NordVPN Firestick – 3 minutters installationsvejledning til Amazon Fire TV

Baseret i Panama har NordVPN samlet en ganske fantastisk efterfølgelse i VPN-branchen takket være det ekstraordinære privatliv, bemærkelsesværdige funktioner og den enorme database over servere over hele verden. VPN tilbyder endda enestående kompatibilitet og leverer apps til næsten alle enheder / platforme. Det eneste område, det mangler i, er at tilbyde en NordVPN Firestick-applikation, hvorfor BestVPN.co har lagt lidt tid i at finde en løsning for at få VPN på dit Fire TV. For at lære mere om udbyderen skal du læse denne dybdegående NordVPN-gennemgang.

Arbejder NordVPN med Firestick?

På trods af at være en af ​​de mest berømte VPN-tjenester på markedet, har NordVPN endnu ikke frigivet en officiel app til Firestick / Fire TVs. Men føl dig ikke skuffet over hvor der er et problem, du kan altid finde en løsning, især med tech-geeks som os omkring.

BestVPN.co har fundet ud af en måde at få appen på dine Firestick-enheder minus besværet og stress. Du kan springe frem til installationsafsnittet for at finde ud af tingene, eller fortsætte med at læse for at lære mere om, hvorvidt du tager den rigtige beslutning med NordVPN eller ej!

NordVPN Firestick Review

Nu ved vi allerede, at Amazon Firestick er en fantastisk enhed, som er utroligt let at konfigurere til dine underholdningsbehov. Minutter efter unboxing kan du fordype dig i et binge-watch-sesh med popcorn og munchies rundt. Nyere versioner gør tingene endnu lettere, når du nyder Amazon Alexa-integrationen og tillader dit tv at kommunikere med dig.

NordVPN Firestick

Alt er godt og godt med selve enheden, så hvorfor har du brug for en VPN, og vigtigst af alt, hvorfor skal du gå til NordVPN? For at besvare førstnævnte kan en VPN give dig muligheden for at omgå geo-begrænsninger og beskytte din identitet, hvis du streamer piratkopieret indhold. For sidstnævnte skal du godt tage et kig på nedenstående grunde (som selvfølgelig er ganske overbevisende):

 1. Beskyttelse mod irriterende / spam-annoncer - Hvis du bruger den indbyggede browser til Firestick, kan du sandsynligvis forholde dig til det enorme antal annoncer, der plager din oplevelse på hvert websted. Heldig for dig tilbyder NordVPN CyberSec-funktionen. Dette blokerer øjeblikkeligt alle irriterende pop-ups, autospilvideoer og andet spammy-indhold, hvilket øger indlæsningshastigheden på websiden.
 2. Sikkerhed mod phishing, botnets og DDoS-angreb - Enheden, som du mener er mindst sårbar, har altid de største chancer for at blive hacket. Husk, at vi har nået en digital æra, hvor selv tv'er er modtagelige for hacks via falske websteder. NordVPN giver dig maksimal sikkerhed / beskyttelse ved øjeblikkelig registrering af trusler og blokering af kommunikation mellem tv'et og kontrolserveren!
 3. Blokerer farlige websteder med det samme - CyberSec-funktionen scanner regelmæssigt webstedsadresser mod populære backlister, som holder dig sikker mod ethvert falskt websted, der ønsker at narre dig ved at købe noget eller afsløre personlige oplysninger. Dette sikrer ikke kun, at du besøger relevante / sikre websteder, men beskytter dig også mod vira / malware osv.
 4. Ekstraordinære blokerings- / streamingfunktioner - En af de bedste ting ved at bruge NordVPN på Firestick-enheder er, at du får uovertruffen kapacitet til streaming i hurtige hastigheder, mens du får muligheden for at fjerne blokering af geo-begrænsede VoD-websteder rundt om i verden. Vi testede tjenesten for at fjerne blokering af amerikanske Netflix ved hjælp af nordvpn netflix-service, og den fungerede som helvede!

NordVPN Firestick Review

NordVPN Firestick - 3 minutters installationsvejledning til Amazon Fire TV

NordVPN APK for Firestick

Det hack, vi talte om tidligere for at få NordVPN på Firestick, involverer download af .apk-filen. Der er noget tredjepartssoftware tilgængeligt på Firestick, som giver mulighed for indlæsning / installation af Android-applikationer, hvilket gør det lettere for dig at udnytte god sikkerhed og anonymitet online. Her er et direkte download-link til Android .apk NordVPN-filen.

Arbejder NordVPN med Firestick

NordVPN Firestick - 3 minutters installationsvejledning til Amazon Fire TV

Sådan installeres NordVPN på Amazon FireStick

 1. Lancering Amazon Fire Stick og klik på “Indstillinger” fra startskærmen.NordVPN For Firestick
 2. Gå mod højre og Find det “Apparat” mulighed.NordVPN Firestick Reddit
 3. Rul ned til “Udvikler muligheder”.Hvad OS er Fire Stick
 4. Aktiver “Apps fra ukendte kilder”.Kan du bruge en VPN på Amazon Fire Stick
 5. En popup-meddelelse vises. Vælg det “Tænde for” mulighed.Hvordan downloader jeg NordVPN på Firestick
 6. Find “Downloader” i Søg, ramt “Få” -knappen, og åbn appen.Sådan installeres NordVPN på Amazon FireStick
 7. Vælg “Browser” og skriv download-URL'en: https://nordvpn.com/download/android/.NordVPN Amazon FireStick
 8. Vælg “Download APK” og tryk på “Installere” knap.NordVPN til Amazon Fire TV
 9. Vent til installationen er afsluttet. Start applikationen, og nyd at bruge NordVPN på Firestick!Ofte stillede spørgsmål om NordVPN Firestick

Firestick Remote-app til kontrol af NordVPN

Da den NordVPN-version, du installerer på Firestick, er baseret på Android OS-grænsefladen, kan nogle enheder muligvis give problemer, når du navigerer eller prøver at kontrollere appen. For at komme omkring dette kan du downloade og installere fjernbetjeningen til Fire TV-applikationen, som er tilgængelig i Amazon Store. Som et andet alternativ kan du også overveje at prøve CetusPlay!

Firestick Remote-app til kontrol af NordVPN

NordVPN Firestick Reddit

Under omstændigheder, hvor du skal lære mere om et bestemt produkt / service eller har brug for hjælp til at udføre en bestemt opgave, er der ingen bedre mulighed end at konsultere eksperterne på Reddit. Med personer, der arbejder i forskellige brancher, kan du altid forvente at finde information om alle emner, inklusive NordVPN Fire TV. Nedenfor kan du se en Redditor, der står over for problemer med at vælge en server, som ser ud til at være et navigationsproblem. Vi har allerede givet en løsning ovenfor med brug af Amazon Fire TV-fjernbetjeningen.

[Hjælp] Nord VPN på Firestick - Hvordan vælger jeg server? fra firetvstick

NordVPN Firestick - 3 minutters installationsvejledning til Amazon Fire TV

Ofte stillede spørgsmål om NordVPN Firestick

Når du bruger NordVPN på Firestick kan du støde på forskellige problemer / fejl, som kan kræve fejlfinding. I lyset af dette har vi listet nogle ofte stillede spørgsmål, baseret på brugernes nysgerrighed.

Hvad OS er Fire Stick?

Firestick- og Fire-tv-enhederne bruger deres egen personaliserede version af Android OS. Det går under navnet “Fire OS” tilbyder en god samlet grænseflade, der fremmer intuitivitet og brugervenlighed, uanset hvilket tv du bruger det på.

Kan du bruge en VPN på Amazon Fire Stick?

Ja, du kan helt sikkert bruge en VPN på Amazon Fire Stick-enheder til at fjerne blokeringen af ​​websteder og endda streame piratkopieret indhold, hvis nødvendigt. Det eneste problem er, at endnu ikke mange udbydere tilbyder en dedikeret Firestick-applikation bortset fra ExpressVPN og IPVanish.

Hvordan downloader jeg NordVPN på Firestick?

Hvis du vil downloade NordVPN på Fire TV, bliver du nødt til at hente .apk-filen fra hovedwebstedet eller ved at besøge Google Play Store. Firestick-enheden bruger Fire OS, som er baseret på Android OS, og tilbyder derfor en vis support til tredjeparts .apk-apps.

Indpakning af ting

At finde ud af hvordan man installerer NordVPN på Firestick tog os gode 2 timer efter en allerede grundig og omfattende analyse af udbyderen ufuldstændig. Vi håber, at vores guide hjælper med at løse problemet med opsætning af NordVPN på Firestick-enheder, så du kan nyde det yderste niveau af anonymitet / privatliv online. Uanset om du støder på problemer, tøv ikke med at kommentere nedenfor

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me