PureVPN Firestick – Er denne VPN virkelig op til opgaven?

Firestick stiger hurtigt som en af ​​de bedste streaming-enheder for brugerne, så de kan streame deres yndlingsindhold i HD på deres tv-enheder over hele kloden! Men ved du, at du kan øge den værdi, du får ud af din Firestick ved blot at tilføje en Bedste VPN?

PureVPN er en af ​​de bedste kandidater til dette formål på grund af sin kompatible app, lave priser og en ekspansiv serverudvidelse! Vil du vide mere om det? Her er vores dedikerede gennemgang af PureVPN Firestick, der tilbyder kritik på sin dedikerede app til platformen, priser og mere af BestVPN.co!

Hvorfor PureVPN er nødvendig for Firestick Streaming?

Uanset om du bruger en dedikeret streamingenhed som Firestick eller forkæl dig med dine foretrukne streamingwebsteder som Netflix på en konventionel enhed til f.eks. din Smartphone, VPN'er bliver hurtigt næsten uundværlige i hele tingenes skema.

De vigtigste grunde til dette er for det første flere ophavsretlige problemer på indhold, der hostes på streamingwebsteder, og for det andet de geo-begrænsninger, der gør disse meget streaming-websteder ude af grænserne for den gennemsnitlige bruger, hvilket begrænser dine tilgængelige streaming-indstillinger.

Brugere don’t tjek normalt for baggrunden på et indhold, som de ser for f.eks. en film, for at kontrollere, om den er tilgængelig i deres land lovligt eller ej. Dette sker hovedsageligt på websteder og software, der er vært for gratis at streame indhold som Popcorn Time, Kodi osv. Og selvom det blev gjort ubevidst, er snoopere og copyright-trold altid på udkig efter sådanne forkerte handlinger til at slå en bøde eller en juridisk retssag mod nogen.

Ophavsret trolds og snoopere forsøger at spore din IP ned, hvis du’Vi har set sådant indhold for nylig, og hvis de får fat i det, vil de juridiske meddelelser snart være lige uden for døren. Forestil dig ulejligheden, der skyldes, bare fordi du ikke gjorde det’Jeg ved om copyright-dækningen af ​​den film, du passivt så på en doven søndag eftermiddag.

Mange streaming-websteder er nu blevet geobegrænset for f.eks. Netflix, Hulu, Amazon Prime, MatchTV osv. Enten gør de det ikke’t tilbyder noget af deres indhold i landet, som i tilfælde af Netflix, eller de er bare ikke tilgængelige i en bestemt region helt, ligesom i tilfælde af tjenester som Hulu, MatchTV eller endda Amazon Prime.

Streaming Sevices tilgængelig i 2018

Og selvom du har dedikeret streaming-enhed som din Firestick, kan disse problemer i høj grad fortsætte og værdifisere hele din oplevelse. Men der er en ting, der kan redde dig fra alle sådanne unødvendige gener, og det er en VPN.

VPN'er kan ikke bare beskytte din IP ved at beskytte din online anonymitet, men de kan også hjælpe dig med at omgå geo-begrænsningerne på streamingtjenester og derfor udvide dine tilgængelige underholdningsmuligheder i høj grad.

Men ikke mange VPN-tjenester er pålidelige nok til at udføre begge disse opgaver, da det er blevet meget sværere at udføre dem. Streamingwebsteder supplerer nu deres geo-begrænsninger med VPN-forbud, der gør næsten alle VPN'er unyttige på deres websted. Og copyright-trold forsøger stadig hårdere at finde ud af nyere måder at sprænge gennem det beskyttende dækning, der tilbydes af VPN'er.

Dette er indsnævret brugeren’s valg i VPN-branchen ned til kun et par udvalgte udbydere, der stadig giver brugerne den ydelse, de leder efter, og blandt dem er en populær udbyder ved navn PureVPN. I denne vejledning, vi’Jeg taler i detaljer om, hvordan PureVPN kan give dig mulighed for at udtrække meget bedre værdi og få en større oplevelse på din Firestick.

PureVPN Firestick

Hent PureVPN nu

PureVPN .apk til Firestick

En .apk-fil er ikke alt for forskellig fra en faktisk Android-app, med den eneste forskel, at en .apk-fil ikke er tilgængelig på Google Play.

Når du følger den samme procedure for sidelæsning af en Android-app på Firestick, skal du blot udskifte delen til Android-appen med .apk-filen.

Den bedste og nemmeste måde at installere en VPN-app på Firestick gennem denne metode er via Downloader-appen. Du kan læse mere om denne metode i detaljer i vores Firestick VPN-guide her.

Sådan får du PureVPN til Amazon Firestick, Fire TV og Fire Cube

At købe en VPN er en ganske enkel opgave i disse dage, og det samme gælder også for PureVPN.

Hvis du er interesseret i at erhverve abonnementet på denne magtfulde og kompatible VPN-udbyder til din Firestick, skal du følge disse trin:

 1. Besøg PureVPN.com
 2. Gå til prisindstillingen fra øverste menulinjeVælg Priser øverst
 3. Klik på den prisplan, der passer bedst til dit budgetPureVPN-prisplaner
 4. Betal for prisplanen gennem en af ​​de nævnte flere betalingsmetoderPureVPN-betalingsmetoder
 5. Få brugeroplysninger

Når først du’Vi har fået brugeroplysningerne, måden til at installere PureVPN til Firestick er lidt anderledes end på, hvordan du ville have gjort det, hvis du ville have fået VPN til en konventionel enhed som din Android-smartphone. Fortsæt med at læse for at vide mere om den detaljerede installationsproces af PureVPN på din Firestick.

Hent PureVPN nu

Sådan installeres PureVPN til Amazon Firestick, Fire TV og Fire Cube:

Kompatible VPN-apps til Firestick er en gave, da de giver dig så meget medfødt funktionalitet og kompatibilitet. Dette giver dig mulighed for markant at forbedre den måde, du vil interagere med din VPN på, i betragtning af dine streamingbehov på Firestick-enheden i øjeblikket,

Her er en trin for trin-metode til, hvordan du installerer PureVPN’s Firestick-app på din enhed på kun to minutter:

 • Åbn dit fjernsyn og sæt Firestick-enheden i det
 • Start “FireTV” app
 • Nu vises hjemmeskærmen til dit FireTV. Herfra skal du vælge “App”, hvilket let kan gøres ved at trykke på knappen, der er i midten af ​​din FireTV-fjernbetjening
 • Når du er i app store, skal du fortsætte til undermenu > Kategorier > Utility
 • Åbn søgefeltet i værktøjssektionen og skriv “PureVPN”
 • Den officielle Firestick-app fra PureVPN vises i de resultater, der følger din søgning
 • Nu skal du bare klikke på “Få” og appen begynder at downloade og installere på din enhed
 • Du får vist en meddelelse om den vellykkede installation af appen, og du skal bare klikke på “Åben” for at starte appen
 • Du skal nu indtaste dit VPN brugernavn og adgangskode, som du fik i e-mailen, efter at du har købt PureVPN’s abonnement
 • Vælg nu din egen server eller klik på “Smart Connect” mulighed for at tillade, at appen vælger en server til dig, og appen begynder at fungere!
 • Kom tilbage til startskærmen ved at trykke på “Hjemknappen” på din FireTV-fjernbetjening og fortsæt til enhver streaming-app, der ønsker at fjerne blokering!

Sideload PureVPN på Amazon Firestick:

Uanset om du kalder det jailbreak eller Sideload, er der mange andre måder, hvorpå du kan bruge PureVPN på din Firestick. Og mens vi virkelig ikke gør det’t se behovet for at gøre dette, fordi PureVPN allerede tilbyder en dedikeret app til platformen, vi vil fortælle dig, hvordan du gør dette alligevel.

Sideload PureVPN på Amazon Firestick

Vores foretrukne metode til at indlæse PureVPN på Firestick er gennem en Android-app kaldet Apps2Fire, og her er hvordan det gøres:

 • Download den officielle Apps2Fire-app sammen med PureVPN Android-appen fra Google Play Store
 • Når dette er gjort, skal du starte din FireTV og gå til “Indstillinger”> “System” > “Udvikler muligheder”
 • Nu vil du se en indstilling med titlen “Tillad apps fra ukendte kilder”. Tænde den.
 • Gå tilbage til FireTV-startskærmen
 • Vælg “Indstillinger”> “Om” > “Netværk”
 • Du vil se din nuværende IP-adresse her, og du skal notere den til brug senere
 • Luk din FireTV, og åbn Apps2Fire på din Android-enhed
 • Vælge “Opsætning” og indtast den samme IP-adresse her, som du fik på din FireTV
 • Gå nu til “Lokale apps” og søg efter PureVPN-appen, og vælg derefter “Installere”
 • Din FireTV vil give dig en meddelelse om, at appen er installeret på din FireTV-enhed
 • Nyd enestående VPN-forbindelse og omgå geobegrænsninger gennem PureVPN på din Firestick

Hvis du vil have flere metoder til sideladning af PureVPN på din Firestick, kan du tjekke vores omfattende guide til VPN for Firestick.

Hent PureVPN nu

Sådan øges PureVPN’s hastighed på Firestick ved at ændre protokolindstillinger?

For at forbedre PureVPN-hastigheden på Fire TV Stick er der behov for et par mindre justeringer.

PureVPN-appen på Firestick kører generelt på OpenVPN-protokollen, men lidt for folk ved, at der er to yderligere underindstillinger at vælge imellem i selve OpenVPN-protokollen, dvs. UDP og TCP. Og mens jeg vandt’t gå ind på de tekniske detaljer om hvad’s den faktiske forskel mellem de to, men du vil stadig blive overrasket over at vide, at skift til en af ​​dem kan have en betydelig indflydelse på dine hastigheder på Firestick.

Hvis du vil skifte mellem en af ​​dem, skal du starte din PureVPN-app på Firestick og derefter afbryde forbindelsen, hvis den i øjeblikket er tilsluttet en server. Nu i øverste højre hjørne af skærmen vil du se et gearformet ikon, der angiver indstillingsmulighederne. Klik på det, og vælg derefter indstillingerne for “Vælg protokol”.

Nu er der to muligheder inde i dette, UDP og TCP. For Firestick-brugere, der oplever hastighedsforsinkelse, anbefales det at skifte til UDP, da det er meget sikkert, men dets lette, hvilket giver meget bedre hastigheder end TCP.

Sådan logger du ud af din PureVPN-konto på Firestick?

Vi don’t rådgive om, at du logger ud af appen af ​​en hvilken som helst unødig grund, ligesom du gør det på andre enheder. Årsagen til dette er, at det er ganske vanskeligt at indtaste loginoplysninger hver gang med en fjernbetjening på din Firestick, hver gang du ønsker at bruge appen.

På toppen af ​​dette er Firestick-enheder for det meste personaliserede, så ikke mange mennesker vil ønske at snuppe ind på den, og der er meget begrænsede måder, hvorpå nogen kan misbruge PureVPN-appen på Firestick, mens dens venstre uovervåget.

Når appen er installeret, forbliver normalt tilsluttet automatisk, medmindre du benytter dig af at lukke den ned.

Men hvis du stadig gerne vil gå videre med processen med at logge ud af din PureVPN-konto på Firestick, skal du bare starte PureVPN, klikke på det gearformede ikon og gå til indstillinger. Når undermenuen til indstillinger vises, skal du rulle ned til bunden af ​​listen, og du vil være muligheden for “Log ud”. Klik bare på det med din FireTV-fjernbetjening, så logges du ud.

Hvis du vil genbruge appen på et senere tidspunkt, skal du indtaste loginoplysningerne igen.

Er PureVPN kompatibel til Firestick?

Et af de vigtigste aspekter for, at en VPN er kompatibel med en Firestick, er, at den giver en dedikeret app til platformen. Nu gør ikke mange VPN'er det, fordi Firestick er en nicheplatform, og de fleste udbydere ikke’t har ressourcer eller beslutsomhed til at oprette en dedikeret app til at styrke bedre VPN-kompatibilitet med platformen.

Der er i øjeblikket mindre end 5 udbydere, der tilbyder dedikerede apps til Firestick, og blandt dem er PureVPN.

PureVPN har dedikeret meget af sit fokus på platformen i nyere tid for at gribe initiativet tidligt, før andre indhenter det. Dens app er tilgængelig i Firestick-appbutikken, og installation af den er også utroligt nem.

Appen er ret ukompliceret at bruge, da den tilbyder en enkel, intuitiv UX sammen med en dedikeret funktion til den platform, der kaldes “Smart Server Connect” der giver dig mulighed for automatisk at få forbindelse til den bedste streaming-server i øjeblikket.

Konklusion

PureVPN tilbyder over 2000 servere på en række 180 placeringer overalt i verden, så du behøver aldrig at bekymre dig om de geo-begrænsninger på streaming-apps når som helst snart. Det er et af de bedste spil til at forstærke din samlede Firestick-oplevelse, så vi anbefaler stærkt, at du vælger det og giver dig selv mulighed for at nyde mere gennem de forbedrede underholdningsvalg på din Firestick!

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me