NordVPN Firestick – Installasjonsveiledning for 3 minutter for Amazon Fire TV

NordVPN har base i Panama, og har samlet seg et helt fantastisk følge i VPN-bransjen, takket være sitt eksepsjonelle personvern, bemerkelsesverdige funksjoner og enorme database over servere over hele verden. VPN tilbyr til og med enestående kompatibilitet, og gir apper for nesten alle enheter / plattformer. Det eneste området det mangler i er å tilby en NordVPN Firestick-applikasjon, og derfor har BestVPN.co lagt litt tid i å finne en løsning for å få VPN på din Fire TV. Hvis du vil lære mer om leverandøren, kan du lese denne grundige NordVPN-gjennomgangen.

Jobber NordVPN på Firestick?

Til tross for å være en av de mest kjente VPN-tjenestene på markedet, har NordVPN ennå ikke gitt ut en offisiell app for Firestick / Fire TV-er. Ikke føl deg skuffet over hvor det er et problem, du kan alltid finne en løsning, spesielt med teknisk geeks som oss rundt.

BestVPN.co har funnet ut en måte å få appen på Firestick-enhetene dine minus stresset og stresset. Du kan hoppe videre til installasjonsdelen for å finne ut av ting, eller fortsette å lese for å lære mer om hvorvidt du tar den riktige beslutningen med NordVPN eller ikke.!

NordVPN Firestick Review

Nå vet vi allerede at Amazon Firestick er et fantastisk apparat, som er utrolig enkelt å sette opp for underholdningsbehovene dine. Minutter etter unboxing kan du fordype deg i en oversiktlig sesh med popcorn og munchies rundt. Nyere versjoner gjør ting enda enklere, når du liker Amazon Alexa-integrasjonen, og lar TV-en din kommunisere med deg.

NordVPN Firestick

Alt er bra og bra med selve enheten, så hvorfor trenger du en VPN, og viktigst av alt, hvorfor bør du gå for NordVPN? For å svare på førstnevnte kan en VPN gi deg muligheten til å omgå geo-begrensninger og beskytte identiteten din, hvis du streamer piratkopiert innhold. For sistnevnte, vel, du må ta en titt på årsakene nedenfor (som er ganske overbevisende selvfølgelig):

 1. Beskyttelse mot irriterende / spammy annonser - Hvis du bruker den innebygde nettleseren til Firestick, kan du sannsynligvis forholde deg til det enorme antallet annonser, som plager opplevelsen din på alle nettsteder. Heldig for deg, NordVPN tilbyr CyberSec-funksjonen. Dette blokkerer øyeblikkelig alle irriterende popup-vinduer, autospillvideoer og annet spammy-innhold, noe som øker lastehastighetene på websiden.
 2. Sikkerhet mot angrep mot phishing, botnets og DDoS - Enheten du mener er minst sårbar har alltid de største sjansene for å bli hacket. Husk at vi har nådd en digital epoke, hvor til og med TV-er er utsatt for hacks via falske nettsteder. NordVPN gir deg maksimal sikkerhet / beskyttelse ved øyeblikkelig gjenkjenning av trusler og blokkering av kommunikasjon mellom TV-en og kontrollserveren!
 3. Blokkerer farlige nettsteder umiddelbart - CyberSec-funksjonen skanner regelmessig nettstedsadresser mot populære tilbakelister, noe som holder deg sikker fra ethvert falsk nettsted som ønsker å lure deg med å kjøpe noe, eller avsløre personlig informasjon. Dette sikrer ikke bare at du besøker relevante / trygge nettsteder, men beskytter deg også mot virus / malware, etc..
 4. Eksepsjonelle blokkering / streamingfunksjoner - Noe av det beste med å bruke NordVPN på Firestick-enheter er at du får uovertruffen mulighet for strømming i raske hastigheter, mens du får muligheten til å fjerne blokkering av geobegrensede VoD-nettsteder rundt om i verden. Vi testet tjenesten for å oppheve blokkeringen av amerikanske Netflix ved å bruke nordvpn netflix-tjeneste, og den fungerte som en helvete!

NordVPN Firestick Review

NordVPN Firestick - Installasjonsveiledning for 3 minutter for Amazon Fire TV

NordVPN APK for Firestick

Hacket vi snakket om tidligere for å få NordVPN på Firestick innebærer å laste ned .apk-filen. Det er noe tredjepartsprogramvare tilgjengelig på Firestick, som gjør det mulig å laste / installere Android-applikasjoner, og dermed gjøre det lettere for deg å utnytte god sikkerhet og anonymitet på nettet. Her er en direkte nedlastningskobling til Android .apk NordVPN-filen.

Jobber NordVPN på Firestick

NordVPN Firestick - Installasjonsveiledning for 3 minutter for Amazon Fire TV

Slik installerer du NordVPN på Amazon FireStick

 1. Launch Amazon Fire Stick og klikk på “innstillinger” fra startskjermen.NordVPN For Firestick
 2. Gå mot høyre og finne de “Enhet” alternativ.NordVPN Firestick Reddit
 3. Rull ned til “Utviklermuligheter”.Hva OS er Fire Stick
 4. Muliggjøre “Apper fra ukjente kilder”.Kan du bruke en VPN på Amazon Fire Stick
 5. En popup-melding vises. Plukke ut de “Slå på” alternativ.Hvordan laster jeg ned NordVPN på Firestick
 6. Lokaliser “Downloader” i Søk, trykk på “Få” -knappen, og åpne appen.Slik installerer du NordVPN på Amazon FireStick
 7. Plukke ut “Nettleser” og skriv inn nedlastingsadressen: https://nordvpn.com/download/android/.NordVPN Amazon FireStick
 8. Velg “Last ned APK” og trykk på “Installere” knapp.NordVPN for Amazon Fire TV
 9. Vent til installasjonen er fullført. Start applikasjonen og nyt å bruke NordVPN på Firestick!Vanlige spørsmål om NordVPN Firestick

Firestick ekstern app for kontroll av NordVPN

Siden NordVPN-versjonen du installerer på Firestick er basert på Android OS-grensesnittet, kan noen enheter gi problemer når du navigerer eller prøver å kontrollere appen. For å komme deg rundt dette kan du laste ned og installere Remote for Fire TV-applikasjonen, som er tilgjengelig i Amazon Store. Som et annet alternativ kan du også vurdere å prøve ut CetusPlay!

Firestick ekstern app for kontroll av NordVPN

NordVPN Firestick Reddit

I tilfeller der du må lære mer om et bestemt produkt / tjeneste eller trenger hjelp for å utføre en bestemt oppgave, er det ikke noe bedre alternativ enn å konsultere ekspertene på Reddit. Med personer som jobber i forskjellige bransjer, kan du alltid forvente å finne informasjon om alle emner, inkludert NordVPN Fire TV. Nedenfor kan du se en Redditor som har problemer med å velge en server, som ser ut til å være et navigasjonsproblem. Vi har allerede gitt en løsning ovenfor om å bruke Amazon Fire TV-fjernkontrollen.

[Hjelp] Nord VPN på Firestick - Hvordan velger jeg server? fra firetvstick

NordVPN Firestick - Installasjonsveiledning for 3 minutter for Amazon Fire TV

Vanlige spørsmål om NordVPN Firestick

Når du bruker NordVPN på Firestick kan du komme over forskjellige problemer / feil, som kan kreve feilsøking. I lys av dette har vi listet opp noen vanlige spørsmål, basert på nysgjerrighet fra brukerne.

Hva OS er Fire Stick?

Firestick og Fire TV-enhetene bruker sin egen tilpassede versjon av Android OS. Det går under navnet “Brann OS” tilbyr et godt generelt grensesnitt, som fremmer intuitivitet og brukervennlighet, uavhengig av hvilken TV du bruker den på.

Kan du bruke en VPN på Amazon Fire Stick?

Ja, du kan definitivt bruke en VPN på Amazon Fire Stick-enheter for å fjerne blokkering av nettsteder og til og med strømme piratkopiert innhold, om nødvendig. Det eneste problemet er at ikke mange tilbydere tilbyr en dedikert Firestick-applikasjon per dags dato, bortsett fra ExpressVPN og IPVanish.

Hvordan laster jeg ned NordVPN på Firestick?

Hvis du vil laste ned NordVPN på Fire TV, må du få .apk-filen fra hovednettstedet eller ved å besøke Google Play Store. Firestick-enheten bruker Fire OS, som er basert på Android OS, og gir derfor støtte for tredjeparts .apk-apper..

Pakk inn ting

Å finne ut hvordan du installerer NordVPN på Firestick tok oss gode 2 timer, etter en allerede grundig og omfattende analyse av leverandøren ufullstendig. Vi håper guiden vår hjelper deg med å løse problemet med å konfigurere NordVPN på Firestick-enheter slik at du kan glede deg over det ytterste anonymitet / personvern på nettet. Uansett, hvis du støter på problemer, ikke nøl med å kommentere nedenfor

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me