PureVPN Netflix – Är det verkligen kapabelt att avblockera Netflix USA?

Netflix är världen’s största streamingtjänst för tillfället och erbjuder den bästa samlingen av TV-program, filmer, barninnehåll och mycket mer. Men vet du att Netflix är geobegränsat och det erbjuder olika innehållskataloger i olika länder?

Det där’är korrekt, Netflix är inte’Detsamma i varje land och det bästa biblioteket som erbjuds av tjänsten är det amerikanska biblioteket. Men eftersom dess geo-begränsade och Netflix också har verkställt ett VPN-förbud på webbplatsen, kan endast den bästa VPN-tjänsten tillåta dig att pålitligt avblockera Netflix US.

Den här gången genomför vi en PureVPN-granskning av hur bra det vaknar på Netflix och kolla in den populära leverantören’s kapacitet för att tillåta oss att inte bara avblockera Netflix USA utan också ger andra användarvänliga funktioner som obegränsad bandbredd, dedikerade VPN-klienter och mycket mer.

För en mer djupgående analys av tjänsten’prestanda som Netflix VPN, här är vår omfattande PureVPN Netflix-översyn för 2019:

Varför Netflix förbjuder VPN?

För dig som inte är medveten om vad VPN-förbud faktiskt är och varför de finns, måste du först veta att innehållet på nästan alla strömmande webbplatser där ute vanligtvis är bundet av upphovsrättslagar.

Dessa upphovsrättslagar anger och definierar de territorier och regioner där innehållet kan sändas eller göras tillgängligt. Alla försök att få tillgång till det innehållet utanför de regioner som det finns tillgängligt i, ses som brott mot upphovsrättslagarna.

Streamingwebbplatser som Netflix sätter geobegränsningar för innehåll för att hålla sig inom de lagliga ramarna för att skydda upphovsrättslagarna som följer med innehållet.

Men eftersom VPN: er lätt kan användas för att kringgå dessa geobegränsningar, initierade många strömmande webbplatser en ytterligare blockad på sina webbplatser kända som en “VPN-förbud”. Detta VPN-förbud tillåter VPN-aktivera internetanslutningar att få åtkomst till geo-begränsat innehåll på dessa webbplatser, vilket tjänar syftet med att skydda upphovsrättslagar väl.

Detta VPN-förbud är ett ganska nyligen fenomen och det inleddes främst efter 2015 av stora strömmande webbplatser. Men ingen av dessa streamingwebbplatser har ett lika starkt VPN-förbud som Netflix och med rätta, eftersom Netflix på distans är världen’s största streamingwebbplats och har tusentals titlar, shower och filmer som är geobegränsade av upphovsrättslagar.

Netflix VPN-förbudet är oerhört sofistikerat när det gäller att erkänna VPN-aktiverade internetanslutningar och även om det finns många tekniska aspekter för att verkställa ett sådant förbud effektivt fungerar huvuddelen av detta förbud genom att identifiera för många anslutningar som kommer från antingen en enda server eller mycket liknande IP adresser.

Purevpn netflix

De flesta misstänker att Netflix till och med använder användarregistreringsdata, betalningsinformation och andra personliga medel för att matcha sin internetanslutning med vad användaren har’s faktiska läge borde vara för att göra VPN-förbudet starkare, men fram till nu är detta bara prat och ingen har bevis på detta.

Så tillbaka till servrar som används som identifieringspunkter av Netflix för att upprätthålla sitt VPN-förbud, har detta steg gjort nästan alla andra VPN-leverantörer värdelösa vid avblockering av Netflix USA eller Netflix UK och liknande.

Detta lämnar mycket få VPN-leverantörer som du kan lita på för att få åtkomst till geo-begränsat Netflix USA-innehåll och bland dessa namn finns leverantörer som PureVPN..

PureVPN har gjort ett oerhört prisvärt arbete med att förse sina abonnenter med en fantastisk uppåtriktad upplevelse eftersom den kontinuerligt fortsätter att dirigera anslutningar från nyare servrar för att förbli ett steg före Netflix VPN-förbud. Förbudet kan inte identifiera VPN-anslutningar om servrarna flyttas och överförs tillräckligt snabbt och PureVPN utför det här jobbet perfekt.

Detta gör PureVPN till en topp utmanare som en vpn främst för att den’är den billigaste vpn bland alla de bästa VPN: n som faktiskt kan avblockera Netflix. Priserna är nästan hälften eller till och med lägre än i jämförelse med andra VPN-leverantörer som erbjuder samma funktionalitet för att på ett tillförlitligt sätt blockera Netflix.

Hur man får PureVPN till att titta på US Netflix?

Att få ett PureVPN-abonnemang för att använda det för att avblockera och se Netflix US är en ganska enkel process och du kan göra det på under en minut. Här’hur det går:

Hur får jag PureVPN till att titta på US Netflix?

 • besök https://www.purevpn.com/netflix-vpn
 • Klicka på Start Streaming Now.
 • Gå till fliken Prissättning från toppmenyn

purevpn prcing för netflix

 • Välj en prisplan som passar dig bäst
 • Välj betalningsmetoder. PureVPN erbjuder många alternativ här så att du hittar ditt önskade betalningsalternativ vann’t vara ett problem.

PureVPN-betalningsmetoder för netflix

 • Fyll i dina uppgifter för genomförandet av en transaktion för t.ex. Om du valt att betala med kreditkort ser du detta formulär och du måste fylla i det med dina uppgifter
 • Bekräfta beställningen
 • Nu får du dina VPN-referenser, dvs ditt VPN-användarnamn och lösenord i din e-postinkorg
 • Ladda ner VPN-klienten för ditt operativsystem. PureVPN erbjuder ett brett utbud av dedikerade VPN-appar för alla populära operativsystem och många nischenheter, så att hitta en för ditt operativsystem är en enkel uppgift
 • Installera VPN-klienten på ditt system och logga in med dina användaruppgifter
 • Anslut till en fungerande amerikansk server. Som nämnts ovan när jag förklarade VPN-förbudet, fortsätter PureVPN ofta att ändra sina servrar som är avsedda för att spärra Netflix USA, så det skulle vara bra om du kan fråga livechatt-supporten för exakt server för att avmarkera Netflix US
 • Öppna Netflix.com och njut av de bästa programmen, titlarna och filmerna från USA: s bibliotek, vilket är det bästa Netflix-biblioteket bland dem alla!

PureVPN Netflix - Är det verkligen kapabelt att avblockera Netflix USA?

PureVPN dedikerad IP Netflix

Du måste’Vi har förstått Netflix VPN-förbudet nu. Så låt mig säga att det finns två sätt att gå förbi det.

För det första kan du använda PureVPN’s vanliga Netflix-blockeringstjänster, dvs via exklusiva delade servrar som ingår i den ursprungliga serverparken.

För det andra genom att få en dedikerad IP-VPN för dig själv.

En dedikerad IP är mer användbar i syften som Netflix-blockering och det’för att om du prenumererar på den här tjänsten får du en IP som enbart kommer att användas av dig och därmed minska chansen att Netflix identifierar den som en VPN-aktiverad IP.

Kan du strömma Netflix i Kina med PureVPN

Dedikerad IP blir snabbt en stor preferens för personer som vill ta bort blockeringssidor med VPN-förbud eftersom de stöter på färre problem och avbrott med det.

Ja, den’Det är lite dyrt att få en eftersom det kommer som ett tillägg till de vanliga planerna, men mängden tillförlitlighet du kommer att få med det är oöverträffbar.

Här är prissättningsplaner för att prenumerera på en dedikerad IP som ett tillägg av PureVPN för att Netflix avblockerar:

purevpn dedikerad ip netflix

PureVPN’s Dedikerade IP: er finns i följande länder och var och en måste köpas separat:

 1. Australien
 2. kanada
 3. Tyskland
 4. Hong Kong
 5. Malta
 6. Storbritannien
 7. Singapore
 8. USA

Hur man kontrollerar att PureVPN Netflix fungerar korrekt?

Hur man kontrollerar att PureVPN Netflix fungerar korrekt

Medan många andra VPN-webbplatser som innehåller liknande instruktioner kommer att säga att du måste utföra DNS-tester och andra tekniska tester för att kontrollera om en VPN fungerar för Netflix US eller inte, gör jag inte’t rekommenderar sådana saker, eftersom de slösar bort din tid.

Här är när jag anslöt till den amerikanska servern på PureVPN. Du kan se på bilden nedan att min anslutning nu har dirigerats enkelt från New York, USA.

För att kontrollera om PureVPN eller någon annan VPN fungerar perfekt för att avmarkera USA, behöver du bara göra en sak, dvs söka efter innehåll som inte är tillgängligt utanför USA. Om det dyker upp under sökningen och det spelar helt bra, fungerar PureVPN perfekt.

purevpn netflix ip-adress

Låt mig ge dig en lista med program och filmer här som hjälper dig att avgöra om du befinner dig i det amerikanska biblioteket just nu på Netflix eller inte:

 1. Quantico
 2. Peaky Blinders
 3. Hitta Doris
 4. förundras’s Agent

I den här bilden nedan kan du se att när vi sökte efter Quantico utan att ansluta till en amerikansk server från PureVPN, gjorde showen inte’t slå in sökresultaten.

Netflix visar

Och här är en bild av sökresultaten för samma fråga, men efter att ha aktiverat PureVPN! Quantico visas nu sökresultaten.purevpn netflix verkliga tester

Hur man går förbi Netflix Throttling av din Internetleverantör?

Har du någonsin upplevt sensationen när du använder internet som din anslutning inte gör’går du upp från en viss hastighet? Denna tröskel är där internetleverantörer sätter baren på internethastigheten som är tillgänglig för dig.

Throttling är en av de största bummrarna för mig och många andra människor där ute, särskilt när jag strömmar. Det där’För att internetanslutningens hastighet är långsam blir internetupplevelsen, inklusive strömmande, patetiskt för att säga minst.

Omkoppling av hastighetsstegling av Internetleverantörer får ännu större betydelse när du använder Netflix eftersom strömning kräver hög hastighet för att ge dig HD-videokvalitet.

Men don’o oroa dig ännu eftersom PureVPN enkelt kan tillåta dig att kringgå gasspjäll eftersom det säkrar din internetanslutning genom kryptering. Detta gör din ISP oförmögen att spåra om du använder Netflix eller inte, så det kan’t spjäll din internetanslutning.

Varför använda PureVPN Netflix?

Som jag’Vi har berättat för dig tidigare i den här recensionen också, PureVPN är en topp VPN-tjänst och gör ett prisvärt jobb med att förse sina abonnenter med fantastisk spärrfunktioner, inte bara för Netflix USA utan även för andra geo-begränsade streamingwebbplatser.

Visst har VPN haft en rättvis andel kontroverser och guffaws, vilket har gjort att många av dess tidigare användare har blivit besvikna över sin tjänst. Men till sin stora kredit har PureVPN hoppat rungande tillbaka, särskilt under det senaste året.

Varför använda PureVPN Netflix?

PureVPN har arbetat med att uppgradera sina hastigheter, öka sin dedikerade klientlista och mer, återfå sitt utrymme igen som en av de 5 bästa VPN-tjänsterna på marknaden.

Jag, personligen, och genom att testa tjänsten, rekommenderar du att du använder PureVPN för dina Netflix-avblockeringsbehov. Om du vill veta orsakerna till varför jag gör detta, läs följande funktioner som erbjuds av PureVPN som gör det till ett perfekt val för en Netflix VPN:

 1. Med flera dedikerade klienter kan du enkelt köra VPN för att avblockera Netflix på nästan alla populära och nischade enheter. Från Windows-appen till Firestick-appen finns det inget val när det gäller att driva kompatibilitet för användarvänlighet av PureVPN
 2. PureVPN erbjuder obegränsad bandbredd, så att du kan ha så mycket show och filmer som du vill, utan att vara rädd för att du kommer slut på VPN’s täckning
 3. Det erbjuder den utmärkta funktionen för livechatt som gör att du kan få alla typer av felsökningsstöd som du kanske behöver. För t.ex. om du vill veta den fungerande amerikanska servern att ansluta till för att avblockera Netflix US kan du när som helst be supporten för livechatt för det
 4. där’s en 31-dagars pengarna tillbaka garanti som erbjuds på alla sina prissättningsplaner så att du inte gör det’som tjänsten eller dess prestanda kan du enkelt få tillbaka pengarna

PureVPN Netflix - Är det verkligen kapabelt att avblockera Netflix USA?

PureVPN Netflix fungerar inte:

Ibland kan du stöta på problem när du försöker avblockera Netflix US med PureVPN. Dessa problem och problem är ganska vanliga och inte’t pekar på någon slags alarmerande situation. Även när du använder andra VPN kommer du att stöta på många av samma problem.

Här är en lista över sådana vanliga problem med Netflix som inte fungerar och hur man löser dem för att komma tillbaka till streaming:

Kontrollera din internethastighet för att se om dess varor är tillräckliga för att hålla Netflix-streaming igång. Om du får en långsam hastighet, Netflix’webbplatsen öppnas och du kan bläddra igenom program och filfiler men de kommer inte att spela. När hastigheten är nere ber du internetleverantören att kontrollera om det finns problem med anslutningen eller inte

Uppdatera din PureVPN VPN-klient genom att leta efter aviseringar i appen

Fråga supporten för livechatt om de har ändrat den amerikanska servern reserverad för att blockera Netflix. Om ja, få den nya serverinformationen och anslut till den

Inaktivera ditt antivirusprogram eller något annat säkerhetsprogram som du kanske kan använda eftersom det kan störa din VPN-anslutning

Vanliga frågor

Kan du strömma Netflix i Kina med PureVPN?

PureVPN lyckas inte blockera Netflix över hela världen i allmänhet och gör det till och med i Kina. Men kom ihåg att du måste ladda ner PureVPN utanför Kina innan du åker in i landet eftersom leverantören’s webbplats är förbjuden i landet

Vilket VPN fungerar med Netflix om PureVPN inte gör det?

PureVPN fungerar med Netflix men om du letar efter alternativ så är toppleverantörerna för denna uppgift ExpressVPN Netflix, NordVPN Netflix, Surfshark och några andra. Zenmate är det enda gratis VPN som blockerar Netflix genom sin Rumäniens server

Hur stänger jag av PureVPN Proxy eller Unblocker?

Om du använder PureVPN-proxy via Chrome Extension klickar du helt enkelt på dess ikon längst upp till höger i din webbläsare och vänder på anslutningsknappen till “AV” för att stänga av proxy

Slutsats

Låt oss avsluta vår PureVPN Netflix-översyn i korthet. PureVPN är en väl avrundad VPN-tjänst och passar nästan perfekt för dina Netflix-avblockeringsbehov. VPN-förbudet på Netflix-webbplatsen blir allt strängare och sofistikerad av dagen så att förtroende för rätt leverantör, som PureVPN, är ett måste om du vill ha åtkomst till Netflix US-bibliotek från var som helst i världen.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me