ExpressVPN Android-käyttöjärjestelmälle – Sovellusten asennusopas, suorituskyky ja enemmän

Express VPN on yksi Internet-tietoturvan edelläkävijöistä uskomattoman luotettavuutensa ja uskottavuutensa ansiosta, koska se toimii VPN-palveluna tällä alalla.

Se’sopii työskentelemään melkein kaikilla laitteilla, mutta ottaen huomioon ilmiömäisen. Löydät helposti Android VPN-VPN-sovelluksen Google Play Kaupasta. Se tarjoaa sille omistettuja sovelluksia myös muille laitteille, kuten iOS, Linux.

ExpressVPN kuuluu Britannian Neitsytsaarten lainkäyttövaltaan, joten et’Meidän ei tarvitse huolehtia paljon, koska tämän maan Internet-lait ovat melko liberaaleja yksityiskohtaisen tutkimuksen mukaan, jossa tutkimme kaikkia tärkeimpiä VPN-paikkoja.

Hyvä uutinen on, että ExpressVPN’Android-sovellusta voidaan käyttää myös Android TV: ssä.

ExpressVPN’Android-sovellus on hämmästyttävä palvelu ja yksi parhaista Android-VPN-palveluista, koska se ei voi taata vain yksityisyyttäsi, vaan antaa myös mahdollisuuden poistaa georajoitukset ja käydä minkä tahansa tyylisissä suoratoistosivustoissa suhteellisen helposti. Antaa’t tutkia tätä sovellusta yksityiskohtaisemmin täällä:

Contents

ExpressVPN Android-puhelimille, -tableteille ja TV: lle

ExpressVPN Androidille

Sen lisäksi, että Express VPN toimii eri laitteilla, se toimii saumattomasti myös Android-alustalla.

ExpressVPN’Android-sovellus on uskomattoman vakaa ja tehokas takaamaan luotettavan verkkokokemuksen.

Sitä voidaan käyttää rajoittamaan rajoitettujen sivustojen, kuten Netflix USA: n ja muiden, estäminen.

Sovelluksen protokollatukeen liittyviä vaihtoehtoja ovat OpenVPN, joka on ylivoimaisesti turvallisin protokolla avoimen lähdekoodin luonteen vuoksi.

Chat-tukea voi käyttää myös sovelluksen sisällä. ExpressVPN Android-tableteille ja TV: lle

Tämän lisäksi ExpressVPN Android-sovellus voi toimia myös Android TV: ssä, kuten aiemmin mainitsimme. Asenna se Smart TV -laitteeseen on melkein sama kuin tämän tekeminen Android-puhelimeen.

Voit käyttää myös ExpressVPN-mediatoistopalvelua Android TV: ssä, mikä on jopa helpompaa kuin itse sovelluksen hankkiminen.

Oppaat kaiken tämän tekemiseksi ja monet muut asennusoppaat ovat helposti saatavissa ExpressVPN.com-sivustolta.

Voit myös käydä läpi monia sen asennusoppaita lukemalla palvelun täydellisen katsauksen.

Kuinka asentaa ExpressVPN Androidille – vaihe vaiheelta

ExpressVPN: n asettaminen mille tahansa laitteelle on erittäin yksinkertainen prosessi.

  Kolme parasta NetGear Router VPN -käyttäjää

Näin tekeminen Androidilla on sama kuin minkä tahansa muun sovelluksen lataaminen Google Play Kaupasta.

Tässä’Näin voit saada sen toimeen alle 2 minuutissa:

  1. Siirry Google Play Kauppaan ja etsi “ExpressVPN”.
  2. Klikkaa “Asentaa” ja sovellus latautuu ja asennetaan automaattisesti laitteeseesi.
  3. Kun sovellus on siellä, sinulla on oltava voimassa oleva ExpressVPN-tilaus siirtyäksesi eteenpäin.Kuinka asentaa ExpressVPN Androidille
  4. Tilaa kaikki hinnasuunnitelmat ja turvalliset käyttäjätiedot.
  5. Kirjoita nämä käyttäjätiedot Android-sovellukseen, ja sovellus on nyt sen kotikäyttöliittymässä.
  6. Valitse valitsemasi palvelin.Käyttääkö ExpressVPN OpenVPN: tä
  7. Kytkeä.Kuinka nopea on ExpressVPN Android-käyttöjärjestelmälle

Muut tavat ladata ExpressVPN

Vaikka Android-sovellus on helposti saatavana, tarjoaja tarjoaa myös .apk-tiedostoja, joiden avulla voit ladata palvelun sivustoon Android-laitteellesi..

Tämän lisäksi sinulla on aina mahdollisuus käyttää OpenVPN: ää VPN-palvelun asettamiseen Android-laitteellesi, samoin kuin muilla laitteilla..

Suosittelemme kuitenkin pitäytymistä Android-sovelluksessa, koska muut palvelut palvelun käyttämiseksi Androidilla voivat olla vähän monimutkaisia, mikä ei sovellu, jos olet uusi VPN-ala.

Mitkä ovat parhaat palvelimet?

Toisin kuin muut palveluntarjoajat, ExpressVPN ei toimi’t tarjota omistettuja tai erityisiä palvelimia mihin tahansa tehtävään. Sen virallinen kanta tähän asiaan on, että kaikki sen 3000+ palvelinta on optimoitu tasaisesti.

Muut tavat ladata ExpressVPN

Palveluntarjoaja ei’t edes tarjoa omistettuja palvelimia niche-tehtäviin, kuten Netflixin vapauttaminen tai Torrenting.

Chat-tuki sanoi, että kaikkia tietyn alueen palvelimia voidaan käyttää näihin tarkoituksiin, mikä on hieno poisto alan tavanomaisesta käytännöstä, ts. Tarjota vain muutama määrä erityisiä palvelimia, jotka on omistettu tällaisiin ainutlaatuisiin tehtäviin.

ExpressVPN’Palvelininfrastruktuuri on paljon parempi, koska se tarjoaa helppoutta yhteyksille, joita jokainen verkon palvelin saa aikaan samasta syystä..

Miksi luota ExpressVPN Android-sovellukseen?

Tietosuojaan keskittyvät käyttäjät ovat hiukan epäröiviä ladatessaan ohjelmistoja laitteilleen, erityisesti älypuhelimiin. Että’koska älypuhelimet tallentavat paljon arvokkaampaa tietoa kuin muut laitteet, mikä tekee niistä houkuttelevia kohteita haittaohjelmille ja lunastusohjelmille.

  Modeemireitittimen VPN - Varmista yhteyslaitteesi yksityisyys

Tämä herättää kysymyksen, miksi käyttäjien pitäisi luottaa VPN-sovelluksiin tai tässä tapauksessa ExpressVPN: ään’s Android-sovellus?

Tämän tarkan huolen lieventämiseksi tarkistimme ExpressVPN: n’Android-sovellus Virustotal.com-sivustossa, joka on palvelutyökalu, joka tarkistaa kaikki tiedostot lunastettujen ohjelmien, haittaohjelmien tai virusinfektioiden varalta.

Testien tulokset tulivat selville ilman, että 69 virustyypin joukossa ei ollut tällaista haitallista tartuntaa, jonka palvelu tarkisti sovelluksen. Tämä tarkoittaa, että ExpressVPN’Android-sovellus on erittäin luotettava ja riittävän turvallinen, jotta voit käyttää sitä Android-laitteillasi.

Miksi luota ExpressVPN Android App.png

Tämän lisäksi tarjoaja voitti’t tallenna kaikki lokit tekemistäsi älypuhelimista tämän yksityiskohtaisen lokitutkimuksen mukaan, johon osallistuu yli 100 palveluntarjoajaa, mikä tekee siitä entistä turvallisemman käytön verrattuna muihin vastaaviin VPN-vaihtoehtoihin.

Käyttääkö ExpressVPN OpenVPN: tä?

ExpressVPN tukee OpenVPN-protokollaa melkein kaikissa laitteissa.

Kuinka nopea on ExpressVPN Android-käyttöjärjestelmälle?

Muita palveluntarjoajia vastaan ​​tehtyjen arvostelujen mukaan Express on yksi nopeimmista tarjoajista. Sillä on yksi pienimmistä lataus- / lähetysnopeuksista, ja käytännössä sillä ei ole myöskään seisokkeja.

Kuinka paljon ExpressVPN maksaa?

Paras tarjous maksaa sinulle 8,32 dollaria / kuukausi (vuotuinen tilaussuunnitelma).

Kuinka monta laitetta voidaan kytkeä ExpressVPN: ään samanaikaisesti?

Voit kytkeä kolme laitetta samanaikaisesti yhdellä ExpressVPN-tilauksella.

johtopäätös

ExpressVPN Androidille on loistava valinta nykyään, koska matkapuhelinten käyttäjien määrä tässä käyttöjärjestelmässä i kasvaa päivä päivältä ja he eivät tarvitse muuta kuin tähtiturvaa laitteidensa turvallisuuden ja suojaamisen varmistamiseksi.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me