5 cele mai bune VPN-uri pentru Brazilia 2020: păstrați-vă internetul în siguranță și securitate

A fost adoptată o nouă lege care garantează o cantitate fără precedent de securitate pentru brazilienii online. Legea stabilește, de asemenea, drepturile pe care utilizatorii le au online și dreptul de a ști cât de multe date dețin site-urile web în prezent.

Cu toate acestea, legea este încă în vigoare și a fost amânată continuu. Între timp, guvernul a lansat un șir masiv de represiuni care au citat frecvent activități digitale anti-stat.

Să aveți cea mai bună conexiune VPN în Brazilia este cea mai sigură opțiune pentru a vă asigura anonimatul online, păstrând accesul gratuit la internet.

Cel mai bun VPN pentru Brazilia

Cele mai bune servicii VPN pentru Brazilia 2020

 1. PureVPN: Cel mai bun VPN pentru Brazilia. 18 servere dedicate braziliene dedicate asigurați-vă că utilizatorii nu pierd niciodată accesul la conținut online, în timp ce stau în siguranță 24/7 la 2,91 USD / lună
 2. Surfshark: fiabil și extrem de accesibil. 1 server în Brazilia. Modul de camuflare vă păstrează ascunsă identitatea online și activitatea dvs. de internet de la urmărire la 1,99 USD / lună
 3. ExpressVPN: VPN cu servere rapide. 5 servere dedicate în Brazilia. De înaltă performanță se asigură că utilizatorii vor putea naviga pe internet fără niciun decalaj de 8,32 USD / lună
 4. Ivacy: Rezolvă toate problemele torrentului. 3 servere native native braziliene. Utilizatorii nu vor trebui să se îngrijoreze niciodată de restricțiile la torrente, deoarece acest furnizor oferă asistență constantă la 2,25 USD / lună
 5. CyberGhost: Cel mai bun VPN pentru deblocarea conținutului. 14 servere din Brazilia pentru expați. Cu cea mai largă selecție de servere, oferă un serviciu lin și perfect, disponibil la doar 2,75 USD / lună

De ce să folosești o VPN în Brazilia?

O rețea virtuală virtuală (VPN) securizează un utilizator’conexiunea la internet asigurându-se că identitatea lor digitală rămâne anonimă, activitatea lor online este în siguranță împotriva hackerului și că niciun conținut online nu este restricționat.

Brazilia are o istorie teribilă cu cenzura și această tendință s-a răspândit și online. De la arestarea jurnaliștilor până la interzicerea memoriilor împotriva țării’conducerea online, brazilieni’ libertatea online este în permanență în pericol.

Din fericire, nu există legi care să facă ilegale utilizarea VPN-urilor în Brazilia. Prin urmare, utilizatorii pot continua să acceseze toate formele de conținut restricționat online, fără a-și urmări activitatea online în orice formă prin intermediul unui furnizor VPN de încredere.

Primele 5 VPN-uri pentru Brazilia

Iată primele 5 opțiuni VPN din Brazilia clasate pe baza prețului, serverelor, compatibilității lor, precum și a serverelor dedicate.

1. PureVPN - 18 servere braziliene dedicate

 • Pret: 2,91 USD / luna
 • Evaluare Trustpilot: 5

Sigla PureVPNPureVPN ar trebui să fie cea mai bună opțiune pentru utilizatorii care doresc toate caracteristicile de securitate necesare pe care un VPN trebuie să le ofere în timp ce au un preț rezonabil.

Cu sediul din Hong Kong, PureVPN oferă utilizatorilor săi acces la 2000+ servere din 140+ țări. În plus, utilizatorii vor putea utiliza, de asemenea, 18 servere braziliene dedicate, permițându-le să acceseze tot conținutul brazilian local cu restricții geo-restricționate.

Nu numai că deblochează Netflix, ci și o serie de alte site-uri de streaming populare precum BBC iPlayer, Amazon Prime, Hotstar, Voot, Hulu și Disney+.

În plus, pentru a sprijini 5 dispozitive simultane, utilizatorii pot proteja în permanență dispozitivele Kindle și Smart Home, datorită conexiunii PureVPN.

PureVPN folosește criptarea AES-256 biți care este acceptată de protocolul OpenVPN standard, precum și suport suplimentar pentru alte protocoale, cum ar fi PPTP, L2TP, IKEv2 și IPSec.

Alte funcții care adaugă utilizatorilor’ securitatea generală și siguranța pe internet includ tuneluri împărțite, IP-uri dedicate, Protecția Deep Packet Inspection (DPI) pentru torrenți.

Pro-uri

 • 18 servere braziliene dedicate.
 • 5 conexiuni simultane.
 • Garanție de returnare de 30 de zile.
 • Deblochează Netflix, Hulu și Disney+

Contra

 • Interfața de utilizator ar putea fi îmbunătățită.

Pentru a afla mai multe despre PureVPN, citiți recenzia noastră detaliată aici.

2. Surfshark - 2 servere dedicate pentru Brazilia

 • Preț: 1,99 USD / lună
 • Evaluare Trustpilot: 4.4

1-Surfshark-LogoSurfshark oferă în mod regulat oferte și oferte speciale, ceea ce o face de departe cea mai prietenoasă opțiune de luat în considerare în ceea ce privește portofelul..

Cu sediul în Insulele Virgine Britanice, utilizatorii se pot aștepta să aibă acces la 1040+ servere care se întind pe mai mult de 60 de țări. Acestea includ, de asemenea, cele 2 servere braziliene dedicate care pot permite expatilor să acceseze conținut local brazilian ori de câte ori’sunt în afara țării.

Poate fi folosit pe dispozitive nelimitate simultan, fiind în același timp compatibil pentru utilizatorii Windows, Mac, iOS, Android și Linux.

Surfshark acceptă, de asemenea, protocoalele PPTP, L2TP, IKEv2, IPsec și OpenVPN și este echipat cu criptarea standard AES-256-GCM, oferindu-vă o protecție standard industriei la un tarif extrem de accesibil.

Modelul camuflat îți duce anonimatul online la nivelul următor, ascunzându-ți activitatea pe internet chiar și de propriul tău ISP.

Pro-uri

 • 2 servere braziliene dedicate.
 • Suport pentru dispozitive nelimitate.
 • Compatibil cu Windows, Mac, Android și iOS.
 • Politica fără jurnale.

Contra

 • Serviciul clienți trebuie să se îmbunătățească.

Pentru a afla mai multe despre Surfshark, citiți recenzia noastră detaliată aici.

3. ExpressVPN - 4 servere Speedy pentru Brazilia

 • Preț: 8,32 USD / lună
 • Evaluare Trustpilot: 5

5-ExpressVPN-LogoExpressVPN este alegerea perfectă pentru dvs.’m-am săturat să fac compromisuri în ceea ce privește viteza pentru a obține mai multă securitate online, datorită gamei sale rapide de servere.

Funcționând în afara Insulelor Virgine Britanice, utilizatorii au acces la peste 3000 de servere în 160 de locații distribuite în 94 de țări. Printre acestea se numără cele 4 servere braziliene dedicate, ceea ce face accesibil incredibil la conținut local din afară pentru expat.

Oferă suport pentru 5 multi-logins, precum și utilizarea criptare AES-256-CBC folosind OpenVPN UDP, OpenVPN TCP, L2TP / IPsec, IPsec, IKEv2 și PPTP.

Utilizatorii obțin, de asemenea, aplicații dedicate și funcționale acceptate pe Fire TV și Apple TV. În plus, utilizatorii obțin acces și la Blocarea rețelei, un comutator automat automat care restricționează în mod efectiv întreaga rețea dacă detectează că conexiunea dvs. la internet a fost întreruptă.

Pro-uri

 • 4 servere braziliene dedicate.
 • 5 conexiuni simultane.
 • Blocare rețea (cel mai bun comutator automat de omor).
 • Acceptă bitcoin și alte criptomonede.

Contra

 • Cea mai scumpă opțiune VPN.

Pentru a afla mai multe despre ExpressVPN, citiți recenzia noastră detaliată aici.

4. Ivacy - 2 servere braziliene sigure

 • Preț: 2,25 USD / lună
 • Evaluare Trustpilot: 5

Logo IvacyIvacy este un furnizor VPN care vă poate garanta cea mai sigură conexiune pentru toți torrenții dvs. sau dacă doriți să accesați pentru țări care au legi stricte pe internet.

Ivacy este furnizorul VPN perfect pentru utilizatorii care au nevoie de torrente pentru a avea acces fără fir la conținutul online.

Cu sediul din Singapore, Ivacy poate oferi utilizatorilor săi peste 1000 de servere în mai mult de 100 de țări. Serverele duble dedicate braziliene facilitează expatienilor să urmărească în continuare conținutul lor preferat local’sunt vreodată în afara țării.

Acceptă 5 conexiuni simultane care le criptează cu criptare AES-256-GCM, pe lângă protocoalele L2TP și IKeV2, pentru a adăuga securitate suplimentară la conexiunea lor.

Funcția sa excelentă este aplicația IvacyPrime, o aplicație simplificată care este renumită în industrie pentru ocolirea Marelui Firewall din China.

Pro-uri

 • 2 servere braziliene dedicate.
 • 5 conexiuni simultane.
 • Aplicația IvacyPrime pentru deblocarea VoD.
 • Tuneluri despărțite pentru torent.

Contra

 • Asistența tehnică trebuie să se îmbunătățească.

Pentru a afla mai multe despre Ivacy, citiți recenzia noastră detaliată aici.

5. CyberGhost - 14 cele mai rapide servere braziliene

 • Preț: 2,75 USD / lună
 • Evaluare Trustpilot: 4.7

9-CyberGhost-LogoAcolo’nu este nicio altă opțiune VPN care să se potrivească cu CyberGhost când vine vorba de deblocarea celui mai mult conținut de pe internet.

Bazat în afara României, acesta’s o serie de 6000+ servere din 90+ țări asigură că utilizatorii sunt întotdeauna răsfățați la alegere atunci când vine vorba de accesarea întregului conținut online. Cele 14 servere dedicate brazilianului facilitează accesul străinilor și expatriaților cu ușurință la accesul la conținut local geore restricționat, dacă vreau.

În timp ce oferă 7 mai multe conectări, oferă utilizatorilor săi conexiuni cu criptare AES-256 biți care vin cu cheia RSA-4096 și SHA384 pentru autentificare hash.

Centrul de date NoSpy (un server dedicat care utilizează o legătură în sus dedicată pentru a consolida criptarea de 256 biți) este, de departe, cea mai bună caracteristică, oferind suport complet pentru dispozitivele de televiziune Nvidia Shield și dispozitivele de joc precum PS4 și Xbox One.

Pro-uri

 • 14 servere dedicate braziliene.
 • 7 conexiuni simultane.
 • Oferă utilizatorilor acces la NVidia Shield TV.
 • Centrul de date NoSpy cu legătura ascendentă dedicată.

Contra

 • Vitezele conexiunilor pot depăși uneori.

Pentru a afla mai multe despre CyberGhost, citiți recenzia noastră detaliată aici.

Ce sunt Brazilia’s Legile de confidențialitate?

În Brazilia, Legea generală braziliană pentru protecția datelor, cunoscută oficial sub denumirea de Legea Federală nr. 13.709 / 2018, care tratează aspecte precum protecția datelor, confidențialitatea online, precum și pedepsele în cazul încălcării datelor.

Au fost introduse anumite dispoziții în lege, inclusiv crearea Autorității Naționale pentru Protecția Datelor, precum și amânarea întregii legi’executorie s.

Ca urmare a acestei legislații, utilizatorii vor avea un control fără precedent asupra modului în care își împărtășesc datele, precum și câștigarea dreptului de a solicita cât de multe informații își pot urmări propriul guvern asupra activității lor digitale..

Activitățile dvs. digitale sunt în siguranță în Brazilia?

Această nouă lege avea menirea de a aborda cât de primitivă Brazilia’Legile actuale de confidențialitate sunt. În timp ce legea este menită să înlăture golurile de securitate online, mai multe publicații au evidențiat lacune care ar reprezenta încă o amenințare pentru anonimatul utilizatorului.

Din 2018’în alegerile generale, guvernul actual a recurs în mod obișnuit la cenzura excesivă și restricția online a conținutului. În plus, bloggerii și jurnaliștii au fost victime ale arestărilor făcute în baza “activitate online suspectă împotriva statului”.

În astfel de cazuri, este foarte recomandat ca utilizatorii să opteze pentru un serviciu VPN de încredere pentru a se asigura că accesul lor la internet gratuit nu este întrerupt. În plus, acesta va păstra utilizatorii în siguranță de orice formă de supraveghere.

Cum să obțineți o adresă IP braziliană?

Un serviciu VPN bun și fiabil vă va oferi probabil opțiunea de a alege dintre mii de servere localizate în sute de țări diferite, acest lucru ar trebui să includă Brazilia.

Este posibil să doriți ca o adresă IP braziliană să acceseze conținut local care poate fi geo-blocat.

Pentru a obține o adresă IP braziliană, urmați acești pași:

 1. Abonați-vă la un serviciu VPN fiabil, alegerea recomandată este PureVPN.Cum să obțineți o adresă IP braziliană
 2. Descărcați și instalați aplicația PureVPN pe dispozitivul ales.
 3. Introduceți datele de autentificare și selectați un server brazilian.VPN-uri din Brazilia
 4. Faceți asta’am selectat modul adecvat, adică libertatea Internetului.
 5. Odata ce tu’sunteți conectat, continuați să răsfoiți și să transmiteți tot conținutul preferat brazilian.

Întrebări frecvente: Cele mai bune VPN-uri din Brazilia 2020

Ce’este cel mai bun VPN gratuit pentru Brazilia?

Utilizatorii au posibilitatea de a alege dintre sute de VPN-uri gratuite pentru a alege de pe internet.

Cu toate acestea, aceste servicii gratuite vin cu probleme care includ accelerarea vitezei, rate de deconectare ridicate și nicio garanție privind păstrarea jurnalelor. Având în vedere Brazilia’s-a înregistrat trecut cu persecuție, este recomandabil să optați pentru un serviciu plătit care nu garantează jurnalele.

Cum pot achiziționa un VPN?

Achiziționarea unui VPN este un proces ușor. Vă rugăm să accesați site-ul web al serviciului pe care îl simțiți cel mai bine pentru a satisface nevoile dvs. Puteți alege din mai multe planuri în funcție de bugetul dvs. De acolo puteți verifica și plăti cu un card de debit / credit sau Paypal.

După aceea, puteți utiliza contul dvs. pe mai multe dispozitive.

Pot folosi Paypal pentru a cumpăra VPN?

Da, toate opțiunile enumerate mai sus vă vor permite să alegeți dintr-o varietate de opțiuni de plată precum carduri de debit / credit, bitcoin și Paypal.

Ce’este cel mai bun server VPN pentru Brazilia?

Utilizatorii vor putea utiliza majoritatea serviciilor VPN de top pentru a se conecta la sute de servere din întreaga lume, inclusiv Brazilia.

Vă recomandăm să folosiți PureVPN, deoarece are 18 servere dedicate chiar în frumosul oraș Sao Paulo, Brazilia. Utilizatorii se pot conecta la aceste servere din întreaga lume și pot accesa tot conținutul local brazilian dorit.

Concluzie

Recent, în Brazilia a crescut cantitatea de restricții și supraveghere pe internet. Câțiva cetățeni au fost arestați și condamnați la închisoare pentru activitățile lor digitale.

Un VPN poate oferi utilizatorilor anonimatul atât de necesar și accesul la internet neîntrerupt și gratuit. PureVPN ar fi cea mai bună opțiune pentru a vă asigura libertatea online completă în Brazilia.

Surfshark este o altă opțiune înțeleaptă care vă poate oferi acces la o serie de funcții importante și vă poate păstra în siguranță online, în timp ce rămâneți într-un buget strict.

Comentați mai jos pentru a ne informa despre experiența dvs. cu acești furnizori VPN.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me