Arbejdslisten over ExpressVPN Netflix-servere til at få adgang til Netflix USA og UK

Binge-watchers af Netflix er klar over; det VoD indfører geobegrænsninger, hvilket begrænser de tv-shows / filmtitler, der er tilgængelige for brugere uden for USA, England eller Japan.

Som du sandsynligvis ved, er disse tre placeringer vært for de mest omfattende Netflix-biblioteker, som ikke kan fås adgang til, medmindre du abonnerer på en VPN for Netflix som ExpressVPN.

Ved at oprette forbindelse til et andet sted kan du fungere som en lokal og få adgang til den komplette Netflix US, Netflix UK og Netflix JP-EN database.

Så uden yderligere at læse denne dybdegående vejledning til at finde ud af de tilgængelige Best ExpressVPN Netflix-servere og takke mig senere &# 55.357;&# 56841;

Men først…

Arbejder ExpressVPN overhovedet med Netflix?

VPN fungerer selvfølgelig med Netflix, men der er visse tip, du også kan følge. Til at begynde med, er det bydende nødvendigt at rydde alle browserdata hver gang du vil have adgang til en anden version af Netflix.

Hvad jeg normalt gør, er; brug “Google Chrome” til min regelmæssige browsing, Facebooking, Youtubing og arbejdsrelaterede opgaver og opbevar en separat browser, dvs. Mozilla Firefox rent til Netflix.

ExpressVPN er en sikker og throttle-fri løsning til streaming af on-demand-videotjenesten. Med ExpressVPN kan du få Ultra HD- og HD-kvalitet Netflix-film og shows fra flere placeringer på 3 samtidige forbindelser. Besøg ExpressVPN30 dage pengene tilbage-garanti

Hver gang jeg vil fjerne blokering af et bestemt tv-show / en film, sørger jeg for at rydde alle browserdata fra Mozilla Firefox, som inkluderer:

 1. Browsing & Download historie
 2. Offline webstedsdata
 3. Webstedsindstillinger
 4. Form & Søg
 5. Aktiv login
 6. småkager
 7. Cache

Først når jeg har ryddet disse data, opretter jeg forbindelse til en ExpressVPN Netflix-server, logger ind på min Netflix-konto og fjerner derefter blokering af tv-showet / filmen, jeg vil se.

Nedenfor kan du se et skærmbillede, hvor jeg vedtog den samme praksis og tilsluttede en amerikansk server, så jeg kunne få adgang til “Avengers: Infinity War” (kun tilgængelig på Netflix US-bibliotek).

ExpressVPN netflix-servere, der blokerer for avengers

Kommer ExpressVPN med en Netflix-konto?

Helt sikkert er ExpressVPN en allrounder på VPN's markedsplads, men det betyder ikke, at det giver dig en Netflix-konto. Udbyderen tilbyder kun en løsning til at komplementere din eksisterende Netflix-konto til fjernelse af blokering af tv-shows / film fra USA, Storbritannien eller Japan bibliotek.

Du kan kun bruge din ExpressVPN-konto til at få adgang til forskellige servere overalt i verden. Dets muligheder er ikke begrænset til Netflix helt. Brugere kan endda bruge deres apps til at fjerne blokering af BBC iPlayer UK, Amazon Prime, Hulu og andre mere populære VoD'er til online streaming.

Bedste ExpressVPN Netflix-servere

Kabelskærere og binge-watchers, der bruger VoD-tjenester som Netflix, søger ofte efter nøjagtige oplysninger om arbejdsservere til Netflix USA i Australien eller andre versioner som USA, UK eller JP.

Jeg eliminerede besværet med brugere til at teste forskellige servere ved at udføre en omfattende analyse selv. Dette skulle gøre processen med at fjerne blokering af Netflix meget lettere for dig. Følgende er en opsummeret form af liste over ExpressVPN Netflix-servere, der giver adgang til de mest Netflix-shows og film.

Serverplaceringer Kvalitet gengivet
USA - Los Angeles 5 Ultra HD
USA - Los Angeles 4 Ultra HD
USA - New Jersey 3 HD
USA - New Jersey 2 HD
USA - New York 2 Ultra HD
UK - Berkshire 2 Ultra HD
UK - Wembley HD
UK - London HD
UK - Berkshire HD
Japan - Tokyo 1 HD
Japan - Tokyo 3 HD

Netflix US

Netflix US version har 1761 shows og 4091 film i sit bibliotek (5.852 titler i alt). Klik på det vandrette hamburgerikon for at få vist flere placeringer for at fjerne blokering af det.

Vælg fra de fire regioner “Amerika” og udvid derefter listen for “Forenede Stater”. Du skal kunne se alle tilgængelige servere fra ExpressVPN i USA.

ExpressVPN US-serverliste til netflix

Jeg har oprettet en liste nedenfor til “arbejder” servere, der fjerner blokering af Netflix. Hver gang du vil have adgang til det amerikanske bibliotek, skal du blot oprette forbindelse til følgende:

 1. USA - Los Angeles 5 (Ultra HD)
 2. USA - Los Angeles 4 (Ultra HD)
 3. USA - New Jersey 3 (HD)
 4. USA - New Jersey 2 (HD)
 5. USA - New York 2 (Ultra HD)

Nedenfor kan du se, jeg har oprettet forbindelse til “Los Angeles - 5” og var i stand til at fjerne blokering “Thor: Ragnarok” problemfrit, hvilket kun er tilgængeligt på Netflix US-bibliotek.

ExpressVPN blokerer Thor Ragnarok

Netflix UK

Netflix UK-versionen har 1699 shows og 3906 film i sit bibliotek (5.605 titler i alt). For at fjerne blokeringen skal du få adgang til ExpressVPN’s komplette serverfortegnelser via appen.

Fra de fire regioner, Vælg “Europa” og udvid derefter listen for “Det Forenede Kongerige”. Du skal kunne se alle tilgængelige servere fra ExpressVPN i England.

ExpressVPN Netflix britiske serverliste

Jeg har oprettet en liste nedenfor til “arbejder” servere, der fjerner blokering af Netflix UK. Hver gang du vil have adgang til det britiske bibliotek, skal du blot oprette forbindelse til følgende:

 1. UK - Berkshire - 2 (Ultra HD)
 2. UK - Wembley (HD)
 3. UK - London (HD)
 4. UK - Berkshire (HD)

Nedenfor kan du se et skærmbillede, hvor jeg har oprettet forbindelse til “UK - Berkshire - 2” Server, så jeg kunne få adgang “Poldark” (kun tilgængelig på Netflix UK-biblioteket).

ExpressVPN blokerer UK Poldark

Netflix JP

De fleste mennesker, der leder efter ExpressVPN Asia-servere til Netflix, gør det for at få adgang til JP-EN-versionen, som har 1308 shows og 4326 film (5.634 titler i alt), det næsthøjeste antal titler på tværs af alle regionale biblioteker.

For at få adgang til biblioteket skal du klikke på “Asien og Stillehavet” område i ExpressVPN-placeringsmenuen, og udvid listen for “Japan”.

ExpressVPN Netflix Japan-servere

Jeg har oprettet en liste nedenfor til “arbejder” servere, der fjerner blokering af Netflix JP. Hver gang du vil have adgang til JP-biblioteket, skal du blot oprette forbindelse til følgende:

 1. Japan - Tokyo 1 (HD)
 2. Japan - Tokyo 3 (HD)

Nedenfor kan du se, jeg har oprettet forbindelse til “Japan - Tokyo - 1” og var i stand til at fjerne blokering “Jiro Dreams of Sushi” utroligt glat, hvilket kun er tilgængeligt på Netflix JP-biblioteket.

ExpressVPN blokerer JP Jiro Dreams of Sushi

FAQ

ExpressVPN fungerer ikke med Netflix?

Hvis du støder på problemer med at få adgang til Netflix via ExpressVPN, kan det bare være en serverfejl. Dette er grunden til, at jeg oprettede denne vejledning; så brugerne har adgang til de bedste ExpressVPN-servere, der fungerer med Netflix, uanset hvor de bor i verden!

Er der nogen alternativer til ExpressVPN Netflix?

Jeg har testet utallige VPN-tjenester for at fjerne blokering af VoD-tjenesten, men kun to navne har tendens til at være det mest pålidelige. Den ene er ExpressVPN og den anden er NordVPN for Netflix. Prøv sidstnævnte, hvis du ikke er tilfreds med førstnævnte!

Indpakning af ting

Med dette når jeg slutningen på denne Best ExpressVPN Netflix-servervejledning. Formålet er at hjælpe brugerne med at få viden om “arbejder” servere til at få adgang til Netflix USA, UK og Japan.

Uanset om du støder på problemer / problemer, tøv ikke med at droppe en kommentar nedenfor. Hjælp også en bror ved at dele denne guide med andre streaming-fanatikere!

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me