PureVPN Firestick – Er dette VPN virkelig opp til oppgaven?

Firestick øker raskt som en av de beste streamingapparatene for brukere, slik at de kan streame favorittinnholdet deres i HD på TV-enhetene deres over hele verden! Men vet du at du kan øke verdien du får ut av din Firestick ved å bare legge til en Beste VPN?

PureVPN er en av de beste kandidatene til det formålet på grunn av sin kompatible app, lave priser og en ekspansiv serveroppsøking! Vil du vite mer om det? Her er vår dedikerte gjennomgang av PureVPN Firestick som tilbyr kritikk på sin dedikerte app for plattformen, priser og mer av BestVPN.co!

Hvorfor PureVPN er nødvendig for Firestick Streaming?

Enten du bruker en dedikert strømmenhet som Firestick eller unner deg favorittstrømmenettstedene dine som Netflix på en konvensjonell enhet for f.eks. smarttelefonen din, VPN-er blir raskt nesten uunnværlige i hele tingenes skjema.

De viktigste årsakene til dette er for det første flere opphavsrettslige problemer på innhold som er vert på streaming-nettsteder, og for det andre geo-begrensningene som gjør at disse streaming-nettstedene er utenfor grensen for den gjennomsnittlige brukeren, og begrenser dermed tilgjengelige streamingalternativer..

Brukere don’t sjekker vanligvis for bakgrunnen til et innhold som de ser på f.eks. en film, for å sjekke om den er tilgjengelig i landet deres lovlig eller ikke. Dette skjer mest på nettstader og programvare som vert gratis for å streame innhald som Popcorn Time, Kodi osv. Og sjølv om det vart gjort utan vitskap, er snooparar og copyright-troll alltid på utkikk etter slike dårlege høve til å klaffe bøter eller lovleg rettstvist mot nokon..

Copyright troll og snoopers prøver å spore IP-en din hvis du’har sett på slikt innhold nylig, og hvis de får tak i det, vil de juridiske merknadene snart være utenfor døren. Se for deg det inntrufne som skyldes at du ikke gjorde det’Jeg vet om copyrightdekningen til filmen du passivt så på en lat søndag ettermiddag.

Mange strømningsnettsteder har nå blitt geobegrenset for f.eks. Netflix, Hulu, Amazon Prime, MatchTV osv. Enten gjør de det ikke’kan ikke tilby noe av innholdet i landet, for eksempel Netflix, eller de er bare ikke tilgjengelige i en bestemt region helt, som for tjenester som Hulu, MatchTV eller til og med Amazon Prime.

Streaming Sevices tilgjengelig i 2018

Og selv om du har dedikert strømmenhet som Firestick, kan disse problemene pågå og verdsette hele opplevelsen. Men det er en ting som kan redde deg fra alle slike unødvendige plager og det er en VPN.

VPN-er kan ikke bare beskytte IP-en din ved å ivareta din online anonymitet, men de kan også hjelpe deg med å omgå geo-begrensningene på strømmetjenester, og utvider derfor tilgjengelige underholdningsalternativer i høy grad.

Men ikke mange VPN-tjenester er pålitelige nok til å utføre begge disse oppgavene, siden det er blitt mye vanskeligere å utføre dem. Streamingsider supplerer nå geo-begrensningene deres med VPN-forbud som gjør nesten alle VPN-er ubrukelige på nettstedet deres. Og copyright-troll prøver stadig hardere å finne ut nyere måter å sprenge gjennom beskyttelsesdekningen som VPN-er tilbyr.

Dette har innsnevret brukeren’valg i VPN-bransjen ned til bare noen få utvalgte leverandører som fremdeles gir brukerne ytelsen de leter etter, og blant dem er en populær leverandør som heter PureVPN. I denne guiden, vi’Jeg snakker i detalj om hvordan PureVPN kan tillate deg å hente mye bedre verdi og få en større opplevelse på Firestick.

PureVPN Firestick

Få PureVPN nå

PureVPN .apk for Firestick

En .apk-fil er ikke for forskjellig fra en faktisk Android-app, og den eneste forskjellen er at en .apk-fil ikke er tilgjengelig på Google Play.

Etter den samme prosedyren som sidelading av en Android-app på Firestick, trenger du bare å bytte ut delen for Android-appen med .apk-filen.

Den beste og enkleste måten å installere en VPN-app på Firestick gjennom denne metoden er via Downloader-appen. Du kan lese mer om denne metoden i detalj i vår Firestick VPN-guide her.

Hvordan få PureVPN for Amazon Firestick, Fire TV og Fire Cube

Å kjøpe hvilken som helst VPN er en ganske enkel oppgave i disse dager, og det samme gjelder også for PureVPN.

Hvis du er interessert i å skaffe abonnementet på denne kraftige og kompatible VPN-leverandøren for din Firestick, må du følge disse trinnene:

 1. Besøk PureVPN.com
 2. Gå til prisalternativet fra toppmenylinjenVelg Priser på toppen
 3. Klikk på Prisplanen som passer ditt budsjett bestPureVPN-prisplaner
 4. Betal for prisplanen gjennom en av de flere betalingsmetodene som er oppførtPureVPN betalingsmetoder
 5. Innhente brukeropplysninger

Med en gang du’Når du har fått brukeropplysningene, er måten å installere PureVPN for Firestick på litt annerledes enn hvordan du ville ha gått frem hvis du ville fått VPN for en konvensjonell enhet som din Android-smarttelefon. Fortsett å lese for å vite mer om den detaljerte installasjonsprosessen til PureVPN på din Firestick.

Få PureVPN nå

Slik installerer du PureVPN for Amazon Firestick, Fire TV og Fire Cube:

Kompatible VPN-apper for Firestick er en gave fra de gir deg så mye medfødt funksjonalitet og kompatibilitet. Dette lar deg forbedre måten du ønsker å samhandle med VPN-en din på, med tanke på strømmingens behov på Firestick-enheten for øyeblikket,

Her er en trinnvis metode for hvordan du installerer PureVPN’s Firestick-app på enheten din på bare to minutter:

 • Åpne TV-en og koble Firestick-enheten til den
 • Start “FireTV” app
 • Nå vil startskjermen vises for din FireTV. Herfra må du velge “app”, som enkelt kan gjøres ved å trykke på knappen som er i midten av FireTV-fjernkontrollen
 • Når du er i app store, fortsetter du til undermeny > kategorier > Nytte
 • Åpne søkefeltet i verktøyverksdelen og skriv inn “PureVPN”
 • Den offisielle Firestick-appen fra PureVPN vil bli vist i resultatene som følger søket ditt
 • Nå er det bare å klikke på “Få” alternativet, og appen begynner å laste ned og installere på enheten din
 • Du vil vise et varsel om den vellykkede installasjonen av appen, og du trenger bare å klikke på “Åpen” for å starte appen
 • Du må nå oppgi VPN-brukernavnet og passordet du fikk i e-posten etter å ha kjøpt PureVPN’abonnement
 • Nå velger du din egen server eller klikker på “Smart Connect” alternativet for å la appen velge en server for deg, og appen vil begynne å fungere!
 • Kom tilbake til startskjermen ved å trykke på “Hjem-knapp” på FireTV-fjernkontrollen og fortsett til hvilken som helst streaming-app som ønsker å fjerne blokkeringen!

Sideload PureVPN på Amazon Firestick:

Enten du kaller det jailbreak eller Sideload, det er mange andre måter du kan bruke PureVPN på Firestick til. Og mens vi virkelig ikke’ser ikke behovet for å gjøre dette fordi PureVPN allerede tilbyr en dedikert app for plattformen, vi vil fortelle deg hvordan du gjør dette uansett.

Sideload PureVPN på Amazon Firestick

Vår foretrukne metode for å laste PureVPN på Firestick er gjennom en Android-app kalt Apps2Fire, og her er hvordan det gjøres:

 • Last ned den offisielle Apps2Fire-appen sammen med PureVPN Android-appen fra Google Play Store
 • Når dette er gjort, kan du starte FireTV og gå til “innstillinger”> “System” > “Utviklermuligheter”
 • Nå vil du se et alternativ med tittelen “Tillat apper fra ukjente kilder”. Slå den på.
 • Gå tilbake til skjermbildet FireTV
 • Plukke ut “innstillinger”> “Om” > “Nettverk”
 • Du vil se din nåværende IP-adresse her, og du må merke den for bruk senere
 • Lukk FireTV og åpne Apps2Fire på Android-enheten din
 • Velge “oppsett” og skriv inn samme IP-adresse her som du fikk på FireTV
 • Gå nå til “Lokale apper” og søk etter PureVPN-appen, og velg deretter “Installere”
 • FireTV-en din vil gi deg et varsel som sier at appen har blitt installert på FireTV-enheten din
 • Nyt enestående VPN-tilkobling og omgå geobegrensninger gjennom PureVPN på din Firestick

Hvis du vil ha flere metoder for sidelading av PureVPN på din Firestick, kan du sjekke ut vår omfattende guide om VPN for Firestick.

Få PureVPN nå

Hvordan øke PureVPN’s hastighet på Firestick ved å endre protokollinnstillinger?

For å forbedre PureVPN-hastigheten på Fire TV Stick er det noen få små justeringer som trengs.

PureVPN-appen på Firestick kjører generelt OpenVPN-protokollen, men det er lite som folk vet at det er to ytterligere underalternativer å velge mellom i selve OpenVPN-protokollen, dvs. UDP og TCP. Og mens jeg vant’t gå inn på de tekniske detaljene om hva’er den faktiske forskjellen mellom de to, men du vil fortsatt bli overrasket over å vite at å bytte til en av dem kan ha en betydelig innvirkning på hastighetene dine på Firestick.

Hvis du vil skifte mellom en av dem, kan du starte PureVPN-appen din på Firestick og deretter koble den fra hvis den er koblet til en server. Nå øverst til høyre på skjermen, vil du se et tannhjulformet ikon som indikerer innstillingsalternativene. Klikk på den og velg deretter alternativene for “Velg protokoll”.

Nå er det to alternativer inne i dette, UDP og TCP. For Firestick-brukere som opplever hastighetsforsinkelse, er en bytte til UDP sterkt anbefalt som den er veldig sikker, men dens lette, noe som gir mye bedre hastighet enn TCP.

Slik logger du ut av din PureVPN-konto på Firestick?

Vi don’t anbefaler at du logger deg ut av appen uansett grunn. akkurat som du gjør på andre enheter. Årsaken til dette er at det er ganske vanskelig å oppgi påloggingsinformasjon hver gang med en fjernkontroll på din Firestick hver gang du ønsker å bruke appen.

På toppen av dette er Firestick-enheter for det meste personlig, så ikke mange mennesker vil ønske å snuse seg inn på den, og det er svært begrensede måter som noen kan misbruke PureVPN-appen på Firestick mens den er uten tilsyn.

Når appen er installert, forblir vanligvis tilkoblet automatisk med mindre du benytter deg av å slå den av.

Men hvis du fremdeles liker å gå videre med prosessen med å logge ut av PureVPN-kontoen din på Firestick, trenger du bare å starte PureVPN, klikke på tannhjulformet ikon og gå til innstillinger. Når undermenyen for innstillinger vises, blar du ned til bunnen av listen, og du vil være det som alternativ for “Logg ut”. Bare klikk på den med FireTV-fjernkontrollen, så blir du logget av.

Hvis du vil bruke appen på et senere tidspunkt, må du oppgi påloggingsinformasjon.

Er PureVPN kompatibel med Firestick?

Et av de viktigste aspektene for at en VPN skal være kompatibel med en Firestick er at den gir en dedikert app for plattformen. Nå gjør det ikke mange VPN-er fordi Firestick er en nisjeplattform og de fleste tilbydere ikke’t ha ressurser eller besluttsomhet til å lage en dedikert app for å styrke bedre kompatibilitet av VPN-ene deres med plattformen.

Det er under fem leverandører for øyeblikket som tilbyr dedikerte apper for Firestick, og blant dem er PureVPN.

PureVPN har viet mye av sitt fokus på plattformen i nyere tid for å ta tak i initiativet tidlig, før andre tar igjen. Appen er tilgjengelig i Firestick-appbutikken, og å installere den er også utrolig enkel.

Appen er ganske ukomplisert å bruke siden den tilbyr en enkel, intuitiv UX sammen med en dedikert funksjon for plattformen som heter “Smart Server Connect” som lar deg automatisk koble til den beste streamingserveren for øyeblikket.

Konklusjon

PureVPN tilbyr over 2000 servere på hele 180 lokasjoner over hele verden, så du trenger aldri å bekymre deg for de geobegrensningene på strømming av apper når som helst. Det er et av de beste alternativene for å forsterke din samlede Firestick-opplevelse, så vi anbefaler på det sterkeste at du velger det og lar deg glede deg mer gjennom de forbedrede underholdningsvalgene på din Firestick!

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me