NordVPN Firestick – Installatiehandleiding voor 3 minuten voor Amazon Fire TV

NordVPN is gevestigd in Panama en heeft een behoorlijk verbazingwekkende aanhang opgebouwd in de VPN-industrie, dankzij zijn uitzonderlijke privacy, opmerkelijke functies en enorme database met servers wereldwijd. De VPN biedt zelfs uitstekende compatibiliteit en biedt apps voor bijna alle apparaten / platforms. Het enige gebied waarin het ontbreekt, is het aanbieden van een NordVPN Firestick-applicatie, vandaar dat BestVPN.co enige tijd heeft gestoken in het vinden van een oplossing om de VPN op uw Fire TV te krijgen. Lees deze uitgebreide NordVPN-review voor meer informatie over de provider.

Contents

Werkt NordVPN op Firestick?

Ondanks dat het een van de beroemdste VPN-services op de markt is, heeft NordVPN nog geen officiële app voor Firestick / Fire TV’s vrijgegeven. Voel je echter niet teleurgesteld, want waar een probleem is, kun je altijd een oplossing vinden, vooral met tech-nerds zoals wij in de buurt.

BestVPN.co heeft een manier gevonden om de app op uw Firestick-apparaten te krijgen, zonder gedoe en stress. U kunt doorgaan naar de installatie sectie om dingen uit te zoeken, of doorgaan met lezen om meer te weten te komen over het al dan niet nemen van de juiste beslissing met NordVPN!

NordVPN Firestick Review

Nu weten we al dat de Amazon Firestick een geweldig apparaat is, dat ongelooflijk eenvoudig is in te stellen voor je entertainmentbehoeften. Minuten na het uitpakken kun je jezelf onderdompelen in een binge-watching sesh met popcorn en munchies rondom. Nieuwere versies maken het u nog gemakkelijker, terwijl u geniet van de integratie met Amazon Alexa en uw tv met u laat communiceren.

NordVPN Firestick

Alles is goed en goed met het apparaat zelf, dus waarom heb je een VPN nodig, en vooral waarom zou je voor NordVPN gaan? Om de eerste te beantwoorden, kan een VPN u de mogelijkheid geven om geografische beperkingen te omzeilen en uw identiteit te beschermen, als u illegale inhoud streamt. Voor dat laatste moet je de onderstaande redenen bekijken (die natuurlijk behoorlijk overtuigend zijn):

 1. Bescherming tegen irriterende / spamadvertenties – Als u de ingebouwde browser voor Firestick gebruikt, heeft u waarschijnlijk te maken met het enorme aantal advertenties dat uw ervaring op elke website kwelt. Gelukkig voor jou, biedt NordVPN de CyberSec-functie. Dit blokkeert onmiddellijk alle irritante pop-ups, video’s voor automatisch afspelen en andere spam-inhoud, waardoor de laadsnelheid van webpagina’s wordt verhoogd.
 2. Beveiliging tegen phishing, botnets en DDoS-aanvallen – Het apparaat dat volgens u het minst kwetsbaar is, heeft altijd de grootste kans om gehackt te worden. Houd er rekening mee dat we een digitaal tijdperk hebben bereikt, waar zelfs tv’s gevoelig zijn voor hacks via nepwebsites. NordVPN biedt u maximale beveiliging / bescherming door onmiddellijke detectie van bedreigingen en het blokkeren van communicatie tussen de tv en de controleserver!
 3. Blokkeert gevaarlijke websites onmiddellijk – De CyberSec-functie scant websiteadressen regelmatig tegen populaire backlists, waardoor u beschermd bent tegen elke nepwebsite die u probeert te misleiden bij het kopen van iets of het vrijgeven van persoonlijke informatie. Dit zorgt er niet alleen voor dat u relevante / veilige websites bezoekt, maar beschermt u ook tegen virussen / malware, enz.
 4. Uitzonderlijke deblokkerings- / streamingmogelijkheden – Een van de beste dingen over het gebruik van NordVPN op Firestick-apparaten is dat u ongeëvenaarde mogelijkheden voor streaming op hoge snelheden ontvangt terwijl u de mogelijkheid krijgt om wereldwijd geo-beperkte VoD-websites te deblokkeren. We hebben de service getest om de Amerikaanse Netflix te deblokkeren met behulp van de nordvpn netflix-service, en het werkte soepel!

NordVPN Firestick Review

NordVPN Firestick - Installatiehandleiding voor 3 minuten voor Amazon Fire TV

NordVPN APK voor Firestick

De hack waar we het eerder over hadden om NordVPN op Firestick te krijgen, is het downloaden van het .apk-bestand. Er is software van derden beschikbaar op Firestick, waarmee Android-applicaties kunnen worden geladen / geïnstalleerd, waardoor het voor u gemakkelijker wordt om online goede beveiliging en anonimiteit te benutten. Hier is een directe downloadlink naar het Android .apk NordVPN-bestand.

Werkt NordVPN op Firestick

NordVPN Firestick - Installatiehandleiding voor 3 minuten voor Amazon Fire TV

Hoe NordVPN op Amazon FireStick te installeren

 1. Lancering Amazon Fire Stick en Klik Aan “instellingen” vanuit het startscherm.NordVPN voor Firestick
 2. Ga naar rechts en vind de “Apparaat” optie.NordVPN Firestick Reddit
 3. Rol naar beneden “Ontwikkelaarsopties”.Welk besturingssysteem is de Fire Stick
 4. Inschakelen “Apps van onbekende bronnen”.Kun je een VPN gebruiken op Amazon Fire Stick
 5. Er verschijnt een pop-upbericht. kiezen de “Aanzetten” optie.Hoe download ik NordVPN op Firestick
 6. bevind zich “downloader” in Zoeken, druk op de “Krijgen” en open de app.Hoe NordVPN op Amazon FireStick te installeren
 7. kiezen “browser” en typ de download-URL: https://nordvpn.com/download/android/.NordVPN Amazon FireStick
 8. Selecteer de “Download APK” optie en druk op de “Installeren” knop.NordVPN voor Amazon Fire TV
 9. Wacht tot de installatie is voltooid. Start de applicatie en geniet van het gebruik van NordVPN op Firestick!Veelgestelde vragen over NordVPN Firestick

Firestick Remote-app voor het bedienen van NordVPN

Aangezien de NordVPN-versie die u op Firestick installeert, is gebaseerd op de Android OS-interface, kunnen sommige apparaten problemen geven bij het navigeren of proberen de app te bedienen. Om dit te omzeilen, kunt u de toepassing Remote for Fire TV downloaden en installeren, die beschikbaar is in de Amazon Store. Als een ander alternatief, kun je ook overwegen om CetusPlay uit te proberen!

Firestick Remote-app voor het bedienen van NordVPN

NordVPN Firestick Reddit

In omstandigheden, waar u meer te weten moet komen over een bepaald product / dienst of hulp nodig hebt om een ​​specifieke taak uit te voeren, is er geen betere optie dan de experts van Reddit te raadplegen. Met individuen die in verschillende industrieën werken, kunt u altijd verwachten informatie te vinden over alle onderwerpen, inclusief NordVPN Fire TV. Hieronder ziet u een Redditor die problemen ondervindt bij het selecteren van een server, wat een navigatieprobleem lijkt te zijn. We hebben hierboven al een oplossing gegeven voor het gebruik van de Amazon Fire TV-afstandsbediening.

[Help] Nord VPN op Firestick- Hoe Server selecteren? van firetvstick

NordVPN Firestick - Installatiehandleiding voor 3 minuten voor Amazon Fire TV

Veelgestelde vragen over NordVPN Firestick

Wanneer u NordVPN op Firestick gebruikt, kunt u verschillende problemen / fouten tegenkomen, waarvoor mogelijk probleemoplossing vereist is. In het licht hiervan hebben we enkele veelgestelde vragen opgesomd, gebaseerd op nieuwsgierigheid van de gebruiker.

Welk besturingssysteem is de Fire Stick?

De Firestick en Fire TV-apparaten gebruiken hun eigen gepersonaliseerde versie van het Android-besturingssysteem. Het heet de naam van “Fire OS” biedt een goede algehele interface, die intuïtiviteit en gebruiksgemak bevordert, ongeacht op welke tv u deze gebruikt.

Kun je een VPN gebruiken op Amazon Fire Stick?

Ja, je kunt absoluut een VPN op Amazon Fire Stick-apparaten gebruiken om websites te deblokkeren en indien nodig zelfs illegale inhoud te streamen. Het enige probleem is dat nog niet veel providers een speciale Firestick-applicatie aanbieden, behalve ExpressVPN en IPVanish.

Hoe download ik NordVPN op Firestick?

Als u NordVPN op Fire TV wilt downloaden, moet u het .apk-bestand downloaden van de hoofdwebsite of door naar Google Play Store te gaan. Het Firestick-apparaat maakt gebruik van het Fire OS, dat is gebaseerd op het Android OS en biedt daarom enige ondersteuning voor .apk-apps van derden.

Dingen inpakken

Het kostte ons ruim 2 uur om uit te vinden hoe NordVPN op Firestick te installeren, na een al grondige en uitgebreide analyse van de provider onvolledig. We hopen dat onze gids helpt bij het oplossen van het probleem van het instellen van NordVPN op Firestick-apparaten, zodat u online van het uiterste niveau van anonimiteit / privacy kunt genieten. Als u problemen ondervindt, aarzel dan niet om hieronder te reageren

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me