NordVPN for Android: Asennusopas Android TV Boxiin

Kun ihmiset etsivät VPN-sovellusta heidän erityisvaatimuksiaan varten, he yrittävät saada mahdollisimman paljon puolueettomia tietoja. Jos olet Android-käyttäjä, joka etsii sopivaa palveluntarjoajaa, olet saattanut törmätä pahamaineiseen yksityisyyskeskeiseen, Panama-pohjaiseen palveluntarjoajaan, NordVPN: ään..

Yhtenä alan kuuluisimmista tietosuojapalveluista se saa melkein kiitosta melkein kaikista näkökohdista. Tämä opas keskittyy NordVPN: n tarjouksiin Androidille. Tarkempia näkymiä varten voit lukea jopa tämän NordVPN-katsauksen, joka vei meidät BestVPN.coon koko päivän analysoidakseen ja kirjoittaakseen.

Contents

NordVPN Android-arvostelu

Android-sovelluksen tarkistaminen oli melko helppoa, koska sovellus kattoi kirjaimellisesti kaikki päät ja tarjosi asiakkaille maksimaalisen mukavuuden. Kaunis ja suoraviivainen muotoilu lisäksi sovellus on melko intuitiivinen ja tämä VPN-palvelu toimii sujuvasti verkkosivustojen ja VoD-palveluiden lukituksen poistamiseen ja tarjoaa sinulle maksimaalisen turvallisuuden. Muut NordVPN: n Android-käytön edut:

 1. Ohita häiritsevät mainokset – Yksi huonoimmista asioista tutkiessaan Internetiä on nykyään ärsyttävien / räikeiden mainosten liiallinen lataaminen, joka jatkuvasti virkaa sinua esiin näytöllä. NordVPNs tarjoaa CyberSec-ominaisuuden, joka estää nämä ei-toivotut ponnahdusikkunat, automaattisen toiston mainokset ja muun materiaalin – jolloin voit nauttia sujuvasta selauskokemuksesta. Mainosten ja seurantalaitteiden estäminen lisää jopa lastausnopeutta!
 2. Suojaus viruksilta / haittaohjelmilta – Kun CyberSec-ominaisuus on päällä, voit olla varma, että saat parhaan mahdollisen suojan jäljittäjiä, haittaohjelmia, viruksia, robottihallintaa ja muita tietoverkkouhkia vastaan, joiden tarkoituksena on hakkeroida laite ja varastaa henkilökohtaisia ​​tietoja. Käyttäjät saavat jopa hyvän tietoturvan DDoS: lta (hajautettu palvelunesto), katkaiseen tiedonsiirron bottiverkon ohjauspalvelimen ja kompromitoivan sisällön välillä.
 3. Suojaus vaarallisilta verkkosivustoilta – Vaikka Internet on kasvanut huomattavasti vuosien varrella, sinulla on silti hyvät mahdollisuudet löytää joitain varjoisia / vaarallisia verkkosivustoja, jotka huijaavat käyttäjät huijauksiksi tietojenkalastelun ja muiden tietoverkkojen kautta. CyberSec-ominaisuus skannaa säännöllisesti verkkosivustojen osoitteet suosittujen backlistien perusteella, mikä suojaa sinua kaikilta väärentäviltä verkkosivustoilta, jotka haluavat huijata sinua ostamaan jotain tai paljastamaan henkilökohtaisia ​​tietoja.
 4. Suojaa digitaalista henkilöllisyyttäsi – NordVPN: n tiukkojen nollapalkkikäytäntöjen, ominaisuuksien, kuten DNS-vuodonsuojauksen, automaattisen tapinkytkimen, ja protokollien, kuten DoubleVPN ja Onion over VPN, ansiosta VPN on yleensä yksi markkinoiden turvallisimmista palveluista tällä hetkellä. Voit olla varma, että henkilöllisyytesi pysyy nimettömänä koko ajan, jopa poistamalla VoD-palveluiden eston tai virtaamalla laittomasti sisältöä epävirallisilla / kolmannen osapuolen sovelluksilla / SaaS.
  Modeemireitittimen VPN - Varmista yhteyslaitteesi yksityisyys

NordVPN Androidille

NordVPN Android-lataus

NordVPN: n lataaminen Android-laitteellesi ei edellytä rakettitieteitä. Käyttäjillä on tyypillisesti kaksi vaihtoehtoa saada sovellus. Ensimmäinen on yksinkertaisesti siirtyä sivulle https://nordvpn.com/download/, selata alas ja napsauttaa Android-linkkiä. Toinen on käydä Google Play Kaupassa, kirjoita “NordVPN” hakupalkissa ja paina “Asentaa” painiketta. Molemmat prosessit kestävät tuskin 2-3 minuuttia!

NordVPN Android-lataus

Kuinka asentaa NordVPN Androidille

Kun kyse on NordVPN: n asettamisesta Androidille, sinulla on kaksi vaihtoehtoa: käytä VPN-palvelua manuaalisesti tai sovelluksen kautta. Riippumatta siitä, mitä vaihtoehtoa valitset, käytät samalla turvallisuustasolla. Sinulla on kuitenkin enemmän vapautta määrittää ja lisätä ylimääräisiä suojaustasoja, jos valitset manuaalisen reitin. Seuraavaksi käsittelemme molempia prosesseja päätöksenteon helpottamiseksi sinulle!

Virallisen NordVPN-sovelluksen asentaminen

 1. Siirry kohtaan NordVPN’virallisella verkkosivustollasi ja tilaa sopiva suunnitelma.
 2. Lataa Android-sovellus verkkosivustolta tai Google Play Kaupasta.
 3. Kun olet asentanut, kirjoita allekirjoittamasi suunnitelman käyttöoikeustiedot.
 4. Paina sisäänkirjautumispainiketta saadaksesi pääsyn VPN-ominaisuuksiin.
 5. Siirry asetuksiin ja ota käyttöön “CyberSec” suojauksen lisäämiseksi.

Kuinka asentaa NordVPN Androidille

NordVPN: n asetus manuaalisesti OpenVPN Connect -sovelluksen kautta

 1. Avaa selain ja lataa täältä NordVPN .ovpn -määritystiedostot.
 2. Siirry Google Play Kauppaan ja lataa / asenna OpenVPN Connect.
 3. Kun olet asentanut, käynnistä sovellus ja napauta valikkopainiketta.
 4. valita “Tuonti” ja etsi aiemmin lataamasi .ovpn-määritystiedosto.
 5. Kirjoita NordVPN-tilisi käyttäjänimi ja salasana. Hit kytkeä!

NordVPN Android ei toimi

NordVPN Android TV -laatikko

Yksi parhaimmista asioista liittyessäsi NordVPN: ään on, että voit aina olla varma, että saat yhteensopivuuden useiden laitteiden / laitteistojen kanssa. Nauhaleikkurit, huijauskadot ja elokuva- / TV-show-geeksit voivat nyt huokaista helpotusta tietäen, että myös Android TV -laitteille on olemassa NordVPN-sovellus! Se on ladattavissa molemmilta: Google Play Store ja Amazon App Store.

NordVPN Android TV -laatikko

Parhaat NordVPN-tarjoukset Androidille

Yhtenä markkinoiden näkyvimmistä VPN-palveluista monet ihmiset etsivät halvimpia vpn-tiedostoja. Suoritettuaan perusteellisen analyysin virallisella verkkosivustolla ja useilla muilla foorumeilla / yhteisöillä, opimme, että Androidille ei tällä hetkellä ole saatavana erikoistarjouksia. Voit kuitenkin edelleen valita heidän erityisen vuotuisen kaupan, joka antaa sinulle huomattavan alennuksen 41%, alentamalla kuukausikustannuksia 11,95 dollarista 6,99 dollariin (laskutetaan 83,88 dollaria 12 kuukauden välein).

  Kolme parasta NetGear Router VPN -käyttäjää

nordvpn-hinnoittelu-suunnitelma

NordVPN for Android -virheet / -ongelmat

Kun käytät NordVPN: ää Androidille, saatat joskus kohdata tiettyjä virheitä / ongelmia, jotka vaativat apua. Jäljempänä olemme keskustelleet yleisistä asioista ja niiden parhaista ratkaisuista.

NordVPN Android ei toimi

On monia syitä siihen, miksi Androidille tarkoitettu NordVPN ei ehkä toimi sujuvasti. Internet-yhteyden katkaiseminen tai palvelimen käyttämättömyys eri protokolloissa on kuitenkin usein tärkein syy. Varmista, että Internet-yhteys on kytketty ongelman ratkaisemiseksi. Jos mikään muu ei toimi, harkitse sovelluksen uudelleenasentamista.

NordVPN Android-yhteyden muodostaminen ei onnistu

Yhteysongelmia saattaa johtua siitä, että Android-sovelluksen NordVPN-sovellus ei saa oikeaa todennusta. Varmista, että sallit pääsyn kaikkiin NordVPN-ominaisuuksiin. Jos asiat eivät edelleenkään toimi, harkitse Internet-yhteyden vianetsintää.

Asioiden kääriminen

Vietettyään noin 3–4 tuntia NordVPN for Android -sovelluksen suorituskyvyn ja ominaisuuksien arvioimiseksi, on turvallista sanoa, että saat verkossa suuren nimettömyyden ja yksityisyyden. Turvallisuuden parantamiseksi on runsaasti ominaisuuksia, ja sovellus tarjoaa aivan uskomattoman yhteensopivan myös Android TV: n kanssa. Suoritimme myös WebRTC- ja DNS-vuototestin, mutta emme löytäneet puutteita turvallisuudessa.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me