5 најбољих ВПН-ова за Јужну Африку: поуздане и брзе услуге 2020

У 2017. години милиони Јужноафриканци своје су личности и банкарске податке прокурили на ван. На крају је показао да је компанија за некретнине, Аида’отворени веб послужитељ је био главни узрок.

Како су се појавиле даљње информације, показало се да је неколико других познатих фирми било криво за спремање осјетљивих података о корисницима на рањиве сервере.

Због тога је потребно да новости у Јужној Африци искористе за поуздану ВПН услугу, како би стекли заштиту од инвазивних компанија и трећих страна које желе ваше личне податке.

Најбољи ВПН за Јужну Африку

Најбољи ВПН-ови за Јужноафричку Републику 2020

 1. ПуреВПН: Најбољи ВПН за Јужну Африку. Има их готово 36 посвећених послужитеља из Јужне Африке Дајући екпатсима бешавни приступ садржају Јужне Африке за 2,91 УСД месечно
 2. Сурфсхарк: Повољно и поуздано по буџету. Имаш 5 послужитеља у Јужној Африци за деблокирање локалног садржаја уз пласирање минималних 1,99 УСД месечно
 3. ЕкпрессВПН: Вриједно цијене скупа. 3 послужитеља у Јужној Африци. Једноставно и једноставно коришћење. До’с познатим тржиштем за своје брзе сервере. Оправдано вриједно 8,32 долара мјесечно
 4. ЦиберГхост: деблокира највише садржаја. 10 послужитеља у Јужној Африци и имамо флексибилне планове који задовољавају индивидуалне потребе. Цијена само 2,75 долара мјесечно
 5. Иваци: Једноставно кориштење. 10 јужноафричких послужитеља за екпатс. У индустрији се бави 13 година. Цијена по цијени од само 2,25 долара мјесечно

Зашто користити ВПН у Јужној Африци?

Постоје закони који се баве приватношћу интернета застарјели су и не односе се правилно на кориснике’ забринутости за своју интернетску приватност.

Закон о ПОПИ модеран је закон који се мора ријешити. Не, требат ће године Парламент службено исправити приједлог закона, осим већ утврђених рупа.

Добијање ВПН-а најприроднија је одлука која је доновила јер би елиминирала сваку могућност приступа подацима без вашег допуштења на мрежи.

Да бисмо вам такође омогућили приступ садржајима са Нетфлика и других веб места за стреаминг на оне који имају гео-блокове.

Кориштењем најбољег ВПН-а у Јужној Африци, ви’Бит ћете сигурни од вас’икад сам био ван мреже док сте могли користити у било којој врсти садржаја без бриге о својој приватности.

5 најбољих опција за ВПН у Јужној Африци

Сада када знате што ВПН чини за вас, природно је питање што има неке од опција за најбољи ВПН за Јужну Африку. Овде’Списао је како би вам олакшала одлуку.

1. ПуреВПН: Најбољи ВПН за Јужну Африку

 • Цена: 2,91 УСД / месечно
 • Оцјена поузданости: 5,0

ПуреВПН логотипАко ти’ако имате јефтин ВПН који може да означи све потребне оквире, тада је ПуреВПН ВПН за вас.

Има више од 2000 послужитеља широм света који се налазе у око 140+ земаља. 36 од њих су посвећени јужноафрички послужитељи, пружа вам потпуну интернетску сигурност док сте на мрежи.

Остале особине овог рачунара компатибилности за све главне оперативне функције одржавања на мобилном и столном рачунару, као и паметни уређаји, 5 мулти-пријава као и доступних гео-ограничених Нетфлик, Хулу, Амазон Приме и Диснеи + садржајима..

Користи АЕС-256 омогућава повезивање главних протокола као ППТП, Л2ТП, ИКЕв2, ИПСец и ОпенВПН.

прозодија

 • Неограничен приступ Нетфлику, Хулу.
 • 36 посвећених послужитеља из Јужне Африке.
 • 30-дневна гаранција поврата новца.
 • Цросс-компатибилност за све платформе.
 • 5 Мулти пријава.

контра

 • Корисничко сучеље може бити мало комплицирано.

2. Сурфсхарк - повољни и повољни за прорачун

 • Цена: 1,99 УСД / мј
 • Оцјена поузданости: 4.0

Логотип 1-СурфсхаркСурфсхарк делује на Британским Дјевичанским отоцима, што чини једно од најпоузданијих имена када је реч о ВПН-овима.

Надаље, то је само једна од приступачних опција која нуди велику цену од само 1,99 УСД, осигуравајући вам’Имат ћете сигурну интернетску везу без трошења пуно.

Постоји више од 1040 међународних послужитеља који Сурфсхарк имају у 140+ земаља, укључујући и унутар Јужне Африке који вам могу приступити локалним садржајима на САБЦ-у, М-Нету и Моја Лове.

Омогућите повезивање на неограниченим уређајима, додајући више слојева сигурности са приватним ДНС-ом и на сваки послужитељ и заштитите од лечења када користите ИПв4 стацк.

Сурфсхарк користи АЕС-256-ГЦМ енкрипцију, док је у потпуности оптимизиран за Андроид, иОС, Мац и Виндовс који вам омогућава бољи приступ на више уређаја.

прозодија

 • Камуфлажни начин маскира вас од вашег даватеља интернетских услуга.
 • 1040+ глобалних послужитеља у 140+ земаља.
 • Строга правила без записа.
 • Деблокира Нетфлик, Хулу и Амазон Приме.

контра

 • Служба за кориснике је спора.

3. ЕкпрессВПН - вреди високу цену

 • Цена: 8,32 УСД / мј
 • Оцјена поузданости: 5,0

Логотип 5-ЕкпрессВПНОд својих почетака, ЕкпрессВПН је конзистентан и поуздана ВПН опција за кориснике широм света.

До’сигурно скупље од неких својих конкурената, али стварно можете видети где вам додатни новац’иде уз невјеројатно корисничко сучеље, брзи послужитељ у 94 различите земље, компатибилност за иОС, Андроид, Мац, Виндовс, Линук, као и играће конзоле.

Уз то, долази с мрежним закључавањем, једним од индустрија’с најбољим уклапајућем склопом који у случају искључења мреже блокирају сав интернетски промет док се заштита не обнови.

Кад би то било’т онда доста’такође је компатибилан са вашим Киндле уређајима.

Има стандардну АЕС 256-битну енкрипцију са ОпенВПН (ТЦП и УДП) протоколом.’нема разлога зашто корисници не би требало’озбиљно не размишљам о ЕкпрессВПН-у.

прозодија

Подржава битцоин и друге крипто валуте
Килл Свитцх најбољи је у индустрији
30-дневна гаранција поврата новца
Подржава Л2ТП, ОпенВПН, ИКЕв2, ППТП и ИПСец

контра

Скупље од осталих

4. ЦиберГхост - деблокира ограничених садржаја

 • Цена: 2,75 УСД / мј
 • ТрустПилот: 7.0

5 најбољих ВПН-ова за Јужну Африку: поуздане и брзе услуге 2020Нуди приступ 6100 послужитеља у 90 земаља, укључујући 10 намјенских послужитеља унутар Јужних Африке. Постоји неколико других ВПН-ова који могу одговарати ЦиберГхосту у услузи која нуди.

Такође вам омогућава приступ свом центру НоСпи, заједно са 256-битном АЕС енкрипцијом која се налази изван Румуњске, изузетне 5 Очи (чак и 14 Очи).

Компатибилан је са иОС-ом, Андроидом, Мац-ом и Виндовс-ом, као и Линуком.

Захваљујући својим 7-Мулти пријавама, можете користити на различитим уређајима.

Његова 256-битна енкрипција са ОпенВПН, Л2ТП-ИПсец и ППТП протоколима може вам омогућити прегледавање интернета без бриге о вашој приватности.

прозодија

 • 45-дневна гаранција поврата новца.
 • 7 мулти пријава.
 • Строга правила без записа.
 • Инсталација је једноставна.

контра

 • Брзине ВПН везе могу понекад заостајати.

5. Иваци - за максималну приватност

 • Цена: 2,25 УСД / мј
 • Оцјена поузданости: 5,0

5 најбољих ВПН-ова за Јужну Африку: поуздане и брзе услуге 2020Како знате да ли можете веровати ВПН-у? Па, један дефинитиван начин је видети корисност’запис записа.

Бити један од најстаријих ВПН пружа поуздано чини Иваци поуздану и сигурну могућност.

Корисници добијају све стандардне опције, као што су све компатибилност и подршка за иОС, Мац, Виндовс и Виндовс који омогућавају одабир између великих протокола попут Л2ТП, ОпенВПН, Стеалтх, иКев, Л2ТП или ППТП.

Омогућите вам струјање свих омиљених садржаја на Нетфлику, Амазон Приме, Хулу и ХБО без проблематичних брзина пуњења уклањања брзине пропуштања. Уз то ћете такође добити подршку за бујице путем портала за дистрибуцију.

Иваци је наставио да ће дати резултате који обећавају, а један од АЕС-256-ГМЦ енкрипција ТЦП, УДП, Л2ТП и ИКЕВ подржава протокол, тамо’Нема разлога да не одаберете Иваци за свог ВПН пружатеља.

прозодија

 • Политика без записа.
 • ИПв6 Заштита од пропуштања.
 • Пријатељска услуга купцима.
 • Једна од најстаријих ВПН услуга.

контра

 • Понекад може имати недостатак техничке подршке.

Хоће ли вас ВПН заштитити од Јужне Африке’с Закони о приватности?

Јужноафрички закони који се баве приватношћу и слободом интернета су затворени и зато им није јасно како се примјењују на веб страницама које дјелују изван јурисдикције Јужне Африке.

Право на приватност заштићено је чланом 14. Устава Јужне Африке 1996.

Међутим, овај се одећа изричито не бави питањем сигурности на Интернету.

Закон о заштити личних података (ПОПИ закон или ПОПИА) намењен је заустављању спекулација о томе како се Јужна Африка бавила питањима за корисничке информације и приватност ван мреже.

Је ли ПОПИ законит?

ПОПИ Законом жели измијенити постојеће законе који ће одражавати међународне трендове и законе о приватности који регулирају како веб странице прикупљају податке о обрасцима прегледа корисника и интернетских активностиима.

Међутим, Билл још увек чека одобрење и према неким критикама, има рупе који би могао да трећим странама да прате активности корисника на мрежи.

Корисницима је препоручено изабрати најбољег ВПН-а у Јужној Африци како би се осигурала заштита њихових дигиталних приватности.

Не само да ВПН Јужна Африка повећава вашу интернетску сигурност, већ вам даје и низ других значајки који ће засигурно побољшати ваше корисничко искуство на мрежи.

И људи питају

Јесу ли ВПН легални у Јужној Африци?

Да, Јужноафриканци могу изабрати најбољег ВПН-а за Јужну Африку без бриге о правним потешкоћама.

Међутим, Поглавље КСИИИ Закон о електронским комуникацијама и трансакцијама из 2002. године чини криминалистички уређење приступом података хакирањем и пакетним њушкањем.

Дакле, не можете користити ВПН-ове за било који облик дигиталног изнуда, превара и кривотворења.

Који је најбољи ВПН за Андроид?

Готово све врхунске ВПН услуге нуде корисничке потпуну подршку за све главне ОС’ укључујући Андроид.

Најбоља опција била је ПуреВПН јер је корисничко сучеље једноставно за Андроид док нуди једну од најсигурнијих мрежних веза на тржишту..

Постоје ВПН сервери у Јужној Африци?

Да, најбоље опције ВПН Јужне Африке омогућавају вам приступ службама са седиштем у Јужној Африци који ће вам омогућити приступ јужноафричком садржају ако имате’поново изван Јужне Африке.

Који је најбољи бесплатни ВПН у Јужној Африци?

Постоје хиљаде мрежних ВПН услуга које нуде нуде могућности бесплатног коришћења услуге.

Међутим, не препоручује се да одлучује за ове услуге јер не постоји јамство да је ваша веза доиста сигурна или сигурна да има проблема као што је ограничење података, ограничење послужитеља као и високо стопе искључивања..

Услуга с плаћањем добитка ће вам поуздано ВПН везу која ће користити маскирати ваше мрежне активности.

Закључити

Поуздан и сигуран ВПН је управо оно што корисници Јужно Африке желе како да заштите на мрежи.

Сурфсхарк је опција која ће моћи да сачува или мање од 2 УСД. Корисници могу користити бујице и приступају свим главним веб локацијама за стреаминг који су ограничени на гео.

Међутим, ако корисници желе најбољу опцију за свој ВПН, у Јужној Африци други избор не може бити бољи од ПуреВПН-а.

Све од намјенских послужитеља, протокола шифрирања, вишеструко пријављивање као и скромне цијене остављате мало разлога за то што бисте требали’не бисте одабрали ВПН-а за ваше даватеље.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me