Најбољи ВПН за Индију – Водич за заштиту корисника у земљи

Индија има једног од највећих броја интернетских корисника на свету, али још увек нису били потпуно бесплатни и сигурни због великих владиних цензура који чувају законе. Путем ових ограничених активности користе се најдражи корисници као што су Торрентинг странице, које индијске кориснике добијају пуну вредност из интернетских веза..

Користите Најбољи ВПН може индијски корисник сигурно заштитити ограничења, заштитити ауторски надзор, деблокирати гео-ограничене садржаје попут Нетфлик УС-а и чак их заштитити од злонамјерног софтвера током цијелог сата.

Овде ћете пронаћи опсежни преглед најбољег ВПН-а за Индију који садржи водиче за законитост, податке о законима о ауторским правима у Индији, најбоље плаћени ВПН-ове са индијским послужитељима, водиче за деблокирање Хотстара и још много тога БестВПН.цо

Стварност индијанских цибер закона остварила је торент корисника

Иако је секуларна демократија, Индија је и даље ноторна као место које повремено сведочи велики цензуси интернета. Забрањене веб странице са веб страница за проналажење, веб локације за Торрентинг попут ТхеПиратеБаи, па чак и веб странице за прављење видео садржаја попут Вимео и Даили Мотион.

Многе телекомуникацијске компаније у Индији и даватељи интернетских услуга су сурађивали су с владом како би досле надзирали кориснике интернетских страница и ширили их да посећују веб странице са наводним ограниченим приступом..

Надаље, према Закону о ауторским правима из 1957. године, могли би бити нови кажњени до ИНР 3 Лакх (4485 УСД према превладавајућим течајевима девијације на дан 25. травња 2018.) и суочити се са затворским казном у трајању од 3 године, ако вас ухвате како покушајте приступити ограниченом садржају.

Индијска глазбена и филмска индустрија такође бележе појаву ових интернетских ограничења. Нпр. Стар Индиа Пвт Лтд, чији је власник 21ст Центури Фок, познато је да је забрањује веб страницу привели даватеља интернетских услуга због кршења ауторских права.

За куповину у Индији или заобилазећи опћу интернетску цензуру која проводи власт, потребан вам је најбољи ВПН за Индију који не само да је врло сигуран, већ и индијски корисници масовно обезбеђују врхунске перформансе..

Најбољи ВПН за Индију - треба вам времена

Закони о ауторским правима могу спустити већину људи у правним и финансијским проблемима у великом броју земаља широм света и нема разлога веровати да се не може догодити корисник у Индији.

Супротно увријеженом мишљењу, то’не само према западним земљама или Кини где практикује нетолеранцију према бесплатним интернетским активностима, попут торрентинга. Такође можемо добити новчану казну или затворску казну због покушаја приступа заштићеним или забрањеним веб локацијама у Индији, као што је случај у другим земљама са строгим режимом кршења ауторских права..

Најбољи начин да се заштитите на отвореном од ових драконских, обавезујући, ограничавајући и штетне интернетске цензуре је најбоље употребити ВПН-а за Индију.

Врхунски ВПН за Индију мора осигурати велики број послужитеља у Индији и сусједним локацијама попут Пакистана, Хонг Конга или чак Шри Ланке, како би се постигли веће брзине и корисничко искуство. Чак можете понудити опсежне сигурносне могућности попут прекидача за Интернет Килл, двоструко енкрипцију, заштиту од напуштања ДНС-а и преко ВПН-а за заштиту корисника од било кога програма програма у Индији који спонзорира држава.

Поред тога, корисници ће увек бити сигурни да користе интернационалне услуге попут клика на сумњивој вези, које могу учинити зараду злонамерним софтвером или не делити финансијске податке на било који други интернетски форум, како би се сигурно заштитили од превладавања у Индији.

Набавите најбољи ВПН за Индију

Је ВПН Легал у Индији?

Осим привремених забрана употребе интернетских ВПН-а у некој другој држави за време грађанских и политичких немира, употреба ВПН-а остаје савршено легално у Индији.

Међутим, власти вас могу затражити да претходе својим корисничким веровањима ако не могу сами дешифрирати шифриране поруке које шаљу са вашег ВПН-а. Иако постоје, увек можете видети пролазећи кроз суд, тамо’нема повратка ако ваш ВПН даватељ одлучи свој записник прети властима и тако вас доведе у велике проблеме.

Сигурно користите Бест ВПН за Индију?

Даватељи ВПН-а који су донели џепу велику количину записа нису били оно што су желели да се друже ако покушају заштитити од власти и интернетског надзора државне агенције..

Најбољи ВПН за Индију не би требало да буде изричито посећен нулта политика записа али треба имати чисту историју која укључује властима одбијају захтеве за изучавање података (на пример, налази се на списку БестВПН у наставку) или никада није подвргнуо срамотним подацима о лечењу.

Најбољи ВПН за Индију 2018

Као што је већ споменуто, најбољи ВПН пружаоци су врхунске гаранције за осигурање врхунског корисничког искуства и ултра-глупости сигурности. Много је ВПН услуга које броје у 100-има, али не могу све заштитити приватност корисника на начин на који може најбоље ВПН.

Врхунски ВПН-ови за Индију не само да ће штитити корисничке податке шифрирањем војног ступња и сигурним протоколимом, већ ће корисницима доставити и пронаћи спискове других невјеројатних значајки који ће пратити редовни сервисни пакет. Да бисте укључили неке фантастичне особине као што је најбоља подршка за ВПН за Торрентинг и П2П путем намјенских послужитеља, географски ограничен садржај и веб мјеста за рад деблокирајућа и једноставна за употребу, компатибилне апликације са великим навигацијама и пуно више.

Обрађено након тестирања и прегледа 100с ВПН-а, ево ексклузивног водича који је БестВПН.цо прилагодио кориснике у земљи за најбољи ВПН за Индију 2018:

Цена пружена услуга (УСД) Карактеристике Оцене Пружатељ посета

 1. Сурфсхарк

  Сурфсхарк

  11,95 УСД1,99На месец

  • 800+ послужитеља у 50+ земаља
  • АЕС-256-ГЦМ енкрипција
  • 24/7 Цхат уживо
  • Нема правила за пријаву
  • Неограничене истодобне везе
  • Апликације за Виндовс, Мац и иОС & Андроид

  Посјетите 83% попуста
  Прочитајте рецензију

 2. ПуреВПН

  ПуреВПН

  10,95 УСД2.91На месец

  • 2.000+ послужитеља у 140 и више земаља
  • 256-битна енкрипција АЕС-а
  • 24/7 Цхат уживо
  • Нема правила за пријаву
  • 5 истодобне везе
  • Апликације за Виндовс, Мац и иОС & Андроид

  Погледајте 73% популације
  Прочитајте рецензију

 3. ЕкпрессВПН

  ЕкпрессВПН

  12,95 УСД8.32На месец

  • 3.000+ послужитеља у 94 земље
  • 256-битна енкрипција АЕС-а
  • 24/7 Цхат уживо
  • Нема правила за пријаву
  • 3 истодобне везе
  • Апликације за Виндовс, Мац и иОС & Андроид

  Број становника од 35% на веб локацији
  Прочитајте рецензију

 4. Иваци

  Иваци

  9,95 УСД2.25На месец

  • 1000+ послужитеља на 100 локација
  • 256-битна стандардна енкрипција војног ступња
  • Подршка за цхат уживо је изврсна
  • Даватељ нулте записе
  • Доступно је 5 мулти-пријава
  • Виндовс, Мац, Андроид, иОС Аппс и проширење за Цхроме

  Поуздан 77% попуста Посјетите веб мјесто
  Прочитајте рецензију

 5. ЦиберГхост

  ЦиберГхост

  12,99 УСД2.75На месец

  • 3.700 послужитеља у 60 земаља
  • 256-битна АЕС енкрипција
  • 24/7 Цхат уживо
  • Строга правила без записа
  • 7 истодобне везе
  • Апликације за Виндовс, Мац и иОС & Андроид

  Поуздан 77% попуста Посјетите веб мјесто
  Прочитајте рецензију

НордВПН - Апек сигурносне карактеристике као ВПН за Индију:

Овај ВПН карактерише комбинација отпорности и сигурности, што чини јединствену најбољу извлачења за ВПН у Индији. НордВПН је сјајан за деблокирање гео-ограниченог садржаја попут Хотстара ако се гледа изван Индије. Има значајну СмартПлаи која пружа оптималне перформансе на веб страницама за стриминг. Требате знати више? Затим прочитајте нашу најновију НордВПН рецензију.

Најбољи ВПН за Индију

Додатни је још послужитељ и тренутно стоји 4047 послужитеља у 62 земље, укључујући једног у Индији који нуде високу анонимност ван мреже. НордВПН поздравља П2П и Торрентинг кориснике пружају намјенске послужитеље.

Са сигурносним фронтеом, има ДоублеВПН и Онион преко ВПН-а као додатну могућност, осим најбољих у класичним енкрипцијама и вишеструким подржавајућим протоколима, укључујући ОпенВПН-ову могућност обраде.

Апликације делују невероватно добро на свим доступним платформама као што су Мац, Виндовс, Андроид, иОС и још много тога. Имате невјеројатне одјеће за подршку и водеће за веће лакоће корисника.

Годишња претплата се продаје на 83,88 УСД, док двогодишња преплата нуди на 119,7 УСД и остаје вам најбоља понуда досад.

Осим тога, једини је топ ВПН који нуди Индију ВПН Бесплатно пробно прекидање без икаквих питања.

прозодија

 1. Тор с ВПН значајком за Сигурно прегледавање у Индији.
 2. Бесплатно пробно раздобље.
 3. Доступна је двострука енкрипција.
 4. 3359 послужитеља у 60+ земаља.
 5. Вишеструки начини плаћања.
 6. ОпенВПН, ИКЕв2 / ИПСец, Л2ТП / ИПСец, ППТП и ССТП протоколи.
 7. Значајка СмартПлаи за стреаминг веб места.

контра

 1. Скупи месечни план (није добар за кратке кориснике).

Набавите НордВПН

Приватни приступ интернету - нуди заштиту ФацеНиффа и Фиресхееп-а као ВПН за Индију

Омиљени корисник Реддита, овај ВПН правило је попис према задовољним купаћим купаоницама. Нуди све што раде и други најбољи ВПН-ови, али разни перформанси тих значајки у индустрији нема премца. Тренутно нуди 3035+ послужитеља у 29 највећих земаља, због чега је деблокирање било каквих гео-ограничења повјерљивости. Прочитајте наш приватни преглед приступа како бисте сазнали више.

Приватни приступ интернету за Индију

Нетфлик, Хулу, Амазон Приме, Хотстар, свима је путем ПИА-е лако приступити кроз своје омиљене земље. Постоје уграђени огласи блокатора и идентификатор злонамјерног софтвера који јамче искуство без проблема.

Али најбољи дио ПИА-е је оно што спречава хакере који користе ФацеНифф и ФиреСхееп да ажурирају ваш профил друштвених медија када сте на јавном ВиФи-у..

ПИА тренутно нуди послужитеља у Индији за најбољи приступ и брзу брзину за кориснике у земљи.

ПИА индијски послужитељ

Његов је најбољи план за двогодишњу преплату која ће се наплатити 69,95 УСД једном, док ће годишњи план коштати корисника 39,95 УСД једном наплаћено.

прозодија

 1. Штити кориснике на јавном Вифи-ју као најбољем ВПН-у за Индију.
 2. Подржани су ОпенВПН, Л2ТП / ИПсец.
 3. П2П подршка доступна.
 4. Нула трупци.
 5. 5 Истовремене везе.
 6. Неограничена пропусност.

контра

 1. Намјенске апликације додале су тешке уређаје за коришћење нових уређаја.

Набавите приватни приступ интернету

ПуреВПН - најбољи ВПН за деблокирање Хотстара изван Индије:

У Индији постоје милиони корисника популарних стреаминг веб локација попут Нетфлика и Амазон Приме, али због гео-ограничења садржаја можда нећете моћи да искористите своје корисничке претплате. ПуреВПН’Огромна мрежа од 750 и више послужитеља која се шири на невјероватних 140 земаља, укључујући три у Цхеннаиу-у у Индији, корисници могу добити пуну вриједност од претплата за стреаминг..

ПуреВПН за Индију

Без обзира да ли желите да деблокирате Нетфлик УС или приступите наменској подршци Торрентинг или П2П, ПуреВПН може да учини за вас.

Са сигурносним фронтеом, са војном енкрипцијом АЕС 256 и подршком за вишеструки протокол, укључујући ОпенВПН и Л2ТП, такође нуди заштиту надоградње кроз Килл Свитцх, Сплит тунелирање, Доубле ВПН и онион преко ВПН опције.

Међутим, да бисте задржали неку врсту записа, али они ће се покушати само ако се препусте било каквим криминалним активностима као што је цибер-насиље, цибер-лакирање или чак спам.

ПуреВПН остаје најбољи ВПН за своју широку доступност, а двогодишњи преплатом за пакет који тренутно нуди једном од само 69 ​​УСД. Годишња претплата такође може купити за 58,92 УСД. Погледајте наш ПуреВПН преглед ако желите сазнати више о својим значајкама.

прозодија

 1. Деблокирање Хотстара као ВПН-а за Индију.
 2. ДДоС заштита.
 3. Намјенска подршка за струјање.
 4. П2П и Торрент послужитељи.
 5. 750 + послужитељ у 141 земљишту.
 6. ВПН Хотспот.
 7. Нат Фиревалл.
 8. Подршка за више протокола, укључујући ОпенВПН и Л2Тп.
 9. Омогућује сплитско тунелирање.

контра

 1. Води неке записнике.
 2. Бесплатна проба није доступна.

Набавите ПуреВПН

ЕкпрессВПН - пружа строгу заштиту од ИСП заштите као ВПН за Индију:

Једном од најпопуларнијих случајева у домени ВПН, ЕкпрессВПН је одбио податке о турским властима током истраге кривичних случајева. Добављач је негирао да води доказе који говоре о дужинама у којима иду, како би осигурали приватност корисника.

ЕкпрессВПН за Индију

ЕкпрессВПН је ваша најсигурнија опција пријављена као ВПН за Индију ако покушате да избегнете приватни надзорни програм и покушате да докажете путем интернетских услуга које компромитују вашу анонимност на мрежи.

ЕкпрессВПН поседује глобални интернетски послужитељ који обухвата 2000 + послужитеља и изврсно пружа компатибилне апликације и проширује се за све популарне ОС и прегледаче. Сједиште је на Британском Дјевичанском оточићу што је осигурало да је далеко од земаља са ауторитарним режимом података (доступан је и наш ажурирани и детаљан преглед ЕкпрессВПН-а).

ЕкпрессВПН индијска проки услуга

Унутар његове апликације постоји прекидач за заустављање и, уз компетентну заштиту од напуштања ДНС-а, ваше сесије прегледавања постају све сигурне када их покрива ЕкпрессВПН.

Планови за цијене малог скупа, без годишњег плана коштају 99,95 УСД једном, док се полугодишња преплата наплаћује 59,95 УСД.

прозодија

 1. Снажне сигурносне карактеристике за индијске ВПН кориснике.
 2. Намјенске апликације и проширења за прегледнике.
 3. Чврсто, шифрирање војне оцјене.
 4. Подршка за више протокола.
 5. Нулта правила дневника.

контра

 1. Нема намјенских П2П послужитеља.
 2. Скупо у поређењу са конкурентним услугама.

Набавите ЕкпрессВПН

ИПВанисх - Најбоље рачунање сервера као ВПН за Индију

Овај даватељ нуди 6 изворних индијских послужитеља смјештених у Нев Делхију како би научили интернетску приватност за кориснике у земљи и невјеројатно олакшали кориснике изван приступа Индије Хотстар-у.

Међутим, ако желите гледати Нетфлик УС или Амазон Приме УС из Индије, ИПВанисх ВПН нуди више од 1000 послужитеља који јамче моћно деблокирање.

ИПВанисх за Индију

Брзина је жучна доста током последњих испитивања и жучи су постигнута у погледу перформанси на веб локацији за стриминг. Нуди 5 истодобних веза на једном рачуну и нуди посвећене апликације за популарни ОС попут Мац-а и Андроид-а.

На располагању је 7-дневно повратно решење уз 24/7 корисничку подршку за максималну корисничку удобност.

ИпВанисх нуди три цене које садрже месечне, тромјесечне и годишње претплате. Најбољи план међу њима кошта 79,99 долара за комплетну преплату од 12 месеци.

прозодија

 1. ВПН за Индију са великим бројем изворних послужитеља.
 2. 1000+ ВПН послужитеља и 40.000+ ИП-а’а.
 3. Деблокира је Гео-ограничен садржај попут Нетфлика.
 4. Подршка за више протокола, укључујући ОпенВПН.
 5. Значајке попут Килл Свитцх, ИПв6, ДНС заштите од цурења.
 6. 5 истодобне везе.

контра

 1. не’још не нудим бесплатно пробно раздвајање.

Набавите ИПВанисх

Најбољи ВПН за Индију Бесплатно

Бесплатни ВПН-ови могу бити врло пажљиви понекад са чињеницом да колико пружа пружатеља услуга, а користе кориснике тврдог да нуде бесплатан ВПН са најбољим безбедним, али не и да раде ништа више од тога да би их открили продајом својих података трећим странама или слањем злонамјерног софтвера.

Најбољи ВПН за Индију Бесплатно

Још увек постоје бесплатни ВПН-ови који могу веровати, али нажалост, ниједан од њих не нуди матичне индијске послужитеље. Да’С обзиром да већина ВПН корисника долази из америчких и европских регија и с изузетно рестриктиваним бројем послужитеља који бесплатни ВПН може понудити, врло је ограничена могућност да било који који бесплатни ВПН нуди послужитеља у Индији.

Следи 3 врло поуздана Индиа ВПН Фрее и дефинитивно можете надоградити на својим плаћеним плановима како би искористили своје послужитеље у Индији:

 1. Туннелбеар ВПН - нуди врло поуздану бесплатну ВПН услугу за Индију
 2. ВиндсцрибеВПН - има ограничење протока од 10 ГБ / месечно на свом бесплатном ВПН плану
 3. Сакриј.Ме - невероватно је брзина брзине као бесплатни ВПН за Индију

Индијски ВПН проки

Проксији су алтернативни сигурносни алат ВПН-а и иако се не чине’не пружају подршку за шифрирање или сигурни протокол тунела, који су довољно добри за вашу заштиту ако само желите да нам пошаљу своју ИП адресу путем новог послужитеља.

Ево најбољих ВПН проки послужитеља који можете користити у Индији:

 1. Вебсурф.ин
 2. Прокифи
 3. Прокфрее
 4. Кпроки
 5. Брзи проки за САД
 6. Сакриј.ме (проки верзија)
 7. Хидестер
 8. Вхоер.нет
 9. ВПНБоок
 10. Мегапроки

Најбољи ВПН за Индију Хотстар

Најбољи ВПН за Индију може вам пружити најбољи начин за деблокирање ваших Хотстар апликација или претплату на веб локацији изван Индије. Све што треба је да се повеже са индијским послушницима било ког од наших горових ВПН-оваца и користи се у свом омиљеном садржају на Хотстару.

Ако то не значи’Ако радите, увек можете да подржите њих 24 сата како би вам пружили намјенски ИП који вам даје ваљану руту за струјање.

Деблокирајте Хотстар

Најбољи ВПН за Индиа Цхроме

С обзиром на то да је Цхроме најпопуларнији интернетски приступник на свету за кретање интернетским доменом, у Индији би било милиона корисника који су желели сигурност највише ранга за.

Најбољи ВПН за Индиа Цхроме

Овде је насип на улазу Најбоље ВПН-ове за Цхроме прегледник који нуди компатибилно проширење и нуди посвећене индијске послужитеље:

 1. Чисти ВПН
 2. Норд ВПН
 3. Изразите ВПН
 4. Иваци ВПН
 5. Приватни интернетски приступни ВПН
 6. Торгуард.нет
 7. Тунелбеар ВПН
 8. Сакриј.ме ВПН
 9. Виндсцрибе ВПН

Најчешћа питања о ВПН-у

Стреаминг је легалан у Индији?

Стреаминг је легалан у Индији и на многим популарним веб локацијама за струјање попут Нетфлика и Амазон Приме, па чак и у индијској изворној веб страници Хот стреам има милион корисника који потјечу из Индије. Дакле, важно је имати најбољи впн за стреаминг како бисте уживали у вашој забави без прекида.

Не, како многи од ових локација не приказују библиотеку истог садржаја, тј. Побиједио је Нетфлик корисник у Индији’нећете моћи да видите сву емисију доступну кориснику у САД-у, а најбоље је да користите Топ ВПН за индикцију како бисте могли да користите деблокирање гео-ограничења, као што су они и уживали у свом омиљеном садржају без проблема.

Међутим, тренутно није Индија ВПН Бесплатно не може допустити легалну Торрентинг подршку посвећеним корисницима.

Је ли Торрентинг легал у Индији?

Као иу већини земаља, Торрентинг се налази у правном делу Индије. Преузмите вјеродостојни садржај или софтвера путем Торрентинга, попут инсталацијске датотеке прегледника Гоогле Цхроме, побиједило је’Не стављам те у велике проблеме. Прави проблем започиње садржајем који је осетљив у власништву великих медијских кућа.

Ова врста садржаја заштићена је ауторским правима и делиће истих путем бујице може вас довести до проблема ако то не учините’не заштитите преко Топ ВПН-а.

Како деблокирати Хотстар изван Индије?

Хотстар је невјеројатна интернетска стреаминг услуга за Индију, али нажалост, за’није доступан корисницима изван земље у понуди за заштиту садржаја заштићених ауторских права. Међутим, увек можете забранити таква ограничења путем Бест ВПН-а.

Овде’са најбољим начином деблокирања Хотстара изван Индије:

 • Изаберите ВПН и преплатите се по планираној цени
 • Добивање вјероватних корисника (корисничко име и лозинка)
 • Приступите Нативе апликацији за свој ОС и инсталирајте је (већина ВПН-а сада нуди намјенске апликације за компатибилност са више платформи)
 • Спојите се на индијски послужитељ (иначе је побиједио’т радити) и Укључите ВПН

Уживајте у својим омиљеним филмовима и емисијама на Хотстару!

Најбољи ВПН за Индију

Закључак:

У свету људи постају свеже све предности и имају контролу интернетске приватности. Број корисника интернета остао је несхваћен због огромних и срамотних скандала са подацима који су укључивали велике компаније попут Цареема и Фацебоока, али на крају губитак није од тих компанија колико је корисника..

ВПН-ови су у Индији једнако важни колико и у остатку света, јер вам омогућава несметано коришћење интернета. На БестВПН.цо, заговарајте највиши облик интернетске сигурности за кориснике у сваком тренутку и препоручујемо сигурне интернетске праксе, заједно са најбољим алаткама за сигурно и сигурно интернетско искуство.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me