NordVPN for Mac – 3 minuutin asennusopas aloitteleville käyttäjille

Panamanlainen palveluntarjoaja on kasvussa päivä päivältä, koska se on paras valinta vastaanottaessaan erinomaista yksityisyyttä / nimettömyyttä verkossa. NordVPN tekee ylimääräisen mailin luomalla käyttäjäystävällisen, helppokäyttöisen ja johdonmukaisen kokemuksen kaikista tukilaitteistaan, mukaan lukien Windows, iOS, Android, Linux, käyttöympäristöt. Käyttäjiä tervehtii miellyttävä ja esteettinen sininen käyttöliittymä, joka on rakennettu kartalle, joka näyttää käytettävissä olevat palvelimen sijainnit. NordVPN for Mac -sovellus ei myöskään petä, minkä näet tässä oppaassa ja NordVPN-katsauksessa täällä.


NordVPN for Mac Review

Ensi silmäyksellä NordVPN Mac -sovellus näyttää / tuntuu olevan identtinen Windowsin ja Linuxin kanssa. Se käyttää samoja sarjakuva-sukellusveneitä ja aluksia suunnittelussa yhdessä tavanomaisen sinisen värin kanssa. Kuitenkin vasta kun tutkit macOS-versiota kokonaan, löydät muutaman ainutlaatuisen kukoistuksen. Esimerkiksi sen sijaan, että kartta olisi suoraan näkyvissä Mac-sovelluksessa, siinä on piilotettu vasen lokero, joka liukuu yli paljastaen täydellisen luettelon palvelimista.

Käyttäjäystävällisyyden kannalta tunsimme myös, että sovellus on reagoivampi ja vuorovaikutteisempi kuin Windows-asiakas. Nykyisen sijaintisi perusteella yläosassa oleva iso painike yhdistää sinut nopeasti lähimpään palvelimeen. Jos haluat kuitenkin siirtää sijaintia itse, valitse mikä tahansa maa kartalta tai napsauta oikeassa yläkulmassa olevaa suurennuslasia.

NordVPN Macille

Kaiken kaikkiaan sovellus onnistuu saamaan aikaan saman NordVPN-kokemuksen, mitä voisit odottaa muilla alustoilla. Ainoa ongelma on, että jotkut ominaisuudet eivät oikeastaan ​​ole niin näkyviä käyttäjille. Voit katsella Toria vain VPN: n, kaksinkertaisen salauksen ja erikoistuneiden suoratoistopalvelimien kautta käyttämällä tiettyjä suodattimia luettelonäkymässä tai napsauttamalla “vaihtoehtoja” hakunäytön alaosassa.

Palvelimen lataustiedot eivät ole myöskään käytettävissä VPN-asiakasohjelmassa. Verkkolukitusominaisuuden kannalta Windows-sovellus estää yleensä kaikkia Internet-yhteensopivia sovelluksia lähettämästä tai vastaanottamasta tietoja. MacOS-versiossa sinulla on kuitenkin mahdollisuus valita, mitkä sovellukset saavat tämän hoidon manuaalisesti. Tästä syystä meidän on helppo päätellä, että joillakin osumilla ja puutteilla NordVPN-sovellus on hämmästyttävä käyttää kuten aina (jopa Mac)!

NordVPN Mac -asennusopas

Kun kyse on NordVPN: n asettamisesta Mac-käyttöjärjestelmälle, käyttäjillä on kaksi vaihtoehtoa: lataa / asenna sovellus verkkosivustolta suoraan tai siirry iTunes Storeen. Toisena vaihtoehtona voit napsauttaa tätä linkkiä ja ladata .PKG-tiedoston heti. Muut käyttäjät, jotka eivät ole kiinnostuneita asiakasversiosta, voivat myös asettaa Macin manuaalisesti asentamalla Tunnelblick, lataamaan .ovpn-palvelintiedostot NordVPN: stä, antamaan käyttöoikeustietosi ja nauttimaan VPN-palvelun käytöstä ilman vaivaa..

NordVPN Mac -asennusopas

Lataa NordVPN Client for Mac

Mac-tietokoneille tarkoitetun NordVPNs-asiakkaan latauslinkkien löytäminen ei vaadi mitään rakettitieteitä. Verkkosivusto tarjoaa merkityksellistä tietoa ja linkkejä kaikkiin hyödyllisiin lähteisiin. Voit käydä tällä sivulla saadaksesi perusteellisemman katsauksen sovelluksesta sekä latauslinkin. Käyttäjille, jotka haluavat aloittaa lataamisen ja asentamisen, tarkista tämä linkki iTunes-kaupasta?

Lataa NordVPN Client for Mac

NordVPN IKEv2 Mac (manuaalinen kytkentätapa)

 1. Lataa IKEv2-sertifikaatti Mac-tietokoneellesi napsauttamalla tätä.
 2. Avaa varmenne “Lataukset” kansio suoraan.
 3. “Lisää varmenteita” ponnahdusikkuna tulee näkyviin. Klikkaa “Lisätä”.
 4. valita “Saada tietoa” kun napsautat hiiren oikealla painikkeella NordVPN Root CA -painiketta.
 5. Klikkaa “Aina luota” vieressä “Kun käytät tätä varmennetta”.
 6. Kirjoita käyttöoikeustiedot Mac-kannettavaan tietokoneeseen ja napsauta OK.
 7. Klikkaa “Omena” -kuvaketta ja valitse sitten “Järjestelmäasetukset”.
 8. Valitse “verkko” ja napsauta sitten “+” ikoni.
 9. Syötä seuraavat tulot: VPN, IKEv2 ja NordVPN (IKEv2).
 10. Täältä löydät palvelimen asetukset ja käytettävissä olevan yhteysosoitteen.
 11. Klikkaa “Todennusasetukset” ja Anna NordVPN-käyttäjätiedot.
 12. Lyö “Kytkeä” -painiketta ja nauti NordVPN for Mac -sovelluksen käytöstä.

NordVPN for Mac -kysymykset

Kun kyse on NordVPN for Mac -sovelluksesta, monet käyttäjät saattavat kohdata sovellusta koskevia kysymyksiä. BestVPN.co luettelee kaikki yleiset kysymykset, joita meiltä kysytään Mac-asiakasohjelmasta.

Mikä on paras ilmainen VPN Macille?

Suoritettuaan perusteellisen analyysin yli 80 tarjoajasta, jotka sisältävät freemium VPN -palveluita, on turvallista sanoa, että TunnelBear, Windscribe ja Speedify ovat tällä hetkellä Macin suosituimpia. Vaikka sinun on kannettava tiukat tietorajoitukset, tällaisten VPN-verkkojen käyttäminen ei välttämättä ole huono geografisesti rajoitettujen verkkosivustojen lukituksen estämiselle paikallisen sisällön käyttämiseksi. Lue yksityiskohtaisesti NordVPN 7 päivän ilmainen kokeiluversio Macille.

Kuinka voin poistaa NordVPN-koneen Macista?

NordVPN: n poistaminen Mac-laitteelta ei vaadi mitään raketitutkimusta. Sinun on noudatettava samaa menettelyä muiden kolmansien osapuolien sovellusten asennuksen poistamiseksi. Mene vain “löytäjä” -valikkoon ja siirry kohtaan “Sovellukset”. Valitse sitten poistettava sovellus joko heittämällä se roskakoriin tai napsauttamalla hiiren kakkospainikkeella ja valitsemalla “Siirtää roskakoriin” vaihtoehto. Tyhjennä roskakori prosessin loppuun saattamiseksi!

Asioiden kääriminen

Toivomme, että oppaamme auttaa käyttäjiä saamaan puolueettoman mielipiteen NordVPN-sovelluksesta ja sen asennusprosessista Mac-laitteille, jotta voit nauttia verkossa mahdollisimman paljon nimettömyydestä / yksityisyydestä. Älä kuitenkaan epäröi kommentoida alla olevaa, jos sinulla on ongelmia. Voit vapaasti jakaa oppaan muiden kanssa, jotka tarvitsevat maksimaalisen suojauksen myös Mac-käyttöjärjestelmillään!

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me