Bedste VPN til Torrenting: Download Torrents sikkert

Bedste VPN til Torrenting

Hvis du vil forblive usynlig over for krænkere af ophavsret og lokale internetudbydere, mens du downloader torrents, har du brug for en pålidelig VPN-service. Nedenfor kan du finde anbefalinger om de bedste til uTorrent / BitTorrent:

Bedste VPN-tjenester til Torrenting

 1. Ivacy: Vores øverste valg for torrentere. P2p-specifikke servere tilgængelige. Fås til $ 2,25 / mo .
 2. Surfshark: Bedste budgetvenlige VPN til P2P / fildeling. Hurtige hastigheder til download af torrents. Koster $ 1,99 / mo (+ 3 måneder gratis).
 3. ExpressVPN: Værdipakke VPN til torrenting. Ingen båndbreddehætte eller begrænsning af hastigheder. Fås til $ 8,32 / mo
 4. CyberGhost: Hurtig og sikker VPN for piratører. “Torrent anonymt” tilstand tilgængelig. Prisen starter ved $ 2,75 / mo
 5. PureVPN: En opadgående VPN til torrenting. Dedikerede servere er tilgængelige til fildeling. Fås til $ 2,91 / mo

5 bedste VPN'er til Torrenting i 2020

Tjek disse 5 bedste VPN til torrenting beskrevet i detaljer efter analyse og sammenligning af deres omkostninger, trustpilot-ratings og P2P-ydeevne / funktioner:

1. Ivacy

Ivacy rangerer 1. for Torrenting VPN

 • Pris: $ 2,25 / mo
 • Trustpilot-vurdering: 4.8

Med hovedkvarter i Singapore og lanceret i 2007, er Ivacy endelig begyndt at modtage det omdømme, det fortjener. De fleste ved ikke dette, men udbyderen er ansvarlig for at oprette Split Tunneling-konceptet, som nu er så berømt.

Udbyderen tilbyder de bedste funktioner til brugere i Kina og leverer hurtige hastigheder, hvilket viser, at det er værd at være en pålidelig VPN for torrentere. Det tilbyder dedikerede servere til p2p-aktiviteter, på samme måde som for streaming-platforme som Netflix og Disney Plus.

For at få adgang til dem, kan du kontakte deres 24/7 live chat support, som jeg gjorde. De vil give dig en udtømmende liste over servere til fortsættelse af dine torrenting-aktiviteter uden juridiske problemer eller interferens fra din internetudbyder.

Til kryptering bruger Ivacy AES-256-CBC med en standard RSA-2048-nøgle til OpenVPN-forbindelser. Der er sessionlogging, men de udløber efter 48 timer. For at få den bedste VPN-aftale skal du gå til deres 2-årige plan, der starter ved $ 1,99 / mo. (faktureret $ 48).

Ivacy-abonnementsmuligheder

 1. Månedligt abonnement: $ 9,95
 2. Årligt abonnement: $ 3,33 / måned ($ 40 faktureres en gang)
 3. 2-årigt abonnement: $ 2,25 / måned ($ 48 faktureres en gang)

Eller få mere indsigt i udbyderen ved at læse denne Ivacy-anmeldelse

2. Surfshark

Surfshark-logo

 • Pris: $ 1,99 / mo
 • Trustpilot-vurdering: 4.4

En overkommelig VPN hvilket anbefales stærkt til peer-to-peer-fildeling. Nykommeren Surfshark forbliver tro på sit løfte om sikker torrenting. Det går også den ekstra mil, der tilbyder ubegrænset båndbredde og samtidige forbindelser og en robust Kill Switch-funktion.

Der er en liste over speciale P2P-servere til rådighed for, men torrenting er tilladt på alle servere, selv i forbudte lande. Surfshark kan også omdirigere trafik til specielle P2P-servere i Canada eller Holland.

Bare sørg for at skifte protokollen fra IKEv2 til OpenVPN (UDP) først, så du kan modtage stærk militær kvalitetskryptering via AES-256-CBC eller AES-256-GCM.

Da BVI er en sikker havn, kan du torrent med stor ro i sindet og også trøste dig med at vide, at Surfshark har en stærk torrenting og ingen logningspolitik. Det tilbyder endda en kill switch.

Under test af USA-serverhastighederne for P2P / torrenting på uTorrent leverede Surfshark 87.39Mbps download og 60.63Mbps upload i gennemsnit. Slet ikke dårligt.

Surfshark-abonnementsmuligheder

 1. Månedligt abonnement - $ 11,95 / mo
 2. Årligt abonnement - $ 5,99 / mo
 3. 2-årigt abonnement - $ 1,99 / mo

Eller læs vores dybdegående Surfshark-anmeldelse for mere information

3. ExpressVPN

ExpressVPN-logo

 • Pris: $ 8,32 / mo $ 6,67 / mo.
 • Trustpilot-vurdering: 4.8

Det universelle og hurtigste ExpressVPN tilbyder ekstraordinære p2p-muligheder for uTorrent-brugere. Selvom der ikke er en særlig liste over torrent-servere, kan du stadig nyde hurtige hastigheder på ethvert sted.

Den bruger OpenVPN (TCP og UDP) -protokollen til p2p og giver kryptering via to forskellige cifre: AES-256-CBC og AES-256-GCM, så du også får maksimal sikkerhed.

Føj dette til den sikre BVI-jurisdiktion og verificerede politikker uden logning, selv de tyrkiske myndigheder kunne ikke omgå, og du kan føle dig lettet over, at ExpressVPN er et godt valg at downloade torrents.

For ikke at nævne, udbyderen er sikker mod WebRTC / DNS / IP-adresse lækager, og dens kill switch-funktion fungerer vidunderlige ved at holde din identitet skjult, hvis din VPN kobler fra, mens p2p / fildeling.

Under test af USA-serverhastighederne for p2p / torrenting på uTorrent leverede ExpressVPN 85.29Mbps download og 76.92Mbps upload og tydeliggør igen, at du modtager hurtige hastigheder.

ExpressVPN-abonnementsindstillinger

 1. Månedligt abonnement: $ 12,95 faktureret en gang
 2. Halvårligt abonnement: $ 9.99 / måned
 3. 12 måneders abonnement: $ 8,32 / måned

Eller få mere indsigt i udbyderen ved at læse denne ExpressVPN-gennemgang

4. CyberGhost

CyberGhost-logo

 • Pris: $ 2,75 / mo
 • Trustpilot-vurdering: 4.7

Jeg anbefaler normalt CyberGhost til brugernes unblocking-behov, men at teste det på uTorrent afslørede, at det faktisk er et godt valg til at downloade torrents sikkert og hurtigt også.

I lighed med Ivacy og Surf tilbyder CyberGhost en speciel p2p-liste over servere. Du kan få adgang til dem ved at indtaste “p2p” ind i søgefeltet i øverste venstre hjørne af Windows-klienten.

Disse servere bruger OpenVPN (UDP) -protokollen, og kryptering leveres via AES-256-chiffer, RSA-4096-nøglekryptering og SHA384-hash-godkendelse.

Udbyderen er også fri for alle WebRTC / DNS / IP-adresselækager, tilbyder en SOCKS5-proxy til fremskyndelse af torrenter og en automatisk kill-switch til at beskytte din identitet.

Mens test af USA-serverhastighederne for p2p / torrenting på uTorrent, leverede CyberGhost 74.22Mbps download og 70.29Mbps upload. Download af torrents var hurtigt og forsinkelsesfrit.

Cyberghost-abonnementsindstillinger

 1. Månedligt abonnement: $ 12.99 / måned
 2. Årligt abonnement: $ 5,99 / måned
 3. 2-årligt abonnement: $ 3,69 / måned
 4. 3-årligt abonnement: $ 2,75 / måned

Eller tjek denne CyberGhost-gennemgang for en mere detaljeret analyse

5. PureVPN

PureVPN-logo

 • Pris: $ 2.91 / mo
 • Trustpilot-vurdering: 4.7

Der er en grund til, at jeg kalder PureVPN for en funktionpakket service. For specifikt at torrentere er det blandt de få udbydere, der tilbyder en P2P-portvideresendelsesfunktion, som et tilføjelse til $ 0,99.

Du kan lære, hvordan du konfigurerer det til at fremskynde dine uTorrent-downloads, som fungerer godt sammen med “Fildeling” tilstand tilgængelig i alle klienter.

Udbyderen bruger OpenVPN (UDP) til sine p2p-servere, og kryptering er tilgængelig via AES-256-chiffer, RSA-4096-nøglekryptering og SHA384-hash-godkendelse.

Logpolitikken kan være lidt forvirrende, men funktioner som SOCKS5 Proxy, Split Tunneling, Automatic Kill Switch og Port Forwarding giver den en fordel i forhold til andre navne.

Mens test af USA-serverhastighederne for p2p / torrenting på uTorrent, leverer PureVPN et gennemsnit på 81.88Mbps og 69.71Mbps upload.

PureVPN bedste tilbud

 1. 1 månedlig plan - $ 10,95 / mo.
 2. 1-årsplan - $ 5,18 / mo.
 3. 5-årig plan - $ 2,91 / mo ($ 99,00 faktureret en gang)

Eller læs vores dybdegående PureVPN-gennemgang for mere information.

Hvordan jeg valgte den bedste VPN til Torrenting (Rangeringskriterier)?

Hvis du bruger uTorrent til at downloade torrenter, ved du det sandsynligvis VPN du abonnerer på bør tilbyde hurtige downloadhastigheder og ubegrænset båndbredde. Andre faktorer har imidlertid også brug for hensyntagen til evaluering af p2p VPN'er. Jeg vurderede hver udbyder ud fra:

 1. Jurisdiktion - Hvis udbyderen har sit hovedkontor i en 5/9/14 Eyes-alliance eller et land med et sæt invasive love om datalagring, er det ikke egnet til download på uTorrent.
 2. Serverplaceringer -De bedste VPN'er giver dig et stort antal serverplaceringer til at udnytte hurtige hastigheder, mens du deltager i p2p / torrent-downloads.
 3. Lækfri - Du skal sikre, at udbyderen er fri for alle slags WebRTC / DNS / IP-lækager; Ellers bliver du nødt til at betale store bøder.
 4. Hastighed ydeevne - VPN skal tilbyde flammende hurtige hastigheder hele dagen, så du udnytter maksimal komfort.
 5. Krypteringsstyrke - Internetudbydere kan tydeligt se ulovlig, fildelingsaktivitet, der pågår, hvis din forbindelse er ubeskyttet. Stærk kryptering holder din identitet skjult.

Sådan fremskyndes uTorrent-downloads med en VPN

Når det kommer til at downloade torrenter fra uTorrent, kan du ofte blive frustreret over de dårlige båndbreddehastigheder. Der kan være mange grunde til dårlig torrenting.

Men hvis du allerede har et hurtigt netværk, er der nogle justeringer til rådighed for at øge de samlede hastigheder. Følg tipene nedenfor for at øge hastigheden for dine uTorrent-downloads:

Download Torrenter med et stort antal frø

Når du downloader en torrent, griber uTorrent-klienten den dissekerede fil fra forskellige computere. Dette er seeders, som fortsætter med at dele filen, også efter at have afsluttet download.

Se efter flere såmaskiner på en torrent for at øge dine downloadhastigheder, men se også på kommentarerne på siden herunder. Meninger fra andre hjælper med at identificere, om torrenten er fri for vira / malware.

Download Torrenter med et stort antal frø

Konfigurer “båndbredde” Indstillinger for maksimal hastighed

En anden måde at øge downloadhastighederne på uTorrent er at gå til at ændre indstillingerne for båndbredde.

 1. Klik på “Muligheder” fane i øverste venstre hjørne.
 2. Rul ned og klik på “Indstillinger”.
 3. Find og åbn fanen markeret “båndbredde”.
 4. Begræns din globale upload- og downloadfrekvens ved blot at ændre værdierne i hvert felt.

Det tilrådes at holde den globale uploadhastighed som 80% af din uploadhastighed, dvs. 14 kb / s. Hvad angår den globale downloadfrekvens, skal du ændre værdien til a “0”.

Et andet hack, du kan bruge til at øge hastigheden på applikationen, er at ændre antallet af forbindelser for at undgå overbelastning. For mange fungerede nedenstående indstillinger ganske godt.

 1. Indstil det globale maksimale antal forbindelser til 2300
 2. Indstil det maksimale antal tilsluttede peers pr. Torrent til 250
 3. Indstil antallet af upload slots pr. Torrent til 14

uTorrent-konfiguration af båndbreddeindstillinger

Forbinder direkte til frøene

Ofte, seederen’s firewall-indstillinger kan ofte hæmme podningsprocessen og forhindrer uTorrent i at hente downloaddata fra Torrent-filen.

Nu er det umuligt for dig at konfigurere alle såfrø’ firewall-indstillinger, men du kan tillade din uTorrent-klient at hente alle data direkte uden interferens fra firewalls:

 1. Gå til “Muligheder” menu og vælg “Indstillinger”.
 2. Åbn “Tilslutninger” fane fra venstre
 3. Kontrollere “Aktivér UPnP-portkortlægning”
 4. Tick “Aktivér NAT-PMP-portkortlægning”.

uTorrent, der opretter direkte forbindelse til frø

Føj en undtagelse til Windows Firewall

Windows Firewall kan muligvis blokere din torrent-klient og afbryde downloads og seeders, der kommer fra BitTorrent-forbindelser. Dette forhindrer hele den torrenting oplevelse.

For at slippe af med problemet kan du gøre det “tilføj en undtagelse til firewall” fra uTorrent-appen direkte for at øge de samlede hastigheder. Du kan gøre dette ved at gå til Indstillinger > Indstillinger > Tilslutninger.

uTorrent tilføjer en undtagelse til firewall

Skift generelle indstillinger for at optimere uTorrent

Som en anden mulighed for at øge hastigheden på din uTorrent-download, kan du overveje at ændre de generelle indstillinger for uTorrent-klienten.

Du kan gøre dette ved at navigere til Valg > Indstillinger > Generel. Når det er gjort, skal du kontrollere “Tilføj.! Ud for ufuldstændige filer” og “Allokér alle filer på forhånd” muligheder.

uTorrent Ændring af generelle indstillinger

Tilføj flere trackere i dine Torrent-filer

Trackere er nyttige til at optimere og styrke dine torrent-downloadhastigheder. Tilføjelse af nye trackere forbedrer din torrenting-oplevelse, da de tilføjer nye frø / peers til din forbindelse.

Denne proces involverer at tilføje nye links til de eksisterende trackere af en bestemt torrentfil. Følg nedenstående trin for at tilføje nye:

 1. Højreklik på torrent-filen, og klik på “Ejendomme”
 2. Under “Generel” fanen, vil der være en tracker-liste.
 3. Rul til bunden af ​​siden, hvor der ikke er nogen tekst.
 4. Indsæt trackere fra dette link i det tomme rum.

uTorrent tilføjer flere trackere

Bedste VPN-placeringer til P2P-fildeling

Hvis du downloader meget på uTorrent, er du måske interesseret i at lære at få de bedste hastigheder og få adgang til de hurtigste p2p-sværme.

En VPN kan nemt give dig mulighed for at gøre det, men du skal også kende de rigtige servere, du kan oprette forbindelse til. Torrenthastigheder er de hurtigste i følgende lande:

Letland Grækenland
Bulgarien Serbien
Litauen Irland
Kroatien Rumænien
Spanien Sverige

Juridiske problemer med Torrenting og P2p lovbøder

Selve Torrenting er lovligt af alle konti i de fleste lande over hele verden. Det er kun ulovlig aktivitet, hvis du deltager i torrentning til download af det copyrightbeskyttede materiale.

Hvis du vil vide mere om arten og alvorligheden af ​​de juridiske afgifter, du kan stå over for, skal du være bekendt med de relevante love om piratkopiering i dit land.

Her er en landemæssig oversigt over de juridiske love og problemer, du kan møde, hvis du forkæler dig med piratkopiering:

Amerikas Forenede Stater

USA er hjemsted for et stærkt udviklet juridisk regime, der styrer spørgsmål omkring piratkopiering. Landet har en ekstremt streng holdning til at downloade ulovligt indhold på enhver mulig måde.

De fleste ophavsretligt beskyttede medier ejes af store forretningshuse som Disney, Warner Bros, Fox, Sony og lignende, så de har ofte den økonomiske muskel til magten gennem retssager af alle slags.

Piratkopiering i USA kan resultere i juridiske sanktioner med op til fem års fængsel og $ 250.000 i bøder.

Canada

Dette naboland USA er ikke så strengt, når det kommer til at straffe folk, der begår piratkopiering. Dets piratkopier er der, men er lige så slappe som dets grænser, dvs. de er der, men du vandt’t blive meget fanget

Den eneste relevante lov, der beskæftiger sig med krænkelser af ophavsret i Canada, er “Handlingen om ophavsret modernisering”. I henhold til denne lov kan meddelelser sendes til krænkere af copyright af internetudbydere.

Det maksimale, som en copyright-indehaver kan gøre, er sagsøgt til den krænkende part for højst $ 5000. Dette er for et beløb til at gøre indehaverne af ophavsret interesseret i at indgive en retssag.

Det Forenede Kongerige

Da et stort flertal af større Torrenting-websteder som PirateBay allerede er blokeret, er UK ikke rigtig et venligt sted, når det kommer til p2p-fans.

Internetudbydere med mere end 400.000 brugere er ifølge loven forpligtet til at sende ophør og afstå breve til krænkere af ophavsretten. Loven gælder dog ikke for de internetudbydere, der har færre end det krævede antal abonnenter.

Indien

Den indiske piratkopieringsindustri lukker ind for næsten 2,7 milliarder dollars hvert år, der beskylder en voldsom skade på lokale mediehuse på grund af populariteten af ​​Bollywood og andre regionale biografer..

I henhold til den indiske copyright-lov kan en person blive fængslet i højst 7 år og blive idømt bøde med 200.000 INR, hvis det konstateres, at det krænker ophavsretten til en mediefil eller -projekt.

Tyskland

Også i Tyskland giver indehaverne af ophavsret ret til at sagsøge på deres vegne for copyright-trold, og bøder kan variere op til 500 eller endda 1000 euro.

Systemet er stadig ikke så effektivt, fordi copyright-trold kun kan spore IP-adresser og ikke faktiske navne og identiteter, så mange meddelelser, der kommer, adresseres ikke til personer ved navn.

Indpakning af ting

Efter afsluttende test på 5 relevante faktorer, der involverer mere end 70+ udbydere, anbefaler jeg Surfshark at være den bedste VPN til Torrenting.

Surfshark ($ 1,99 / måned) er din bedste satsning som en Torrent VPN på grund af dens utrolige sikkerhed, lækkefri service og en nul-logging politik.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me