Arbeidslisten over ExpressVPN Netflix-servere for å få tilgang til Netflix USA og Storbritannia

Binge-watchers av Netflix er godt klar over; de VoD pålegger geobegrensninger, og begrenser TV-programmene / filmtitlene som er tilgjengelige for brukere utenfor USA, Storbritannia eller Japan.

Som du sikkert vet, vert disse tre stedene de mest omfattende Netflix-bibliotekene, som ikke kan nås med mindre du abonnerer på et VPN for Netflix som ExpressVPN.

Ved å koble til et annet sted, kan du oppføre deg som en lokal og få tilgang til den komplette Netflix US, Netflix UK og Netflix JP-EN databasen.

Så uten videre, kan du lese denne dybdeveiledningen for å finne ut de beste ExpressVPN Netflix-serverne som er tilgjengelige og takke meg senere &# 55357;&# 56841;

Men først…

Jobber ExpressVPN i det hele tatt med Netflix?

VPN fungerer selvfølgelig med Netflix, men det er visse tips du må følge også. Til å begynne med, er det viktig å tømme all nettleserdata hver gang du vil ha tilgang til en annen versjon av Netflix.

Det jeg pleier å gjøre er; bruk “Google Chrome” for mine vanlige søke-, Facebook-, Youtubing- og arbeidsrelaterte oppgaver og beholde en egen nettleser, dvs. Mozilla Firefox rent for Netflix.

ExpressVPN er en sikker og gassfri løsning for streaming av on demand-videotjenesten. Med ExpressVPN kan du få Ultra HD- og HD-kvalitet Netflix-filmer og show fra flere steder på 3 samtidige tilkoblinger. Besøk ExpressVPN30 dager pengene tilbake-garanti

Hver gang jeg vil fjerne blokkeringen av et visst TV-show / en film, sørger jeg for å tømme all nettleserdata fra Mozilla Firefox, som inkluderer:

 1. Browsing & Last ned historikk
 2. Offline nettsted data
 3. Innstillinger for nettstedet
 4. Form & Søk
 5. Aktiv pålogging
 6. kjeks
 7. cache

Først etter å ha ryddet disse dataene, kobler jeg til en ExpressVPN Netflix-server, logger på Netflix-kontoen min og deretter fjernet blokkeringen av TV-showet / filmen jeg vil se.

Nedenfor kan du se et skjermbilde, der jeg tok i bruk samme praksis og koblet til en amerikansk server slik at jeg fikk tilgang “Avengers: Infinity War” (bare tilgjengelig på Netflix amerikanske bibliotek).

ExpressVPN netflix-servere som blokkerer avengers

Kommer ExpressVPN med en Netflix-konto?

Sikkert, ExpressVPN er en allrounder på markedet for VPN-er, men dette betyr ikke at det tilbyr deg en Netflix-konto. Tilbyderen gir bare en løsning for å komplettere din eksisterende Netflix-konto for å fjerne blokkering av TV-serier / filmer fra USA, Storbritannia eller Japan bibliotek.

Du kan bare bruke ExpressVPN-kontoen din for å få tilgang til forskjellige servere over hele verden. Funksjonene er ikke begrenset til Netflix helt. Brukere kan til og med bruke appene sine for å fjerne blokkering av BBC iPlayer UK, Amazon Prime, Hulu og andre mer populære VoD-er for online streaming.

Beste ExpressVPN Netflix-servere

Snor og binge-watchers som bruker VoD-tjenester som Netflix leter ofte etter nøyaktig informasjon om fungerende servere for Netflix USA i Australia eller andre versjoner som USA, Storbritannia eller JP.

Jeg eliminert bryet med at brukerne kunne teste forskjellige servere ved å gjennomføre en omfattende analyse selv. Dette bør gjøre prosessen med å fjerne blokkering av Netflix mye enklere for deg. Følgende er en oppsummert form for liste over ExpressVPN Netflix-servere som gir tilgang til de mest Netflix-seriene og filmene.

Serverlokasjoner Kvalitet gjengitt
USA - Los Angeles 5 Ultra HD
USA - Los Angeles 4 Ultra HD
USA - New Jersey 3 HD
USA - New Jersey 2 HD
USA - New York 2 Ultra HD
Storbritannia - Berkshire 2 Ultra HD
Storbritannia - Wembley HD
Storbritannia - London HD
Storbritannia - Berkshire HD
Japan - Tokyo 1 HD
Japan - Tokyo 3 HD

Netflix US

Netflix US-versjonen har 1761 show og 4091 filmer i biblioteket (5 852 titler totalt). For å fjerne blokkeringen, klikk på det horisontale hamburgerikonet for å vise flere steder.

Velg fra de fire regionene “Amerika” og utvid deretter listen for “forente stater”. Du skal kunne se alle servere som er tilgjengelige fra ExpressVPN i USA.

ExpressVPN amerikanske serverliste for netflix

Jeg har laget en liste nedenfor for “arbeider” servere som fjerner blokkering av Netflix. Når du vil ha tilgang til det amerikanske biblioteket, kobler du bare til følgende:

 1. USA - Los Angeles 5 (Ultra HD)
 2. USA - Los Angeles 4 (Ultra HD)
 3. USA - New Jersey 3 (HD)
 4. USA - New Jersey 2 (HD)
 5. USA - New York 2 (Ultra HD)

Nedenfor kan du se jeg koblet til “Los Angeles - 5” og klarte å fjerne blokkeringen “Thor: Ragnarok” sømløst, som bare er tilgjengelig på Netflix amerikanske bibliotek.

ExpressVPN blokkerer Thor Ragnarok

Netflix Storbritannia

Netflix UK-versjonen har 1699 show og 3906 filmer i biblioteket (5 605 titler totalt). For å fjerne blokkeringen, gå til ExpressVPN’s komplette serveroppføringer via appen.

Fra de fire regionene, plukke ut “Europa” og utvid deretter listen for “Storbritannia”. Du skal kunne se alle servere tilgjengelig fra ExpressVPN i Storbritannia.

ExpressVPN Netflix Storbritannias serverliste

Jeg har laget en liste nedenfor for “arbeider” servere som fjerner blokkeringen av Netflix UK. Når du vil ha tilgang til Storbritannias bibliotek, kobler du bare til følgende:

 1. Storbritannia - Berkshire - 2 (Ultra HD)
 2. Storbritannia - Wembley (HD)
 3. Storbritannia - London (HD)
 4. Storbritannia - Berkshire (HD)

Nedenfor kan du se et skjermbilde der jeg koblet til “Storbritannia - Berkshire - 2” Server slik at jeg fikk tilgang “Poldark” (bare tilgjengelig på Netflix UK-biblioteket).

ExpressVPN blokkerer UK Poldark

Netflix JP

De fleste som leter etter ExpressVPN Asia-servere for Netflix gjør det for å få tilgang til JP-EN-versjonen, som har 1308 show og 4326 filmer (5 634 titler totalt), det nest høyeste antallet titler på tvers av alle regionale biblioteker.

For å få tilgang til biblioteket, klikk på “Asia Pacific” -området i ExpressVPN-lokasjonsmenyen, og utvid listen for “Japan”.

ExpressVPN Netflix Japan-servere

Jeg har laget en liste nedenfor for “arbeider” servere som fjerner blokkering av Netflix JP. Når du vil ha tilgang til JP-biblioteket, kobler du bare til følgende:

 1. Japan - Tokyo 1 (HD)
 2. Japan - Tokyo 3 (HD)

Nedenfor kan du se jeg koblet til “Japan - Tokyo - 1” og klarte å fjerne blokkeringen “Jiro Dreams of Sushi” utrolig smidig, som bare er tilgjengelig på Netflix JP-biblioteket.

ExpressVPN blokkerer JP Jiro Dreams of Sushi

Spørsmål og svar

ExpressVPN fungerer ikke med Netflix?

Hvis du har problemer med å få tilgang til Netflix via ExpressVPN, kan det bare være en serverfeil. Dette er grunnen til at jeg opprettet denne guiden. slik at brukere har tilgang til de beste ExpressVPN-serverne som fungerer med Netflix hvor enn de er bosatt i verden!

Er det noen alternativer til ExpressVPN Netflix?

Jeg har testet utallige VPN-tjenester for å fjerne blokkering av VoD-tjenesten, men bare to navn pleier å være det mest pålitelige. Den ene er ExpressVPN og den andre er NordVPN for Netflix. Prøv sistnevnte hvis du ikke er fornøyd med førstnevnte!

Pakk inn ting

Med dette når jeg slutt på denne Best ExpressVPN Netflix-serverguiden. Målet er å hjelpe brukerne til å få kunnskap om “arbeider” servere for tilgang til Netflix USA, Storbritannia og Japan.

Uansett, hvis du får problemer / problemer, ikke nøl med å slippe en kommentar nedenfor. Hjelp også en bror ved å dele denne guiden med andre streaming-fanatikere!

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me