De bedste VPN-tjenester i Thailand: 5 betroede og testede apps til 2020

Sikkerhed på Internettet er blevet et vanskeligt emne i Thailand, især efter kuppet i 2014 d’etat. Borgere er blevet arresteret, bøde og tortureret for deres internetaktivitet.

I et sådant miljø er en pålidelig VPN et kritisk værktøj for de fleste thailandske. Ikke kun øger det en bruger’sikkerhed og anonymitet online, men det giver dem også adgang til forbudt indhold.

Dette er grunden til, at mange Thailand-indbyggere, der har en VPN, er en nødvendighed. Jeg har nævnt nogle af de bedste VPN'er til Thailand nedenfor efter at have vurderet dem på adskillige faktorer.

Bedste VPN for Thailand

5 bedste VPN-tjenester til Thailand (resume)

 1. PureVPN: 12 dedikerede Thailand-servere at sikre brugerne adgang til de bedste funktioner overalt i og uden for Thailand. Det kan være din VPN-udbyder for kun $ 2,91 / mo .
 2. Surfshark: Let at bruge og pålidelig. Vælg Surfshark i dag for at bruge 1040+ servere i mere end 140 lande, inklusive Thailand med et brugervenligt interface. Der er ingen bedre VPN'er derude, der er tilgængelige for kun $ 1,99 / mo .
 3. Ivacy: Designet til streaming. Perfekt VPN-udbyder til brugere, der er trætte af lange bufferventer og langsomme hastigheder. Et køb på kun $ 2,25 / mo
 4. ExpressVPN: Hurtigste VPN i branchen. For spillere der ikke gør det’t vil have forsinkelse for at bringe deres spiloplevelse i fare, mens du er på PUBG eller Fortnite. Glem bekymringer om forsinkelse på bare $ 8,32 / mo .
 5. CyberGhost: 10 oprindelige servere i Thailand. Designet til brugere, der bruger timer på at gå gennem en endeløs hvirvel på indhold online. Dedikerede thailandske servere for at holde din internetafbrydelsesfri tilgængelig på kun $ 2,75 / mo .

Hvorfor VPN er nødvendigt i Thailand?

Et virtuelt privat netværk (VPN) er det bedste værktøj til at garantere afsluttet online anonymitet og internetsikkerhed. VPN'er har en overflod af funktioner, der giver dig mulighed for at fortsætte med at nyde fordelene ved internettet uden at bekymre dig om, at din online aktivitet overvåges af nogen.

Bortset fra alle de tekniske fordele, kan en VPN også tilbyde dig meget hvad angår underholdning. Netflix, Hulu, Disney + og Amazon Prime er hurtigt blevet det foretrukne valg på millioner på grund af deres indholdsbiblioteker.

Nogle gange er der dog visse geobegrænsninger for noget af deres indhold, hvilket betyder, at brugere uden for bestemte regioner ikke kan få adgang til dette indhold.

En VPN giver dig mulighed for at fortsætte med at streame og nyde alt dit yndlingsindhold. Derudover er thailandske tv også blevet en stor kilde til underholdning. Desværre er det meste af dette indhold også geobegrænset til seere kun i Thailand.

Ved udstationerede giver en VPN mulighed for at indstille dine servere i Thailand og fortsætte med at nyde Thai TV 3, Workpoint-kanal eller Channel GMM 25.

De bedste Thailand VPN'er i 2020

For at undgå problemer med privatlivets fred og internetfrihed i Thailand skulle disse top 5 VPN'er vise sig utroligt nyttige:

1. PureVPN - Bedste VPN for Thailand

 • Pris: $ 2.91 / mo
 • Trustpilot-vurdering: 5,0

PureVPN logoBaseret i Hong Kong, tager PureVPN flest bokse, når det kommer til fordelene, det kan give sine brugere.

Med mere end 2000 servere i mere end 140 lande, inklusive et dusin i Thailand, giver få andre VPN'er adgang til så meget indhold som PureVPN.

De thailandske servere ville sikre, at brugerne aldrig går glip af deres lokale indhold, hvis de’er nogensinde uden for deres land.

Du vandt’t behøver at bekymre dig om kompatibilitet, da PureVPN understøttes på Android, Mac, Windows, iOS og Linux. Derudover der’s fuld support til Kindle og spilkonsoller som PS4 og Xbox One også.

5 tilgængelige multi-logins med AES-256-kryptering efter PPTP-, L2TP-, IKEv2-, IPSec- og OpenVPN-protokoller sikrer maksimal sikkerhed.

Fordele

 • 12 dedikerede thailandske servere
 • 30-dages pengene-tilbage-garanti
 • 5 Multi-logins
 • Der er ikke registreret nogen lækager af DNS eller WebRTC
 • Kompatibilitet til Android, Mac, Windows & iOS

Ulemper

 • Brugergrænseflade kunne være enklere

2. Surfshark - Let at bruge og pålidelig

 • Pris: $ 1,99 / mo
 • Trustpilot-vurdering: 4.4

Surfshark-logoMed base i De Britiske Jomfruøer er Surfshark et af de bedste valg for dem, der bor i Thailand. Det er en budgetvenlig service, der trosser alle odds for at gå mod de bedste konkurrenter på markedet.

Surfshark giver sine brugere adgang til 1040+ servere i over 140 lande, inklusive Thailand. Derudover kan brugerne nyde problemfri Surfshark-service på deres Android-, iOS-, Mac-, Windows- og Linux-enheder.

Den bedste del af alle; du kan bruge VPN til at fjerne blokering af Netflix og andre streamingwebsteder som BBC iPlayer, Amazon Prime, Hotstar, Voot, Hulu og endda Disney Plus

Det følger den militære klasse AES-256-GCM-kryptering, der understøtter IKEv2 og OpenVPN-protokollen, hvilket gør det til en sikker og pålidelig service, der er tilgængelig til brug på ubegrænsede enheder.

Fordele

 • 1040+ servere i 140+ lande
 • Camouflage Mode
 • Support til ubegrænsede enheder
 • Streng no-logs-politik

Ulemper

 • Kundeservice kan være bedre

3. Ivacy - Designet til sikker streaming

 • Pris: $ 2,25 / mo
 • Trustpilot-vurdering: 5,0

De bedste VPN-tjenester i Thailand: 5 betroede og testede apps til 2020Pålidelig service og kundetilfredshed er ingredienserne i Ivacy’s succes i mere end et årti.

Det giver brugerne en hidtil uset mulighed for at tilpasse deres serverforbindelse ud over at være en af ​​de mest tilgængelige muligheder.

Krydskompatibel til iOS, Mac, Windows og Android, det kan være den perfekte VPN-udbyder til brugere, der streamer ubegrænset indhold på flere enheder.

Den delte tunnelfunktion gør streamingoplevelsen endnu bedre gennem Ivacy.

Industri-standard AES-256-GCM-kryptering samt L2TP- og IKeV2-protokoller sikrer, at Ivacy ville være et pålideligt valg som din næste VPN-udbyder.

Fordele

 • Kundeservice er en branchestandard.
 • Den bedste tilgængelige streaming support.
 • Streng no-logs-politik.
 • En af de mest overkommelige muligheder.

Ulemper

 • Teknisk support skal forbedres.

4. ExpressVPN - Perfekt til spilelskere

 • Pris: $ 8,32 / mo
 • Trustpilot-vurdering: 5,0

5-ExpressVPN-LogoMens brugerne måske kan slå sig ud over den højere pris for ExpressVPN, er værdien af ​​funktioner, de ville have adgang til, for at gøre det ekstra værd.

ExpressVPN opretholder de hurtigste servere i 94 lande, inklusive Thailand.

Disse gør det til det ideelle valg for entusiastiske spillere ud over dens krydskompatibilitet til iOS, Windows, Android og Mac.

En anden funktion, der er unik for ExpressVPN, er Network Lock, en avanceret dræbningskontakt, der begrænser al internettrafik på dit netværk, hvis din forbindelse er afbrudt.

Dens standard AES-256 bit-kryptering bruger OpenVPN UDP, OpenVPN TCP, L2TP / IPsec, IPsec, IKEv2 og PPTP-protokoller, hvilket gør det til en af ​​de bedste VPN'er for spillere og almindelige brugere generelt på markedet.

Fordele

 • Ideel til spil med de hurtigste servere.
 • Netværkslås.
 • Support til Bitcoin.
 • 30-dages pengene-tilbage-garanti.

Ulemper

 • Dyrere end andre VPN'er på denne liste.

5. CyberGhost: Bygget til at fjerne blokering af geografisk indhold

 • Pris: $ 2,75 / mo
 • Trustpilot-vurdering: 4.5

CyberGhost-logohvis du’er du en af ​​de brugere, der tilbringer timer efter hinanden, ruller gennem internettet, så er CyberGhost den ideelle mulighed for dig.

Brugere kan drage fordel af mere end 6000 servere, der opererer ud af 90 forskellige lande, herunder 10 i Thailand.

Derudover tilbyder det komplet kompatibilitet til Android, iOS, Linux, Mac og Windows.

Den bedste funktion er NoSpy-datacenteret: CyberGhost’s dedikerede server, der bruger en dedikeret uplink til yderligere at styrke sin 256-bit kryptering understøttet af OpenVPN, L2TP-IPsec og PPTP-protokoller, der er tilgængelige til 7-Multi-logins.

Fordele

 • 7 Multi-logins.
 • Streng no-logs-politik.
 • 45-dages pengene-tilbage-garanti.
 • Fjernelse af mest indhold.

Ulemper

 • Forbindelseshastigheder kan lag.

Hvordan handler loven om online-privatliv i Thailand?

I maj 2019 vedtog Thailand personbeskyttelsesloven B.E. 2562 (2019), kendt som PDPA.

Loven gav alle virksomheder, der opererer fra eller handler i Thailand, til at overholde dens direktiver.

Loven er beregnet til at modernisere, hvordan forfatningen er beregnet til at håndtere personoplysninger på internettet.

Nogle af dets fremtrædende funktioner inkluderer at give kunderne chancen for at fravælge alle sporingsrelaterede cookies, underrette alle kunder om data og vigtigst af alt oprette et komité for personoplysninger (PDPC) til at føre tilsyn med gennemførelsen af ​​loven.

Overtrædelse af denne lov kan føre til bøder og retsforfølgning for virksomheder, der er fundet skyldige.

Thailand’s Urolig fortid involverende internetcensur og overvågning

Det “majestætsfornærmelse” (skadet majestæt) er en lov, der gør enhver online kritik, latterliggørelse eller fornærmelse mod monarkiet til en forbrydelse, der har en fængselsstraf i mindst 15 år. Borgere er blevet sat i fængsel for at lave og dele Facebook-indlæg.

Teamet på 60-70 personer kaldet Technology Crime Suppression Division (TCSD) er specialiseret i at regulere internettet, overvåge internettet for stødende indhold.

Efter det militære kupp i 2014 blev flere websteder forbudt for at få online frihed under kontrol.

Journalister, studerende, turister og andre mennesker har regelmæssigt været nødt til at henvende sig til VPN'er som en løsning på internetcensur myndighederne placerer på internettet.

Bortset fra at give dig internetfrihed og anonymitet i lyset af myndigheder med konstant årvågenhed, kan VPN'er hjælpe dig med at streame indhold fra streamingwebsteder som Netflix, Hulu og Disney +, der er blevet geobegrænset og ikke kan fås adgang til i Thailand.

Folk spørger også

Er VPN'er lovlige i Thailand?

På papiret er VPN'er fuldstændigt lovlige i Thailand. I de sidste par år har regeringen imidlertid oprettet et initiativ kaldet Cyber ​​Scouts.

Det rekrutterer thailandske teenagere og indoktrinerer dem til at rapportere venner, familiemedlemmer og alle i deres umiddelbare cirkel, som de mistænker muligvis bruger VPN'er til at maskere deres IP til at oprette og dele indhold, der krænker loven-majesté-loven.

Hvad er de bedste gratis VPN'er til pc?

Der er hundredvis af VPN-websteder online, der er gratis at bruge.

Brugere skal dog forstå, at disse websteder mangler de kritiske funktioner, der gør det nødvendigt at have en VPN i første omgang.

Der er begrænsede servere, frakoblingshastighederne er høje, båndbreddebegrænsninger og mest af alt der’er ingen garanti for, at dine data ikke videresendes til annoncører eller værre, regeringen selv.

hvis du’er du seriøs med at maske dig selv fra den frygtindgydende TCDS, så er en betalt VPN-service en meget mere fornuftig og klog mulighed at gå til.

Kan jeg se Netflix i Thailand?

Ja, i 2016 blev Netflix officielt tilgængelig i Thailand.

Men der’s en enorm mængde geo-begrænset indhold på Netflix, som seere i Thailand ikke kan få adgang til.

Brug af en VPN kan hurtigt løse dette problem og omgående lade dig omgå alle geo-begrænsninger, som Netflix har.

Hvad er den bedste VPN for PUBG i Thailand?

De fleste VPN'er vil være i stand til at give dig alle de grundlæggende funktioner til at køre PUBG i Thailand.

Imidlertid ville den bedste mulighed utvivlsomt være PureVPN.

Det’s dedikerede thailandske servere ville garantere hurtige og uafbrudte forbindelser, mens de giver dig en glat og underholdende oplevelse.

Indpakning af ting

Brug af internettet er blevet farligt i Thailand i de sidste par år. Mennesker har stødt på juridiske handlinger for deres digitale aktiviteter. En VPN kan skjule din identitet online og holde dig sikker.

PureVPN er den bedste allround-mulighed, da den leverer alle de nødvendige funktioner for at holde brugerne sikre, mens de surfer på internettet. Surfshark er på den anden side den mere budgetvenlige, men alligevel ekstremt effektive mulighed at vælge imellem.

Fortæl os i kommentarfeltet nedenfor, hvordan din oplevelse med disse indstillinger har været.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me