Arbejder CyberGhost med Netflix? Bedste CyberGhost Netflix-løsning

I disse dage er verden blevet opsolvet af Netflix-dille. Som streaming-stedet’s abonnementer skyrocket gennem taget, folk kan’t får nok af webstedet og dets fantastiske lagre af de bedste tv-shows og film.

Men ved du hvad? Selv de tusinder af timers tilgængeligt indhold er stadig ikke nok til at sætte folk i ro’s ønsker; derfor leder de nu efter VPN-tjenester, der kan fjerne blokering af Netflix US, så de kan få adgang til endnu mere indhold end nogensinde!

Dog er det ikke alle VPN'er, der arbejder med Netflix, og vores mission er at informere brugerne om, hvad der fungerer, og hvilket don’t, og i dag skal vi gennemgå CyberGhost Netflix for at undersøge, om det er tilfældet’er den bedste VPN til Netflix eller ej!

Lad os begynde, skal vi?

Arbejder CyberGhost med Netflix? - Indholdsfortegnelse

 1. Sådan ser du Netflix med CyberGhost?
 2. Arbejder CyberGhost Desktop App med Netflix?
 3. Arbejder CyberGhost Mobile App med Netflix?
 4. Hvordan kan jeg fjerne blokering af Netflix USA og andre biblioteker ved hjælp af CyberGhost VPN?
 5. Hvorfor Don’t Netflix Arbejde med Cyberghost?
 6. Skal jeg købe CyberGhost VPN til Netflix eller ikke?
 7. Bedste CyberGhost Netflix VPN-løsning

Sådan ser du Netflix med CyberGhost?

Netflix har geobegrænsede biblioteker, hvis du ikke gør det’ved det ikke. Så det indhold, der er tilgængeligt i dit land’s version af Netflix vandt’t være den samme som den, der tilbydes i andre lande. Nogle shows og film mangler fra hver stat, så den bedste vendepunkt mod dette er at oprette forbindelse til Netflix US, der tilbyder de største lagre til tv-shows og film i verden.

Dette er dog ikke’t så let som det lyder, og det’s fordi Netflix håndhævede et VPN-forbud på sit websted for at forhindre folk i at gå over til deres biblioteker i andre lande og dermed gøre et flertal af VPN'er ineffektive på platformen.

I dag tester vi CyberGhost’s muligheder mod Netflix VPN-forbud til at kontrollere, om denne VPN er egnet til brugere, der ønsker at abonnere på en tjeneste af denne årsag.

Vi downloadede Windows-klienten fra CyberGhost til netop dette formål og her’det, vi fandt:

 • Netflix US blev blokeret, men det sker kun i 3 gange ud af hvert fem forsøg i gennemsnit.
 • Streamationshastighederne var gode nok til at understøtte streaming af høj kvalitet.
 • Nedbrud i tjenesten var sjældne.

Arbejder CyberGhost Desktop App med Netflix?

Ja, Desktop-appen, som vi primært testede CyberGhost med til Netflix, fungerede godt nok til at fjerne blokering af Netflix.

Den frygtede proxyfejl dukkede op minimalt, og den kan hurtigt fjernes ved blot at genoprette en af ​​to gange maksimalt.

Hvis du vil bruge Netflix med CyberGhost desktop-app, så her’hvordan du kan gøre det:

 • Gå til CyberGhost’s internet side og købe sit abonnement
 • Sørg for, at du har VPN-legitimationsoplysninger, og fortsæt derefter med at downloade dens desktop-app
 • Når det er downloadet, skal du installere appen på dit system, og når det er gjort, skal du indtaste dine brugeroplysninger
 • Vælg nu en kaldet mulighed ‘Fjern blokering af streaming” (Denne mulighed fungerer kun på præmiekontoen)

CyberGhost-app fjerner blokering af streaming

 • Klik på Fjern blokering af Netflix, så nyder du dit foretrukne amerikanske Netflix-indhold på ingen tid overhovedet!fjern blokering af Netflix

Udbyderen har også en fabelagtig Halloween-aftale, der foregår i øjeblikket, hvilket sætter sin pris på kun $ 3,5 / måned for den 2-årige plan!

CyberGhost Halloween-aftale

Her er detaljerne om alle dens prisplaner:

 • Månedlig plan: $ 12.99
 • Årlig plan: $ 6,49 / måned
 • To årsplan: $ 3,5 / måned

CyberGhost-prisplaner

Arbejder CyberGhost Mobile App med Netflix?

Skuffende anbefales ikke den mobile Android-app fra CyberGhost, hvis du vil have adgang til eller fjerne blokering af Netflix gennem det. Det gjorde det ikke’t optræder ifølge forventningerne og formåede at fjerne blokeringen af ​​webstedet kun to gange i 13 forsøg, hvilket er alvorligt uden for grænserne.

For dem af jer, der ønsker at fjerne blokering af Netflix på Android, skal du læse vores guide om Bedste VPN til Netflix for at få mere indsigt i de valg, du har til rådighed!

Hvordan kan jeg fjerne blokering af Netflix USA og andre biblioteker ved hjælp af CyberGhost VPN?

CyberGhost’s Windows-klient-app leveres med seks dedikerede funktionsknapper, der hver især er dedikeret til at tjene et bestemt formål, og der’er en til streaming der også.

Du klikker på det, og det åbner en liste over sider, som klienten øjeblikkeligt vil fjerne blokeringen for dig.

Netflix er normalt den første på listen, så vi klikkede på den for at tænde den først.

Nu besøgte vi Netflix og søgte efter “Ex Machina” og “Star Wars: The Last Jedi” fordi dette er titler, der normalt kun er tilgængelige i Netflix US-version

Disse to film var tilgængelige for os, så vi kan med sikkerhed sige, at CyberGhost Netflix fungerer. Selvom dens ydeevne ikke er 10/10, men det’Det er acceptabelt, fordi selv afblokeringen af ​​Netflix US én gang ikke er noget middelpræstation og udbyderen fortjener kredit for at være i stand til at give sine brugere en sådan facilitet.

Du kan ændre serveren fra USA til et hvilket som helst andet tilgængeligt sted ved blot at klikke på pil ned på “Netflix” mulighed inden for appen.

ændre CyberGhost-server

Hvorfor Don’t Netflix Arbejde med Cyberghost?

Som vi’Som tidligere nævnt vandt CyberGhost’t fjerne blokering af Netflix i alle dine forsøg (selv gratis apps gør det). Der vil være et par hits og misser, men samlet set er ydeevnen ud over tilfredsstillende, dog kun på Desktop-appen.

Disse fejl ved ophævelse af Netflix opstår med næsten alle andre Bedste VPN, der kan fjerne blokering af Netflix, og det er fordi at komme forbi geo-begrænsningerne og VPN-forbuddet mod Netflix er mere kompliceret end at gøre det på andre sider. En VPN skal arbejde hårdt for at omgå alle disse blokke for at komme dig igennem. Så det’s uundgåeligt, at det vil blive stoppet af Netflix’s geo-begrænsninger en gang imellem.

Skal jeg købe CyberGhost VPN til Netflix eller ikke?

Svaret på dette afhænger af den enhed, du bruger, snarere end selve tjenesten. Og det’fordi CyberGhost ophæver Netflix det bedste på desktop-enheder som Windows. Men det’s næsten ved siden af ​​forfærdelige på mobile enheder, så opkaldet er dit. Hvis du er den der kan lide at se Netflix på desktop-enheder, kan du gå til CyberGhost, vi anbefaler det.

Men don’t gå efter det, hvis du kan lide at streame webstedet på mobilen.

Bedste CyberGhost Netflix VPN-løsning:

Dine muligheder for en VPN til at fjerne blokering af Netflix-arenaer’t bare begrænset til CyberGhost, da der er et par andre gode muligheder, som du kan gå efter. Hvis du ikke gør det’t ligesom CyberGhost’s underprestation med Netflix, her er nogle af de bedste VPN'er, der kan fungere som CyberGhost Netflix VPN-løsning:

 • ExpressVPN til Netflix
 • NordVPN til Netflix
 • PureVPN
 • Torguard

Konklusion:

CyberGhost er en fremragende VPN-service, og dens desktop er udbyderen’er det bedste alternativ for at fjerne Netflix for dig. Hvis du er en af ​​de Netflix-skøre brugere, der kan’t få nok af binge-se alle disse fantastiske shows og film, så kan du gå til CyberGhost og lade det forstærke din oplevelse på Netflix endnu mere.

Hvis dens ydeevne ikke opfylder dine forventninger, kan du stadig bruge refusionen til at kræve dine penge tilbage!

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me