PureVPN Firestick – Är detta VPN verkligen upp till uppgiften?

Firestick stiger snabbt som en av de bästa strömningsenheterna för användare, vilket gör att de kan strömma sitt favoritinnehåll i HD på sina TV-enheter över hela världen! Men vet du att du kan öka värdet du får ut av din Firestick genom att helt enkelt lägga till en Bästa VPN?

PureVPN är en av de bästa kandidaterna för det ändamålet på grund av dess kompatibla app, låga priser och en expansiv serverövervakning! Vill du veta mer om det? Här är vår dedikerade recension av PureVPN Firestick som erbjuder kritik på sin dedikerade app för plattformen, prissättning och mer av BestVPN.co!

Varför PureVPN är nödvändigt för Firestick Streaming?

Oavsett om du använder en dedikerad streamingenhet som Firestick eller hänge dig till dina favoritströmningssidor som Netflix på en konventionell enhet för t.ex. din Smartphone, VPN blir snabbt nästan oumbärliga i hela tingen.

De främsta orsakerna till detta är för det första, flera upphovsrättsfrågor på innehåll som är värd på streamingwebbplatser och för det andra geo-restriktionerna som gör dessa mycket strömmande webbplatser utanför gränsen för den genomsnittliga användaren och därmed begränsar dina tillgängliga streamingalternativ.

Användare don’t brukar kontrollera för bakgrunden till ett innehåll som de tittar på t.ex. en film, för att kontrollera om den är tillgänglig i deras land lagligt eller inte. Detta händer mestadels på webbplatser och programvara som är gratis för att strömma innehåll som Popcorn Time, Kodi etc. Och även om det gjordes omedvetet är snoopers och copyright-troll alltid på jakt efter sådana felaktigheter för att smälla böter eller en juridisk rättstvist mot någon.

Copyright troll och snoopers försöker spåra din IP om du’Vi har tittat på sådant innehåll nyligen, och om de tar tag i det kommer de juridiska meddelandena snart att vara utanför dörren. Föreställ dig besväret orsakat bara för att du inte gjorde det’Jag vet om copyright-täckningen av filmen som du tittade passivt på en lat söndagseftermiddag.

Många streamingwebbplatser har nu blivit geobegränsade för t.ex. Netflix, Hulu, Amazon Prime, MatchTV etc. Antingen gör de det’kan inte erbjuda något av deras innehåll i landet, som i fallet med Netflix, eller så är de helt enkelt inte tillgängliga i en viss region helt, som för tjänster som Hulu, MatchTV eller till och med Amazon Prime.

Streaming Sevices tillgängliga 2018

Och även om du har dedikerad strömningsenhet som din Firestick, kan dessa problem kraftigt fortsätta och värdera hela din upplevelse. Men det är en sak som kan rädda dig från alla sådana onödiga olägenheter och det är en VPN.

VPN kan inte bara skydda din IP genom att skydda din online anonymitet, utan de kan också hjälpa dig att kringgå geo-restriktionerna för strömningstjänster, och därför utöka dina tillgängliga underhållningsalternativ i hög grad.

Men inte många VPN-tjänster är tillräckligt tillförlitliga för att utföra båda dessa uppgifter eftersom det är mycket svårare att utföra dem. Streamingwebbplatser kompletterar nu sina geobegränsningar med VPN-förbud som gör nästan alla VPN-värden värdelösa på deras webbplats. Och copyright-troll försöker allt hårdare att ta reda på nya sätt att spränga sig genom det skyddande skyddet som erbjuds av VPN: er.

Detta har minskat användaren’val i VPN-branschen ner till bara några utvalda leverantörer som fortfarande ger användarna den prestanda de letar efter och bland dem är en populär leverantör som heter PureVPN. I den här guiden, vi’Jag talar i detalj om hur PureVPN kan låta dig få mycket bättre värde och få en större upplevelse av din Firestick.

PureVPN Firestick

Skaffa PureVPN nu

PureVPN .apk för Firestick

En .apk-fil skiljer sig inte alltför från en faktisk Android-app, med den enda skillnaden är att en .apk-fil inte är tillgänglig på Google Play.

Genom att använda samma procedur för att ladda en Android-app på Firestick behöver du bara byta ut delen för Android-appen med .apk-filen.

Det bästa och enklaste sättet att installera en VPN-app på Firestick med den här metoden är via Downloader-appen. Du kan läsa mer om denna metod i detalj i vår Firestick VPN-guide här.

Hur man får PureVPN för Amazon Firestick, Fire TV och Fire Cube

Att köpa vilken VPN som helst är en ganska enkel uppgift i dag och detsamma gäller för PureVPN också.

Om du är intresserad av att få abonnemanget på denna kraftfulla och kompatibla VPN-leverantör för din Firestick, måste du följa dessa steg:

 1. Besök PureVPN.com
 2. Gå till prissättningsalternativet från menynVälj Prissättning på toppen
 3. Klicka på prissättningsplanen som passar din budget bästPureVPN-prisplaner
 4. Betala för prisplanen genom någon av de flera betalningsmetoder som angesPureVPN-betalningsmetoder
 5. Få användaruppgifter

När du’Vi har fått användaruppgifter, sättet att installera PureVPN för Firestick är lite annorlunda än hur du skulle ha gått om du skulle ha fått VPN för en konventionell enhet som din Android-smartphone. Fortsätt läsa för att veta mer om den detaljerade installationsprocessen för PureVPN på din Firestick.

Skaffa PureVPN nu

Hur man installerar PureVPN för Amazon Firestick, Fire TV och Fire Cube:

Kompatibla VPN-appar för Firestick är en gåva eftersom de ger dig så mycket medfödda funktioner och kompatibilitet. Detta gör att du kan förbättra det sätt du vill interagera med din VPN betydligt med tanke på dina strömningsbehov på Firestick-enheten just nu,

Här är en steg för steg-metod för hur du installerar PureVPN’s Firestick-app på din enhet på bara två minuter:

 • Öppna din TV och anslut Firestick-enheten till den
 • Starta “FireTV” app
 • Nu kommer startskärmen att visas för din FireTV. Härifrån måste du välja “App”, vilket kan göras enkelt genom att trycka på knappen i mitten av din FireTV-fjärrkontroll
 • När du är i app store fortsätter du till undermenyn > kategorier > Verktyg
 • Öppna sökfältet i verktygssektionen och skriv in “PureVPN”
 • Den officiella Firestick-appen från PureVPN kommer att visas i resultaten som följer din sökning
 • Klicka bara på “Skaffa sig” och appen kommer att börja ladda ner och installera på din enhet
 • Du kommer att visa ett meddelande om den framgångsrika installationen av appen och du måste bara klicka på “Öppen” för att starta appen
 • Du måste nu ange ditt VPN-användarnamn och lösenord som du fick i e-postmeddelandet efter att du har köpt PureVPN’s prenumeration
 • Välj nu din egen server eller klicka på “Smart Connect” alternativ för att låta appen välja en server för dig och appen börjar fungera!
 • Kom tillbaka till startskärmen genom att trycka på “Hemknapp” på din FireTV-fjärrkontroll och fortsätt till alla strömningsappar som vill avblockera!

Sideload PureVPN på Amazon Firestick:

Oavsett om du kallar det jailbreak eller Sideload, det finns många andra sätt som du kan använda PureVPN på din Firestick. Och medan vi verkligen inte’ser inte behovet av att göra detta eftersom PureVPN redan erbjuder en dedicerad app för plattformen, vi kommer att berätta hur du gör detta ändå.

Sideload PureVPN på Amazon Firestick

Vår föredragna metod för att ladda PureVPN på Firestick är genom en Android-app som heter Apps2Fire, och här är hur det görs:

 • Ladda ner den officiella Apps2Fire-appen tillsammans med PureVPN Android-appen från Google Play Store
 • När detta är gjort, starta din FireTV och gå till “inställningar”> “Systemet” > “Utvecklaralternativ”
 • Nu ser du ett alternativ med titeln “Tillåt appar från okända källor”. Sätt på den.
 • Gå tillbaka till FireTV-hemskärmen
 • Välj “inställningar”> “Handla om” > “Nätverk”
 • Du kommer att se din nuvarande IP-adress här och du måste notera den för användning senare
 • Stäng din FireTV och öppna Apps2Fire på din Android-enhet
 • Välja “uppstart” och ange samma IP-adress här som du fick på din FireTV
 • Gå nu till “Lokala appar” och sök efter PureVPN-appen och välj sedan “Installera”
 • Din FireTV kommer att ge dig ett meddelande om att appen har installerats på din FireTV-enhet
 • Njut av enastående VPN-anslutning och kringgå geo-begränsningar genom PureVPN på din Firestick

Om du vill ha fler metoder för att ladda PureVPN på din Firestick kan du kolla in vår omfattande guide om VPN för Firestick.

Skaffa PureVPN nu

Hur man ökar PureVPN’s hastighet på Firestick genom att ändra protokollinställningar?

För att förbättra PureVPN-hastigheten på Fire TV Stick behövs några mindre justeringar.

PureVPN-appen på Firestick körs vanligtvis på OpenVPN-protokollet, men lite för människor vet att det finns två ytterligare underalternativ att välja mellan i OpenVPN-protokollet, dvs. UDP och TCP. Och medan jag vann’t gå in på de tekniska detaljerna om vad’s den faktiska skillnaden mellan de två, men du kommer fortfarande att bli förvånad över att veta att byta till någon av dem kan ha en betydande inverkan på dina hastigheter på Firestick.

Om du vill växla mellan någon av dem, starta din PureVPN-app på Firestick och koppla sedan bort den om den för närvarande är ansluten till en server. Nu längst upp till höger på skärmen ser du en växellikon som anger inställningsalternativen. Klicka på den och välj sedan alternativen för “Välj protokoll”.

Nu finns det två alternativ i detta, UDP och TCP. För Firestick-användare som upplever hastighetsfördröjning rekommenderas starkt en växling till UDP eftersom den är mycket säker men lätt, vilket möjliggör mycket bättre hastigheter än TCP.

Så här loggar du ut från ditt PureVPN-konto på Firestick?

Vi don’t rekommendera att du loggar ut från appen av någon anledning, precis som om du gör det på andra enheter. Anledningen till detta är att det är ganska svårt att ange inloggningsuppgifterna varje gång med en fjärrkontroll på din Firestick varje gång du vill använda appen.

Ovanpå detta är Firestick-enheter mestadels personifierade så att inte många vill snöva på den och det finns väldigt begränsade sätt på vilka någon kan missbruka PureVPN-appen på Firestick medan dess vänster obevakad.

När appen har installerats förblir vanligtvis ansluten automatiskt om du inte tvingas stänga av den.

Men om du fortfarande vill gå vidare med att logga ut från ditt PureVPN-konto på Firestick, behöver du bara starta PureVPN, klicka på den växelliknande ikonen och gå till inställningar. När undermenyn för inställningar visas, bläddra ner till botten av listan så står du till alternativet för “Logga ut”. Klicka bara på den med din FireTV-fjärrkontroll så kommer du att logga ut.

Om du vill använda appen senare måste du ange inloggningsuppgifterna igen.

Är PureVPN kompatibel med Firestick?

En av de viktigaste aspekterna för att en VPN ska vara kompatibel med en Firestick är att den tillhandahåller en dedikerad app för plattformen. Nu gör inte många VPN: er för Firestick är en nischplattform och de flesta leverantörer inte’t har resurser eller beslutsamhet att skapa en dedicerad app för att få bättre VPN: s kompatibilitet med plattformen.

Det finns mindre än fem leverantörer för tillfället som erbjuder dedikerade appar för Firestick och bland dem är PureVPN.

PureVPN har ägnat mycket av sitt fokus på plattformen på senare tid för att ta initiativet tidigt, innan andra kommer in. Appen finns i Firestick-appbutiken och det är också otroligt enkelt att installera.

Appen är ganska okomplicerad att använda eftersom den erbjuder en enkel, intuitiv UX tillsammans med en dedikerad funktion för plattformen som heter “Smart Server Connect” som gör att du automatiskt kan ansluta till den bästa streamingservern just nu.

Slutsats

PureVPN erbjuder över 2000 servrar på en mängd 180 platser över hela världen, så du skulle aldrig behöva oroa dig för de geobegränsningar för strömmande appar när som helst snart. Det är en av de bästa insatserna för att förstärka din totala Firestick-upplevelse, så vi rekommenderar starkt att du väljer det och låter dig njuta mer genom de förbättrade underhållningsvalen på din Firestick!

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me