5 VPN Terbaik untuk Brazil 2023: Pastikan Internet anda Selamat & Selamat

Undang-undang baru telah digubal yang menjamin jumlah keselamatan yang tidak pernah berlaku sebelum ini untuk orang Brazil dalam talian. Undang-undang juga membentangkan hak pengguna yang ada dalam talian dan hak untuk mengetahui berapa banyak data yang ada pada laman web yang ada sekarang.

Walau bagaimanapun, undang-undang masih belum dikuatkuasakan dan ia terus ditangguhkan. Pada masa yang sama, kerajaan telah melancarkan rentetan keras tindakan yang sering disebut sebagai aktiviti digital anti-negeri.

Mempunyai sambungan VPN terbaik di Brazil adalah pilihan yang paling selamat untuk memastikan ketidaktahuan anda dalam talian semasa mengekalkan akses percuma ke internet.

VPN terbaik untuk Brazil

Contents

Perkhidmatan VPN Terbaik untuk Brazil 2023

 1. PureVPN: VPN Terbaik untuk Brazil. 18 berdedikasi pelayan Brazil memastikan pengguna tidak pernah kehilangan akses kepada mana-mana kandungan dalam talian semasa kekal selamat 24/7 pada $ 2.91 / mo
 2. Surfshark: Dipercayai dan sangat berpatutan. 1 pelayan di Brazil. Mod penyamaran menyimpan identiti dalam talian anda tersembunyi dan aktiviti internet anda bebas dari penjejakan pada $ 1.99 / mo
 3. ExpressVPN: VPN dengan pelayan yang cepat. 5 berdedikasi pelayan di Brazil. Prestasi tinggi memastikan pengguna dapat melayari internet tanpa sebarang lag pada $ 8.32 / mo
 4. Ivacy: Menyelesaikan semua masalah torrent. 3 pelayan Brazil asli. Pengguna tidak perlu bimbang tentang sekatan pada torrents kerana penyedia ini menyediakan sokongan berterusan pada $ 2.25 / mo
 5. CyberGhost: VPN Terbaik untuk menyahsekat kandungan. 14 Brazil pelayan untuk ekspatriat. Dengan pemilihan pelayan terluas, ia menyediakan perkhidmatan yang lancar dan lancar yang boleh didapati pada hanya $ 2.75 / mo

Kenapa Gunakan VPN di Brazil?

Rangkaian Peribadi Maya (VPN) menjamin pengguna’sambungan internet yang memastikan identiti digital mereka tetap tanpa nama, aktiviti dalam talian mereka selamat daripada digodam, dan tiada kandungan dalam talian tetap terhad.

Brazil mempunyai sejarah yang dahsyat dengan penapisan dan kecenderungan itu telah tertumpah ke atas talian juga. Dari menangkap wartawan untuk mengharamkan meme terhadap negara’kepimpinan dalam talian, Brazil’ Kebebasan dalam talian sentiasa terancam.

Mujurlah, tidak ada undang-undang yang membuat penggunaan VPN haram di Brazil. Oleh itu, pengguna boleh terus mengakses semua bentuk kandungan terhad dalam talian tanpa aktiviti dalam talian mereka yang dikesan dalam sebarang bentuk melalui penyedia VPN yang boleh dipercayai.

Top 5 VPN untuk Brazil

Berikut adalah 5 pilihan VPN teratas di Brazil berdasarkan kedudukan harga, pelayan, keserasian serta pelayan khusus mereka.

1. PureVPN – 18 Dedicated Servers Brazil

 • Harga: $ 2.91 / mo
 • Kedudukan Trustpilot: 5.0

Logo PureVPNPureVPN harus menjadi pilihan terbaik bagi pengguna yang mahukan semua ciri-ciri keselamatan yang diperlukan oleh VPN yang ditawarkan semasa harga berpatutan.

Berdasarkan kepada Hong Kong, PureVPN menawarkan pengguna akses kepada 2000+ pelayan di 140+ negara. Di samping itu, pengguna juga akan dapat menggunakan 18 pelayan Brazil yang berdedikasi, yang membolehkan mereka mengakses semua kandungan tempatan Brazil geo-terhad.

Bukan sahaja ia menyahsekat Netflix, tetapi juga beberapa laman streaming yang popular seperti BBC iPlayer, Amazon Prime, Hotstar, Voot, Hulu, dan Disney+.

Di samping itu, untuk menyokong 5 peranti serentak, pengguna juga boleh memiliki peranti Kindle dan Smart Home mereka yang dilindungi sepanjang masa terima kasih kepada sambungan PureVPN mereka.

PureVPN menggunakan penyulitan AES-256-bit yang disokong oleh protokol OpenVPN standard serta sokongan tambahan untuk protokol lain seperti PPTP, L2TP, IKEv2, dan IPSec.

Ciri-ciri lain yang ditambahkan kepada pengguna’ keselamatan dan keselamatan keseluruhan di internet termasuk terowong perpecahan, IP yang berdedikasi, Perlindungan Dalam Pek Pemeriksaan (DPI) Perlindungan untuk torrents.

Kebaikan

 • 18 pelayan Brazil yang berdedikasi.
 • 5 sambungan serentak.
 • Jaminan wang balik 30 hari.
 • Buka blok Netflix, Hulu dan Disney+

Keburukan

 • Antara muka pengguna boleh diperbaiki.

Untuk mengetahui lebih lanjut mengenai PureVPN, baca ulasan terperinci kami di sini.

2. Surfshark – 2 Dedicated Servers untuk Brazil

 • Harga: $ 1.99 / mo
 • Kedudukan Trustpilot: 4.4

1-Surfshark-LogoSurfshark secara teratur mempunyai tawaran dan tawaran istimewa, menjadikannya pilihan paling mesra untuk dipertimbangkan sejauh dompet anda.

Berasaskan di British Virgin Islands, pengguna boleh mengharapkan untuk mengakses 1040+ pelayan yang merangkumi lebih dari 60 buah negara. Ini juga termasuk 2 pelayan Brazil yang berdedikasi yang boleh membenarkan ekspatriat untuk mengakses kandungan tempatan Brazil apabila mereka’semula di luar negara.

Ia boleh digunakan merentasi peranti tanpa had serentak semasa menjadi sepenuhnya serasi untuk pengguna Windows, Mac, iOS, Android, dan Linux.

Surfshark juga menyokong protokol PPTP, L2TP, IKEv2, IPsec, dan OpenVPN dan dilengkapi dengan penyulitan AES-256-GCM standard, memberikan perlindungan standard industri pada kadar yang sangat berpatutan.

Model camouflaged ini membawa ketidaksamaan anda dalam talian ke peringkat seterusnya dengan menyembunyikan aktiviti internet anda dari bahkan ISP anda sendiri.

Kebaikan

 • 2 pelayan Brazil yang berdedikasi.
 • Sokongan untuk peranti tanpa had.
 • Serasi untuk Windows, Mac, Android dan iOS.
 • Dasar tidak log.

Keburukan

 • Perkhidmatan pelanggan perlu ditingkatkan.

Untuk mengetahui lebih lanjut mengenai Surfshark, baca ulasan terperinci kami di sini.

3. ExpressVPN – 4 Speedy Servers untuk Brazil

 • Harga: $ 8.32 / mo
 • Kedudukan Trustpilot: 5.0

5-ExpressVPN-LogoExpressVPN adalah pilihan yang tepat untuk anda jika anda’semula bosan dengan mengorbankan kelajuan untuk mendapatkan lebih banyak keselamatan dalam talian kerana pelbagai pelayan yang cepat.

Beroperasi dari British Virgin Islands, para pengguna mendapat akses kepada 3000+ pelayan di 160 lokasi tersebar di 94 negara. Ini termasuk pelayan 4 Brazil yang berdedikasi menjadikannya sangat mudah untuk mengakses kandungan tempatan dari luar untuk ekspatriat.

Ia menawarkan sokongan untuk 5 pelbagai log masuk serta menggunakan penyulitan AES-256-CBC menggunakan OpenVPN UDP, OpenVPN TCP, L2TP / IPsec, IPsec, IKEv2, dan protokol PPTP.

Pengguna juga mendapat apl berdedikasi dan berfungsi yang disokong pada TV Kebakaran dan Apple TV. Di samping itu, pengguna juga mendapat akses kepada Lock Network, suis bunuh automatik yang secara berkesan menyekat keseluruhan rangkaian anda jika ia mengesan bahawa sambungan internet anda telah terganggu.

Kebaikan

 • 4 pelayan Brazil yang berdedikasi.
 • 5 sambungan serentak.
 • Kunci Rangkaian (suis pembunuh automatik yang terbaik).
 • Menyokong bitcoin dan kriptografi lain.

Keburukan

 • Pilihan VPN yang paling mahal.

Untuk mengetahui lebih lanjut mengenai ExpressVPN, baca ulasan terperinci kami di sini.

4. Ivacy – 2 Pelayan Brazil Secure

 • Harga: $ 2.25 / mo
 • Kedudukan Trustpilot: 5.0

Logo IvacyIvacy adalah pembekal VPN yang boleh menjamin sambungan yang paling selamat untuk semua torrents anda atau jika anda mahu mengakses negara-negara yang mempunyai undang-undang internet yang ketat.

Ivacy adalah pembekal VPN yang sempurna untuk pengguna yang memerlukan torrents untuk mempunyai akses lancar ke kandungan dalam talian.

Berasaskan Singapura, Ivacy boleh menawarkan pengguna lebih daripada 1000 pelayan di lebih daripada 100 negara. Pelayan berdua Brazil yang berdedikasi menjadikannya mudah untuk ekspatriat untuk terus menonton kandungan tempatan kegemaran mereka jika mereka’semula di luar negara.

Ia menyokong 5 sambungan serentak menyulitkan mereka dengan penyulitan AES-256-GCM sebagai tambahan kepada protokol L2TP dan IKeV2 untuk menambah keselamatan lanjut ke sambungan mereka.

Ciri menonjolnya ialah aplikasi IvacyPrime, aplikasi yang diperkemas yang terkenal dalam industri untuk melangkau Great Firewall of China.

Kebaikan

 • 2 pelayan Brazil yang berdedikasi.
 • 5 sambungan serentak.
 • Aplikasi IvacyPrime untuk VoD unblocking.
 • Terikan terowong untuk mengotorkan.

Keburukan

 • Sokongan teknikal perlu ditingkatkan.

Untuk mengetahui lebih lanjut mengenai Ivacy, baca ulasan terperinci kami di sini.

5. CyberGhost – 14 Server Brazil Terpantas

 • Harga: $ 2.75 / mo
 • Kedudukan Trustpilot: 4.7

9-CyberGhost-LogoDi sana’s tidak ada pilihan VPN lain yang boleh sepadan dengan CyberGhost apabila ia membuka kunci kandungan yang paling banyak di internet.

Berdasarkan Romania, ia’s pelbagai 6000+ pelayan di 90+ ​​negara memastikan pengguna sentiasa rosak untuk pilihan ketika datang untuk mengakses semua kandungan dalam talian. 14 pelayan Brazil yang berdedikasi menjadikannya mudah untuk orang luar dan ekspatriat untuk mengakses kandungan geo-terhad tempatan jika mereka mahu.

Semasa menawarkan 7 multi-logins, ia menawarkan sambungan penggunanya dengan penyulitan AES-256-bit yang disertakan dengan kunci RSA-4096 dan SHA384 untuk pengesahan hash.

Pusat data NoSpy (pelayan yang berdedikasi menggunakan uplink berdedikasi untuk menguatkan penyulitan 256-bit) adalah setakat ini ciri terbaik serta menawarkan sokongan lengkap untuk Nvidia Shield TV dan peranti permainan mereka seperti PS4 dan Xbox One.

Kebaikan

 • 14 pelayan Brazil yang berdedikasi.
 • 7 sambungan serentak.
 • Memberi akses kepada pengguna kepada NVidia Shield TV.
 • Pusat data NoSpy dengan uplink khusus.

Keburukan

 • Kelajuan sambungan boleh ketinggalan pada masa-masa tertentu.

Untuk mengetahui lebih lanjut mengenai CyberGhost, baca ulasan terperinci kami di sini.

Apakah Brazil?’Undang-undang Privasi?

Di Brazil, ia adalah Undang-undang Perlindungan Data Am Brazil, secara rasmi dikenali sebagai Undang-undang Persekutuan No. 13.709 / 2023 yang menangani isu-isu seperti perlindungan data, privasi dalam talian, serta hukuman sekiranya berlaku pelanggaran data.

Terdapat peruntukan tertentu yang telah dimasukkan ke dalam undang-undang, termasuk penciptaan Pihak Berkuasa Perlindungan Data Nasional serta penangguhan keseluruhan undang-undang’penguatkuasaan.

Sebagai hasil dari undang-undang ini, pengguna akan mempunyai jumlah kawalan yang belum pernah terjadi sebelumnya mengenai bagaimana mereka berkongsi data mereka serta mendapatkan hak untuk menuntut berapa banyak maklumat kerajaan mereka sendiri boleh menjejaki aktiviti digital mereka.

Adakah Aktiviti Digital anda Selamat di Brazil?

Undang-undang baru ini dimaksudkan untuk menangani bagaimana Brazil primitif’undang-undang privasi semasa adalah. Walaupun undang-undang itu dimaksudkan untuk memasangkan lubang ternganga dalam keselamatan dalam talian, beberapa penerbitan telah menunjukkan kelemahan yang masih akan menjadi ancaman kepada ketidaktahuan pengguna.

Sejak tahun 2023’pilihan raya umum, kerajaan sekarang secara rutin menggunakan penapisan secara terang-terangan dan sekatan kandungan dalam talian. Selain itu, blogger dan wartawan telah menjadi mangsa penangkapan yang dibuat atas dasar “aktiviti dalam talian yang mencurigakan terhadap negeri ini”.

Dengan keadaan seperti ini, sangat disarankan agar pengguna memilih perkhidmatan VPN yang boleh dipercayai untuk memastikan akses mereka ke internet percuma tidak terganggu. Di samping itu, ia juga akan memastikan pengguna selamat dari sebarang bentuk pengawasan.

Cara Dapatkan Alamat IP Brazil?

Perkhidmatan VPN yang baik dan boleh dipercayai akan memberikan anda pilihan untuk memilih dari beribu-ribu pelayan yang terletak di ratusan negara yang berlainan, ini harus termasuk Brazil.

Anda mungkin mahu alamat IP Brazil untuk mengakses kandungan tempatan yang mungkin dikunci geo.

Untuk mendapatkan alamat IP Brazil, ikuti langkah berikut:

 1. Langgan perkhidmatan VPN yang boleh dipercayai, pilihan yang disyorkan adalah PureVPN.Cara Dapatkan Alamat IP Brazil
 2. Muat turun dan pasang aplikasi PureVPN pada peranti pilihan anda.
 3. Masukkan kelayakan log masuk anda dan pilih pelayan Brazil.VPN Brazil
 4. Buat yang awak’telah memilih mod yang sesuai iaitu kebebasan Internet.
 5. Sekali awak’semula dihubungkan, terus melayari dan menstrimkan semua kandungan kegemaran Brazil anda.

Soalan Lazim: VPN Brazil Terbaik 2023

Apa’s VPN percuma terbaik untuk Brazil?

Pengguna mempunyai pilihan beratus-ratus VPN percuma untuk dipilih di internet.

Walau bagaimanapun, perkhidmatan percuma ini datang dengan masalah yang termasuk penyambungan laju, kadar pemotongan tinggi, dan tiada jaminan tentang tidak menyimpan log. Memandangkan Brazil’rekod yang lalu dengan penganiayaan, adalah dinasihatkan supaya anda memilih perkhidmatan berbayar yang tidak menjamin sebarang log.

Bagaimana saya boleh membeli VPN?

Pembelian VPN adalah proses yang mudah. Teruskan ke laman web mana saja perkhidmatan yang paling sesuai untuk memenuhi keperluan anda. Anda boleh memilih dari pelbagai rancangan mengikut anggaran anda. Dari sana anda boleh menyemak dan membayar dengan kad debit / kredit atau Paypal.

Selepas itu, anda boleh menggunakan akaun anda merentasi berbilang peranti.

Bolehkah saya menggunakan Paypal untuk membeli VPN??

Ya, semua pilihan yang disenaraikan di atas akan membolehkan anda memilih dari pelbagai pilihan pembayaran seperti kad debit / kredit, bitcoin, dan Paypal.

Apa’s VPN terbaik untuk pelayan Brazil?

Pengguna akan dapat menggunakan kebanyakan perkhidmatan VPN teratas untuk menyambung ke ratusan pelayan di seluruh dunia, termasuk Brazil.

Kami sangat mengesyorkan menggunakan PureVPN, kerana ia mempunyai 18 pelayan khusus di bandar Sao Paulo, Brazil yang indah. Pengguna boleh menyambung ke pelayan ini dari seluruh dunia dan mengakses semua kandungan tempatan Brazil yang mereka mahu.

Kesimpulannya

Baru-baru ini, jumlah sekatan dan pengawasan di internet telah berkembang di Brazil. Beberapa rakyat telah ditangkap dan dihukum penjara kerana aktiviti digital mereka.

VPN boleh memberikan pengguna yang tidak dikenali dan akses kepada internet tanpa gangguan dan percuma. PureVPN akan menjadi pilihan terbaik untuk memastikan kebebasan dalam talian lengkap untuk diri sendiri di Brazil.

Surfshark adalah satu lagi pilihan yang bijak yang boleh memberikan anda akses kepada beberapa ciri penting dan membuat anda selamat dalam talian semasa tinggal dalam anggaran yang ketat.

Komen di bawah untuk memberitahu kami tentang pengalaman anda dengan pembekal VPN ini.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me