Fungerar CyberGhost med Netflix? Bästa CyberGhost Netflix lösning

Idag har världen blivit uppslukad av Netflix-manen. Som strömmande webbplats’s prenumerationer skyrocket genom taket, människor kan’t får tillräckligt med webbplatsen och dess fantastiska förvar med de bästa TV-programmen och filmerna.

Men vet du vad? Även de tusentals timmar med tillgängligt innehåll räcker fortfarande inte för att mätta människor’s önskningar; därför letar de nu efter VPN-tjänster som kan avblockera Netflix USA så att de kan komma åt ännu mer innehåll än någonsin!

Men inte alla VPN fungerar med Netflix, och vårt uppdrag är att informera användare om vilka som arbetar och vilka don’t, och idag kommer vi att granska CyberGhost Netflix för att ta reda på om det’är den bästa VPN för Netflix eller inte!

Låt oss börja, ska vi?

Contents

Fungerar CyberGhost med Netflix? – Innehållsförteckning

 1. Hur man tittar på Netflix med CyberGhost?
 2. Fungerar CyberGhost Desktop App med Netflix?
 3. Fungerar CyberGhost Mobile App med Netflix?
 4. Hur kan jag avblockera Netflix USA och andra bibliotek med CyberGhost VPN?
 5. Varför Don’t Netflix Arbeta med Cyberghost?
 6. Ska jag köpa CyberGhost VPN för Netflix eller inte?
 7. Bästa CyberGhost Netflix VPN-lösning

Hur man tittar på Netflix med CyberGhost?

Netflix har geobegränsade bibliotek om du inte gör det’t vet. Så innehållet tillgängligt i ditt land’s version av Netflix vann’det ska vara detsamma som det som erbjuds i andra länder. Vissa program och filmer kommer att saknas från varje stat, så den bästa vändningen mot detta är att ansluta till Netflix USA, som erbjuder de största förråden för TV-program och filmer i världen.

Men detta är inte’t så enkelt som det låter, och det’s för att Netflix verkställde ett VPN-förbud på sin webbplats för att hindra människor från att gå över till sina bibliotek i andra länder, vilket gör en majoritet av VPN: er ineffektiva på plattformen.

  Arbetslistan för ExpressVPN Netflix-servrar för åtkomst till Netflix USA och Storbritannien

Idag testar vi CyberGhost’s kapacitet mot Netflix VPN-förbudet för att kontrollera om denna VPN är lämplig för användare som vill prenumerera på en tjänst av denna anledning.

Vi laddade ner Windows-klienten från CyberGhost för just detta ändamål och här’vad vi hittade:

 • Netflix US blev oblockerad, men det händer bara i tre gånger av vart femte försök i genomsnitt.
 • Strömningshastigheterna var tillräckligt bra för att stödja strömning av hög kvalitet.
 • Fördelningar i tjänsten var sällsynta.

Fungerar CyberGhost Desktop App med Netflix?

Ja, Desktop-appen, som vi primärt testade CyberGhost med för Netflix, fungerade tillräckligt bra för att avblockera Netflix.

Det fruktade proxyfelet visade sig minimalt och det kan snabbt göras bort genom att bara ansluta en av två gånger högst.

Om du vill använda Netflix med skrivbordsapp CyberGhost, här’hur du kan göra det:

 • Gå till CyberGhost’s hemsida och köpa sitt prenumeration
 • Se till att du har VPN-referenser och fortsätt sedan med att ladda ner dess stationära app
 • När du har laddats ner installerar du appen på ditt system och när den är klar anger du dina användaruppgifter
 • Välj nu ett alternativ som heter ‘Avblockera strömning” (Det här alternativet fungerar bara på premiumkonto)

CyberGhost-appen blockerar strömning

 • Klicka på Unblock Netflix så får du njuta av ditt favoritinnehåll i USA Netflix på nolltid alls!avblockera Netflix

Leverantören har också ett fantastiskt Halloween-avtal som pågår just nu, vilket sätter sitt pris till bara $ 3,5 / månad för 2-årsplanen!

CyberGhost Halloween-erbjudande

Här är detaljerna om alla dess prisplaner:

 • Månadsplan: $ 12.99
 • Årsplan: $ 6,49 / månad
 • Tvåårsplan: $ 3,5 / månad

CyberGhost-prisplaner

Fungerar CyberGhost Mobile App med Netflix?

Besvikande rekommenderas inte den mobila Android-appen från CyberGhost om du vill komma åt eller avblockera Netflix genom den. Det gjorde det inte’t presterar enligt förväntningar och lyckades ta bort webbplatsen bara två gånger i 13 försök, vilket är allvarligt utanför gränsen.

  Arbetslistan för ExpressVPN Netflix-servrar för åtkomst till Netflix USA och Storbritannien

För dig som vill ta bort blockering av Netflix på Android måste du läsa vår guide om Bästa VPN för Netflix för att få mer inblick i de val du har till hands!

Hur kan jag avblockera Netflix USA och andra bibliotek med CyberGhost VPN?

Cyberghost’s Windows-klientapp levereras med sex dedikerade funktionsknappar, var och en är dedikerad för att tjäna ett särskilt syfte och där’är en för streaming där också.

Du klickar på den så öppnas en lista över webbplatser som klienten omedelbart kommer att blockera för dig.

Netflix är vanligtvis den första på listan, så vi klickade på den för att aktivera den först.

Nu besökte vi Netflix och sökte efter “Ex Machina” och “Star Wars: The Last Jedi” eftersom det här är titlar som vanligtvis endast är tillgängliga i Netflix US-version

Dessa två filmer var tillgängliga för oss, så vi kan säkert säga att CyberGhost Netflix fungerar. Även om dess prestanda inte är 10/10, men det’Det är acceptabelt för att till och med avblockering av Netflix US en gång är ingen meningsfull prestation och leverantören förtjänar kredit för att kunna ge sina användare en sådan anläggning.

Du kan ändra servern från USA till någon annan tillgänglig plats genom att bara klicka på nedåtpilen på “Netflix” alternativet från appen.

ändra CyberGhost-server

Varför Don’t Netflix Arbeta med Cyberghost?

Som vi’Vi har nämnt tidigare också, CyberGhost vann’t avblockera Netflix i alla dina försök (även gratisappar gör det). Det kommer att finnas några träffar och missar, men totalt sett är prestandan bortom tillfredsställande, men bara på Desktop-appen.

Dessa missningar vid avblockering av Netflix inträffar med nästan alla andra Bästa VPN som kan avblockera Netflix och det beror på att det är mer komplicerat att komma förbi geo-restriktionerna och VPN-förbudet mot Netflix än att göra det på andra webbplatser. En VPN måste arbeta hårt för att kringgå alla dessa block för att få dig igenom. Så det’är oundvikligt att det kommer att stoppas av Netflix’s geo-restriktioner en gång i taget.

  Arbetslistan för ExpressVPN Netflix-servrar för åtkomst till Netflix USA och Storbritannien

Ska jag köpa CyberGhost VPN för Netflix eller inte?

Svaret på detta beror på vilken enhet du använder snarare än själva tjänsten. Och det’Därför avblockerar CyberGhost Netflix det bästa på stationära enheter som Windows. Men det’s nästan bredvid hemskt på mobila enheter, så samtalet är ditt. Om du är den som gillar att titta på Netflix på stationära enheter kan du gå för CyberGhost, vi rekommenderar det starkt.

Men don’t gå för det, om du vill strömma webbplatsen på mobil.

Bästa CyberGhost Netflix VPN-lösning:

Dina alternativ för en VPN för att avblockera Netflix arenor’Det är bara begränsat till CyberGhost, eftersom det finns några andra bra alternativ som du kan gå efter. Om du inte gör det’t som CyberGhost’s underprestanda med Netflix, här är några Bästa VPN som kan fungera som CyberGhost Netflix VPN Workaround:

 • ExpressVPN för Netflix
 • NordVPN för Netflix
 • PureVPN
 • Torguard

Slutsats:

CyberGhost är en utmärkt VPN-tjänst och skrivbordet är leverantören’Det bästa sättet att avblockera Netflix för dig. Om du är en av de galen Netflix-användare som kan’du får tillräckligt med att titta på alla fantastiska shower och filmer, så kan du gå till CyberGhost och låta det förstärka din upplevelse på Netflix ännu mer.

Om resultatet inte uppfyller dina förväntningar kan du fortfarande använda återbetalningen för att kräva tillbaka dina pengar!

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me