Fungerer CyberGhost med Netflix? Beste CyberGhost Netflix løsning

I disse dager er verden blitt oppslukt av Netflix-mani. Som strømningsnettstedet’s abonnementer skyrocket gjennom taket, folk kan’t får nok av nettstedet og dets fantastiske depoter av de beste TV-programmene og filmene.

Men vet du hva? Selv de tusenvis av timene med tilgjengelig innhold er fremdeles ikke nok til å mette folk’s ønsker; derfor leter de nå etter VPN-tjenester som kan fjerne blokkering av Netflix US, slik at de får tilgang til enda mer innhold enn noen gang!

Imidlertid fungerer ikke alle VPN-er med Netflix, og vårt oppdrag er å informere brukerne om hva som jobber og hvilke don’t, og i dag skal vi gjennomgå CyberGhost Netflix for å finne ut om det’er den beste VPN for Netflix eller ikke!

La oss begynne, skal vi?

Fungerer CyberGhost med Netflix? - Innholdsfortegnelse

 1. Slik ser du Netflix med CyberGhost?
 2. Fungerer CyberGhost Desktop App med Netflix?
 3. Fungerer CyberGhost Mobile App med Netflix?
 4. Hvordan kan jeg fjerne blokkeringen av Netflix USA og andre biblioteker ved å bruke CyberGhost VPN?
 5. Hvorfor ikke’t Netflix Jobbe med Cyberghost?
 6. Bør jeg kjøpe CyberGhost VPN for Netflix eller ikke?
 7. Beste CyberGhost Netflix VPN-løsning

Slik ser du Netflix med CyberGhost?

Netflix har geobegrensede biblioteker i tilfelle du ikke gjør det’vet ikke. Så innholdet som er tilgjengelig i ditt land’sin versjon av Netflix vant’t være den samme som den som tilbys i andre land. Noen show og filmer vil mangle fra hver stat, så den beste snuoperasjonen mot dette er å koble til Netflix US, som tilbyr de største depotene for TV-serier og filmer i verden..

Dette er imidlertid ikke’t så enkelt som det høres ut, og det’fordi Netflix håndhevet et VPN-forbud på nettstedet sitt for å hindre folk i å gå over til bibliotekene sine i andre land, og dermed gjøre et flertall av VPN-er ineffektive på plattformen.

I dag tester vi CyberGhost’s muligheter mot Netflix VPN-forbud for å sjekke om denne VPN er egnet for brukere som ønsker å abonnere på en tjeneste av denne årsaken.

Vi lastet ned Windows-klienten fra CyberGhost for nettopp dette formålet og her’det vi fant:

 • Netflix US ble blokkert, men det skjer bare i 3 ganger av hvert femte forsøk i gjennomsnitt.
 • Streamingshastighetene var gode nok til å støtte streaming av høy kvalitet.
 • Nedbrudd i tjenesten var sjelden.

Fungerer CyberGhost Desktop App med Netflix?

Ja, Desktop-appen, som vi først og fremst testet CyberGhost med for Netflix, fungerte bra nok til å fjerne blokkeringen av Netflix.

Den fryktede proxy-feilen dukket opp minimalt, og den kan raskt gjøres unna ved å bare koble til en av to ganger maksimalt.

Hvis du vil bruke Netflix med CyberGhost desktop-app, så her’s hvordan kan du gjøre det:

 • Gå til CyberGhost’s nettsted og kjøp abonnementet
 • Forsikre deg om at du har VPN-legitimasjon, og fortsett deretter med å laste ned skrivebordsappen
 • Når du er lastet ned, installerer du appen på systemet ditt, og når det er gjort, skriver du inn brukeropplysningene
 • Velg nå et alternativ som heter ‘Fjern blokkering av strømming” (Dette alternativet fungerer bare på premiekontoen)

CyberGhost-appen blokkerer streaming

 • Klikk på Fjern blokkering av Netflix, så gleder du deg over favorittinnholdet i USA på Netflix på kort tid!Fjern blokkering av Netflix

Tilbyderen har også en fantastisk Halloween-avtale som foregår for øyeblikket, som setter prisen til bare $ 3,5 / måned for den 2-årige planen!

CyberGhost Halloween-avtale

Her er detaljene om alle prisplanene:

 • Månedlig plan: $ 12.99
 • Årsplan: $ 6,49 / måned
 • To årsplan: $ 3,5 / måned

CyberGhost-prisplaner

Fungerer CyberGhost Mobile App med Netflix?

Skuffende anbefales ikke den mobile Android-appen til CyberGhost hvis du vil ha tilgang til eller fjerne blokkering av Netflix gjennom den. Det gjorde det ikke’t prestere i henhold til forventninger og klarte å fjerne blokkeringen av nettstedet bare to ganger på 13 forsøk, noe som er alvorlig utenfor grensene.

For de av dere som ønsker å fjerne blokkering av Netflix på Android, må du lese guiden vår om Beste VPN for Netflix for å få mer innsikt i valgene du har på hånden!

Hvordan kan jeg fjerne blokkeringen av Netflix USA og andre biblioteker ved å bruke CyberGhost VPN?

CyberGhost’s Windows-klientapp kommer med seks dedikerte funksjonsknapper, hver og en er dedikert til å tjene et bestemt formål, og der’er en for streaming der også.

Du klikker på den, og den vil åpne en liste over nettsteder som klienten øyeblikkelig vil fjerne blokkeringen for deg.

Netflix er vanligvis den første på listen, så vi klikket på den for å slå den på først.

Nå besøkte vi Netflix og søkte etter “Ex machina” og “Star Wars: The Last Jedi” fordi dette er titler som vanligvis bare er tilgjengelige i Netflix amerikansk versjon

Disse to filmene var tilgjengelige for oss, så vi kan trygt si at CyberGhost Netflix fungerer. Selv om ytelsen ikke er 10/10, men det’Det er akseptabelt fordi selv å fjerne blokkering av Netflix US en gang ikke er en liten prestasjon og leverandøren fortjener kreditt for å være i stand til å gi brukerne et slikt anlegg.

Du kan endre serveren fra USA til et hvilket som helst annet sted som er tilgjengelig ved å bare klikke på pil ned på pilen “Netflix” alternativet fra appen.

endre CyberGhost-server

Hvorfor ikke’t Netflix Jobbe med Cyberghost?

Som vi’Som tidligere nevnt, vant CyberGhost’t fjerne blokkeringen av Netflix i alle forsøk på deg (selv gratis apper gjør det). Det vil være noen få treff og glipp, men samlet sett er ytelsen utenfor tilfredsstillende, men bare på Desktop-appen.

Disse tapene ved blokkering av Netflix oppstår med nesten alle andre beste VPN-er som kan fjerne blokkering av Netflix, og dette er fordi det er mer komplisert å komme forbi geobegrensningene og VPN-forbudet mot Netflix enn å gjøre det på andre nettsteder. En VPN må jobbe hardt for å omgå alle disse blokkene for å komme deg gjennom. Så det’er uunngåelig at det blir stoppet av Netflix’geo-restriksjoner innimellom.

Bør jeg kjøpe CyberGhost VPN for Netflix eller ikke?

Svaret på dette avhenger av enheten du bruker i stedet for selve tjenesten. Og det’fordi CyberGhost fjerner blokkeringen av Netflix det beste på stasjonære enheter som Windows. Men det’er nesten ved siden av forferdelig på mobile enheter, så samtalen er din. Hvis du er den som liker å se Netflix på stasjonære enheter, kan du gå for CyberGhost, vi anbefaler det på det sterkeste.

Men ikke’t gå for det, hvis du vil strømme nettstedet på mobil.

Beste CyberGhost Netflix VPN-løsning:

Alternativene dine for en VPN for å fjerne blokkering av Netflix-arenaer’Det er bare begrenset til CyberGhost, da det er noen få andre gode alternativer du kan gå etter. Hvis du ikke gjør det’t som CyberGhost’s underprestasjon med Netflix, her er noen Beste VPN-er som kan fungere som CyberGhost Netflix VPN-løsning:

 • ExpressVPN for Netflix
 • NordVPN for Netflix
 • PureVPN
 • Torguard

Konklusjon:

CyberGhost er en utmerket VPN-tjeneste, og skrivebordet er leverandøren’det beste alternativet for å fjerne blokkeringen av Netflix for deg. Hvis du er en av de Netflix-sprø brukerne som kan’kan du få nok av binge-se på alle de fantastiske showene og filmene, så kan du gå for CyberGhost og la det forsterke opplevelsen din på Netflix enda mer.

Hvis ytelsen ikke er opp til forventningene dine, kan du fortsatt bruke refusjonen til å kreve pengene dine tilbake!

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me