NordVPN Firestick – Installationsguide för 3 minuter för Amazon Fire TV

Baserat i Panama har NordVPN samlat en fantastisk upplevelse i VPN-industrin tack vare dess exceptionella integritet, anmärkningsvärda funktioner och enorma databas med servrar över hela världen. VPN erbjuder även enastående kompatibilitet och tillhandahåller appar för nästan alla enheter / plattformar. Det enda området som saknas i är att erbjuda en NordVPN Firestick-applikation, varför BestVPN.co har lagt lite tid på att hitta en lösning för att få VPN på din Fire TV. Läs den här fördjupade NordVPN-granskningen om du vill veta mer om leverantören.

Fungerar NordVPN på Firestick?

Trots att de är en av de mest berömda VPN-tjänsterna på marknaden har NordVPN ännu inte släppt en officiell app för Firestick / Fire TV-apparater. Känn dig dock inte besviken över var det finns ett problem, du kan alltid hitta en lösning, speciellt med teknikgeeks som oss runt.

BestVPN.co har räknat ut ett sätt att få appen på dina Firestick-enheter minus krångel och stress. Du kan hoppa vidare till installationsavsnittet för att ta reda på saker eller fortsätta läsa för att lära dig mer om du fattar rätt beslut med NordVPN eller inte.!

NordVPN Firestick Review

Nu vet vi redan att Amazon Firestick är en fantastisk enhet som är otroligt lätt att ställa in för dina underhållningsbehov. Minuter efter unboxing kan du fördjupa dig i en binge-tittande sesh med popcorn och munchies runt. Nyare versioner gör sakerna ännu enklare när du gillar Amazon Alexa-integrationen och låter din TV kommunicera med dig.

NordVPN Firestick

Allt är bra och bra med själva enheten, så varför behöver du ett VPN, och viktigast av allt varför ska du gå för NordVPN? För att svara på det förstnämnda kan en VPN ge dig möjligheten att kringgå geo-restriktioner och skydda din identitet, om du strömmar piratkopierat innehåll. För det senare, ja, du måste ta en titt på orsakerna nedan (som är ganska övertygande naturligtvis):

 1. Skydd mot irriterande / skräppostannonser - Om du använder den inbyggda webbläsaren för Firestick kan du förmodligen relatera till det stora antalet annonser, som plågar din upplevelse på varje webbplats. Tur för dig, NordVPN erbjuder CyberSec-funktionen. Detta blockerar omedelbart alla irriterande popup-fönster, autospela videor och annat skräppostinnehåll, vilket ökar laddningshastigheterna på webbsidan.
 2. Säkerhet från Phishing, Botnets och DDoS-attacker - Enheten som du tycker är minst sårbar har alltid de största chanserna att bli hackade. Tänk på att vi har nått en digital era, där även TV-apparater är känsliga för hack via falska webbplatser. NordVPN ger dig maximal säkerhet / skydd genom omedelbar upptäckt av hot och blockering av kommunikation mellan TV: n och kontrollservern!
 3. Blockerar farliga webbplatser direkt - CyberSec-funktionen skannar regelbundet webbplatsadresser mot populära backlistor, vilket håller dig säker från alla falska webbplatser som vill lura dig att köpa något eller avslöja personlig information. Detta garanterar inte bara att du besöker relevanta / säkra webbplatser, utan skyddar dig också mot virus / skadlig programvara osv.
 4. Exceptionella avblockerings- / strömningsförmågor - En av de bästa sakerna med att använda NordVPN på Firestick-enheter är att du får oöverträffad kapacitet för strömning i snabba hastigheter samtidigt som du får möjligheten att avblockera geo-begränsade VoD-webbplatser runt om i världen. Vi testade tjänsten för att avblockera USA: s Netflix med nordvpn netflix-tjänst, och det fungerade smidigt som helvetet!

NordVPN Firestick Review

NordVPN Firestick - Installationsguide för 3 minuter för Amazon Fire TV

NordVPN APK för Firestick

Hacket vi pratade om tidigare för att få NordVPN på Firestick innebär nedladdning av .apk-filen. Det finns en del tredjepartsprogramvara på Firestick, som gör det möjligt att ladda / installera Android-applikationer, vilket gör det lättare för dig att utnyttja god säkerhet och anonymitet online. Här är en direkt nedladdningslänk till Android .apk NordVPN-filen.

Fungerar NordVPN på Firestick

NordVPN Firestick - Installationsguide för 3 minuter för Amazon Fire TV

Hur man installerar NordVPN på Amazon FireStick

 1. Lansera Amazon Fire Stick och klick på “inställningar” från hemskärmen.NordVPN för Firestick
 2. Gå åt höger och hitta de “Enhet” alternativ.NordVPN Firestick Reddit
 3. Skrolla ner till “Utvecklaralternativ”.Vilket OS är Fire Stick
 4. Gör det möjligt “Appar från okända källor”.Kan du använda en VPN på Amazon Fire Stick
 5. Ett popup-meddelande visas. Välj de “Sätta på” alternativ.Hur laddar jag ner NordVPN på Firestick
 6. Lokalisera “Loader” i Sök, träffa “Skaffa sig” -knappen och öppna appen.Hur man installerar NordVPN på Amazon FireStick
 7. Välj “Webbläsare” och skriv in nedladdningsadressen: https://nordvpn.com/download/android/.NordVPN Amazon FireStick
 8. Välj “Ladda ner APK” och tryck på “Installera” knapp.NordVPN för Amazon Fire TV
 9. Vänta tills installationen är klar. Starta applikationen och njut av att använda NordVPN på Firestick!Vanliga frågor om NordVPN Firestick

Firestick Remote App för styrning av NordVPN

Eftersom NordVPN-versionen som du installerar på Firestick är baserad på Android OS-gränssnittet kan vissa enheter ge problem när du navigerar eller försöker styra appen. För att komma runt detta kan du ladda ner och installera programmet Remote for Fire TV, som finns tillgängligt i Amazon Store. Som ett annat alternativ kan du också överväga att testa CetusPlay!

Firestick Remote App för styrning av NordVPN

NordVPN Firestick Reddit

Under omständigheter, där du måste lära dig mer om en viss produkt / tjänst eller behöver hjälp för att utföra en specifik uppgift, finns det inget bättre alternativ än att konsultera experterna på Reddit. Med individer som arbetar i olika branscher kan du alltid förvänta dig att hitta information om alla ämnen, inklusive NordVPN Fire TV. Nedan kan du se en Redditor inför problem med att välja en server, vilket verkar vara ett navigationsproblem. Vi har redan gett en lösning ovan för att använda Amazon Fire TV-fjärrkontrollen.

[Hjälp] Nord VPN på Firestick - Hur väljer jag server? från firetvstick

NordVPN Firestick - Installationsguide för 3 minuter för Amazon Fire TV

Vanliga frågor om NordVPN Firestick

När du använder NordVPN på Firestick kan du stöta på olika problem / fel som kan kräva felsökning. Mot bakgrund av detta har vi listat upp några vanliga frågor, baserade på användarnas nyfikenhet.

Vilket OS är Fire Stick?

Firestick- och Fire-TV-enheterna använder sin egen anpassade version av Android OS. Det går under namnet “Fire OS” erbjuder ett bra övergripande gränssnitt som främjar intuitivitet och användarvänlighet, oavsett vilken TV du använder den på.

Kan du använda en VPN på Amazon Fire Stick?

Ja, du kan definitivt använda en VPN på Amazon Fire Stick-enheter för att avblockera webbplatser och till och med strömma piratkopierat innehåll, om det behövs. Det enda problemet är att inte många leverantörer erbjuder en dedicerad Firestick-applikation än så länge, förutom ExpressVPN och IPVanish.

Hur laddar jag ner NordVPN på Firestick?

Om du vill ladda ner NordVPN på Fire TV, måste du hämta .apk-filen från huvudwebbplatsen eller genom att besöka Google Play Store. Firestick-enheten använder Fire OS, som är baserat på Android-operativsystemet, och därför erbjuder det lite stöd för tredje parts .apk-appar..

Inpackning av saker

Att ta reda på hur du installerar NordVPN på Firestick tog oss goda två timmar, efter en redan grundlig och omfattande analys av leverantören ofullständig. Vi hoppas att vår guide hjälper till att lösa problemet med att ställa in NordVPN på Firestick-enheter så att du kan njuta av den största nivån av anonymitet / integritet online. Oavsett, om du stöter på några problem, tveka inte att kommentera nedan

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me