PureVPN Netflix – Er det virkelig i stand til at fjerne blokering af Netflix USA?

Netflix er verden’s største streamingtjeneste i øjeblikket og tilbyder den bedste samling af tv-shows, film, indhold af børn og meget mere. Men ved du, at Netflix er geobegrænset, og det tilbyder forskellige indholdskataloger i forskellige lande?

At’er korrekt, Netflix er ikke’Det samme i alle lande, og det bedste bibliotek, der tilbydes af tjenesten, er det amerikanske bibliotek. Men da dens geo-begrænsede og Netflix også har håndhævet et VPN-forbud på webstedet, er det kun den bedste VPN-service, der giver dig mulighed for pålideligt at fjerne blokering af Netflix US.

Denne gang gennemfører vi en PureVPN-gennemgang af, hvor godt det woks på Netflix, og tjekker denne populære udbyder’s muligheder for at give os mulighed for ikke kun at fjerne blokering af Netflix US, men også giver andre brugervenlige funktioner som ubegrænset båndbredde, dedikerede VPN-klienter og meget mere.

For en mere dybdegående analyse af tjenesten’s præstation som en Netflix VPN, her er vores omfattende PureVPN Netflix anmeldelse for 2019:

Hvorfor Netflix forbyder VPN?

For dem af jer, der ikke er klar over, hvad VPN-forbud faktisk er, og hvorfor eksisterer de, skal du først vide, at indholdet på næsten alle streamingwebsteder derude normalt er bundet af ophavsretlige love.

Disse ophavsretlige love fastsætter og definerer de territorier og regioner, hvor indholdet kan lovligt sendes eller gøres tilgængeligt. Ethvert forsøg på at få adgang til dette indhold fra de regioner, det er tilgængeligt i, betragtes som overtrædelser af lovgivningen om ophavsret.

Streamingwebsteder som Netflix placerer geo-begrænsninger på indhold for at holde sig inden for de juridiske rammer for beskyttelse af ophavsretlige love, der ledsager indholdet.

Men da VPN'er let kan bruges til at omgå disse geobegrænsninger, indledte mange streamingwebsteder en yderligere blokade på deres websteder, der er kendt som en “VPN-forbud”. Dette VPN-forbud tillader VPN-aktivering af internetforbindelser at få adgang til geobegrænset indhold på disse websteder, hvilket tjener formålet med at beskytte copyright-love.

Dette VPN-forbud er et ret nyligt fænomen, og det blev for det meste indledt efter 2015 af større streaming-websteder. Men ingen af ​​disse streamingwebsteder har et så stærkt VPN-forbud som Netflix og med rette, fordi Netflix på afstand er verdenen’s største streaming-site og er vært for tusinder af titler, shows og film, som er geobegrænset af ophavsretlige love.

Netflix VPN-forbudet er overordentlig sofistikeret i at genkende VPN-aktiverede internetforbindelser, og selvom der er mange tekniske forhold involveret i at håndhæve et sådant forbud effektivt, fungerer hovedparten af ​​dette forbud ved at identificere for mange forbindelser, der stammer fra enten en enkelt server eller meget lignende IP adresser.

Purevpn netflix

De fleste mennesker mistænker, at Netflix endda bruger brugerregistreringsdata, betalingsoplysninger og andre personlige midler til at matche dens internetforbindelse med det, brugeren har’s faktiske placering skal være for at gøre VPN-forbudet stærkere, men indtil nu er dette bare tale, og ingen har bevis for dette.

Så tilbage til servere, der bruges som identifikationspunkter af Netflix til håndhævelse af VPN-forbud, har dette trin gjort næsten enhver anden VPN-udbyder ubrugelig ved at fjerne blokering af Netflix USA eller Netflix UK og lignende.

Dette efterlader meget få VPN-udbydere, som du kan stole på for at få adgang til geo-begrænset amerikansk Netflix-indhold, og blandt disse navne er udbydere som PureVPN..

PureVPN har gjort et overordentligt prisværdigt job med at give sine abonnenter en fremragende unblocking-oplevelse, da den kontinuerligt holder routingforbindelser fra nyere servere for at forblive et skridt foran Netflix VPN-forbud. Forbudet kan ikke identificere VPN-forbindelser, hvis serverne flyttes og overføres hurtigt nok, og PureVPN udfører dette job perfekt.

Dette gør PureVPN til en top konkurrent som en vpn hovedsageligt fordi den’er den billigste VPN blandt alle de øverste VPN'er, der faktisk kan fjerne blokering af Netflix. Dens priser er næsten halvdelen eller endda lavere end i forhold til andre VPN-udbydere, der tilbyder den samme funktionalitet ved pålidelig at blokere Netflix.

Sådan får du PureVPN til at se US Netflix?

Det at anskaffe et PureVPN-abonnement for at bruge det til at fjerne blokering og se Netflix US er en temmelig ligefrem proces, og du kan gøre det på under et minut. Her’hvordan det går:

Hvordan får jeg PureVPN til at se amerikanske Netflix?

 • Besøg https://www.purevpn.com/netflix-vpn
 • Klik på Start streaming nu.
 • Gå til fanen Priser fra topmenuen

purevpn prcing til netflix

 • Vælg en prisplan, der passer bedst til dig
 • Vælg en betalingsmetode. PureVPN tilbyder mange muligheder her, så find din foretrukne betalingsmulighed vundet’t være et problem.

PureVPN-betalingsmetoder for netflix

 • Udfyld dine oplysninger til udførelse af en transaktion til f.eks. Hvis du har valgt betaling via kreditkort, vil du se denne formular og du skal udfylde den med dine oplysninger
 • Bekræft ordren
 • Nu får du dine VPN-legitimationsoplysninger, dvs. dit VPN-brugernavn og din adgangskode i din e-mail-indbakke
 • Download VPN-klienten til dit OS. PureVPN tilbyder en bred vifte af dedikerede VPN-apps til alle populære OS og mange nicheenheder, så det at finde det til dit OS er en ligetil opgave
 • Installer VPN-klienten på dit system og log ind ved hjælp af dine brugeroplysninger
 • Opret forbindelse til en fungerende amerikansk server. Som nævnt ovenfor, da jeg forklarede VPN-forbuddet, fortsætter PureVPN ofte med at ændre sine servere, der er dedikeret til at fjerne blokering af Netflix US, så det ville være dejligt, hvis du kunne bede livechatsupport til den nøjagtige server for at fjerne blokering af Netflix US
 • Åbn Netflix.com og nyd de bedste shows, titler og film fra det amerikanske bibliotek, som er det bedste Netflix-bibliotek blandt dem alle!

PureVPN Netflix - Er det virkelig i stand til at fjerne blokering af Netflix USA?

PureVPN dedikeret IP Netflix

Du må’Vi har forstået Netflix VPN-forbud nu. Så lad mig fortælle dig, at der er to måder at gå forbi det.

For det første kan du bruge PureVPN’s sædvanlige Netflix-blokeringstjeneste, dvs. gennem eksklusive delte servere, der er en del af den originale serverpark.

For det andet ved at få en dedikeret IP VPN til dig selv.

En dedikeret IP er mere nyttig til formål som Netflix-blokering og det’fordi fordi du abonnerer på denne service, får du en IP, der udelukkende vil blive brugt af dig, hvilket mindsker chancerne for, at Netflix identificerer den som en VPN-aktiveret IP.

Kan du streame Netflix i Kina ved hjælp af PureVPN

Dedikeret IP bliver hurtigt en stor præference for folk, der ønsker at fjerne blokering af streamingwebsteder med VPN-forbud, da de støder på færre problemer og afbrydelser med det.

Ja det’er lidt dyrt at få en, da den kommer som et tilføjelse til de regelmæssige planer, men mængden af ​​pålidelighed, du får med det, kan ikke overgås.

Her er prisplaner for at abonnere på en dedikeret IP som en tilføjelse af PureVPN til ophævelse af Netflix:

purevpn dedikeret ip netflix

PureVPN’s Dedikerede IP'er findes i følgende lande, og hver enkelt skal købes separat:

 1. Australien
 2. Canada
 3. Tyskland
 4. Hong Kong
 5. Malta
 6. UK
 7. Singapore
 8. USA

Sådan kontrolleres PureVPN Netflix fungerer korrekt?

Sådan kontrolleres PureVPN Netflix fungerer korrekt

Mens mange andre VPN-websteder, der indeholder lignende instruktioner, vil fortælle dig, at du er nødt til at udføre DNS-test og andre tekniske test for at kontrollere, om en VPN fungerer for Netflix US eller ej, donerer jeg ikke’t anbefaler sådanne ting, fordi de spilder din tid.

Her er, når jeg har oprettet forbindelse til den amerikanske server på PureVPN. Du kan se på billedet herunder, at min forbindelse nu let blev dirigeret fra New York, USA.

For at kontrollere, om PureVPN eller en anden VPN fungerer perfekt mod at fjerne blokering af USA, skal du kun gøre en ting, dvs. søge efter indhold, der ikke er tilgængeligt uden for USA. Hvis det dukker op under søgningen, og det spiller helt fint, fungerer PureVPN perfekt.

purevpn netflix ip-adresse

Lad mig give dig en liste over shows og film her, som vil hjælpe dig med at afgøre, om du befinder dig i det amerikanske bibliotek i øjeblikket på Netflix eller ikke:

 1. Quantico
 2. Peaky blinds
 3. Finde Dory
 4. Marvel’s agent

I dette billede nedenfor kan du se, at da vi søgte efter Quantico uden at oprette forbindelse til en amerikansk server fra PureVPN, gjorde showet ikke’t tænd søgeresultaterne.

Netflix viser

Og her er et billede af søgeresultaterne for den samme forespørgsel, men efter at have slået PureVPN til! Quantico vises nu søgeresultaterne.purevpn netflix reel test

Sådan omgås Netflix Throttling af din internetudbyder?

Har nogensinde oplevet fornemmelsen, mens du bruger internettet, som din forbindelse ikke gør’t gå op fra en bestemt hastighed? Denne tærskel er, hvor internetudbydere sætter linjen på den internethastighed, der er tilgængelig for dig.

Throttling er en af ​​de største bummere for mig og en masse andre mennesker derude, især under streaming. At’fordi fordi internetforbindelsens hastighed er langsom, bliver internetoplevelsen, inklusive streaming, mildest talt patetisk.

Omgåelse af hastighedsregulering af internetudbydere får endnu større betydning, når du bruger Netflix, da streaming kræver høj hastighed for at give dig HD-videokvalitet.

Men don’t bekymre dig endnu, da PureVPN let kan give dig mulighed for at omgå gashåndtering, da det sikrer din internetforbindelse gennem kryptering. Dette gør din internetudbyder ikke i stand til at spore, om du bruger Netflix eller ej, så det kan’t throttle din internetforbindelse.

Hvorfor bruge PureVPN Netflix?

Som jeg’Vi har også fortalt dig tidligere i denne anmeldelse, PureVPN er en top VPN-tjeneste, og det gør et prisværdigt job med at give sine abonnenter fremragende blokeringsfunktioner, ikke kun for Netflix USA, men også for andre geobegrænsede streamingwebsteder.

Sikker på, at denne VPN har haft en rimelig andel af kontroverser og guffaws, som har fået mange af sine tidligere brugere til at blive skuffede over dens service. Men til sin store ære har PureVPN hoppet voldsomt tilbage, især i det sidste år.

Hvorfor bruge PureVPN Netflix?

PureVPN har arbejdet med at opgradere sine hastigheder, øge sin dedikerede klientliste og mere, genvundet sin plads igen som en af ​​de 5 bedste VPN-tjenester på markedet.

Jeg, personlig, og gennem test af tjenesten, anbefaler du at bruge PureVPN til dine Netflix-afblokeringsbehov. Hvis du vil vide grundene til, hvorfor jeg gør det, skal du læse følgende funktioner, der tilbydes af PureVPN, som gør det til et perfekt valg for en Netflix VPN:

 1. Flere dedikerede klienter giver dig mulighed for nemt at køre VPN til at fjerne blokering af Netflix på næsten alle populære enheder og niche-enheder. Fra Windows-appen til Firestick-appen er der ingen valgmuligheder, når det kommer til at tænde kompatibilitet for brugervenlighed af PureVPN
 2. PureVPN tilbyder ubegrænset båndbredde, så du kan binge så meget shows og film, som du vil, uden frygt for, at du løber tør for VPN’s dækning
 3. Det tilbyder den fremragende live chat supportfunktion, som giver dig mulighed for at få alle mulige support til fejlfinding, som du muligvis har brug for. For f.eks. Hvis du vil vide den fungerende amerikanske server, der skal oprettes forbindelse til for at fjerne blokering af Netflix US, kan du spørge support til live chat når som helst om det
 4. der’s en 31 dages pengene-tilbage-garanti, der tilbydes på alle sine prisplaner, såfremt du ikke gør det’t ligesom tjenesten eller dens ydelse, kan du nemt få dine penge tilbage

PureVPN Netflix - Er det virkelig i stand til at fjerne blokering af Netflix USA?

PureVPN Netflix fungerer ikke:

Nogle gange kan du opleve problemer, når du prøver at fjerne blokering af Netflix US ved hjælp af PureVPN. Disse problemer og problemer er ganske almindelige og don’t peger mod enhver form for alarmerende situation. Selv når du bruger andre VPN'er, vil du støde på mange af disse samme problemer.

Her er en liste over sådanne almindelige problemer, som Netflix ikke fungerer, og hvordan du løser dem for at komme tilbage til streaming:

Kontroller din internethastighed for at se, om dens varer er nok til at holde Netflix-streaming kørende. Hvis du får en langsom hastighed, Netflix’s websted åbnes, og du kan gennemse shows og filmfiler, men de vil ikke afspille. Når hastigheden er nede, skal du bede din internetudbyder om at kontrollere, om der er problemer med forbindelsen eller ej

Opdater din PureVPN VPN-klient ved at se efter meddelelser i appen

Spørg support til live chat, om de har ændret den amerikanske server, der er reserveret til ophævelse af Netflix. Hvis ja, skal du hente de nye serveroplysninger og oprette forbindelse til dem

Deaktiver din antivirus eller anden sikkerhedssoftware, du muligvis kører, da det kan forstyrre din VPN-forbindelse

FAQ

Kan du streame Netflix i Kina ved hjælp af PureVPN?

PureVPN formår faktisk at fjerne blokering af Netflix over hele verden generelt, og det gør det endda i Kina. Men husk, at du er nødt til at downloade PureVPN fra uden for Kina, før du går ind til landet, fordi udbyderen’s site er forbudt i landet

Hvilken VPN der fungerer med Netflix, hvis PureVPN ikke gør det?

PureVPN fungerer med Netflix, men hvis du leder efter alternativer, er nogle af topudbydere for denne opgave ExpressVPN Netflix, NordVPN Netflix, Surfshark og nogle andre. Zenmate er den eneste gratis VPN, der blokerer Netflix gennem sin Rumænienserver

Hvordan slukker jeg PureVPN Proxy eller Unblocker?

Hvis du bruger PureVPN-proxy gennem Chrome-udvidelsen, skal du blot klikke på dets ikon øverst til højre i din browser og vende forbindelsesknappen til “AF” for at slå proxy fra

Konklusion

Lad os afslutte vores PureVPN Netflix-gennemgang på kort. PureVPN er en afrundet VPN-service og er næsten perfekt egnet til dine Netflix-blokeringsbehov. VPN-forbuddet på Netflix-webstedet bliver stadig strengere og sofistikeret for dagen, så det at stole på den rigtige udbyder, ligesom PureVPN, er et must, hvis du vil have adgang til Netflix US-bibliotek hvor som helst i verden..

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me