PureVPN Netflix – Er det virkelig i stand til å fjerne blokkering av Netflix USA?

Netflix er verden’tidenes største streamingtjeneste, og tilbyr den beste samlingen av TV-serier, filmer, barnas innhold og mye mer. Men vet du at Netflix er geobegrenset, og det tilbyr forskjellige innholdskataloger i forskjellige land?

At’er riktig, Netflix er ikke’Det samme i alle land, og det beste biblioteket som tjenesten tilbyr, er det amerikanske biblioteket. Men siden den geo-begrenset og Netflix også har håndhevet et VPN-forbud på nettstedet, kan bare den beste VPN-tjenesten tillate deg å pålitelig fjerne blokkeringen av Netflix US.

Denne gangen gjennomfører vi en PureVPN-gjennomgang av hvor godt det vekker på Netflix, og sjekker ut denne populære leverandøren’s muligheter for å tillate oss å ikke bare fjerne blokkering av Netflix USA, men også gir andre brukervennlige funksjoner som ubegrenset båndbredde, dedikerte VPN-klienter og mye mer.

For en mer grundig analyse av tjenesten’Resultatene som Netflix VPN, her er vår omfattende PureVPN Netflix-anmeldelse for 2019:

Hvorfor Netflix forbyr VPN?

For dere som ikke er klar over hva VPN-forbud faktisk er, og hvorfor eksisterer de, må du først vite at innholdet på nesten alle streaming-nettsteder der ute vanligvis er bundet av copyright-lover..

Disse opphavsrettslovene stiller og definerer territoriene og regionene der innholdet kan lovlig sendes eller gjøres tilgjengelig. Eventuelle forsøk på å få tilgang til innholdet utenfor regionene det er tilgjengelig i, blir sett på som brudd på lovene om opphavsrett.

Streaming av nettsteder som Netflix plasserer geobegrensninger på innhold for å holde seg innenfor de juridiske rammene for å beskytte copyright-lovene som følger med innholdet.

Men siden VPN-er lett kan brukes til å omgå disse geobegrensningene, innledet mange streaming-nettsteder en ekstra blokkering på sine nettsteder kjent som en “VPN-forbud”. Dette VPN-forbudet tillater ikke VPN-aktivering av internettforbindelser å få tilgang til geo-begrenset innhold på disse nettstedene, og tjener formålet med å beskytte copyright-lover.

Dette VPN-forbudet er et ganske nytt fenomen, og det ble for det meste satt i gang etter 2015 av store strømningsnettsteder. Men ingen av disse streamingnettstedene har et så sterkt VPN-forbud som Netflix og med rette, fordi Netflix på avstand er verden’s største streaming-nettsted og har tusenvis av titler, show og filmer som er geobegrenset av lov om opphavsrett.

Netflix VPN-forbudet er svært sofistikert når det gjelder å gjenkjenne VPN-aktiverte internettforbindelser, og selv om det er mange tekniske forhold involvert i å håndheve et slikt forbud effektivt, fungerer hoveddelen av dette forbudet ved å identifisere for mange tilkoblinger som kommer fra enten en enkelt server eller veldig lignende IP adresser.

Purevpn netflix

De fleste mistenker at Netflix til og med bruker brukerregistreringsdata, betalingsdetaljer og andre personlige midler for å matche internettforbindelsen med det brukeren har’s faktiske beliggenhet bør være for å gjøre VPN-forbudet sterkere, men inntil videre er dette bare snakk og ingen har bevis på dette.

Så tilbake til servere som blir brukt som identifikasjonspunkter av Netflix for å håndheve VPN-forbudet, har dette trinnet gjort nesten alle andre VPN-leverandører ubrukelige i å fjerne blokkering av Netflix USA eller Netflix UK og lignende.

Dette etterlater svært få VPN-leverandører som du kan stole på for å få tilgang til geo-begrenset amerikansk Netflix-innhold, og blant disse navnene er leverandører som PureVPN..

PureVPN har gjort en meget prisverdig jobb med å gi abonnentene en fantastisk oppblokkeringsopplevelse da den kontinuerlig fortsetter å rute tilkoblinger fra nyere servere for å holde seg et skritt foran Netflix VPN-forbud. Forbudet kan ikke identifisere VPN-tilkoblinger hvis serverne blir flyttet og overført raskt nok og PureVPN gjør denne jobben perfekt.

Dette gjør PureVPN til en topp konkurrent som en vpn hovedsakelig fordi den’er den billigste VPN-en blant alle de beste VPN-ene som faktisk kan fjerne blokkering av Netflix. Prisene er nesten halvparten eller enda lavere enn de sammenlignet med andre VPN-leverandører som tilbyr samme funksjonalitet ved å fjerne blokkering av Netflix pålitelig.

Hvordan få PureVPN til å se amerikanske Netflix?

Å anskaffe et PureVPN-abonnement for å bruke det til å oppheve blokkeringen og se Netflix US er en ganske grei prosess, og du kan gjøre det på under et minutt. Her’slik går det:

Hvordan få PureVPN til å se amerikanske Netflix?

 • besøk https://www.purevpn.com/netflix-vpn
 • Klikk på Start streaming nå.
 • Gå til kategorien Priser fra toppmenyen

purevpn prcing for netflix

 • Velg en prisplan som passer deg best
 • Velg betalingsmetoder. PureVPN tilbyr mange alternativer her, så du finner det foretrukne betalingsalternativet ditt’t være et problem.

PureVPN betalingsmetoder for netflix

 • Fyll ut detaljene dine for gjennomføring av en transaksjon for f.eks. Hvis du valgte betaling via kredittkort, vil du se dette skjemaet, og du må fylle det ut med informasjonen din
 • Bekreft bestillingen
 • Nå får du VPN-legitimasjonen, dvs. VPN-brukernavnet og passordet ditt i e-postboksen
 • Last ned VPN-klienten for operativsystemet ditt. PureVPN tilbyr et bredt spekter av dedikerte VPN-apper for alle populære OS og mange nisjeenheter, så å finne den til operativet ditt er en enkel oppgave
 • Installer VPN-klienten på systemet ditt og logg inn med brukeropplysningene dine
 • Koble til en fungerende amerikansk server. Som nevnt ovenfor da jeg forklarte VPN-forbudet, fortsetter PureVPN ofte å bytte servere som er dedikert for å fjerne blokkering av Netflix US, så det ville være flott hvis du kan spørre live chat-støtte for den eksakte serveren for å fjerne blokkering av Netflix US
 • Åpne Netflix.com og nyt de beste showene, titlene og filmene fra det amerikanske biblioteket, som er det beste Netflix-biblioteket blant dem alle.!

PureVPN Netflix - Er det virkelig i stand til å fjerne blokkering av Netflix USA?

PureVPN dedikert IP Netflix

Du må’Jeg har forstått Netflix VPN-forbudet nå. Så la meg fortelle deg at det er to måter å gå forbi det.

For det første kan du bruke PureVPN’s vanlige Netflix-blokkeringstjeneste, dvs. gjennom eksklusive delte servere som er en del av den opprinnelige serverparken.

For det andre ved å skaffe en dedikert IP VPN til deg selv.

En dedikert IP er mer nyttig for formål som Netflix-blokkering og det’fordi fordi du abonnerer på denne tjenesten, vil du få en IP som utelukkende blir brukt av deg, og dermed redusere sjansen for at Netflix identifiserer den som en VPN-aktivert IP.

Kan du streame Netflix i Kina ved hjelp av PureVPN

Dedikert IP blir raskt en stor preferanse for folk som ønsker å fjerne blokkering av strømningsnettsteder med VPN-forbud, da de får færre problemer og avbrudd med det.

Ja det’Det er litt dyrt å få en slik det kommer som et tillegg til de vanlige planene, men mengden pålitelighet du får med den er umatchelig.

Her er prisplaner for å abonnere på en dedikert IP som et tillegg av PureVPN for å fjerne blokkering av Netflix:

purevpn dedikert ip netflix

PureVPN’s Dedikerte IP-er er til stede i følgende land, og hver av dem må kjøpes separat:

 1. Australia
 2. Canada
 3. Tyskland
 4. Hong Kong
 5. Malta
 6. Storbritannia
 7. Singapore
 8. USA

Slik sjekker du PureVPN Netflix fungerer korrekt?

Slik sjekker du PureVPN Netflix fungerer korrekt

Mens mange andre VPN-nettsteder som inneholder lignende instruksjoner vil fortelle deg at du trenger å utføre DNS-tester og andre tekniske tester for å sjekke om en VPN fungerer for Netflix US eller ikke, gjør jeg ikke’t anbefaler slike ting, fordi de vil kaste bort tiden din.

Dette er når jeg koblet til den amerikanske serveren på PureVPN. Du kan se på bildet under at forbindelsen min nå ble rutet lett fra New York, USA.

For å sjekke om PureVPN eller noen annen VPN fungerer perfekt for å fjerne blokkering av USA, trenger du bare å gjøre en ting, dvs. søke etter innhold som ikke er tilgjengelig utenfor USA. Hvis det dukker opp under søket, og det spiller helt greit, fungerer PureVPN perfekt.

purevpn netflix ip-adresse

La meg gi deg en liste over show og filmer her som vil hjelpe deg med å avgjøre om du befinner deg i det amerikanske biblioteket for øyeblikket på Netflix eller ikke:

 1. Quantico
 2. Peaky persienner
 3. Finne Dory
 4. Marvel’agent

I dette bildet nedenfor kan du se at da vi søkte etter Quantico uten å koble til en amerikansk server fra PureVPN, gjorde showet ikke’t slå inn søkeresultatene.

Netflix viser

Og her er et bilde av søkeresultatene for den samme spørringen, men etter å ha slått på PureVPN! Quantico vises nå søkeresultatene.purevpn netflix ekte testing

Slik omgår du Netflix Throttling av Internett-leverandøren din?

Noen gang opplevd sensasjonen mens du bruker internett som forbindelsen din ikke gjør’ikke gå opp fra en viss hastighet? Denne terskelen er der ISP-er setter baren på internetthastigheten som er tilgjengelig for deg.

Throttling er en av de største bummerne for meg og mange andre mennesker der ute, spesielt mens jeg streamer. At’Det er fordi, hvis hastigheten på internettforbindelsen er treg, internettopplevelsen, inkludert streaming, blir mildt sagt patetisk.

Omkjøring av hastighetsstegling av ISP-er får enda større betydning når du bruker Netflix, da streaming krever høy hastighet for å gi deg HD-videokvalitet.

Men ikke’t bekymre deg ennå, da PureVPN enkelt kan tillate deg å omgå gasspjeld når det sikrer internettforbindelsen din gjennom kryptering. Dette gjør at Internett-leverandøren din ikke er i stand til å spore om du bruker Netflix eller ikke, så det kan det’t gassen din til internett.

Hvorfor bruke PureVPN Netflix?

Som jeg’Vi har også fortalt deg tidligere i denne gjennomgangen, at PureVPN er en topp VPN-tjeneste, og den gjør en prisverdig jobb med å gi abonnentene en fantastisk blokkeringsfunksjon, ikke bare for Netflix i USA, men også for andre geobegrensede strømningssteder..

Visst har VPN hatt en god del av kontroverser og guffaws, noe som har fått mange av de tidligere brukerne til å bli skuffet over tjenesten. Men til sin store ære har PureVPN hoppet tilbake rungende, spesielt det siste året.

Hvorfor bruke PureVPN Netflix?

PureVPN har arbeidet med å oppgradere hastighetene, øke sin dedikerte klientliste og mer, og gjenvinne plassen sin igjen som en av de 5 beste VPN-tjenestene i markedet.

Jeg, personlig, og gjennom test av tjenesten, anbefaler deg å bruke PureVPN til dine Netflix-blokkeringsbehov. Hvis du vil vite årsakene til hvorfor jeg gjør dette, kan du lese følgende funksjoner som tilbys av PureVPN som gjør det til et perfekt valg for en Netflix VPN:

 1. Flere dedikerte klienter vil tillate deg å enkelt kjøre VPN for å fjerne blokkering av Netflix på nesten alle populære og nisje-enheter. Fra Windows-appen til Firestick-appen er det ingen valgmuligheter når det kommer til å gi kompatibilitet for brukervennlighet av PureVPN
 2. PureVPN tilbyr ubegrenset båndbredde, slik at du kan oversvømme så mye show og filmer du vil, uten frykt for at du går tom for VPN’s dekning
 3. Det tilbyr den utmerkede live chat supportfunksjonen som lar deg få alle slags feilsøkingsstøtte du måtte trenge. For f.eks. Hvis du vil kjenne den fungerende amerikanske serveren du vil koble til for å fjerne blokkering av Netflix US, kan du be live chat-support når som helst om det
 4. Der’Det tilbys en 31 dagers pengene-tilbake-garanti på alle prisplanene, i tilfelle du ikke gjør det’som tjenesten eller ytelsen, kan du enkelt få pengene tilbake

PureVPN Netflix - Er det virkelig i stand til å fjerne blokkering av Netflix USA?

PureVPN Netflix fungerer ikke:

Noen ganger kan det hende du får problemer når du prøver å oppheve blokkeringen av Netflix US ved hjelp av PureVPN. Disse problemene og problemene er ganske vanlige og ikke’t peke mot alle slags alarmerende situasjoner. Selv når du bruker andre VPN-er, vil du få mange av de samme problemene.

Her er en liste over slike vanlige problemer med Netflix som ikke fungerer, og hvordan du kan løse dem for å komme tilbake til strømming:

Sjekk internetthastigheten din for å se om varene er nok til å holde Netflix-strømmen i gang. Hvis du får en langsom hastighet, Netflix’Nettstedet åpnes, og du kan bla gjennom show og filmfiler, men de vil ikke spille. Når hastigheten er nede, ber du internettleverandøren om å sjekke om det er problemer med tilkoblingen eller ikke

Oppdater PureVPN VPN-klienten ved å se etter varsler i appen

Spør live chat-supporten om de har endret den amerikanske serveren som er reservert for oppheving av Netflix. Hvis ja, kan du få den nye serverinformasjonen og koble til den

Deaktiver antivirus eller annen sikkerhetsprogramvare du kjører, da det kan forstyrre VPN-tilkoblingen din

Spørsmål og svar

Kan du streame Netflix i Kina ved hjelp av PureVPN?

PureVPN klarer ikke å fjerne blokkering av Netflix over hele verden generelt, og det gjør det til og med i Kina. Men husk at du må laste ned PureVPN fra utenfor Kina før du drar inn til landet, fordi leverandøren’nettstedet er forbudt i landet

Hvilken VPN som fungerer med Netflix hvis PureVPN ikke gjør det?

PureVPN fungerer med Netflix, men hvis du leter etter alternativer, er noen av toppleverandørene for denne oppgaven ExpressVPN Netflix, NordVPN Netflix, Surfshark og noen andre. Zenmate er den eneste gratis VPN-en som blokkerer Netflix gjennom sin Romania Server

Hvordan slår jeg av PureVPN Proxy eller Unblocker?

Hvis du bruker PureVPN-proxy gjennom Chrome-utvidelsen, klikker du ganske enkelt på ikonet øverst til høyre i nettleseren og vipper tilkoblingsknappen til “AV” for å slå av fullmakten

Konklusjon

La oss avslutte vår PureVPN Netflix-gjennomgang i korte trekk. PureVPN er en avrundet VPN-tjeneste og passer nesten perfekt for dine Netflix-blokkeringsbehov. VPN-forbudet på Netflix-nettstedet blir stadig strengere og sofistikert for dagen, så det å stole på riktig leverandør, som PureVPN, er et must hvis du vil ha tilgang til Netflix US-bibliotek fra hvor som helst i verden..

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me