NordVPN for iPhone – Kuinka asentaa NordVPN iOS-laitteissa

minä’Olemme jo kaventaneet kaikki yksityiskohdat parhaista VPN-palveluntarjoajista, joissa on NordVPN’s kattava 2019 arvostelu. Jotkut käyttäjät kuitenkin haluavat erityisiä tietoja sen iPhone / iPad-sovelluksesta.


Tarjoamme sinulle täydelliset tiedot NordVPN: stä’iOS-toiminnallisuus, minä’olet luonut tämän perusteellisen iOS-oppaan. Täältä löydät tietoja sovelluksesta ja sen suorituskyvystä erilaisissa iOS-laitteissa ja suoratoistoalustoissa, kuten nordvpn netflix -yhteensopivuus.

Näitä ovat surulliset 7, 8, X ja niiden Plus-mallit. Joten, jos haluat tietoa NordVPN for iPhone -sovelluksesta, olet oikeassa paikassa. Jatka lukemista alla!

BestVPNco’s Asiantuntijat kattavat parhaan analyysin iPhonen VPN App -sovelluksesta, lue yksityiskohtaista tutkimusta varten 3 minuutin opas.

NordVPN iPhone X / 8/8 Plus / 7 -katsaukselle

Olen testannut NordVPN iOS: n kaikissa uusimmissa iPhonen versioissa. Yllätyksekseni ei tapahtunut merkittäviä muutoksia tai eroja käyttämästäsi iOS-mallista riippumatta.

Sovelluksen käynnistäminen antaa sinulle pääsyn samaan karttarajapintaan kuin muutkin asiakkaat. Verrattuna Androidiin iOS-kartta on kuitenkin yleensä melko helppokäyttöinen ja selaa palvelimen valintaa varten.

Käyttäjät voivat myös lähentää ja loitontaa melko sujuvasti lisäämällä sovelluksen käyttäjäystävällisyyttä. Minulla ei ole ollut jäljessä olevia tai yhteysongelmia, mikä on harvinainen näky iOS-käyttäjille.

Tuolla on “Pikayhteys” vaihtoehto käytettävissä, jos haluat välittömän nimettömyyden. Samanaikaisesti kehittäjät ovat lisänneet “Maat” vaihtoehto, joka puuttuu Android-sovelluksesta.

Android-versiossa sinun on pyyhkäistävä ylös päästäksesi paikkoihin. Silti sinulla ei ole käytettävissä a “alue” -valikko, joka löytyy iOS-versiosta.

Tämä tarkoittaa, että voit valita suoraan yhdysvaltalaisen palvelimen Los Angelesista, Seattlesta, Bostonista, Philadelphiasta, Detroitista ja monista muista kaupungeista. Joten se toimii ehdottomasti iPhone 7/8 / X / Plus -käyttäjien eduksi.

NordVPN iPhonelle

Kuitenkin siellä, missä on positiivisia, kohtasin myös joitain negatiivisia. Oli pettymys nähdä, että erikoispalvelimien luettelo on lyhyempi kuin Android- ja Windows-versiot.

Ainoat iPhone 7/8 / X / Plus -käyttäjien vaihtoehdot ovat käytettävissä: P2P / File Sharing ja Onion over VPN. En nähnyt omistettuja IP-osoitteita tai DoubleVPN-palvelimia, joihin yhdistää.

Kehittäjät ovat myös rajoittaneet iOS-käyttäjien pääsyä useisiin tärkeisiin ominaisuuksiin, kuten tukkeutuneet palvelimet (Kiinan verkkosivustojen / palveluiden poistamiseen), automaattinen yhteys, TCP / UDP-protokollan hallinta tai CyberSec (joka auttaa haitallisten IP-suodattimien kanssa)..

Tutkittuaan asiaa tuli kuitenkin tietoani, että tämä ei ole ongelma NordVPN: ssä. Se on iTunes-ongelma’ turvallisuuspolitiikat.

Kauppa asettaa teknisesti rajat erilaisten sovellusten mahdollisuuksille. Tämä on melko samankaltainen kuin miten Google Chrome torjuu VPN-sovelluksia ympäri maailmaa.

Esimerkiksi suosittu selain poistaa VPN-sovellukset, jotka on varustettu mainosten / seurannan estäjillä, koska se ei täytä heidän yhteisön ohjeita.

Kuinka asentaa NordVPN iOS-laitteille (iPhone ja iPad)

NordVPN: n asettaminen iOS: iin ei ole rakettitiede. Prosessi on oikeastaan ​​melko yksinkertainen, kuten minkä tahansa muun iOS-sovelluksen lataaminen / asentaminen.

  1. merkitä mihin tahansa sopivaan NordVPN-suunnitelmaan napsauttamalla tätä.
  2. Mennä iTunes-kauppaan ja Hae varten “NordVPN” navigointipalkissa.
  3. Klikkaus ensimmäisessä vaihtoehdossa ja sitten osuma “Asentaa” nappi.
  4. Odota lataus- ja asennusprosessin loppuun saattamiseksi.
  5. Tuoda markkinoille sovellus ja “Hyväksyä” ponnahdusikkunat, jotka vaativat oikeuksia.
  6. Tulla sisään käyttäjänimi ja salasana, jotka valitsit tilaamalla NordVPN.
  7. Nauttia VPN: n avulla VoD: n estäminen, NordVPN-torrentin estäminen tai henkilöllisyytesi piilottaminen.

NordVPN iOS Kiina

Kun Kiinan hallitus puuttuu VPN-palveluihin, sen löytäminen, joka todella toimii mantereella, voi olla tehtävä. Maassa vierailevilla asukkailla ja ulkomaalaisilla on pääsy vain kourallinen nimiä. Suurin osa näistä tarjoajista on yleensä valtion hyväksymiä.

Tämä tarkoittaa, että ne eivät suojaa yksityisyyttäsi ja voivat kirjata kaikki istunto- / yhteydetiedot estäen oikeuttasi online-yksityisyyteen. NordVPN on markkinoilla tällä hetkellä ainoa tarjoaja, toinen on ExpressVPN, joka tarjoaa tukea kiinalaisille käyttäjille.

He ovat avanneet omistetun kiinalaisen sivun. Käy vain osoitteessa http://nord-for-zh.com/ ja seuraa vaiheita ladataksesi NordVPN iOS: lle. Tämän pitäisi auttaa sinua ohittamaan “Suuri palomuuri”, jonka avulla voit jatkaa ulkomaisten suosikki sovellustesi / palveluidesi käyttöä maassa.

Lue lisätietoja Kiinan VPN-oppaasta.

NordVPN hävitetyt palvelimet iOS

Kuten aikaisemmin mainittiin, tarkistaessani NordVPN iOS -sovellusta iPhone 7/8 / X / Plus: lla, huomasin, että paljon ominaisuuksia puuttui. Tähän sisältyy Häiriötön palvelimet -valikko.

Tämä ei kuitenkaan tarkoita, et voi käyttää niitä. Jos sinulla on kannettava tietokone, löydät tämän ominaisuuden Mac- tai Windows-sovelluksesta. Aktivoi se vain sivustoille, jotka mielestäsi vaativat ylimääräistä suojausta.

Kun olet valmis, yritä muodostaa yhteys mihin tahansa alla lueteltuihin palvelimiin. Ne tarjoavat yleensä paremman suorituskyvyn ja nimettömän tilan Kiinassa oleville käyttäjille tai maassa vieraileville ulkomaalaisille.

Yhdysvallat # 2440-2451, 3057-3058, 3167-3170, 3279-3280, 3282-3283, 3286;
Singapore # 132-133, 138-139, 141-150;
Ranska # 280-285, 295-302;
Japani # 135, 150 - 164;
Alankomaat # 253.

Asioiden kääriminen

Tämän avulla päädän tämän NordVPN for iPhone -oppaan loppuun. Toivon, että se antaa sinulle tarvittavan tiedon iOS-sovelluksesta ja sen käytöstä iPhone 7/8 / X / Plus -kumppaneissa..

Jos sinulla on kysyttävää tai tarvitset apua, älä epäröi pudottaa kommentti alla. Vastaan ​​henkilökohtaisella vastauksella.

Voit myös jakaa tämän oppaan näkemykset muille käyttäjille, jotka etsivät erityistietoja NordVPN: stä ja sen yhteensopivuudesta iOS-laitteissa. Hauskaa päivän jatkoa!

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me