Kolme parasta NetGear Router VPN -käyttäjää

IoT (esineiden Internet) -kausi on täällä ja se vaatii parempaa & nopeampi liitäntä virtaan – valtava valikoima elektroniikkaa, joka on nyt mennyt “fiksu”. Kaikkea televisioista, kelloista, puhelimista, jääkaapista, kodeista, autoista ja jopa hiusharjoista on nyt verkossa. Useimmat kotikäyttäjät kuitenkin takertuvat, kun on valittava tehokas reititin, joka yhdistää heidän älykkään elektroniikansa kovien yhteysongelmien vuoksi..

Seuraavassa artikkelissa katsotaan kolmen alkuun NetGear-reitittimen vpn jotka ovat välttämättömiä kodeille ja joissa on useita älykkäitä laitteita, jotka vaativat jatkuvaa liitettävyyttä. Vaikka on olemassa lukuisia muita kunniamerkkejä, jotka tarjoavat erinomaisia ​​nopeimpia VPN-palveluita, tarkastelemme nimenomaan NetGearia, koska tuotemerkin tarjoamat yhteydet ja palvelimet saavuttavat.

Olen tarkoituksellisesti välttänyt laitemäärityksiä, joilla ei ole mitään järkeä taitamattomille käyttäjille. Olen tehnyt tiivistelmän tärkeistä vaadituista näkökohdista. Tämä ei ole reitittimen arvosteluartikkeli, vaan yksinkertaistettu opas, jonka avulla kotikäyttäjät voivat valita parhaan langattoman NetGear-reitittimen vpn.

Contents

Paras NetGear Router VPN vuonna 2023

Kaikki VPN-palveluntarjoajat eivät tarjoa tukea reitittimille’t edes tarjoa vaihtoehtoa. Se’Ei ole mahdollista luetella lähes 45+ VPN-palveluntarjoajaa, jotka tarjoavat hyvää tukea reitittimille blogissa, joten valitsin vain 3 luotettavimmasta, taskuystävällisimmästä ja nopeasta VPN: stä, jota voit käyttää reitittimen kanssa.

 1. ibVPN (näkymätön selaus-VPN)

Romanialainen ibVPN on yksi aliarvioitu nimi VPN-teollisuudessa pääasiassa merkin valikoivan palvelinpeiton vuoksi. ibVPN toimii yli 100 palvelimen verkon kautta 43 maassa, suosituimmissa paikoissa, kuten Yhdysvalloissa, Isossa-Britanniassa, Saksassa, Alankomaissa, Romaniassa, Singaporessa ja monissa muissa.

netgear reititin vpn

Sen lisäksi, että loistavat sovellukset molemmille työpöydille & mobiili, ibVPN on erittäin helppo määrittää reitittimien avulla ohjaimilla & oppaita saatavilla DDWRT-, Tomato-, NAS Synology- ja Sabai Tech -reitittimille. Koska olen testannut sen vanhemmalla NetGearNighthawk-laitteellani, ibVPN toimii minkä tahansa reitittimen kanssa, jolla on OpenVPN- tai PPTP-protokollatuki.

Suuri osa ibVPN: tä ovat tuotemerkki’hinnasuunnitelmat, jotka sisältävät jokaiselle jotakin. Laaja valikoima palveluita, joihin sisältyy torrent VPN-suunnitelma, liiketoimintasuunnitelma ja all-inclusive Ultimate-halvin vpn-suunnitelma. Voit käyttää palvelua samanaikaisesti viidessä laitteessa virallisten sovellusten kanssa, kun taas sitä voidaan käyttää jopa 10 laitteessa, kun reititin on määritetty.

ibvpn netgear nighthawk -reitittimen vpn-testi

Se on yksi suosikki VPN-palveluista palveluntarjoajan takia’S ei ole esitetty kysymyksiä nollakirjauskäytäntöä, ei ole mitään, mitä palvelu säilyttäisi palvelimillaan. Hinnoittelu on myös lompakkoystävällistä, jolloin voit tilata perimmäisen suunnitelman 42 dollaria vuodessa, jolloin saat loistavan valikoiman tietosuojatyökaluja.

 1. Yksityinen Internet-yhteys (PIA VPN)

PIA VPN ei ole vain yksi VPN-maailman vanhimmista nimistä, vaan myös yksi luotettavimmista. Yhdysvaltalainen palveluntarjoaja tunnetaan nopeasta palvelinverkostaan, joka estää suosikki videoiden suoratoiston, musiikin & radio ja muut maantieteellisesti rajoitetut verkkopalvelut. PIA VPN tarjoaa valtavan verkon, jossa on 3300+ palvelinta 25 maassa ja erinomainen kattavuus Yhdysvalloissa. Yksityinen Internet-yhteys on entinen PCMag-editori’s Valitse VPN-palvelu sen lisäksi, että lukija suosittelee VPN: ää tom: lla’laitteisto vuonna 2015.

pia netgear -reititin vpn

PIA VPN on yhteensopiva kaikkien reitittimien kanssa, jotka tukevat OpenVPN- ja PPTP-protokollia. Voit myös määrittää palvelun joko tukikeskuksessa olevien havainnollistettujen ohjeiden avulla tai ottamalla yhteyttä suoraan johonkin live-chatin tai sähköpostin tukiedustajaan. PIA-palvelimet on optimoitu tarjoamaan gigabitinopeuksia torrentteja, suoratoistoa ja suurikokoisia tiedonsiirtoja varten..

  ExpressVPN Android-käyttöjärjestelmälle - Sovellusten asennusopas, suorituskyky ja enemmän

PIA VPN, jota pidetään yhtenä edullisimmista nopeaan nopeaan VPN-palveluun maailmassa, tarjoaa vuotuisen suunnitelmansa loistavasta säästökaupasta $ 39.95. PIA VPN tarjoaa uskomattoman paketin, joka sisältää 3 ohjausprotokollaa, ilmaisen SOCKS-välityspalvelimen, yhdyskäytävät viidellä mantereella, rajoittamaton laiteyhteys reitittimien yli, mainos & haittaohjelmien esto, yhteensopivuuden kanssa DDWRT, pfSense ja Tomato reitittimen kanssa. Tutustu yksityiskohtaiseen katsaukseen PIA VPN: stä blogissa.

 1. VyprVPN

VyprVPN on legenda tietosuojateollisuudesta, osittain siitä, että se on yksi kokeneimmista VPN-palveluntarjoajista. Tuotemerkki toimii myös väsymättä online-tietosuojaoikeuksiin. VyprVPN tarjoaa 700+ turbo-nopeuspalvelinta 50 maassa erinomaisella tuella torrentsille, suoratoistolle, peleille, ftp-isännöinnille ja muille kaistanleveysintensiivisille palveluille.

vyprvpn netgear reititin vpn

Aina saatavissa oleva tuki ja erinomainen käyttöympäristöjen välinen yhteensopivuus tekevät VyprVPN: stä ihanteellisen valinnan niille, jotka haluavat minimaalisen vuorovaikutuksen kehittyneiden VPN-asetusten kanssa. Vaikka sovelluksia on saatavana kaikissa tärkeimmissä käyttöjärjestelmissä (Windows, Mac, iOS & Android), VyprVPN voidaan määrittää myös reitittimiin.

VyprVPN toimii myös DDWRT, OpenWRT, ASUSWRT&NAS Synology -reitittimet, voit asettaa sen käyttämään palveluntarjoajan saatavilla olevia virallisia oppaita’verkkosivuilla. Näiden lisäksi voit määrittää VyprVPN: n millä tahansa reitittimellä joko PPTP- tai OpenVPN-tuella. Niille, jotka haluavat ladata torrentteja, voivat käyttää myös VyprVPN: tä’Allekirjoitus Chameleon Protocol, joka perustuu OpenVPN-tekniikkaan.

VyprVPN ei ole helppokäyttöinen palvelu, koska sen hinnasuunnitelmat ovat erittäin kalliita ja tuotemerkki ei tarjoa palautuksia. Mutta heidän palvelunsa mukana tulee erinomainen 3 päivän ilmainen kokeilu, jonka avulla voit arvioida palvelun ja lopettaa sen jälkeen, jos se ei’t työtä. Täysin ladattu vuosisuunnitelma maksaa valtavat 80 dollaria tilaamalla kertaluonteisen maksun.

VyprVPN tarjoaa kuitenkin upeita ominaisuuksia, myös talon hallinnassa olevassa palvelinverkossa, joka on paikallisesti kehitetty & hallitut sovellukset, yksinoikeus pelaamiseen, valikoima turvaprotokollia, 24/7 suoraa tukea, VyprDNS ja paljon muuta. VyprVPN kirjaa sisään paljon tietoja sinusta, joten ole varovainen ennen kirjautumista.

Vuoden 2023 parhaat NetGear-reitittimet

Joten mikä on paras NetGear-reititin? Tämä analyysi riippuu monista tekijöistä, joista keskustelemme myöhemmin. Internetissä suosittujen arvostelujen ja analyysien perusteella seuraavia NetGear-reitittimiä tulisi harkita, kun sinulla on erilaisia ​​taustalla olevia tarpeita, kuten pelaaminen, teräväpiirtoinen suoratoisto, torrentin lataaminen ja suuren määrän älylaitteiden yhdistäminen.

 1. NetGear NightHawk X4S (D7800)

NightHawk X4S D7800 on päivitys X4 R7500 -malliin ja tarjoaa erittäin nopeita siirtoja muun muassa loistavien ominaisuuksien joukossa. X4S D7800 on suunniteltu suurempiin asetuksiin, esimerkiksi kotiin, jossa on useita käyttäjiä, jotka suoratoistavat videota, lataavat mediaa, yhdistävät älykkäitä kankaita, kommunikoivat VoIP: n kautta ja pelaavat verkossa.

Upotettu niin kutsuttuun MIMO (Useita syöttöjä, useita lähtöjä) tekniikka X4S R7800 on nopeampi ja tarjoaa laajennetun yhteysalueen verrattuna NetGeariin’halvemmat reitittimet. Tämä on erityisen hyvää, kun sinulla on erilaisia ​​laitteita, jotka käyttävät erilaisia ​​radiotaajuuksia. Laitteet voivat toimia häiritsemättä toisiaan’s yhteys vastaanottaa suurimman käytettävissä olevan kaistanleveyden.

Kolme parasta NetGear Router VPN -käyttäjää

Koska X4S on korkealaatuisempi reititin, se sisältää VDSL2-modeemin, joten voit käyttää sitä palveluntarjoajan sijaan’s modeemi / reititin. X4S sisältää myös kaksi USB 3.0 -porttia eSATA Sisäinen sisäänrakennettu (ulkoinen Serial Advanced Technology Attachment), jotta voit helposti varmuuskopioida tietoja reitittimen avulla tai tehdä siitä verkkoaseman.

Pelaajat ja streaming-käyttäjät rakastavat sitä, että he voivat määrittää QoS (Quality of Service) -aikataulun varmistaakseen, että heidän erilaisissa toiminnoissaan, kuten Netflix, CounterStrike, DOTA 2, HBO Now jne., On tasainen kaistanleveys. Kun niitä käytetään yli 5 GHz radiotaajuudella. X4S: n on testattu tarjoavan mahtavat nopeudet lähellä 71Mbps, 2,4 GHz: n radiotaajuusnopeudet ovat erittäin huonoja, vaikkakin lähellä 15Mbps.

  ExpressVPN-reititin - Asennus- / kokoonpano-opas 2023

Nyt X4S ei missään nimessä ole reitittimen suunnittelun huippua. Se on iso ja mukana tulee todella vanha käyttöliittymä, joka on monimutkainen aloittelijoille ja liian vanhentunut asiantuntijakäyttäjille. Hinnoiteltu runsas 270 dollaria ja 300 dollaria (riippuen mistä ostat), NetGear X4S on ihanteellinen pelaajille, suoratoisto-faneille ja kotitalouksille, joissa on yli 15 älylaitetta.

 

 1. AC-1900 NightHawk Smart WIFI -reititin (malli R7000)

CNET: n ja PC Mag: n nimeämäksi ihanteelliseksi kotireitittimeksi R7000: n virranlähteenä on erinomainen 1 GHz: n prosessori, joten se on yksi nopeimmista 802.11ac-radiokaistalla toimivista NetGear-reitittimistä. VPN-käyttäjille R7000 on hyvä uutinen, koska se tarjoaa sekä OpenVPN-palvelimen että kolmannen osapuolen laiteohjelmiston, kuten DDWRT, tuen. Reititin on myös loistava alavaihtoehto verkkopelaamiseen ja teräväpiirtovideon suoratoistoon sekä siihen’s erinomainen valinta torrentin lataajille.

AC-1900 voidaan liittää myös ulkoiseen tallennustilaan laitteiden varmuuskopiotiedoista ja se on loistava valinta Applelle’s Time Machine -varmuustekniikka. IxChariotin tekemässä testissä pääteltiin, että reititin pystyy siirtämään 444,8 Mbit / s 2,4 GHz: n ja 315,2 Mbit / s 5 GHz: n taajuudella, ei alan paras, mutta tarpeeksi hyvä.

Kolme parasta NetGear Router VPN -käyttäjää

R7000: ssä on USB 2.0 -paikka edessä ja USB 3.0-liitäntä takana, jotta voit kytkeä siihen ulkoisia kiintolevyjä ja käyttää niitä verkon kautta. NetGear Genie -liittymä tekee vain kaiken reitittimen määrittämisestä kiintolevyjen ja verkon jakamisen määrittämiseen. Genie-käyttöliittymän sisällyttäminen on juuri sitä, mitä lääkäri määräsi aloittelijoiksi, siitä eniten hyötyä.

R7000: n hinta on posh 190–200 dollaria (riippuen mistä ostat) ja suorituskyky huomioon ottaen & Sen tarjoama vakaus on erittäin houkutteleva tarjous kotikäyttäjille. Sen kantamalla on kuitenkin ongelma, ja yhteydet suurelle alueelle voivat kärsiä esteistä.

 1. AC1750-Smart WIFI-reititin (malli R6400)

SmallNetBuilder on arvioinut reitittimen suorituskyvyn ykkönen. R6400 on loistava kaksikaistainen ratkaisu koteihin, joissa on useita pelaamisen ja suoratoiston käyttäjiä. BeamForming + -teknologiaa käyttämällä reititin voi suurentaa signaaliaan kauemmas siitä. Kyllä, se on ihanteellinen liitäntäratkaisu suurille alueille ja tungosta asetuksiin, joissa on yli viisi käyttäjää.
Kolme parasta NetGear Router VPN -käyttäjää

Kolmen antennin ja BeamForming +: n ansiosta R6400 tukee kolmea suuntavirtaa, projisoimalla ne maksimiinsa. R6400 tarjoaa myös USB 2.0: n & USB 3.0 -paikka, jotta voit kytkeä verkon tulostimen kiintolevyn lisäksi 3.0-paikkaan käytettäväksi verkon media-kiintolevynä.

R6400 tarjoaa sinulle myös AirTime Faireness tekniikka, jolla varmistetaan, että nopeat laitteet vastaanottavat jatkuvan tiedonsiirron, kun taas vanhemmille hitaammille laitteille annetaan myös etusija tietojen vastaanottamiseen niiden kykyjen mukaisesti. Lukuisia arvosteluja Tomista’s Guide, CNET ja PCMag ovat vahvistaneet R6400: n parhaaksi NetGear-reitittimeksi myös pitkän kantaman yhteyksille..

NetGear on myös sulauttanut Genie Router Management -liittymän laitteeseen varmistaakseen, että aloittelijat, keskitason käyttäjät ja edistyneet käyttäjät voivat helposti määrittää tai säätää reitittimen helposti haluamallaan tavalla. Genie-käyttöliittymä on helppo määrittää ensimmäistä kertaa ja VPN-palvelut R6400-reitittimessä. NetGear Genie tarjoaa myös yksityiskohtaiset verkkotilastot mukaan lukien saapuvat & lähtevät tiedot, laitteet & laitteita käyttävät sovellukset ja salasanat & verkon kautta käytettävät käyttäjänimet.

  PureVPN-lataus - iOS-sovellus on saatavana nyt

Mielestäni ottaen huomioon ominaisuudet, NetGear R6400 on yksi edullisimmista ja parhaista halvoista NetGear-reitittimistä. Tällä hetkellä voit hankkia R6400: n $ 140- $ 150 riippuen siitä, mistä ostat reitittimen.

Mitkä ovat NetGear-reitittimet VPN-läpiviennillä?

Se’yleinen kysymys, jota useimmat uudet reitittimen omistajat ja VPN-käyttäjät kysyvät lukeessaan laitteidensa teknisiä tietoja. Antaa’ota tämä käsite askel askeleelta, jotta se olisi todella helppo ymmärtää.

VPN: n päätehtävänä on luoda suojattu “pisteestä pisteeseen” yhteys julkisen tai yksityisen verkon kautta, jotta laitteita, palvelimia tai tietokantoja voidaan käyttää turvallisesti etäällä. Hyvä esimerkki on, kun käytät VPN: tä pääsyäksesi tietokoneeseesi matkoilla tai lomalla. Muista, että käyttääksesi työtäsi tietokonetta VPN: n avulla reitittimen on sallittava VPN-yhteyksien kulku sen läpi kommunikoidakseen muiden laitteiden kanssa Internetin kautta.

Suurin osa reitittimistä on upotettu tekniikalla, joka tunnetaan nimellä NAPT tai Network Address Protocol Translation, joka sallii useiden laitteiden jakaa Internet-yhteyden reitittimen kautta. Yksi NAPT: n näkökohta on, että se estää VPN-liikenteen kokonaan. Seuraava kaavio osoittaa reitittimen, jolla ei ole VPN-läpivientiä, ja sellaisen, jolla on VPN-läpivienti.

netgear-reitittimen vpn-läpivienti

VPN-läpiviennin merkityksen osoittaminen. Kuva kohteliaasti Linksys

Tätä nimenomaista tarkoitusta varten valmistajat sisällyttävät myös ns ‘VPN-läpivienti’ominaisuus heidän reitittimissä. VPN-läpivienti mahdollistaa salatun VPN-liikenteen menemisen kätevästi reitittimen läpi ja yhteyden etäverkkoon. NetGear tarjoaa asianmukaisen oppaan VPN-läpiviennin määrittämiseen yhteensopivissa reitittimissä’t tukea ominaisuutta.

NetGear Router VPN ei toimi virhe / ongelmat

NetGear tarjoaa kattavan verkkosivuston tukiosan, jotta saat parhaan tuotteen ja palvelun laadun brändiltäsi saadaksesi reitittimen toimimaan, jos siinä ilmenee erilaisia ​​ongelmia. Voit tarkistaa virallisen tukisivun, virallisen NetGear-yhteisön tai yhteystuen. Muista, että online-tukipalvelu on tarkoitettu vain asiakkaille, joilla on voimassa olevat takuut ja yritysasiakkaat.

NetGear Router VPN -sovellus Androidille

NetGear tarjoaa loistavan virallisen sovelluksen Google Play Kaupassa Android-käyttäjille:

NetGear Genie UI on uusi käyttöliittymä, jota tarjotaan nyt kaikille reitittimille& tuotemerkin valmistamia modeemeja. NetGear Genie Android -sovellus antaa laitteen omistajille helpon tavan hallita, valvoa tai korjata kotiverkkoasuoraan älypuhelimestasi. Voit käyttää kaikkia NetGear-reitittimiä’Ominaisuudet liikuttaessa talossa tai toimistossa. Varustettu Android-älypuhelimella tai -pöydällä, jota voit käyttää

 1. langattomat asetukset,
 2. Verkkokartta,
 3. Live vanhempien valvonta,
 4. Vieras pääsy,
 5. Liikenteen mittaus,
 6. Oma media ja
 7. Monia muita ominaisuuksia.

Voit myös hallita kotiverkkoa, median suoratoistoa verkkoasemalta, tulostimia, mobiililaitteiden yhdistämistä QR-koodeilla. Muista, että sovellus toimii vain valittujen NetGear-reitittimien kanssa, jotka löytyvät Google Play Kaupan NetGear Genie -sovelluksen kuvauksesta..

Pähkinänkuoressa

Toivottavasti löydät yllä olevat parhaat NetGear-reitittimen yhteenvedot hyödyllisiä, kun etsit uutta reititintä / modeemia kotiisi. Vaikka olen tehnyt tiivistelmän laitearvioista, olen myös lisännyt asiaankuuluvat tarkistuslinkit, joten jos olet edistynyt käyttäjä, saat paremman kuvan katsomalla myös reitittimien tietoja.

Jos kaipaisin jotain tai haluat, että tarkistamme toisen reitittimen tuotemerkin, ilmoita minulle alla olevassa kommenttiosassa. Jätä palautetta ja kommentteja, jotta voin parantaa seuraavaa 3 suosituinta blogia. Muista jakaa ja tilata sosiaaliset painikkeet.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me