Beste VPN for Torrenting: Last ned Torrents sikkert

Beste VPN for Torrenting


Hvis du ønsker å være usynlig for brudd på opphavsrettsjegere og lokale Internett-leverandører mens du laster ned torrenter, trenger du en pålitelig VPN-tjeneste. Nedenfor finner du anbefalinger om de beste for uTorrent / BitTorrent:

Beste VPN-tjenester for Torrenting

 1. Ivacy: Vårt toppvalg for torrentere. P2p-spesifikke servere tilgjengelig. Tilgjengelig for $ 2,25 / mo .
 2. Surfshark: Beste budsjettvennlige VPN for P2P / fildeling. Rask hastighet for nedlasting av torrenter. Koster $ 1,99 / mo (+ 3 måneder gratis).
 3. ExpressVPN: Verdipacket VPN for torrenting. Ingen båndbreddekapsel eller hastighetsbegrensning. Tilgjengelig for $ 8,32 / mo
 4. CyberGhost: Rask og sikker VPN for piratører. “Torrent anonymt” modus tilgjengelig. Prisen starter på $ 2,75 / mo
 5. PureVPN: En oppadgående VPN for torrenting. Dedikerte servere er tilgjengelige for fildeling. Tilgjengelig for $ 2.91 / mo

5 beste VPN-er for Torrenting i 2020

Sjekk ut disse 5 beste VPN-ene for torrenting beskrevet i detalj, etter å ha analysert og sammenlignet kostnadene, trustpilot-vurderingene og P2P-ytelsen / funksjonene:

1. Ivacy

Ivacy rangerer 1. for Torrenting VPN

 • Pris: $ 2,25 / mo
 • Trustpilot-vurdering: 4.8

Med hovedkontor i Singapore og ble lansert i 2007, har Ivacy endelig begynt å motta det omdømmet det fortjener. De fleste vet ikke dette, men leverandøren er ansvarlig for å lage Split Tunneling-konseptet, som nå er så kjent.

Tilbyderen tilbyr de beste funksjonene for brukere i Kina og leverer raske hastigheter, og beviser at det er verdt som en pålitelig VPN for torrenters. Det tilbyr dedikerte servere for p2p-aktiviteter, på samme måte som for streamingplattformer som Netflix og Disney Plus.

For å få tilgang til dem, kan du kontakte support 24-timers live chat, som jeg gjorde. De vil gi deg en uttømmende liste over servere som kan fortsette torrenting-aktivitetene dine, uten juridiske problemer eller forstyrrelser fra Internett-leverandøren..

For kryptering bruker Ivacy AES-256-CBC med en standard RSA-2048-nøkkel for OpenVPN-tilkoblinger. Det er øktlogging, men de utløper etter 48 timer. For å få den beste VPN-avtalen, gå for deres 2-årige plan, som starter på $ 1,99 / mo. (fakturert $ 48).

Alternativer for abonnement på Ivacy

 1. Månedlig abonnement: $ 9,95
 2. Årlig abonnement: $ 3,33 / måned ($ 40 faktureres en gang)
 3. 2-års abonnement: $ 2,25 / måned ($ 48 faktureres en gang)

Eller få mer innsikt i leverandøren ved å lese denne Ivacy-anmeldelsen

2. Surfshark

Surfshark-logo

 • Pris: $ 1.99 / mo
 • Trustpilot-vurdering: 4.4

En rimelig VPN som er sterkt anbefalt for deling av node til node. Nykommeren Surfshark holder seg tro på sitt løfte om sikker torrenting. Det går også den ekstra milen, og tilbyr ubegrenset båndbredde og samtidige tilkoblinger og en robust Kill Switch-funksjon.

Det er en spesialitet P2P-serveroppføring tilgjengelig for, men torrenting er tillatt på alle servere selv i forbudte land. Surfshark kan også omdirigere trafikk til spesielle P2P-servere i Canada eller Nederland.

Bare sørg for å bytte protokollen fra IKEv2 til OpenVPN (UDP) først, slik at du kan motta sterk kryptering av militær karakter via AES-256-CBC eller AES-256-GCM.

Siden BVI er en trygg havn, kan du strømme med stor ro i sinnet, og også trøste deg med å vite at Surfshark har en sterk politikk for å tømme og ikke logge. Det tilbyr til og med en drepe bryter.

Under testing av USA-serverhastighetene for P2P / torrenting på uTorrent, leverte Surfshark 87.39Mbps last ned og 60.63Mbps laste opp i gjennomsnitt. Ikke verst.

Surfshark Abonnementsalternativer

 1. Månedlig abonnement - $ 11,95 / mo
 2. Årlig abonnement - $ 5,99 per måned
 3. 2-års abonnement - $ 1,99 / mo

Eller les vår grundige Surfshark-anmeldelse for mer informasjon

3. ExpressVPN

ExpressVPN-logo

 • Pris: $ 8,32 / mo $ 6,67 / mo.
 • Trustpilot-vurdering: 4.8

Det universelle og raskeste ExpressVPN tilbyr eksepsjonelle p2p-evner for uTorrent-brukere. Selv om det ikke er en spesiell liste over torrent-servere, kan du fremdeles glede deg over raske hastigheter på ethvert sted.

Den bruker OpenVPN (TCP og UDP) -protokollen for p2p og gir kryptering via to forskjellige chiffer: AES-256-CBC og AES-256-GCM slik at du får maksimal sikkerhet også.

Legg dette til den sikre BVI-jurisdiksjonen og bekreftet politikk uten logging, selv de tyrkiske myndighetene kunne ikke omgå, og du kan føle deg lettet over at ExpressVPN er et godt valg å laste ned torrents.

For ikke å nevne, leverandøren er trygg fra lekkasjer fra WebRTC / DNS / IP-adresse, og dens kill switch-funksjonen fungerer underverk med å holde din identitet skjult hvis VPN-en kobler fra mens p2p / fildeling.

Under testing av USA-serverhastighetene for p2p / torrenting på uTorrent, leverte ExpressVPN 85.29Mbps last ned og 76.92Mbps laste opp, og tydeliggjøre at du får raske hastigheter igjen.

ExpressVPN-abonnementsalternativer

 1. Månedlig abonnement: $ 12,95 fakturert en gang
 2. Halvårsabonnement: $ 9.99 / måned
 3. 12 måneders abonnement: $ 8,32 / måned

Eller få mer innsikt i leverandøren ved å lese denne ExpressVPN-gjennomgangen

4. CyberGhost

CyberGhost-logo

 • Pris: $ 2,75 / mo
 • Trustpilot-vurdering: 4.7

Jeg anbefaler vanligvis CyberGhost for å fjerne blokkeringen av brukerne, men å teste den på uTorrent avslørte at det faktisk er et godt valg å laste ned torrenter sikkert og raskt også.

I likhet med Ivacy og Surf tilbyr CyberGhost en spesiell p2p-liste over servere. Du får tilgang til dem ved å gå inn “p2p” inn i søkefeltet øverst i venstre hjørne av Windows-klienten.

Disse serverne bruker OpenVPN (UDP) -protokollen, og kryptering leveres via AES-256-chiffer, RSA-4096-nøkkelkryptering og SHA384 hash-godkjenning.

Tilbyderen er også fri for alle WebRTC / DNS / IP-adresselekkasjer, tilbyr en SOCKS5-proxy for å øke hastigheten på torrenter, og en automatisk kill switch for å beskytte din identitet.

Mens jeg testet USA-serverhastighetene for p2p / torrenting på uTorrent, leverte CyberGhost 74.22Mbps last ned og 70.29Mbps laste opp. Nedlasting av torrenter var raskt og forsinkelsesfritt.

Alternativer for abonnement på Cyberghost

 1. Månedlig abonnement: $ 12.99 / måned
 2. Årlig abonnement: $ 5.99 / måned
 3. 2-årlig abonnement: $ 3.69 / måned
 4. 3-årlig abonnement: $ 2,75 / måned

Eller sjekk denne CyberGhost-gjennomgangen for en mer detaljert analyse

5. PureVPN

PureVPN-logo

 • Pris: $ 2.91 / mo
 • Trustpilot-vurdering: 4.7

Det er en grunn til at jeg kaller PureVPN for en funksjonspakket tjeneste. For torrenting spesifikt er det blant de få leverandørene som tilbyr en P2P Port Forwarding-funksjon, som et tillegg for $ 0,99.

Du kan lære hvordan du konfigurerer det for å øke hastigheten på uTorrent-nedlastningene, noe som fungerer bra sammen med “Fildeling” modus tilgjengelig i alle klienter.

Tilbyderen bruker OpenVPN (UDP) for sine p2p-servere, og kryptering er tilgjengelig via AES-256-chiffer, RSA-4096 nøkkelkryptering og SHA384 hash-godkjenning.

Innloggingspolitikken kan være litt forvirrende, men funksjoner som SOCKS5 Proxy, Split Tunneling, Automatic Kill Switch og Port Forwarding, gir den en fordel foran andre navn.

Mens du tester USA-serverhastighetene for p2p / torrenting på uTorrent, leverer PureVPN et gjennomsnitt på 81.88Mbps og 69.71Mbps laste opp.

PureVPN Beste tilbud

 1. 1 månedlig plan - $ 10,95 / mo.
 2. 1-årsplan - 5,18 dollar / mån.
 3. 5-årsplan - $ 2,91 / mo ($ 99,00 fakturert en gang)

Eller les vår dyptgående PureVPN-anmeldelse for mer informasjon.

Hvordan jeg valgte den beste VPN-en for Torrenting (Rangeringskriterier)?

Hvis du bruker uTorrent for å laste ned torrenter, vet du sannsynligvis det VPN du abonnerer på bør tilby raske nedlastingshastigheter og ubegrenset båndbredde. Andre faktorer trenger imidlertid også å vurdere for å evaluere p2p VPN-er. Jeg vurderte hver leverandør ut fra:

 1. Jurisdiksjon - Hvis leverandøren har hovedkvarter i en 5/9/14 Eyes-allianse eller land med et sett med inngripende lov om lagring av data, er det ikke egnet for nedlasting på uTorrent.
 2. Serverplasseringer -De beste VPN-ene gir deg et stort antall serverplasser for å utnytte hurtige hastigheter mens du driver med p2p / torrent-nedlastinger.
 3. Lekkasjefri - Du må forsikre deg om at leverandøren er fri for alle slags WebRTC / DNS / IP-lekkasjer; Ellers må du betale store bøter.
 4. Hastighetsytelse - VPN bør tilby glødende hastigheter gjennom dagen, slik at du utnytter maksimal bekvemmelighet.
 5. Krypteringsstyrke - Internett-leverandører kan tydelig se ulovlig, fildelingsaktivitet pågår hvis forbindelsen din er ubeskyttet. Sterk kryptering holder identiteten din skjult.

Slik fremskynder du uTorrent-nedlastinger med en VPN

Når det gjelder å laste ned torrenter fra uTorrent, kan du ofte bli frustrert over de dårlige båndbreddene. Det kan være mange grunner til dårlig torrenting.

Imidlertid, hvis du allerede har et raskt nettverk, er det noen justeringer tilgjengelig for å øke hastighetene. Følg tipsene nedenfor for å øke hastigheten for uTorrent-nedlastningene dine:

Last ned Torrenter med et høyt antall frø

Når du laster ned en torrent, tar uTorrent-klienten den dissekerte filen fra forskjellige datamaskiner. Dette er seeders, som fortsetter å dele filen, selv etter å ha fullført nedlastingen.

Se etter flere såmaskiner på en torrent for å øke nedlastingshastigheten, men se også på kommentarene på siden nedenfor. Meninger fra andre hjelper deg med å identifisere om torrenten er fri for virus / skadelig programvare.

Last ned Torrenter med et høyt antall frø

Konfigurer “båndbredde” Innstillinger for maksimal hastighet

En annen måte å øke nedlastingshastighetene på uTorrent er å gå til å endre innstillingene for båndbredde.

 1. Klikk på “alternativer” fanen øverst i venstre hjørne.
 2. Bla ned og klikk på “Preferanser”.
 3. Finn og åpne fanen som er merket “båndbredde”.
 4. Begrens den globale opplastnings- og nedlastingsfrekvensen ved å bare endre verdiene i hvert felt.

Det anbefales å holde den globale opplastningshastigheten som 80% av opplastningshastigheten, dvs. 14 kb / s. Når det gjelder den globale nedlastingsfrekvensen, endre verdien til a “0”.

Et annet hack du kan bruke for å øke hastighetene på applikasjonen, er å endre antall tilkoblinger for å unngå overbelastning. For mange fungerte innstillingene nedenfor ganske bra.

 1. Still det globale maksimale antallet tilkoblinger til 2300
 2. Sett maksimalt antall tilkoblede jevnaldrende per torrent til 250
 3. Sett antall opplastede spor per torrent til 14

uTorrent-konfigurering av båndbreddeinnstillinger

Koble direkte til frøene

Ofte, seederen’s brannmurinnstillinger kan ofte hemme såingsprosessen og forhindrer uTorrent i å hente nedlastningsdata fra Torrent-filen.

Nå er det umulig for deg å konfigurere alle såmaskiner’ brannmurinnstillinger, men du kan la uTorrent-klienten hente alle data direkte uten forstyrrelser fra brannmurer:

 1. Gå til “alternativer” meny og velg “Preferanser”.
 2. Åpne “tilkoblinger” fane fra venstre
 3. Sjekk “Aktiver UPnP-portkartlegging”
 4. Sett kryss “Aktiver NAT-PMP-portkartlegging”.

uTorrent kobles direkte til frø

Legg til et unntak i Windows-brannmuren

Windows-brannmuren kan blokkere torrentklienten din og avbryte nedlastinger og seeders som kommer inn fra BitTorrent-tilkoblinger. Dette hindrer hele torrenting-opplevelsen.

For å bli kvitt problemet kan du gjøre det “legg til et unntak fra brannmuren” fra uTorrent-appen direkte for å øke hastighetene. Du kan gjøre dette ved å gå til Alternativer > Preferanser > tilkoblinger.

uTorrent og legger til et unntak fra brannmuren

Endre generelle innstillinger for å optimalisere uTorrent

Som et annet alternativ for å øke hastighetene for uTorrent-nedlastingen, kan du vurdere å endre de generelle innstillingene for uTorrent-klienten.

Du kan gjøre dette ved å navigere til Alternativer > Preferanser > Generell. Når du er ferdig, sjekk “Legg til.! Ud for ufullstendige filer” og “Allokere alle filene på forhånd” opsjoner.

uTorrent Endre generelle innstillinger

Legg til flere trackere i dine Torrent-filer

Trackere er nyttige for å optimalisere og øke nedlastingshastighetene til torrent. Å legge til nye trackere forbedrer din torrenting-opplevelse, ettersom de legger til nye frø / jevnaldrende tilkoblingen din.

Denne prosessen innebærer å legge til nye koblinger til eksisterende trackere av en bestemt torrentfil. Følg trinn-for-trinn-instruksjonene nedenfor for å legge til nye:

 1. Høyreklikk på torrentfilen og klikk på “Eiendommer”
 2. Under “Generell” -fanen, vil det være en sporingsliste.
 3. Bla til bunnen av siden, der det ikke er tekst.
 4. Lim inn trackere fra denne lenken på det tomme stedet.

uTorrent og legger til flere trackere

Beste VPN-lokasjoner for P2P-fildeling

Hvis du laster ned mye på uTorrent, kan det hende du er interessert i å lære å få de beste hastighetene og få tilgang til de raskeste p2p-svermene.

En VPN kan enkelt tillate deg å gjøre det, men du må også vite de riktige serverne du kan koble til. Torrenthastigheter er de raskeste i følgende land:

Latvia Hellas
Bulgaria Serbia
Litauen Irland
Kroatia Romania
Spania Sverige

Juridiske problemer med Torrenting og P2p Law Bøter

Torrenting i seg selv er lovlig av alle kontoer i de fleste land over hele verden. Det er bare ulovlig aktivitet hvis du driver med torrenting for nedlasting av det opphavsrettsbeskyttede materialet.

For å vite mer om arten og alvorlighetsgraden av juridiske anklager du kan møte, må du være kjent med de relevante lovene om piratkopiering i ditt land.

Her er en landsmessig oversikt over lovlige lover og problemer du kan møte hvis du unner deg piratkopiering:

Amerikas forente stater

USA er hjemsted for et sterkt utviklet juridisk regime som styrer spørsmål rundt piratkopiering. Landet har en ekstremt streng holdning til å laste ned ulovlig innhold på noen mulige måter.

De fleste opphavsrettsbeskyttede medier eies av store bedriftshus som Disney, Warner Bros, Fox, Sony og lignende, så de har ofte den økonomiske muskelen til kraft gjennom søksmål av alle slag.

Piratkopiering i USA kan resultere i juridiske straffer på inntil fem års fengsel og $ 250.000 i bøter.

Canada

Dette nabolandet USA er ikke så strengt når det gjelder å straffe folk som begår piratkopiering. Dets piratkopier er der, men er like slappe som grensene, det vil si at de er der, men du vant’t bli mye fanget

Den eneste relevante loven som håndterer brudd på opphavsretten i Canada er “Handlingen om opphavsrett modernisering”. I henhold til denne loven kan merknader sendes til brudd på opphavsretten av Internett-leverandører.

Det maksimale som en rettighetshaver kan gjøre, er saksøkt til den overtredende parten for ikke mer enn $ 5000. Dette er for rent beløp til å gjøre rettighetshaverne interessert i å inngi en rettssak.

Storbritannia

Siden et stort flertall større Torrenting-nettsteder som PirateBay allerede er blokkert, er ikke UK et vennlig sted når det kommer til p2p-fans.

Internett-leverandører med mer enn 400 000 brukere er lovpålagt å sende opphør og avstå brev til brudd på opphavsretten. Loven gjelder imidlertid ikke for ISP-er som har færre enn det nødvendige antall abonnenter.

India

Den indiske piratkopieringsindustrien klokker inn nesten 2,7 milliarder dollar hvert år, og anklager noen voldelige skader på lokale mediehus på grunn av populariteten til Bollywood og andre regionale kinoer..

I følge den indiske opphavsrettsloven kan en person bli fengslet i maksimalt 7 år og bli bøtelagt for 200.000 INR, hvis det blir funnet å være i strid med opphavsretten til en mediefil eller prosjekt.

Tyskland

Også i Tyskland gir rettighetshavere rettighetene til å saksøke for opphavsrettslige troll og bøter kan variere opptil 500 eller til og med 1000 euro..

Systemet er likevel ikke like effektivt fordi copyright-troll bare kan spore IP-adresser og ikke faktiske navn og identiteter, så mange merknader som kommer blir ikke adressert til personer med navn.

Pakk inn ting

Etter avgjørende tester på 5 relevante faktorer som involverer mer enn 70 leverandører, anbefaler jeg Surfshark å være den beste VPN for Torrenting.

Surfshark ($ 1,99 / måned) er det beste alternativet som en Torrent VPN på grunn av den utrolige sikkerheten, lekkasjefrie tjenesten og en null-loggføringspolicy.

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me