenzij u hem gedwongen afdwingt.

Maar als u nog steeds wilt doorgaan met het uitloggen van uw PureVPN-account op Firestick, hoeft u alleen maar de PureVPN te starten, klik op het tandwielvormige pictogram en ga naar instellingen. Zodra het submenu voor instellingen verschijnt, bladert u omlaag naar de onderkant van de lijst en bent u bij de optie voor “Uitloggen”. Klik erop met uw FireTV-afstandsbediening om uit te loggen.

Om de app op een later tijdstip opnieuw te gebruiken, moet u de inloggegevens opnieuw invoeren.

Is PureVPN compatibel voor Firestick?

Een van de belangrijkste aspecten voor een VPN om compatibel te zijn met een Firestick is dat het een speciale app voor het platform biedt. Nu doen niet veel VPN's dat omdat Firestick een nicheplatform is en de meeste providers don’ze beschikken over de middelen of de vastberadenheid om een ​​speciale app te maken voor een betere compatibiliteit van hun VPN's met het platform.

Er zijn momenteel minder dan 5 providers die speciale apps voor Firestick aanbieden, waaronder PureVPN.

PureVPN heeft de laatste tijd veel aandacht besteed aan het platform om het initiatief vroeg te nemen, voordat anderen inhalen. De app is beschikbaar in de Firestick app store en het installeren is ook ongelooflijk eenvoudig.

De app is vrij eenvoudig te gebruiken omdat het een eenvoudige, intuïtieve UX biedt, samen met een speciale functie voor het platform genaamd “Smart Server Connect” waarmee u automatisch verbinding kunt maken met de beste streaming-server van dit moment.

Conclusie

PureVPN biedt meer dan 2000 servers op maar liefst 180 locaties over de hele wereld, dus u hoeft zich nooit snel zorgen te maken over die geografische beperkingen voor streaming-apps. Het is een van de beste weddenschappen voor het versterken van uw algehele Firestick-ervaring, dus we raden u ten zeerste aan om ervoor te kiezen en uzelf meer te laten genieten door de verbeterde entertainmentkeuzes op uw Firestick!

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me