ExpressVPN-reititin – Asennus- / kokoonpano-opas 2020

Olitpa toimittaja, joka haluaa pitää henkilöllisyytensä piilossa, tai aloittamassa uutta yritystä, joka vaatii paikallisen verkon turvallisen ja kätevän tiedon jakamiseksi, henkilökohtaisen ExpressVPN-reitittimen käyttäminen voi olla erittäin kätevä.

Se tarjoaa turvallisemman, kestävämmän ja johdonmukaisemman Internet-kokemuksen ja pyrkii samalla pitämään perhettäsi turvassa, jos he harjoittavat P2P / Torrenting-ohjelmaa tai haluavat yksinkertaisesti tietonsa turvassa identiteettivarkailta, haittaohjelmilta ja viruksilta..

Tämä opas sisältää kaikki tarvitsemasi tiedot palveluntarjoajalta’s reititin. Tarkempi analyysi löytyy tästä ExpressVPN-arvosteluista!

Mikä on VPN-reititin?

Jos sinulla on perustietoa Internetistä, saatat tietää, että paikalliset Internet-palveluntarjoajat asentavat kotiisi Wi-Fi-reitittimiä, jotka välittävät datapaketteja heidän ja tietokoneverkkojen välillä - tarjoavat siten pääsyn Internetiin ja tarkkailevat kaikkia toimintoja.

Suurimmalla osalla näistä tavallisista Wi-Fi-reitittimistä on määritysominaisuuksia, jotka tukevat VPN-läpäisyominaisuuksia. Käyttäjä kirjautuu sisään manuaalisesti käyttämällä etälaitteeseen asennettua ohjelmistoa, joka välittää yhteytesi reitittimen ja lisäämäsi parhaan VPN-palvelimen kautta..

Sitä vastoin sisäänrakennetut VPN-reitittimet ovat edistyneempi versio tavallisesta Wi-Fi-yhteydestä, jonka avulla käyttäjät voivat hyödyntää vahvoja yhteyksiä laitteistotasolla. Tämä poistaa yksittäisten ohjelmistoasennusten tarpeen, koska ohjelmisto on jo ladattu intuitiivisella sovelluksella.

Voit määrittää sovelluksen milloin tahansa muuttamalla portteja, protokollia ja salausta. Reititin antaa myös samanaikaisen pääsyn VPN-palveluun kaikilla laitteilla yhdellä kertaa, olipa kyseessä sitten tietokoneesi, tabletti, älypuhelin tai Smart TV, takaamalla maksimaalisen nimettömyyden.!

Syyt investoida VPN-reitittimeen

Useimmat ihmiset eivät ymmärrä edullisiin VPN-reitittimiin sijoittamisen etuja ennen kuin he saavat sellaisen ja kokevat kustannussäästöjä, helppokäyttöisyyttä, luotettavuutta ja turvallisuutta! Alla kerromme muutamia tärkeitä syitä, jotka saattavat vain vakuuttaa sinut hankkimaan VPN-reitittimen (etenkin niille, jotka luovat oman pienyrityksen asetukset).

  • Pienentää tietotekniikkakustannuksiasi luomalla paikallisen verkon tietojen jakamista varten
  • Parantaa etäyhteyksien luotettavuutta (takaa turvallisen tiedonsiirron)
  • Helpottaa saumatonta työyhteistyötä säännöllisesti matkustaville työntekijöille
  • Luo aikaa säästävää liiketoimintaprosessia kumppaneillesi, työntekijöillesi ja asiakkaillesi!

ExpressVPN-reitittimen asennusopas 2018

Jos piratistielokuvien katseleminen tai tiedostojen lataaminen P2P / Torrenting-sovelluksen avulla on yleinen asia kotitaloudessasi, saatat olla jatkuvasti huolestunut digitaalisesta yksityisyydestäsi. Loppujen lopuksi, vaikka yksi laite saisi suoratoistona tai ladata piraattista sisältöä, joudut maksamaan mojovaiset DMCA-sakot.

ExpressVPN-reitittimen asennusopas 2018

Tämän välttämiseksi käyttäjät valitsevat VPN-reitittimen asettamisen osoitetulla IP-osoitteella. Jotkut palveluntarjoajat tarjoavat omia räätälöityjä reitittimiä, kuten ExpressVPN. Nyt voit määrittää oman reitittimen manuaalisesti tai ostaa sen reitittimen asiantuntijoilta FlashRoutersilla.

ExpressVPN Flash -reititin

ExpressVPN-reitittimen laiteohjelmisto

Niille, jotka valitsevat teknisemmän tavan, joudut ensin salaamaan nykyisen reitittimen päästämään eroon vanhasta ohjelmistosta ja asentamaan sitten uuden. Tämä prosessi edellyttää kirjautumista ExpressVPN-tiliisi napsauttamalla “Asenna ExpressVPN”, ja sitten valitsemalla mallireititin ladataksesi laiteohjelmiston.

ExpressVPN-reitittimen laiteohjelmisto

Reitittimen uudelleenkäynnistyksen / vilkkumisen jälkeen joudut asentamaan aiemmin ladatun ExpressVPN-laiteohjelmiston. Käytetyn mallin mukaan prosessi vaihtelee vastaavasti. Jotkut reitittimet voivat ladata uuden laiteohjelmiston, kun taas toiset vaativat yksityiskohtaisemman prosessin. Kun olet valmis, saat käyttöoikeuden ExpressVPN: ään’s reitittimen valikko.

ExpressVPN-reitittimen asetukset

Tästä näyttää ExpressVPN-reitittimen sovellusvalikko, jossa voit jopa valita laitteet, joita tulisi suojata vasemman sivupalkin VPN-asetusten määrityksillä. Vieritä alas kohtaan Äskettäin kytketyt laitteet ja kytke suojaus päälle tai pois päältä.

ExpressVPN-reititin - Asennus- / kokoonpano-opas 2020

ExpressVPN Asus -reititin

Kun kyse on reitittimen tuen tarjoamisesta asiakkaille, ExpressVPN menee ehdottomasti ylimääräisen mailin. Palveluntarjoaja antaa mukautettuja ExpressVPN-sovelluksia Asus RT-AC56 (U / R / S), Asus RT-AC68U ja Asus RT-AC87U. Muiden Asus-reitittimien manuaalisten kokoonpanojen osalta voit tutustua tähän oppaaseen ExpressVPN-sivustosta.

ExpressVPN-reitittimen UKK

Kuinka päivittää ExpressVPN-reitittimeni?

Päivitysprosessi ei vaadi minkäänlaista raketitutkimusta. Käyttäjien täytyy vain käydä osoitteessa https://www.expressvpn.com/latest#router ja valita haluamasi malli. Kun olet valmis, napsauta “Lataa laiteohjelmisto” -painiketta ja suorita päivitys loppuun noudattamalla asennusohjeita.

Mitä reitittimet tukevat VPN: tä?

Lähes kaikki DD-WRT-reitittimet tukevat VPN-määrityksiä ja -asetuksia. Tarkempia tietoja eri reitittimistä voi tarkistaa Flash-reitittimistä. Täältä löydät yksityiskohdat parhaista Wi-Fi VPN -reitittimistä, samalla kun saat myös teknistä tukea ja vianetsintää!

Asioiden kääriminen

Tämän avulla pääset ExpressVPN-reitittimen oppaan loppuun, jonka pitäisi auttaa käyttäjiä määrittämään VPN reitittimelleen manuaalisesti tai suoraan palveluntarjoajalta. Don jos sinulla on ongelmia, älä’epäröi pudottaa kommentti alla. Voit myös jakaa oppaan ystävien / perheenjäsenten kanssa etsien pysyvää ratkaisua täydellisen nimettömyyden hyödyntämiseen verkossa!

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me