Bedste VPN til Indien – En guide til beskyttelse af brugere i landet

Indien har en af ​​det højeste antal internetbrugere i verden, men alligevel er de ikke helt gratis og sikre på grund af omfattende regeringscensur, der er beskyttet af loven. De fleste af disse begrænsede aktiviteter inkluderer brugerfavoritter som Torrenting-websteder, hvilket gør det svært for indiske brugere at få fuld værdi ud af deres internetforbindelser.

Bruger Bedste VPN kan tillade indiske brugere at omgå disse begrænsninger sikkert, gøre dem sikre mod autoritativ overvågning, fjerne blokering af geobegrænset indhold som Netflix US og endda holde dem sikre mod malware-trusler døgnet rundt.

For at guide dem til det bedste valg, her er en omfattende gennemgang af Bedste VPN til Indien, der indeholder lovlighedsguider, ophavsretlig lovinformation i Indien, topbetalte VPN'er med indiske servere, fjernelse af blokeringsguider for Hotstar og mere af BestVPN.co

Virkeligheden af ​​indiske cyberlovsmålrettede Torrent-brugere

På trods af at det er et sekulært demokrati, er Indien stadig berygtet for at være et sted, der fra tid til anden er vidne til en stor mængde internetcensur. Forbudte websteder inkluderer datingwebsteder, Torrenting-websteder som ThePirateBay og endda videostreamingsider som Vimeo og Daily Motion.

Mange telekommunikationsfirmaer i Indien og ISP-udbydere har arbejdet unisont med regeringen for konsekvent at overvåge internetbrugere og forhindre dem i at besøge websteder, som de tidligere begrænser adgangen til.

I henhold til The Copyright Act fra 1957 kan du endvidere blive bøde op til INR 3 Lakh ($ 4485 pr. Gældende valutakurser den 25. april 2018) og blive udsat for en fængselsstraf på 3 år, hvis du bliver fanget og prøver på adgangsbegrænset indhold.

Den indiske musik- og filmindustri er også medskyldig i at gøre disse internetbegrænsninger strengere. For f.eks. Star India Pvt Ltd, der ejes af 21st Century Fox, har været kendt for at forbyde websteder ved at tvang ISP'er til at gøre det på grundlag af krænkelse af ophavsretten.

Til Torrenting i Indien eller til at omgå generel internetcensur, der håndhæves af myndighederne, har du brug for den bedste VPN til Indien, som ikke kun er yderst sikker, men sikrer ydeevne i topklasse for indiske brugere i en masse.

Bedste VPN til Indien - Brug af tid

Ophavsretlige love kan lande de fleste mennesker i juridiske og økonomiske problemer i et stort antal lande over hele verden, og der er ingen grund til at tro, at det ikke kan ske med en bruger i Indien.

I modsætning til hvad folk tror, ​​er det’er ikke kun de vestlige lande eller Kina, hvor de praktiserer intolerance over for gratis internetaktiviteter såsom Torrenting. Du kan også blive bøde eller fængslet for at prøve at få adgang til beskyttede eller forbudte websteder i Indien, ligesom det sker i andre lande med strenge ophavsretlige overtrædelsesregimer.

Den bedste måde at beskytte dig selv online mod sådan drakonisk, bindende, begrænsende og ødelæggende internetcensur er at bruge en Bedste VPN til Indien.

Top VPN til Indien skal levere et stort antal servere i Indien og tilstødende placeringer som Pakistan, Hong Kong eller endda Sri Lanka for at garantere hurtigere hastigheder og en værdifuld oplevelse. Det har endda at tilbyde omfattende sikkerhedsfunktioner som en Internet Kill-switch, dobbeltkryptering, beskyttelse af DNS-lækager og løg over VPN for at beskytte brugere mod ethvert regeringssponsoreret overvågningsprogram i Indien.

Bortset fra det skal brugere altid følge sikker internetforbrugspraksis som at ikke klikke på tvivlsomme links, der kan føre til malware-angreb eller ikke dele deres økonomiske data på ethvert online fora for at holde sig trygge mod svindel i Indien.

Få den bedste VPN til Indien

Er VPN Legal i Indien?

Bortset fra nogle midlertidige forbud mod VPN-brug på internettet i nogle stater i tider med civil og politisk uro, er brugen af ​​VPN'er stadig helt lovligt i Indien.

Imidlertid kan myndighederne bede dig om at vende dine brugeroplysninger, hvis de ikke kan dechiffrere de krypterede meddelelser, der stammer fra din VPN selv. Mens du altid kan afvise sådanne anmodninger ved at gå gennem en domstol, der’s ikke at vende tilbage, hvis din VPN-udbyder beslutter at overføre sine logfiler til myndighederne og derved lande dig i store problemer.

Er det sikkert at bruge Bedste VPN til Indien?

VPN-udbydere, der konsekvent holder en stor mængde logfiler, er ikke det, du ønskeligt skal se ud til at forbinde med, hvis du prøver at beskytte dig selv fra myndighederne og onlineovervågning fra regeringsorganer.

Den bedste VPN for Indien skal ikke blot have et eksplicit angivet nul logfiler politik men bør have en ren historie, der inkluderer afvise anmodninger om dataudlevering fra myndighederne (et eksempel er nævnt i BestVPN-listen nedenfor) eller har aldrig været udsat for en pinlig datalækage.

Bedste VPN til Indien 2018

Som det er nævnt tidligere, er de bedste VPN-udbydere førsteklasses garantister for at sikre suveræn brugeroplevelse og sikkerhed i ultraklasse. Der er mange VPN-tjenester derude i 100'erne, men ikke alle af dem kan beskytte brugernes privatliv, sådan som den bedste VPN kan.

Top VPN'er til Indien vil ikke kun beskytte brugerdata gennem militær kvalitetskryptering og sikre protokoller, de vil også give brugerne en omfattende liste over andre fantastiske funktioner, der ledsager deres almindelige servicepakke. Dette inkluderer nogle af de fantastiske funktioner som den bedste VPN til Torrenting og P2P-understøttelse gennem dedikerede servere, geo-begrænset indhold og streaming-websteder, der blokerer og let at bruge, meget navigable kompatible apps og meget mere.

Opsagt efter test og gennemgang af 100'erne VPN'er, her er en eksklusiv guide tilpasset brugere i landet af BestVPN.co til Bedste VPN til Indien 2018:

Udbydere Pris ($) Funktioner Bedømmelse Rabat Besøgsudbyder

 1. Surfshark

  Surfshark

  $ 11,95 $1,99Om måneden

  • 800+ servere i 50+ lande
  • AES-256-GCM-kryptering
  • 24/7 Live Chat
  • Ingen logpolitik
  • Ubegrænsede samtidige forbindelser
  • Apps til Windows, Mac, iOS & Android

  Pålidelig besøgsside på 83%
  Læs anmeldelse

 2. PureVPN

  PureVPN

  $ 10,95 $2,91Om måneden

  • 2.000+ servere i 140+ lande
  • AES 256-bit kryptering
  • 24/7 Live Chat
  • Ingen logpolitik
  • 5 Samtidige forbindelser
  • Apps til Windows, Mac, iOS & Android

  Pålidelig besøgsside på 73%
  Læs anmeldelse

 3. ExpressVPN

  ExpressVPN

  $ 12,95 $8,32Om måneden

  • 3.000+ servere i 94 lande
  • AES 256-bit kryptering
  • 24/7 Live Chat
  • Ingen logpolitik
  • 3 samtidige forbindelser
  • Apps til Windows, Mac, iOS & Android

  Pålidelig 35% rabat på besøgssted
  Læs anmeldelse

 4. Ivacy

  Ivacy

  $ 9,95 $2,25Om måneden

  • 1000+ servere på tværs af 100 placeringer
  • 256-bit standardkryptering af militær kvalitet
  • Live chat support er fremragende
  • Nul logsudbyder
  • 5 tilgængelige multi-login
  • Windows, Mac, Android, iOS Apps og Chrome-udvidelse

  Pålidelig 77% rabat besøg hjemmeside
  Læs anmeldelse

 5. CyberGhost

  CyberGhost

  $ 12,99 $2,75Om måneden

  • 3.700 servere i 60 lande
  • 256-bit AES-kryptering
  • 24/7 Live Chat
  • Streng Ingen log-politik
  • 7 samtidige forbindelser
  • Apps til Windows, Mac, iOS & Android

  Reliabile 77% rabat besøg hjemmeside
  Læs anmeldelse

NordVPN - Apex sikkerhedsfunktioner som VPN for Indien:

Denne VPN er kendetegnet ved en kombination af robusthed og sikkerhed, hvilket gør det til et af de bedste træk af partiet for en VPN i Indien. NordVPN er fantastisk til at fjerne blokering af geo-begrænset indhold som Hotstar, hvis du ser det uden for Indien. Det har en SmartPlay-funktion, der giver optimal ydelse på streamingwebsteder. Brug for at vide mere? Læs derefter vores omfattende NordVPN-gennemgang.

Bedste VPN for Indien

Det har tilføjet flere servere, og nu er det samlede beløb på 4047 servere i 62 lande, inklusive dem i Indien for at tilbyde høj anonymitet online. NordVPN byder brugere af P2P og Torrenting velkommen ved at levere dedikerede servere.

På sikkerhedsfronten har den DoubleVPN og Onion over VPN som ekstra funktioner bortset fra det bedste i klassen kryptering og understøttelse af flere protokoller inklusive OpenVPN-beregbarhed.

Apps fungerer utroligt godt på alle tilgængelige platforme som Mac, Windows, Android, iOS og mere. Det har fantastisk support og guider sektioner for øget brugervenlighed også.

Det årlige abonnement værdsættes til $ 83,88, mens det to-årige abonnement tilbydes til $ 119,7 og forbliver deres bedste tilbud endnu.

Bortset fra dette er det den eneste Top VPN, der tilbyder Indien VPN Gratis prøveversion uden spørgsmål.

Fordele

 1. Tor med VPN-funktion til Secure India-browsing.
 2. Gratis prøveperiode.
 3. Dobbelt kryptering tilgængelig.
 4. 3359 servere i over 60 lande.
 5. Flere betalingsmetoder.
 6. OpenVPN, IKEv2 / IPSec, L2TP / IPSec, PPTP og SSTP protokoller.
 7. SmartPlay-funktion til streamingwebsteder.

Ulemper

 1. Dyrt månedlig plan (Ikke godt for kortvarige brugere).

Hent NordVPN

Privat internetadgang - Tilbyder beskyttelse mod FaceNiff og Firesheep som VPN for Indien

Denne VPN er en favorit fra Reddit og regerer roost pr. Kundetilfredshedsmåling. Det tilbyder alt, hvad andre bedste VPN'er gør, men ydeevneniveauet for disse funktioner er uovertruffen i branchen. Det tilbyder i øjeblikket 3035+ servere i 29 større lande, hvilket gør at blokering af enhver form for geobegrænsninger er en leg. Læs vores gennemgang af privat internetadgang for at lære mere.

Privat internetadgang til Indien

Netflix, Hulu, Amazon Prime, Hotstar, alle kan nemt fås via dine yndlingslande via PIA. Der er en indbygget annonceblokerer og malware-identifikator, der garanterer en generende fri oplevelse.

Men det bedste ved PIA er, at det forhindrer hackere, der bruger FaceNiff og FireSheep, i at hacke ind i dine sociale mediaprofiler, når du er på en offentlig WiFi.

PIA tilbyder i øjeblikket servere i Indien for den bedste adgang og hurtigere hastigheder for brugere i landet.

PIA indisk server

Dens bedste prisplan er for det 2-årige abonnement, der kommer ind på $ 69,95 faktureret en gang, mens den årlige plan koster en bruger $ 39,95 faktureret en gang.

Fordele

 1. Beskytter brugere på offentlig wifi som en bedste VPN for Indien.
 2. OpenVPN, L2TP / IPsec understøttet.
 3. P2P-support tilgængelig.
 4. Nul logfiler.
 5. 5 Samtidige forbindelser.
 6. Ubegrænset båndbredde.

Ulemper

 1. De dedikerede apps er lidt vanskelige at bruge til nybegynder.

Få privat internetadgang

PureVPN - Bedste VPN til at fjerne blokering af Hotstar uden for Indien:

Der er millioner af brugere af populære streamingwebsteder som Netflix og Amazon Prime i Indien, men på grund af geo-begrænsninger på indhold kan de muligvis ikke sikre fuld brug af deres abonnementer. PureVPN’det enorme netværk af 750+ servere spredt over hele 140 lande, inklusive 3 i Chennai, Indien, kan få brugerne til at få fuld værdi ud af deres streamingabonnementer.

PureVPN til Indien

Uanset om du vil fjerne blokering af Netflix US eller få adgang til dedikeret Torrenting eller P2P-support, kan PureVPN gøre det for dig.

På sikkerhedsfronten har den militær klasse AES 256-kryptering og understøttelse af flere protokoller, herunder OpenVPN og L2TP og tilbyder også at beskytte opgraderinger gennem Kill Switch, Split Tunneling, Double VPN og Onion over VPN-indstillinger.

Den holder dog en slags log, men de vil kun blive vendt, hvis du forkæler dig med nogen form for kriminel aktivitet som cybermobning, cyberstalking eller endda spamming.

PureVPN er fortsat den bedste VPN for Indien med hensyn til høj overkommelig pris med et 2-årigt pakkeabonnement, der i øjeblikket tilbydes kun $ 69 bill én gang. Et årligt abonnement kan også købes til $ 58.92. Se vores PureVPN-gennemgang, hvis du vil lære mere om dens funktioner.

Fordele

 1. Hotstar fjerner blokeringen som VPN for Indien.
 2. DDoS-beskyttelse.
 3. Dedikeret streaming-support.
 4. P2P- og Torrent-servere.
 5. 750 + servere i 141 lande.
 6. VPN Hotspot.
 7. Nat Firewall.
 8. Flere protokollesupport inklusive OpenVPN og L2Tp.
 9. Tillader delt tunneling.

Ulemper

 1. Holder nogle logfiler.
 2. Gratis prøveversion ikke tilgængelig.

Hent PureVPN

ExpressVPN - Giver streng beskyttelse mod ISP-beskyttelse som VPN for Indien:

I en af ​​de mest bemærkede sager i VPN-domænet nægtede ExpressVPN at videregive datalogger til tyrkiske myndigheder under en efterforskning af en straffesag. Udbyderen benægtede, at den opbevarede nogen logfiler, der taler bøger om de længder, den går til, for at sikre brugerens privatliv.

ExpressVPN til Indien

ExpressVPN er din sikreste indsats som VPN for Indien, hvis du prøver at undgå de håndhævede overvågningsprogrammer og ISP-drevne logforsøg, der kompromitterer din anonymitet online.

ExpressVPN ejer et globalt servernetværk, der omfatter 2000 + -servere og leverer inderligt kompatible apps og udvidelser til alle populære operativsystemer og browsere. Det er baseret på De Britiske Jomfruøer, som sikrer, at det er langt væk fra lande med autoritære dataregimer (Vores opdaterede og detaljerede ExpressVPN-gennemgang er også tilgængelig).

ExpressVPN india proxy-service

Der er en kill switch i dens apps, og sammen med kompetent DNS-lækagesikring er dine browsing sessioner stadig mere sikre, når de dækkes af ExpressVPN.

Prisplaner er dog en smule dyre, idet den årlige plan koster $ 99,95 faktureres en gang, mens det halvårlige abonnement faktureres til $ 59,95 flad.

Fordele

 1. Kraftige sikkerhedsfunktioner til indiske VPN-brugere.
 2. Dedikerede apps og udvidelser til browsere.
 3. Hård, kryptering af militær kvalitet.
 4. Flere protokollesupport.
 5. Nul logpolitik.

Ulemper

 1. Ingen dedikerede P2P-servere.
 2. Dyrt i forhold til konkurrerende tjenester.

Hent ExpressVPN

IPVanish - Bedste server tæller som VPN for Indien

Denne provider tilbyder 6 indiske indfødte servere beliggende i New Delhi for at styrke online-privatlivets fred for brugere i landet og gør det utroligt nemt for brugere uden for Indien at få adgang til Hotstar.

Hvis du imidlertid vil se Netflix US eller Amazon Prime US fra Indien, tilbyder IPVanish VPN mere end 1000 servere for at garantere kraftig opblokering.

IPVanish til Indien

Hastighederne forblev temmelig ensartede under vores test og var op til mærket med hensyn til ydeevne på streamingwebsteder. Det tilbyder 5 samtidige forbindelser på en enkelt konto og tilbyder dedikerede apps til populære OS som Mac og Android blandt andre.

Der er en 7-dages refusion tilgængelig sammen med 24/7 kundesupport for maksimal brugervenlighed.

IpVanish tilbyder tre prisplaner, der inkluderer månedlige, kvartalsvise og årlige abonnementer. Den bedste plan blandt dem koster $ 79.99 for et komplet 12-måneders abonnementstilbud.

Fordele

 1. VPN for Indien med et højt indbygget serverantal.
 2. 1000+ VPN-servere og 40.000+ IP’s.
 3. Fjernelse af geo-begrænset indhold som Netflix.
 4. Flere protokollesupport inklusive OpenVPN.
 5. Funktioner som Kill Switch, IPv6, DNS Lækebeskyttelse.
 6. 5 Samtidige forbindelser.

Ulemper

 1. gør ikke’t tilbyder en gratis prøveperiode endnu.

Få IPVanish

Bedste VPN til Indien gratis

Gratis VPN'er kan undertiden være en meget terningeagtig i betragtning af, at hvor mange udbydere tilregner brugere ved at hævde at tilbyde en gratis VPN med den bedste sikkerhed, men ikke gør noget mere end at rive dem af ved at sælge deres data til tredjepart eller sende malware.

Bedste VPN til Indien gratis

Der er stadig nogle gode gratis VPN'er, som du kan stole på derude, men desværre tilbyder ingen af ​​dem indiske indiske servere. At’s fordi de fleste af VPN-brugere kommer fra den amerikanske og europæiske region og i betragtning af det ekstremt restriktive antal servere, som gratis VPN kan tilbyde, er der en meget begrænset mulighed for, at enhver gratis VPN tilbyder servere i Indien.

Nedenstående er 3 yderst pålidelige Indien VPN Free, og du kan helt sikkert opgradere til deres betalte planer for at benytte deres servere i Indien:

 1. Tunnelbear VPN - Tilbyder meget sikker gratis VPN-service til Indien
 2. WindscribeVPN - Har 10 GB / måned båndbreddebegrænsning på sin gratis VPN-plan
 3. Hide.Me - Er utrolig hurtig med hensyn til hastighed som en gratis VPN til Indien

Indisk VPN-proxy

Proxies er et alternativt sikkerhedsværktøj til VPN'er, og selvom de ikke gør det’t giver kryptering eller sikker protokol-tunnelsupport, de er gode nok til at beskytte dig, hvis du bare vil omdirigere din IP-adresse gennem en ny server.

Her er de bedste VPN-proxier, du kan bruge i Indien:

 1. Websurf.in
 2. Proxify
 3. Proxfree
 4. Kproxy
 5. Hurtig USA-proxy
 6. Hide.me (Proxy-version)
 7. Hidester
 8. Whoer.net
 9. VPNBook
 10. Megaproxy

Bedste VPN for India Hotstar

Den bedste VPN til Indien kan give dig den bedste måde at fjerne blokering af din Hotstar-app eller hjemmesideabonnement uden for Indien. Alt hvad du skal gøre er at oprette forbindelse til de indiske servere på en af ​​vores Top VPN, der er nævnt ovenfor og nyde dit yndlingsindhold på Hotstar.

Hvis det ikke gør det’Hvis du fungerer, kan du altid bede deres 24/7 support om at give dig en dedikeret IP, der giver dig en gyldig streamingrute.

Fjern blokering af Hotstar

Bedste VPN til Indien Chrome

I betragtning af at Chrome-browseren er den mest populære internetadgangsport i verden til at krydse online-domænet, ville der være millioner af brugere i det i Indien, der ønsker øverste kvalitetssikkerhed for det.

Bedste VPN til Indien Chrome

Her er en oversigt over Top VPN'er til Chrome browser, der tilbyder kompatible udvidelser og tilbyder dedikerede indiske servere:

 1. Ren VPN
 2. Nord VPN
 3. Express VPN
 4. Ivacy VPN
 5. Privat internetadgang VPN
 6. Torguard.net
 7. Tunnelbear VPN
 8. Hide.me VPN
 9. Windscribe VPN

Bedste VPN FAQ

Er streaming lovlig i Indien?

Streaming er lovligt i Indien og mange populære streamingwebsteder som Netflix og Amazon Prime og endda det indiske native streaming-site Hotstar har millioner af brugere, der stammer fra Indien. Så det er vigtigt at have den bedste VPN til streaming for at nyde din underholdning uden afbrydelser.

Men da mange af disse sider ikke portrætterer det samme indholdsbibliotek, dvs. en Netflix-bruger i Indien vandt’t være i stand til at se alle de show, der er tilgængelige for en bruger i USA, det er bedst at bruge en Top VPN til Indien for at give dig mulighed for at fjerne blokering af geobegrænsninger som disse og nyde dit yndlingsindhold uden problemer.

Ingen Indien VPN Free kan dog tillade legitim Torrenting-støtte til dedikerede brugere i øjeblikket.

Er Torrenting lovligt i Indien?

Som i de fleste lande ligger Torrenting i et lovligt gråt område i Indien. Download af acceptabelt indhold eller software gennem Torrenting som installationsfilen til Google Chrome Browser, vandt’t lægger dig i meget besvær. Det virkelige problem begynder med indhold, der er følsomt og ejes af store mediehuse.

Denne type indhold er beskyttet af ophavsret, og at dele det gennem torrent kan lande dig i problemer, hvis du ikke gør det’t beskytte dig selv gennem en Top VPN.

Sådan fjernes blokeringen af ​​Hotstar uden for Indien?

Hotstar er en fantastisk online streamingtjeneste for Indien, men desværre’er ikke tilgængelige for brugere uden for landet i et bud på at beskytte ophavsretligt beskyttet indhold. Du kan dog altid omgå geo-begrænsninger som denne gennem en Bedste VPN.

Her’er den bedste måde at fjerne blokering af Hotstar uden for Indien:

 • Vælg en VPN, og abonner på en prisplan
 • Få brugeroplysninger (brugernavn og adgangskode)
 • Download den Native App til dit OS og installer det (De fleste VPN'er giver nu dedikerede apps til flere platformskompatibilitet)
 • Opret forbindelse til en indisk server (ellers vandt den’t arbejde) og Tænd VPN

Nyd dine yndlingsfilm og shows på Hotstar!

Bedste VPN for Indien

Konklusion:

Overalt i verden bliver folk mere opmærksomme på fordelene ved at bryde kontrol med deres online privatliv. De fleste internetbrugere er blevet fanget uvidende på grund af enorme og pinlige dataskandaler, der involverede større firmaer som Careem og Facebook, men i sidste ende er tabet ikke af disse firmaer så meget, som det er af brugerne.

VPN'er er lige så vigtige i Indien, som de er i resten af ​​verden, da de giver dig mulighed for at fortsætte med at bruge internettet uformindsket. Hos BestVPN.co går vi ind for den højeste form for internetsikkerhed for brugere på alle tidspunkter og anbefaler sikker internetpraksis sammen med Bedste værktøjer til en sikker og sikker online oplevelse.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me