NordVPN Linux – Kuinka asentaa NordVPN Linuxiin verkonhallinnan kautta

Panamanyhtiöiden suosio kasvaa päivä päivältä, kun ne siirtyvät kohti ikä- ja ikäryhmiä kohdentamalla televisiokampanjoita. Jos olet käyttänyt NordVPN: ää, sinulla todennäköisesti on idea, VPN on optimoitu turvallisuuteen. Tarjoaa yli 5150 palvelinta 62 maakunnassa ja vahvan AES-256-CBC-salauksen, jossa on runsaasti edistyneitä ominaisuuksia, jotta maantieteellisesti rajoitetun sisällön lukitus voidaan poistaa ja osallistua P2P / Torrenting. Tämä opas keskittyy NordVPN Linux -sovellukseen ja sen täydelliseen analyysiin. Lue kattava analyysi palveluntarjoajasta lukemalla tämä NordVPN-katsaus BestVPN.co-sivustolta!

NordVPN Linux -katsaus

Joten yllättävää kuin miltä se kuulostaa, NordVPN Linux -sovellus aloitti virallisesti vain kaksi kuukautta sitten elokuussa 2018. Vaikka odotimme jotain sen esteettisestä sinisestä käyttöliittymästä, joka on rakennettu kaikkien tuettujen sijaintikarttojen ympärille, valitettavasti NordVPN Linux tarjoaa vain komentorivisovellus ilman GUI: tä (graafinen käyttöliittymä). Tämä ei kuitenkaan tarkoita, että sovellus imee, koska Linux-käyttäjien on erittäin helppo asentaa ja käyttää kuin palvelimien manuaalinen määrittäminen.

NordVPN Linux

Itse asiassa NordVPN Linux -sovellus on integroitu samoihin edistyneisiin ominaisuuksiin, jotka ovat saatavana Windows- ja Mac-vastaavissa. Sinulla on käytettävissä DNS-vuodonsuojaus, joka auttaa pitämään henkilöllisyytesi aina piilossa ohittamalla kaiken verkkoliikenteen turvallisen ja salatun VPN-tunnelin kautta. Käytettävissä on CyberSec-protokolla, joka tarjoaa tunkeilevien mainosten välittömän estämisen ja suojaa sinut haitallisilta online-uhkilta.

Tietyissä olosuhteissa VPN-yhteys lakkaa toimimasta tai katkeaa, käytettävissä on automaattinen tappaja -ominaisuus, joka estää tietokonetta muodostamasta yhteyttä salatun VPN-tunnelin ulkopuolelle. Tämän lisäksi NordVPN tarjoaa hävitetyt palvelimet, joiden avulla voit ohittaa palomuurit ja algoritmit maissa, joissa rajoittava järjestelmä on, kuten Kiina, Yhdistyneet arabiemiirikunnat, Irak, Iran, Turkki ja muut. Tämä takaa parhaan mahdollisen suojan missä tahansa!

NordVPN Linux -katsaus

Tarvitsetko todella NordVPN-tiedostoa Linuxille?

VPN-tilauksen yhteydessä sinulla on oltava käytettävälle laitteelle sopiva ohjelmistosovellus. Tämä ei johdu siitä, että tarvitset VPN: ää Linuxille, vaan johtuen tarpeesta hankkia yksityisyys / nimettömyys verkossa. Siitä huolimatta käyttäjät voivat olla varmoja siitä, että NordVPN kattaa kaikki perimmäisen online-tietoturvan näkökohdat Linuxille. Panamassa sijaitseva NordVPN on myös kaukana EU: n ja Yhdysvaltojen kaltaisista lainkäyttöalueista, joissa on pakollisia lakeja, jotka edellyttävät lokikokoelmia. Muita syitä, miksi saatat tarvita NordVPN for Linuxia, ovat:

  1. Maantieteellisesti rajoitetun sisällön käyttö - VoD-palvelut, kuten Netflix, Hulu, BBC iPlayer ja Amazon Prime, asettavat maantieteellisiä rajoituksia, jotka estävät hyväksytyn maiden luettelon ulkopuolisia käyttäjiä pääsemään täydelliseen sisältötietokantaan. Käyttämällä NordVPN: ää Linux-laitteissasi, voit lopulta poistaa kaiken maantieteellisesti rajoitetun sisällön muodostamalla yhteyden palvelimiin maissa, joissa VoD-palvelu on käytettävissä.
  2. Suojaus paikallisilta Internet-palveluntarjoajilta - Elokuvien / TV-ohjelmien katseluun verkossa useimmat käyttäjät valitsevat maksun premium-palvelusta. Jotkut johdinleikkurit kuitenkin luottavat ilmaisiin palveluihin suosikkisisältönsä suoratoistamisessa. Koska laittomasti laadittu sisältö voi aiheuttaa sinulle vakavia ongelmia DMCA: n kanssa, VPN-verkkojen käyttö varmistaa, että Internet-toiminnot pysyvät täysin piilossa paikallisilta Internet-palveluntarjoajiltasi..
  3. Suojaus julkisessa Wi-Fi: ssä - Tietokalastelu, henkilöllisyysvarkaudet, lunastusohjelmat ja verkkotarkastus ovat joitain vakavia kyberturvallisuusuhkia, jotka liittyvät pubien, baarien, ravintoloiden jne. Julkisiin Wi-Fi-verkkoihin. Kyberrikolliset huijaavat käyttäjiä paljastamaan yksityisen tietonsa. Yhdistämällä VPN: ään voit pitää ne hämmentyneinä, koska henkilöllisyys pysyy piilossa IP-osoitteesi ohella.
  4. Harjoittaa P2P / torrentia - Haluatko ladata elokuvia, TV-ohjelmia, e-kirjoja, mangaa, musiikkia, asiakirjoja, albumeja tai muunlaista digitaalista tietoa, NordVPN-torrenting on epäilemättä osoittautunut kärkivalikoimaksi monille tietokonepohjille. Jos haluat pysyä turvassa lataamalla torrentteja Linux-laitteellesi, niin on välttämätöntä käyttää palvelua, kuten NordVPN.
  5. Ohituskaasurajoitukset - Verkkoseutraaluuslakien kumoamisen jälkeen Internet-palveluntarjoajilla on nyt täysi valta siitä, mitä tietoja käyttäjät voivat käyttää, erilaisten hinnasuunnitelmien perusteella. Käyttämällä palvelua, kuten NordVPN, voit olla varma ohittaa kaikki tällaiset rajoitukset, mikä tarkoittaa, että saat paremman nopeuden suoratoistoon, torrenttiin tai online-pelaamiseen.

NordVPN Linux - Kuinka asentaa NordVPN Linuxiin verkonhallinnan kautta

Kuinka asentaa NordVPN Linux

Kun kyse on NordVPN: n asettamisesta Linuxissa, käyttäjillä on kaksi vaihtoehtoa: mene manuaaliseen yhteyteen tai lataa komentorivin NordVPN-sovellus (ei GUI). Jos valitset entisen, sinun on ilo kuulla, että NordVPN tarjoaa yksityiskohtaiset opetusoppaat, jotka auttavat käyttäjiä määrittämään palvelun OpenVPN: n avulla & IKEv2 / IPSec-protokollia. Jos valitset jälkimmäisen, prosessi on melko yksinkertainen:

Vaihe 1: Lataa NordVPN .deb repo -asennuspaketti napsauttamalla tätä linkkiä täällä

Vaihe 2: Avaa Terminal Linux-alustallasi asentaaksesi NordVPN-arkiston

Vaihe 3: Suorita seuraava koodi: sudo apt-get install {/path/to/}nordvpn-release_1.0.0_all.deb

Vaihe 4: Päivitä apt-get-pakettiluettelo suorittamalla tämä komento: sudo apt-get update

Vaihe 5: Suorita asennus loppuun kirjoittamalla: sudo apt-get install nordvpn

Muiden laitteiden NordVPN-yleiskatsaus

Kuten aikaisemmin mainittiin, Linuxissa olevassa NordVPN-sovelluksessa ei ole GUI: ta, vaan se käyttää tavallista komentorivisovelluksen näkymää. Toivomme kuitenkin, että se olisi tarjonnut saman mallin kuin muutkin laitteet. Esimerkiksi Android- ja iOS-sovellukset ovat identtisiä vain muutamien elementtien kanssa, jotka saattavat kohdata yhtä erilaisia. Windows- ja Mac-sovellukset ovat taas yleensä erittäin samanlaisia. Ainoa ero näiden kahden välillä sisältää kyvyn valita, mitkä sovellukset tulisi estää Network Lock -ominaisuutta varten.

Kuinka asentaa NordVPN Linux

NordVPN Linux - Kuinka asentaa NordVPN Linuxiin verkonhallinnan kautta

NordVPN Linux Reddit arvostelut

Puhumme tästä kerta toisensa jälkeen kaikissa blogeissamme / oppaissamme. Redditin luotettavuus ja hyödyllisyys yhteisönä, jossa voit saada tietoa melkein kaikesta, päivittäisistä tuotteista teknologiaan, digitaalisiin palveluihin ja muihin. Siksi on hieno alusta löytää parhaat vpn reddit-puolueettomat arvostelut Linux-sovelluksesta. Alta löydät linkin Reddit-ketjuun, josta löydät käyttäjiä, jotka keskustelevat äskettäin esitellystä NordVPN Linux -sovelluksesta:

Hyviä uutisia kaikille NordVPN-käyttäjille. Native Linux -sovellus ei ole Linuxissa

NordVPN Linux - Kuinka asentaa NordVPN Linuxiin verkonhallinnan kautta

Asioiden kääriminen

Huolimatta NordVPN: n ja Tesonetin oikeudenkäynnistä, VPN-palveluntarjoaja etenee edelleen markkinoilla, puolustaen kaikkia väitteitä ja pysyvän vahvana kilpailijana nimille, kuten ExpressVPN, PureVPN, Surfshark ja VyprVPN. Vaikka emme varmasti nauttinut GUI-sovelluksen puutteesta, NordVPN: stä on saatavana runsaasti opetusohjelmia ja oppaita prosessin helpottamiseksi. Tärkeintä on, että saat suuren turvallisuuden ja nimettömyyden verkossa, koska VPN ei kärsi WebRTC-, IPv6- tai DNS-vuodoista.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me