Најбоље ВПН услуге за Тајланд: 5 поузданих и тестираних апликација за 2020. годину

Сигурност на интернету била је варљива тема на Тајланду, посебно након државног удара 2014. године’етат. Грађани су уживани, кажњени и мучени због својих интернетских активности.


У таквом окружењу је поуздано ВПН критично средство за већину Тајланђана. Не само да повећава кориснике’сигурност и анонимност ван мреже, али и њихов приступ забрањеном садржају.

Зато је за многе становнике Тајланда потребна ВПН. Доље сам набројао неке од најбољих ВПН-ова за Тајланд, након што сам их процијенио на бројним чимбеницима.

Најбољи ВПН за Тајланд

5 најбољих ВПН услуга за Тајланд (сажетак)

 1. ПуреВПН: 12 намјенских послужитеља на Тајланду Корисници осигурања имају приступ најбољим значајкама било где у унутрашњости и изван Тајланда. Да бисте могли бити ваш ВПН даватељ за само 2,91 УСД месечно .
 2. Сурфсхарк: Једноставно коришћење и поузданост. Одлучите се за Сурфсхарк данас за употребу 1040+ послужитеља у више од 140 земаља, укључујући Тајланд са једноставним сучељем. Нема бољих ВПН-а који имају само за 1,99 УСД месечно .
 3. Иваци: Дизајниран за струјање. Савршен ВПН услуга за кориснике који су досадили дугим чекањем и малим брзинама. Погодност за само 2,25 долара месечно
 4. ЕкпрессВПН: Најбржи ВПН у индустрији. За играче који не’не бих хтео да занемарим играње док се не налазимо на ПУБГ-у или Фортнитеу-у. Заборавите бриге за самосталан боравак од 8,32 УСД месечно .
 5. ЦиберГхост: 10 изворних послужитеља на Тајланду. Дизајниран за кориснике који проводе сате прозорећи бескрајни вртни врт на отвореном. Намјенски тајландски послужитељи вам нуде интернет без прекида био на располагању само 2,75 УСД месечно .

Зашто је ВПН потребан на Тајланду?

Виртуална приватна мрежа (ВПН) најбољи је алат који јамчи извођење интернетске анонимности и интернетске сигурности. ВПН-ови долазе са мноштвом значајних који ће вам омогућити да наставите да користите у предностима интернета, без бриге о томе да ће ваша интернетска активност никога пратити.

Осим свих техничких предности, ВПН вам може понудити много и у погледу забаве. Нетфлик, Хулу, Диснеи + и Амазон Приме брзо су пописали омиљене изборе због књижничног садржаја.

Међутим, понекад постоје одређена гео-ограничења за неки њихов садржај, што значи да корисници изван одређених регија не могу приступити том садржају.

ВПН би вам омогућио да наставите стреаминг и уживате у својим омиљеним садржајима. Уз то је тајландска телевизија постојала сјајан извор забаве. Нажалост, већина овог садржаја такође је географски ограничена за гледање само у Тајланду.

За експонате, ВПН ће вам поставити свог послужитеља унутар Тајланда и наставити да користите Тхаи ТВ 3, канал Воркпоинт или Цханнел ГММ 25.

Најбољи тајландски ВПН-ови у 2020. години

Како би избегли проблеме у приватности и интернетској слободи на Тајланду, ових 5 најбољих ВПН-а требало би да покажу невероватно корисне:

1. ПуреВПН - најбољи ВПН за Тајланд

 • Цијена: 2,91 УСД / мјесечно
 • Оцјена поузданог пилота: 5.0

ПуреВПН логотипСа сједиштем у Хонг Конгу, ПуреВПН има највише кутија када је ријеч о предностима која може пружити својим корисницима.

С више од 2000 послужитеља у више од 140 земаља, укључујући десетак на Тајланду, неколико других ВПН-а пружају толико садржаја као и ПуреВПН.

Тајландски послужитељи осигурали су да корисници никада не пуштају своје локалне садржаје’икад изван своје земље.

Побједио си’Не требате бринути о компатибилности јер ПуреВПН подржава Андроид, Мац, Виндовс, иОС и Линук. Уз то, тамо’с потпуном подршком за Киндле и играче конзоле попут ПС4 и Ксбок Оне.

Доступно је 5 пријава са енкрипцијом АЕС-256 након ППТП, Л2ТП, ИКЕв2, ИПСец и ОпенВПН протокола који осигуравају максималну сигурност.

прозодија

 • 12 намјенских тајландских послужитеља
 • 30-дневно јамство поврата новца
 • 5 Мулти-пријава
 • Нису забиљежили цурења ДНС-а или ВебРТЦ-а
 • Компатибилност за Андроид, Мац, Виндовс & иОС

контра

 • Корисничко сучеље може бити једноставније

2. Сурфсхарк - једноставан за коришћење и поуздан

 • Цијена: 1,99 $ / мј
 • Оцјена поузданог пилота: 4.4

Сурфсхарк-логоСа сједиштем на Британском Дјевичанским отоцима, Сурфсхарк је врхунски избор за онај који бури на Тајланду. Да бисмо вам пружили прилагођени буџет који пркоси свим шансама против најбољих конкурената на тржишту.

Сурфсхарк својим корисницима омогућава приступ 1040+ послужитеља у 140+ земаља, укључујући Тајланд. Поред тога, корисници могу да користе бежичне услуге Сурфсхарк на својим Андроид, иОС, Мац, Виндовс, као и Линук уређајима.

Најбољи дио свих; Употребите ВПН-а и можете деблокирати Нетфлик и друге веб странице за прављење каквих има ББЦ иПлаиер, Амазон Приме, Хотстар, Воот, Хулу, чак и Диснеи Плус

Право војног енкрипцију АЕС-256-ГЦМ који подржава ИКЕв2 и ОпенВПН протокол који чини сигурним и поузданим услугом доступним за употребу на неограниченим уређајима.

прозодија

 • 1040+ послужитеља у 140+ земаља
 • Начин камуфлаже
 • Подршка за неограничене уређаје
 • Строга правила без записа

контра

 • Служба за кориснике може бити боља

3. Иваци - Дизајниран за сигуран стреаминг

 • Цијена: 2,25 $ / мј
 • Оцјена поузданог пилота: 5.0

Најбоље ВПН услуге за Тајланд: 5 поузданих и тестираних апликација за 2020. годинуПоуздана услуга и задовољство купаца састојака Ивација’успех више од десетљећа.

Корисници пружају могућност без преседана да прилагоде своју везу са послужитељем, осим што је једна од најповољнијих доступних опција.

Цросс-компатибилан за иОС, Мац, Виндовс и Андроид, може бити савршен ВПН пружалац за кориснике који имају неограничен садржај на више уређаја.

Значајка подељеног тунелирања чини искуство струјања још бољим кроз Иваци.

Стандардно шифрирање АЕС-256-ГЦМ за индустрију, као што су и Л2ТП и ИКеВ2 протоколи осигуравају да ће Ици бити поуздан избор као ваш следећи ВПН даватељ.

прозодија

 • Служба за кориснике је мера у индустрији.
 • Најбоља подршка за струјање.
 • Строга правила без записа.
 • Једна од најповољнијих опција.

контра

 • Техничка подршка треба побољшати.

4. ЕкпрессВПН - погодно за љубитеље игара

 • Цијена: 8,32 $ / мј
 • Оцјена поузданог пилота: 5.0

Логотип 5-ЕкпрессВПНИако се корисници могу брбљати по вишој цени за ЕкпрессВПН, мноштво је значајно што имају приступ додатном новцу.

ЕкпрессВПН држи најбржег послужитеља у 94 земље, укључујући Тајланд.

Због тога је идеалан избор за ентузијастичне играче, осим међусобне компатибилности за иОС, Виндовс, Андроид и Мац.

Још једна значајна јединствена за ЕкпрессВПН је Нетворк Лоцк, најсувременија склопка за заустављање која ограничава сав интернетски промет на вашој мрежи ако је веза прекинута..

Његова стандардна АЕС-256 битна енкрипција користи ОпенВПН УДП, ОпенВПН ТЦП, Л2ТП / ИПсец, ИПсец, ИКЕв2 и ППТП протокол, што чини најбоље од ВПН-а за играње и редовите кориснике на цијелом тржишту..

прозодија

 • Идеално за играње са најбржим послужитељима.
 • Закључавање мреже.
 • Подршка за Битцоин.
 • 30-дневна гаранција поврата новца.

контра

 • Скуп од осталих ВПН-ова на овом списку.

5. ЦиберГхост: направљен за деблокирање гео-графичког садржаја

 • Цијена: 2,75 $ / мј
 • Оцјена поузданог пилота: 4.5

ЦиберГхост ЛогоАко ти’поново сте један од корисника који сатима проводе сатима, крећу се на Интернету, а ЦиберГхост је идеална опција за вас.

Корисници могу користити више од 6000 послужитеља који послужују у 90 различитих земаља, укључујући 10 у Тајланду.

Уз то, нуди потпуну компатибилност за Андроид, иОС, Линук, Мац и Виндовс.

Најбоља карактеристика је НоСпи центар података: ЦиберГхост’Посвећени послужитељ који користи намјенски уплинк за даљинско јачање својих 256-битних енкрипција подржаних ОпенВПН, Л2ТП-ИПсец и ППТП протоколима доступних за 7-Мулти пријаве.

прозодија

 • 7 Мулти-пријава.
 • Строга правила без записа.
 • 45-дневна гаранција поврата новца.
 • Деблокира највише садржаја.

контра

 • Брзине везе могу заостајати.

Како се закон бави интернетском приватношћу на Тајланду?

У свибњу 2019. Тајланд је донио Закон о личној заштити Б.Е. 2562 (2019.), позната под име ПДПА.

Закон је свих фирми које послужују из Тајланда или послужују на Тајланду да дају свој приступ смјерници.

Закон је намијењен модернизацији начина на који се уставне везе односе на личне податке у Интернету.

Неке од значајних значајних могућности пружања могућности купцима да се одрекнуте колачића повезане са праћењем, обавјештавање свих купаца или било каквих података и шта је највеће, основан Одбор за заштиту личних података (ПДПЦ) који ће надгледати доказан закон..

Повреда овог закона може довести до новчаних казни и казненог прогона за компаније проглашене кривима.

Тајланд’с Проблеми с прошлошћу која укључује интернетску цензуру и надзор

“увреди краља” (повријеђено величанство) закон је који било какву интернетску критику, исмијавање или увреду према монархији чини злочином, а носио затворску казну најмање 15 година. Грађане су затворене због објављивања и поделе објављених на Фацебооку.

Тим од 60-70 особа назван Одјел за сузбијање криминалистичке технологије (ТЦСД) специјализован је за регулисање интерната, надзор интернета због увредљивих садржаја.

Након војног удара 2014. године, неколико веб страница забрањено је постављање интернетских слобода под надзором.

Новинари, студенти, туристички и други људи редовно морају увек обратити ВПН-а као решење интернетске цензуре које власти постављају на интернет.

Осим што ће вам пружити интернетску слободу и анонимност у случају власти која непрестано бдије, ВПН-ови вам могу помоћи у структурирању садржаја с веб-мјеста као што су Нетфлик, Хулу и Диснеи + који су били ограничени гео и не могу им приступити у Тајланду.

И људи питају

Јесу ли ВПН-ови правни закони на Тајланду?

На папиру су ВПН-ови у Тајланду потпуно легални. Међутим, у последњих неколико година, влада је основала иницијативу под називом Цибер Сцоутс.

Регрутује тајландске тинејџере и индоктринира да би се пријавили пријатељи, чланове породице и све из вашег најближег круга за који сумњају да би могли да користе ВПН-ове како би прикрили своју ИП адресу за повећање и размену садржаја који крше закон лесе-мајесте.

Који су најбољи бесплатни ВПН-ови за ПЦ?

Ван мреже је на стотине ВПН веб страница које могу бесплатно користити.

Међутим, корисници треба да схвате да овај веб страница недостаје критичке разлике због којих је на првом месту потребан ВПН.

Постоје ограничени сервери, стопе прекида везе су високе, ограничење пропусности и највише од свега’Не јамство да се ваши подаци не развијају оглашавачима или још горе, самој влади.

Ако ти’озбиљно мислите да се маскирају од страног ТЦДС-а, тада је плацирано ВПН услуга много разумљива и мудрија опција за потрагу.

Могу гледати Нетфлик на Тајланду?

Да, 2016. године Нетфлик је службено доступан на Тајланду.

Међутим, тамо’с огромном количином гео-ограничених садржаја на Нетфлику они који гледају Тајланду не могу приступити.

Кориштење ВПН-а може брзо решити овај проблем и брзо вам заобићи било која гео-ограничења која Нетфлик има.

Који је најбољи ВПН за ПУБГ на Тајланду?

Велики ВПН-ови ће вам дати све основне могућности за покретање ПУБГ-а на Тајланду.

Међутим, најбоља опција несумњиво је био ПуреВПН.

До’Посвећени тајландски послужитељи јамчили би вам брзе и непрекидне везе, а сигурно ће вам требати глатко и угодно искуство.

Замотавање ствари

Употреба интернета је била опасна за Тајланд у последњих неколико година. Људи су се суочили са правним поступцима због својих дигиталних активности. ВПН може маскирати ваш идентитет ван мреже и чувати вас.

ПуреВПН је најбоља цјеловита опција која пружа све потребне могућности за сигурност корисника током прегледа интернета. Сурфсхарк је, са друге стране, финансијски прихватљив, али изузетно користи могућност избора.

Јавите нам у одјећу коментаре испод како изгледа ваше искуство с овим опцијама.

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me