Besplatni VPN za iPhone – najbolje aplikacije za iOS uređaje koji stvarno djeluju

Suprotno uvriježenoj percepciji, Apple uređaji moraju biti osigurani koliko i drugi uređaji. Većina korisnika iPhonea pogriješi što ne štiti internetsku sigurnost putem interneta i plaćaju cijenu kad im se urezivi ubace. Suvremeni cyber hakeri implementiraju vrlo lukave načine za to, uključujući MITM napade, podmetanje kopljima, zlonamjerne veze itd..

Najbolja opcija da osigurate svoj iPhone od takvih prijetnji je nabaviti VPN. No većina korisnika prilikom odabira najboljeg VPN-a pokušava potražiti besplatne. To je razumljivo jer su besplatne usluge primamljive u odnosu na premium usluge, ali jesu li jednako sigurne?

Ne baš. Besplatna VPN usluga uglavnom nije baš sigurna, jer ako ne dobivaju svoje prihode putem pretplate, pokušati će upotrijebiti druga sredstva za popunjavanje njihovih krajnjih linija.

Poznato je da mnogi besplatni VPN-ovi prodaju korisničke podatke, upadaju u korisničke uređaje i raspoređuju ih kao čvorove u botnet mreži, otimaju širinu korisničke širine među ostalim takvim gadnim aktivnostima.

Dakle, ako idete na iPhone VPN, besplatni su najviše nepouzdani. Mac VPN-ovi, međutim, puno su sigurniji i nude mnogo različitih funkcija koje često nisu dostupne u besplatnim. pustiti’istražite ih detaljnije.

Nedostaci don’neću ovdje završiti. Ako prođete kroz naš vodič za VPN aplikaciju za iPhone, moći ćete znati više o načinu na koji plaćeni djeluju u potpuno različitom svemiru od njihovih besplatnih kolega, poput besplatnog VPN-a za Android

Contents

Što može besplatni iPhone VPN’t Učini?

Pobijedili su besplatni VPN-ovi’ne mogu biti isti kao premium oni’s danom, ali imate li uopće pojma kako velika razlika može biti?

Evo prelaska na stvari koje je osvojio vaš besplatni VPN’biti u stanju učiniti:

 1. Besplatni VPN-i nemaju’ne nudite velike brzine.
 2. Besplatni VPN-i nemaju’t često nude neograničenu propusnost.
 3. Besplatni VPN-i nemaju’nemam dovoljno poslužitelja.
 4. Besplatni VPN-i nemaju’ne podržava OpenVPN protokol.
 5. Besplatni VPN-ovi najčešće ne’ne treba imati vojnu enkripciju.
 6. Besplatni VPN-ovi ne mogu deblokirati geografski ograničene streaming web stranice poput Netflix US itd.
 7. Besplatni VPN-i nemaju’ne radim dobro u Kini.
 8. Besplatni VPN-ovi mogu imati DNS ili WebRTC propuštanja.
 9. Besplatni VPN-ovi ne mogu često podržavati Torrenting.

VPN značajke i dodaci

Unatoč tome što je njegova glavna svrha šifriranje prometa i maskiranje vaše IP lokacije, VPN vam pomaže na mnogo načina.

Prvo možete odabrati bilo koji poslužitelj zemalja i čini se da ste tamo. Na primjer, vi’ste u Njemačkoj, ali morate se povezati s web stranicom koja’je dostupan samo u Omanu, spajajući se na Oman’s poslužitelj će vam omogućiti da mu pristupite.

VPN vam također pomaže da se riješite brzine propuštanja brzine ISP-a zajedno s mnogim sigurnosnim značajkama kao što su prekidač za isključivanje, dvostruki skok i visoka razina enkripcije..

Koji besplatni VPN za iPhone koji stvarno funkcionira 2023. godine?

Kao što smo već spomenuli, besplatne usluge se ne smatraju pouzdanim, pa vam preporučamo da idete samo na one koje su plaćene ako želite premium performanse i sigurnost.

Međutim, ako i dalje želite preuzeti besplatni, evo nekoliko pružatelja usluga sigurnosti koje možete dobiti za svoj iPhone.

TunnelBear

TunnelBear Review 2023Vjerojatno najsigurnija besplatna usluga vani, Tunnelbear je onaj koji treba prvo krenuti ako tražite neplaćeni VPN za svoj iPhone.

Nedavno je ažurirao svoju politiku privatnosti i smanjio količinu prijava koje je prethodno činio na korisnicima, čineći ga mnogo anonimnijim. E sad, nema’Ne sakupite svoje ime kada se registrirate, niti se evidentiraju vaše doživotne veze s uslugom.

Ograničenja nisu dovoljna za besplatnu uslugu, no korisniku je na besplatnom planu mjesečno dopušteno samo 500 MB propusnosti..

No možete ih ukloniti kad god želite nadogradnjom na plaćene planove. Njihov najbolji plan je godišnji ugovor koji vas košta samo 4,99 USD mjesečno.

preuzimanje datoteka: TunnelBear Besplatno iOS aplikacija

Štit za žarište za iPhone, iPad i sve iOS uređaje

Hotspot-Štit-pregledOvaj je izdašniji kao besplatna usluga u usporedbi s Tunnelbear-om, omogućavajući vam mogućnost izbora između poslužitelja u 15 zemalja, dobivajući zaštitu vojnim šifriranjem i još mnogo toga.

Štitnik Hotspot staro je ime u VPN industriji, s godinama stekao povjerenje korisnika i vjerodostojnost.

Također nudi 500 MB propusne širine svaki dan, što mjesečno čini oko 15 GB ograničenja podataka za besplatnu uslugu. Međutim, pobijedili ste’nemate pristup mnogim drugim značajkama kao što su multi-prijava ili podrška za chat, osim ako ne namjeravate postići premium.

Besplatna verzija ove usluge podržava oglase.

Preuzimanje datoteka: Besplatna aplikacija za iOS HotSpot Shield

Windscribe za iPhone i iPad

Besplatni VPN za iPhone - najbolje aplikacije za iOS uređaje koji stvarno djeluju

Još jedan siguran besplatni VPN, Windscribe, pomalo je nov, ali stellalan je na prednjem dijelu performansi s inherentnom stabilnošću.

Omogućuje svojim korisnicima da iskuse 10 GB besplatne propusnosti svaki mjesec, ali možete to ograničenje povećati na 15 GB ako vam se dogodi da tviterate o njemu.

8 lokacija poslužitelja uključeno je u besplatni plan, ali pobjeđivane brzine’biti optimiziran ili najbrži što možete dobiti u premium verziji usluge.

Preuzimanje datoteka: Besplatna aplikacija za iOS Windsribe

Plaćene, koje možete koristiti besplatno

Osim potpuno besplatnih, tu su i premium davatelji koji vam omogućuju besplatno korištenje njihovih usluga određeno vrijeme, tako da možete znati o njihovoj učinkovitosti prije nego što platite njihove planove.

NordVPN za iPhone i sve iOS uređaje

NordVPN - Panamska usluga usredotočena na privatnostOvaj pružatelj nudi više od 5300 poslužitelja, što je puno više od onoga što besplatni VPN-i mogu ikada ponuditi korisnicima. Također posjeduje nevjerojatne sigurnosne značajke koje uključuju Double VPN, prekidač za isključivanje, luk preko VPN-a itd., Uz podršku za chat, velike brzine i još mnogo toga.

NordVPN možete koristiti punih 7 dana kroz besplatnu probnu ponudu. Samo unesite svoju e-poštu i moći ćete koristiti uslugu sa svim dostupnim značajkama.

preuzimanje datoteka: Službena NordVPN iOS aplikacija

ExpressVPN za iPhone i sve iOS uređaje

ExpressVPN - All-Rounder s velikom kompatibilnošću ruteraIako ExpressVPN ne’ne nude besplatnu probnu verziju poput NordVPN-a, ona nudi politiku povrata bez pitanja koja vrijedi punih 30 dana i daje vam dovoljno vremena za testiranje usluge.

Vjerojatno je trenutno najbolji VPN na svijetu, s neusporedivom brzinom, nevjerojatnim mogućnostima deblokiranja, izvrsnom podrškom za chat, ultra sigurnom zaštitom privatnosti i još mnogo toga.

Njegov plaćeni plan iznosi 8,32 USD mjesečno (godišnja ponuda pretplate).

preuzimanje datoteka: Službena ExpressVPN iOS aplikacija

Kako postaviti VPN na iPhone – Vodič korak po korak

Postavljanje VPN-a na iPhoneu je stvarno jednostavno ako koristite klijentski softver, tj. Namjensku aplikaciju za IOS koju nudi vaš pružatelj VPN-a. Samo je preuzmite iz iTunes trgovine i platite za nju:

 1. Aplikacija će zahtijevati vaše korisničke vjerodajnice za daljnji nastavak (nudi ih svaki davatelj usluga kada se prijavite ili registrirate i normalno, uključite svoje korisničko ime i lozinku)
 2. Nakon što unesete svoje vjerodajnice, prijavite se.
 3. Nakon prijave, odaberite poslužitelj po vašem izboru.
 4. Uživajte u bezgraničnom strujanju i sigurnosti, ovisno o tome koji ste’tražiš.

Kako mogu ručno postaviti VPN na moj iPhone?

Ako ne’ne želite dobiti službenu aplikaciju na vašem iPhoneu, uvijek ga možete preuzeti. Ali imajte na umu da je prebacivanje stranica puno složenije od nabave aplikacije, jer zahtijeva da sve postavke učinite sami. Ako i dalje želite nastaviti, mi’U našem detaljnom vodiču na iPhone VPN-ovima spomenuti smo više načina bočnog opterećenja za postavljanje VPN-a na iPhoneu.

Je li to moguće?? Besplatan Internet za iPhone pomoću VPN-a

Definitivno ne! VPN se može koristiti samo za šifriranje vaših podataka i radi zaštite od hakiranja i drugih takvih ranjivosti.

Završavati

Ako koristite gore navedene besplatne VPN poslužitelje koje smo preporučili, možete biti sigurni da imate pristup najboljim značajkama i sigurnosti koju besplatna domena može ponuditi korisnicima iPhonea.

Ako imate komentare ili prijedloge za nas, slobodno ih uključite u naš odjeljak za komentare u nastavku.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me