Bästa VPN för Torrenting: Ladda ner Torrents säkert

Bästa VPN för Torrenting

Om du vill förbli osynlig för intrångsjänare och lokala internetleverantörer när du laddar ner torrenter, behöver du en pålitlig VPN-tjänst. Nedan hittar du rekommendationer om de bästa för uTorrent / BitTorrent:

Contents

Bästa VPN-tjänster för Torrenting

 1. Ivacy: Vårt bästa val för torrentrar. P2p-specifika servrar tillgängliga. Finns för $ 2,25 / mo .
 2. Surfshark: Bästa budgetvänliga VPN för P2P / fildelning. Snabba hastigheter för att ladda ner torrenter. Kostar $ 1,99 / mo (+ 3 månader gratis).
 3. ExpressVPN: Värdepaket VPN för strömning. Ingen bandbreddskåpa eller begränsning av hastigheter. Finns för $ 8,32 / mo
 4. Cyberghost: Snabb och säker VPN för piratörer. “Torrent anonymt” läge tillgängligt. Priset börjar på $ 2,75 / mo
 5. PureVPN: En uppåtgående VPN för torrent. Dedikerade servrar är tillgängliga för fildelning. Finns för $ 2,91 / mo

5 bästa VPN: er för Torrenting 2023

Kolla in dessa 5 bästa VPN för torrenting som beskrivs i detalj, efter att ha analyserat och jämfört deras kostnader, trustpilot-betyg och P2P-prestanda / funktioner:

1. Ivacy

Ivacy rankas 1: a för Torrenting VPN

 • Pris: $ 2,25 / mo
 • Trustpilot-betyg: 4,8

Med huvudkontor i Singapore och lanserades 2007 har Ivacy äntligen börjat få det rykte det förtjänar. De flesta vet inte detta, men leverantören är ansvarig för att skapa konceptet Split Tunneling, som nu är så känt.

Leverantören erbjuder de bästa funktionerna för användare i Kina och levererar snabba hastigheter, vilket bevisar att det är värt att vara en pålitlig VPN för torrenters. Det erbjuder dedikerade servrar för p2p-aktiviteter, på samma sätt som för streaming-plattformar som Netflix och Disney Plus.

För att få tillgång till dem kan du kontakta deras 24/7 live chat support, som jag gjorde. De kommer att ge dig en uttömmande lista över servrar för att fortsätta din torrenting-aktiviteter, utan några lagliga krångel eller störningar från din ISP..

För kryptering använder Ivacy AES-256-CBC med en standard RSA-2048-nyckel för OpenVPN-anslutningar. Det finns sessionloggning, men de går ut efter 48 timmar. För att få det bästa VPN-avtalet, gå till deras tvååriga plan, som börjar på $ 1,99 / mo. (faktureras $ 48).

Prenumerationsalternativ för Ivacy

 1. Månadsabonnemang: $ 9,95
 2. Årligt prenumeration: $ 3,33 / månad ($ 40 faktureras en gång)
 3. 2-års prenumeration: $ 2,25 / månad ($ 48 faktureras en gång)

Eller få mer inblick i leverantören genom att läsa denna Ivacy-recension

2. Surfshark

Surfshark-logotypen

 • Pris: $ 1.99 / mo
 • Trustpilot-betyg: 4,4

En prisvärd VPN vilket rekommenderas starkt för Peer-to-Peer-fildelning. Nykomlingen Surfshark förblir tro på sitt löfte om säker torrenting. Det går också den extra milen och erbjuder obegränsad bandbredd och samtidiga anslutningar och en robust Kill Switch-funktion.

Det finns en specialiserad P2P-serverlista tillgänglig för, men torrenting är tillåtet på alla servrar även i förbjudna länder. Surfshark kan också omdirigera trafik till speciella P2P-servrar i Kanada eller Nederländerna.

Se bara till att först byta protokollet från IKEv2 till OpenVPN (UDP) så att du kan få stark kryptering av militär kvalitet via AES-256-CBC eller AES-256-GCM.

Eftersom BVI är en säker fristad, kan du strömma med stor sinnesfrid och också trösta dig med att veta att Surfshark har en stark torrent och ingen loggningspolitik. Det erbjuder till och med en kill switch.

Under testet av USA: s serverhastigheter för P2P / torrenting på uTorrent levererade Surfshark 87.39Mbps ladda ner och 60.63Mbps ladda upp i genomsnitt. Inte illa alls.

Prenumerationsalternativ för Surfshark

 1. Månadsabonnemang – $ 11,95 / mån
 2. Årligt prenumeration – $ 5,99 / mån
 3. 2-års prenumeration – $ 1,99 / mån

Eller läs vår djupgående Surfshark-recension för mer information

3. ExpressVPN

ExpressVPN-logotyp

 • Pris: $ 8,32 / mo $ 6,67 / mo.
 • Trustpilot-betyg: 4,8

Det universella och snabbaste ExpressVPN erbjuder exceptionella p2p-funktioner för uTorrent-användare. Även om det inte finns en speciell lista över torrent-servrar kan du fortfarande njuta av snabba hastigheter på vilken plats som helst.

Den använder OpenVPN (TCP och UDP) -protokollet för p2p och tillhandahåller kryptering via två olika chiffer: AES-256-CBC och AES-256-GCM så att du får maximal säkerhet också.

Lägg till detta till den säkra BVI-jurisdiktion och verifierade politiken utan loggning, även de turkiska myndigheterna kunde inte kringgå, och du kan känna dig lättad över att ExpressVPN är ett utmärkt val att ladda ner torrents.

För att inte nämna, leverantören är säker från läckor av WebRTC / DNS / IP-adress och dess kill switch-funktion fungerar underverk för att hålla din identitet dold om din VPN kopplas bort medan p2p / fildelning.

ExpressVPN levererade under testning av USA: s serverhastigheter för p2p / torrenting på uTorrent 85.29Mbps ladda ner och 76.92Mbps ladda upp och klargöra igen att du får snabba hastigheter.

ExpressVPN-prenumerationsalternativ

 1. Månadsabonnemang: $ 12,95 faktureras en gång
 2. Halvårsabonnemang: $ 9,99 / månad
 3. 12 månaders prenumeration: $ 8,32 / månad

Eller få mer inblick i leverantören genom att läsa denna ExpressVPN-granskning

4. CyberGhost

CyberGhost-logotyp

 • Pris: $ 2,75 / mo
 • Trustpilot-betyg: 4,7

Jag rekommenderar vanligtvis CyberGhost för användarnas bortblockering, men att testa det på uTorrent avslöjade att det faktiskt är ett bra val för att ladda ner torrenter säkert och snabbt också.

I likhet med Ivacy och Surf erbjuder CyberGhost en speciell p2p-lista över servrar. Du kan komma åt dem genom att gå in “p2p” i sökfältet i det övre vänstra hörnet av Windows-klienten.

Dessa servrar använder OpenVPN-protokollet (UDP) och kryptering tillhandahålls via AES-256-kodning, RSA-4096-nyckelskryptering och SHA384-hashverifiering.

Leverantören är också fri från alla WebRTC / DNS / IP-adressläckor, erbjuder en SOCKS5-proxy för att påskynda torrenter och en automatisk kill-switch för att skydda din identitet.

CyberGhost levererade under testning av USA: s serverhastigheter för p2p / torrenting på uTorrent 74.22Mbps ladda ner och 70.29Mbps ladda upp. Nedladdning av torrenter var snabbt och fördröjningsfritt.

Cyberghost-prenumerationsalternativ

 1. Månadsabonnemang: $ 12.99 / månad
 2. Årligt prenumeration: $ 5,99 / månad
 3. Tvåårsabonnemang: $ 3,69 / månad
 4. 3-årligt prenumeration: $ 2,75 / månad

Eller kolla in denna CyberGhost-granskning för en mer detaljerad analys

5. PureVPN

PureVPN-logotyp

 • Pris: $ 2.91 / mo
 • Trustpilot-betyg: 4,7

Det finns en anledning till att jag kallar PureVPN för en funktionspaket tjänst. För att torrentera specifikt är det bland de få leverantörerna som erbjuder en P2P Port Forwarding-funktion, som ett tillägg för $ 0,99.

Du kan lära dig hur du konfigurerar det för att påskynda dina uTorrent-nedladdningar, vilket fungerar bra i samband med “Fildelning” läge tillgängligt för alla klienter.

Leverantören använder OpenVPN (UDP) för sina p2p-servrar och kryptering är tillgänglig via AES-256-kodning, RSA-4096-nyckelskryptering och SHA384-hashverifiering.

Loggningspolicyn kan vara lite förvirrande, men funktioner som SOCKS5 Proxy, Split Tunneling, Automatic Kill Switch och Port Forwarding ger den en fördel över andra namn.

När du testar USA-serverhastigheterna för p2p / torrenting på uTorrent, levererar PureVPN ett genomsnitt av 81.88Mbps och 69.71Mbps ladda upp.

PureVPN bästa erbjudanden

 1. 1 Månadsplan – $ 10,95 / mån.
 2. 1-årsplan – 5,18 $ / mo.
 3. 5-årsplan – $ 2,91 / mo ($ 99,00 faktureras en gång)

Eller läs vår djupgående PureVPN-granskning för mer information.

Hur jag valde det bästa VPN-numret för spännande (rankingskriterier)?

Om du använder uTorrent för att ladda ner torrenter, vet du förmodligen det VPN du prenumererar på bör erbjuda snabba nedladdningshastigheter och obegränsad bandbredd. Men andra faktorer behöver också beaktas för att utvärdera p2p VPN: er. Jag bedömde varje leverantör utifrån:

 1. Jurisdiktion – Om leverantören har sitt huvudkontor i en 5/9/14 Eyes-allians eller ett land med en uppsättning invasiva lagar för datalagring är det inte lämpligt att ladda ner på uTorrent.
 2. Serverplatser –De bästa VPN: erna ger dig ett stort antal serverplatser för att utnyttja snabba hastigheter medan du använder nedladdningar av p2p / torrent.
 3. Läckfri – Du måste se till att leverantören är fri från alla slags WebRTC / DNS / IP-läckage; annars måste du betala stora böter.
 4. Hastighetsprestanda – VPN bör erbjuda brinnande snabba hastigheter under dagen, så att du utnyttjar maximal bekvämlighet.
 5. Krypteringsstyrka – Internetleverantörer kan tydligt se olaglig, fildelningsaktivitet pågår om din anslutning är oskyddad. Stark kryptering håller din identitet dold.

Hur man snabbar upp uTorrent-nedladdningar med ett VPN

När det gäller att ladda ner torrenter från uTorrent kan du ofta bli frustrerad över de dåliga bandbreddens hastigheter. Det kan finnas många orsaker till dålig torrentprestanda.

Men om du redan har ett snabbt nätverk finns det några justeringar tillgängliga för att öka de totala hastigheterna. Följ tips nedan för att öka hastigheten för dina uTorrent-nedladdningar:

Ladda ner Torrenter med ett stort antal såmaskiner

När du laddar ner en torrent tar uTorrent-klienten den dissekerade filen från olika datorer. Det här är såddarna som fortsätter att dela filen, även efter att ha slutfört nedladdningen.

Leta efter fler såmaskiner på en torrent för att öka dina nedladdningshastigheter, men titta också på kommentarerna på sidan nedan. Yttranden från andra hjälper till att identifiera om torrenten är klar för virus / skadlig kod.

Ladda ner Torrenter med ett stort antal såmaskiner

Konfigurera “Bandbredd” Inställningar för maximal hastighet

Ett annat sätt att öka nedladdningshastigheterna på uTorrent är att gå till att ändra bandbreddinställningarna.

 1. Klicka på “alternativ” -fliken i det övre vänstra hörnet.
 2. Rulla ner och klicka på “Inställningar”.
 3. Hitta och öppna fliken markerad “Bandbredd”.
 4. Begränsa din globala uppladdnings- och nedladdningshastighet genom att bara ändra värdena i varje fält.

Det rekommenderas att behålla den globala uppladdningshastigheten som 80% av din uppladdningshastighet, dvs 14 kb / s. När det gäller den globala nedladdningshastigheten, ändra värdet till a “0”.

En annan hack du kan använda för att öka hastigheterna på applikationen är att ändra antalet anslutningar för att undvika överbelastning. För många fungerade inställningarna nedan ganska bra.

 1. Ställ in det globala maximala antalet anslutningar till 2300
 2. Ställ in maximalt antal anslutna kamrater per torrent till 250
 3. Ställ in antalet uppladdningsluckor per torrent till 14

uTorrent-konfigurering av bandbreddinställningar

Ansluter direkt till frön

Ofta, seederen’s brandväggsinställningar kan ofta hämma såddprocessen och förhindrar uTorrent från att hämta nedladdningsdata från Torrent-filen.

Nu är det omöjligt för dig att konfigurera alla såmaskiner’ brandväggsinställningar, men du kan tillåta din uTorrent-klient att hämta all data direkt utan störningar från brandväggar:

 1. Gå till “alternativ” menyn och välj “Inställningar”.
 2. Öppna “anslutningar” fliken från vänster
 3. Kolla upp “Aktivera UPnP-portkartläggning”
 4. Bock “Aktivera NAT-PMP-portkartläggning”.

uTorrent ansluter direkt till frön

Lägg till ett undantag i Windows Firewall

Windows-brandväggen kan blockera din torrentklient och avbryta nedladdningar och seeders som kommer in från BitTorrent-anslutningar. Detta hindrar hela torrenting-upplevelsen.

För att bli av med problemet kan du göra det “lägg till ett undantag från brandväggen” från uTorrent-appen direkt för att öka de totala hastigheterna. Du kan göra detta genom att gå till Alternativ > Inställningar > anslutningar.

uTorrent lägger till ett undantag från brandväggen

Ändra allmänna inställningar för att optimera uTorrent

Som ett annat alternativ för att öka hastigheterna för din uTorrent-nedladdning, överväg att ändra de allmänna inställningarna för uTorrent-klienten.

Du kan göra detta genom att navigera till Alternativ > Inställningar > Allmän. När du är klar kontrollerar du “Lägg till.! Ud för att ofullständiga filer” och “Fördela alla filer i förväg” alternativ.

uTorrent Ändra allmänna inställningar

Lägg till fler spårare i dina Torrent-filer

Trackers är användbara för att optimera och öka dina torrentnedladdningshastigheter. Att lägga till nya trackers förbättrar din torrenting-upplevelse, eftersom de lägger till nya frön / kamrater till din anslutning.

Denna process involverar att lägga till nya länkar till befintliga spårare av en viss torrentfil. Följ steg-för-steg-instruktionerna nedan för att lägga till nya:

 1. Högerklicka på torrentfilen och klicka på “Egenskaper”
 2. Under “Allmän” fliken kommer det att finnas en spårningslista.
 3. Rulla till botten av sidan, där det inte finns text.
 4. Klistra in spårare från den här länken i det tomma utrymmet.

uTorrent lägger till fler trackare

Bästa VPN-platser för P2P-fildelning

Om du laddar ner mycket på uTorrent, kanske du är intresserad av att lära dig att få de bästa hastigheterna och få tillgång till de snabbaste p2p-svärmarna.

En VPN kan enkelt låta dig göra det, men du måste också känna till rätt servrar att ansluta till. Torrhastigheter är de snabbaste i följande länder:

lettland Grekland
bulgarien Serbien
litauen irland
kroatien rumänien
Spanien Sverige

Rättsliga frågor med böter från Torrenting och P2p

Torring själv är lagligt av alla konton i de flesta länder över hela världen. Det är endast olaglig aktivitet om du deltar i torrent för nedladdning av upphovsrättsskyddat material.

Om du vill veta mer om vilken typ och svårighet av juridiska avgifter du kan stå inför måste du vara bekant med relevanta lagar om piratkopiering i ditt land.

Här är en landsvis uppdelning av lagliga lagar och frågor du kan möta om du hänger dig till piratkopiering:

Amerikas förenta stater

USA är hem för en mycket utvecklad rättslig reglering som styr frågor kring piratkopiering. Landet har en extremt strikt inställning till att ladda ner olagligt innehåll på alla möjliga sätt.

De flesta upphovsrättsskyddade medier ägs av stora företag som Disney, Warner Bros, Fox, Sony och liknande, så de har ofta den finansiella muskeln att driva med stämningar av alla slag.

Piratkopiering i USA kan resultera i lagliga påföljder med upp till fem års fängelse och 250 000 dollar i böter.

kanada

Detta grannland USA är inte lika strängt när det gäller att straffa människor som begår piratkopiering. Dess piratkopieringslagar finns där men är lika slappa som dess gränser, dvs de är där, men du vann’t fastnar mycket

Den enda relevanta lagen som handlar om brott mot upphovsrätt i Kanada är “Handlingen om upphovsrättens modernisering”. Enligt denna lag kan meddelanden skickas till kränkare av upphovsrätt av Internetleverantörer.

Det högsta som en upphovsrättsinnehavare kan göra är stämma till den kränkande parten för högst $ 5000. Detta är för enbart ett belopp för att göra upphovsrättsinnehavarna intresserade av att väcka ett rättsfall.

Storbritannien

Eftersom en stor majoritet av större Torrenting-webbplatser som PirateBay redan är blockerad, är Storbritannien inte riktigt en vänlig plats när det gäller p2p-fans.

Internetleverantörer med mer än 400 000 användare är skyldiga enligt lag att skicka upphör och avstå brev till kränkare av upphovsrätten. Lagen gäller dock inte för Internetleverantörer som har färre än det krävda antalet prenumeranter.

Indien

Den indiska piratkopieringsindustrin klockar in på nästan 2,7 miljarder dollar varje år och anklagar en del skada på lokala mediehus, på grund av populariteten i Bollywood och annan regional bio.

Enligt den indiska upphovsrättslagen kan en person fängas i högst sju år och bli böter för 200 000 INR, om det konstateras bryta mot upphovsrätten till någon mediefil eller projekt.

Tyskland

Även i Tyskland ger upphovsrättsinnehavarna rätten att åtala för deras räkning för troll för upphovsrätt och böter kan variera upp till 500 eller till och med 1000 euro..

Fortfarande är systemet inte lika effektivt eftersom copyright-troll bara kan spåra IP-adresser och inte faktiska namn och identiteter, så många meddelanden som kommer adresseras inte till personer med namn.

Inpackning av saker

Efter avslutande tester på 5 relevanta faktorer som involverar mer än 70 leverantörer rekommenderar jag att Surfshark är den bästa VPN för Torrenting.

Surfshark ($ 1,99 / månad) är din bästa satsning som Torrent VPN på grund av dess otroliga säkerhet, läckfria tjänst och en noll-loggningspolicy.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me