5 najboljih VPN-ova za Južnu Afriku: pouzdane i brze usluge 2020

U 2017. godini milijuni Južnoafrikanci svoje su osobne i bankarske podatke procurili na mreži. Na kraju se pokazalo da je tvrtka za nekretnine, Aida’otvoreni web poslužitelj je bio glavni uzrok.

Kako su se pojavile daljnje informacije, pokazalo se da je nekoliko drugih poznatih tvrtki bilo krivo za spremanje osjetljivih podataka o korisnicima na ranjive servere.

Zbog toga je potrebno da netizenti u Južnoj Africi ulažu u pouzdanu VPN uslugu, kako bi stekli zaštitu od invazivnih kompanija i trećih strana koje žele vaše osobne podatke.

Najbolji VPN za Južnu Afriku

Najbolji VPN-ovi za Južnoafričku Republiku 2020

 1. PureVPN: Najbolji VPN za Južnu Afriku. Ima ih gotovo 36 posvećenih poslužitelja iz Južne Afrike dajući expatsima bešavni pristup sadržaju Južne Afrike za 2,91 USD mjesečno
 2. Surfshark: Povoljno i pouzdano po proračunu. Imaš 5 poslužitelja u Južnoj Africi za deblokiranje lokalnog sadržaja uz istovremeno plaćanje minimalnih 1,99 USD mjesečno
 3. ExpressVPN: Vrijedno skupe cijene. 3 poslužitelja u Južnoj Africi. Jednostavno i jednostavno korištenje. To’s poznatim tržištem za svoje brze servere. Opravdano vrijedno 8,32 dolara mjesečno
 4. CyberGhost: deblokira najviše sadržaja. 10 poslužitelja u Južnoj Africi i brojne fleksibilne planove koji zadovoljavaju individualne potrebe. Cijena samo 2,75 dolara mjesečno
 5. Ivacy: Jednostavno i učinkovito. 10 južnoafričkih poslužitelja za expats. U industriji se bavi 13 godina. Cijena po cijeni od samo 2,25 dolara mjesečno

Zašto koristiti VPN u Južnoj Africi?

Postojeći zakoni koji se bave privatnošću interneta zastarjeli su i ne odnose se pravilno na korisnike’ zabrinutosti za njihovu internetsku privatnost.

Zakon o POPI moderan je zakon koji se pokušava riješiti. No, trebat će godine da parlament formalno ispravi prijedlog zakona, osim već utvrđenih rupa.

Dobijanje VPN-a najprirodnija je odluka koju donosite jer bi eliminirala svaku mogućnost pristupa podacima bez vašeg dopuštenja na mreži.

To bi vam također omogućilo pristup sadržaju s Netflixa i drugih web mjesta za streaming na kojima su geo-blokovi.

Korištenjem najboljeg VPN-a u Južnoj Africi, vi’Bit ćete sigurniji od vas’ikad sam bio na mreži dok ste mogli uživati ​​u bilo kojoj vrsti sadržaja bez brige o svojoj privatnosti.

5 najboljih opcija za VPN u Južnoj Africi

Sada kada znate što VPN čini za vas, prirodno je pitanje što su neke od opcija za najbolji VPN za Južnu Afriku. Ovdje’S popisa kako bi vam olakšala odluku.

1. PureVPN: Najbolji VPN za Južnu Afriku

 • Cijena: 2,91 USD / mjesečno
 • Ocjena pouzdanosti: 5,0

PureVPN logotipAko ti’tražite jeftin VPN koji može označiti sve potrebne okvire, tada je PureVPN VPN za vas.

Ima više od 2000 poslužitelja širom svijeta koji se nalaze u oko 140+ zemalja. 36 od njih su posvećeni južnoafrički poslužitelji, pruža vam potpunu internetsku sigurnost dok ste na mreži.

Ostale značajke uključuju potpunu kompatibilnost za sve glavne operativne sustave na mobilnim i stolnim računalima, kao i pametne uređaje, 5 multi-prijava kao i potpunu dostupnost geo-ograničenim Netflix, Hulu, Amazon Prime i Disney + sadržajima..

Koristi AES-256 enkripciju koju podržavaju svi glavni protokoli kao što su PPTP, L2TP, IKEv2, IPSec i OpenVPN.

prozodija

 • Neograničen pristup Netflixu, Hulu.
 • 36 posvećenih poslužitelja iz Južne Afrike.
 • 30-dnevna garancija povrata novca.
 • Cross-kompatibilnost za sve platforme.
 • 5 Multi prijava.

kontra

 • Korisničko sučelje može biti malo komplicirano.

2. Surfshark - povoljni i povoljni za proračun

 • Cijena: 1,99 USD / mj
 • Ocjena pouzdanosti: 4.0

1-Surfshark logotipSurfshark djeluje na Britanskim Djevičanskim otocima, što ga čini jednim od najpouzdanijih imena kada je riječ o VPN-ovima.

Nadalje, to je samo jedna od pristupačnih opcija koja nudi veliku cijenu od samo 1,99 USD, osiguravajući vam to’Imat ćete sigurnu internetsku vezu bez trošenja puno.

Postoji više od 1040 međunarodnih poslužitelja koje Surfshark ima u 140+ zemalja, uključujući servere unutar Južne Afrike koji vam omogućuju pristup lokalnom sadržaju na SABC, M-Netu i Moja Love.

Omogućuje vam povezivanje na neograničenim uređajima, dodavanjem više slojeva sigurnosti s privatnim DNS-om na svakom poslužitelju i zaštitom od curenja kada koristite IPv4 stack.

Surfshark koristi AES-256-GCM enkripciju, dok je u potpunosti optimiziran za Android, iOS, Mac i Windows omogućujući vam bešavni pristup na više uređaja.

prozodija

 • Kamuflažni način maskira vas od vašeg davatelja internetskih usluga.
 • 1040+ globalnih poslužitelja u 140+ zemalja.
 • Stroga pravila bez zapisa.
 • Deblokira Netflix, Hulu i Amazon Prime.

kontra

 • Služba za korisnike je spora.

3. ExpressVPN - vrijedi visoku cijenu

 • Cijena: 8,32 USD / mj
 • Ocjena pouzdanosti: 5,0

5-ExpressVPN logotipOd svojih početaka, ExpressVPN je konzistentna i pouzdana VPN opcija za korisnike širom svijeta.

To’sigurno skuplje od nekih njegovih konkurenata, ali stvarno možete vidjeti gdje su vam dodatni novac’ide uz nevjerojatno korisničko sučelje, brze poslužitelje u 94 različite zemlje, unakrsnu kompatibilnost za iOS, Android, Mac, Windows, Linux, kao i igraće konzole.

Uz to, dolazi s Network Lockom, jednim od industrije’s najbolje uklapajuće sklopke koje u slučaju isključenja mreže blokiraju sav internetski promet dok se zaštita ne obnovi.

Kad bi to bilo’t onda dosta’je također kompatibilan s vašim Kindle uređajem.

Ima standardno AES 256-bitnu enkripciju s OpenVPN (TCP i UDP) protokolom.’nema razloga zašto korisnici ne bi trebali’ozbiljno ne razmišljam o ExpressVPN-u.

prozodija

Podržava bitcoin i druge kripto valute
Kill Switch najbolji je u industriji
30-dnevna garancija povrata novca
Podržava L2TP, OpenVPN, IKEv2, PPTP i IPSec

kontra

Skuplje od ostalih

4. CyberGhost - deblokira ograničeni sadržaj

 • Cijena: 2,75 USD / mj
 • TrustPilot: 7.0

5 najboljih VPN-ova za Južnu Afriku: pouzdane i brze usluge 2020Nudi pristup 6100 poslužitelja u 90 zemalja, uključujući 10 namjenskih poslužitelja unutar Južne Afrike. Postoji nekoliko drugih VPN-ova koji bi mogli odgovarati CyberGhostu u uslugama koje nudi.

Također vam omogućuje pristup njegovom centru NoSpy, zajedno s 256-bitnom AES enkripcijom koja se nalazi izvan Rumunjske, izvan nadležnosti 5 Oči (pa čak i 14 Oči).

Kompatibilan je s iOS-om, Androidom, Mac-om i Windows-om, kao i Linuxom.

Zahvaljujući svojim 7-Multi prijavama, možete ga koristiti na različitim uređajima.

Njegova 256-bitna enkripcija s OpenVPN, L2TP-IPsec i PPTP protokolima omogućuje vam pregledavanje interneta bez brige o vašoj privatnosti.

prozodija

 • 45-dnevna garancija povrata novca.
 • 7 multi prijava.
 • Stroga pravila bez zapisa.
 • Instalacija je jednostavna.

kontra

 • Brzine VPN veze mogu ponekad zaostajati.

5. Ivacy - za maksimalnu privatnost

 • Cijena: 2,25 USD / mj
 • Ocjena pouzdanosti: 5,0

5 najboljih VPN-ova za Južnu Afriku: pouzdane i brze usluge 2020Kako znati možete li vjerovati VPN-u? Pa, jedan definitivan način je vidjeti uslugu’zapis zapisa.

Biti jedan od najstarijih VPN pružatelja sigurno čini Ivacy pouzdanu i sigurnu mogućnost.

Korisnici dobivaju sve standardne opcije kao što su unakrsna kompatibilnost i podrška za iOS, Mac, Windows i Windows omogućujući vam odabir između glavnih protokola poput L2TP, OpenVPN, Stealth, iKev, L2TP ili PPTP.

Omogućuje vam strujanje svih omiljenih sadržaja na Netflixu, Amazon Prime, Hulu i HBO bez problematičnih brzina punjenja uklanjanjem brzine propuštanja. Uz to, također dobivate podršku za bujice putem prosljeđivanja porta.

Ivacy je nastavio davati rezultate koje obećava, a zahvaljujući svojoj AES-256-GMC enkripciji s TCP, UDP, L2TP i IKEV podrškom za protokol, tamo’nema razloga da ne odaberete Ivacy za svog VPN pružatelja.

prozodija

 • Politika bez zapisnika.
 • IPv6 Zaštita od propuštanja.
 • Prijateljska usluga kupcima.
 • Jedna od najstarijih VPN usluga.

kontra

 • Ponekad može nedostajati tehnička podrška.

Hoće li vas VPN zaštititi od Južne Afrike’s Zakoni o privatnosti?

Južnoafrički zakoni koji se bave privatnošću i slobodom interneta su zastarjeli i stoga im nije jasno kako se primjenjuju na web stranice koje djeluju izvan jurisdikcije Južne Afrike.

Pravo na privatnost zaštićeno je člankom 14. Ustava Južne Afrike 1996.

Međutim, ovaj se odjeljak izričito ne bavi pitanjem sigurnosti na Internetu.

Zakon o zaštiti osobnih podataka (POPI zakon ili POPIA) namijenjen je zaustavljanju spekulacija o tome kako se Južna Afrika bavi pitanjima vezanim za korisničke informacije i privatnost na mreži.

Je li POPI zakon učinkovit?

POPI Zakonom se želi izmijeniti postojeći zakoni koji će odražavati međunarodne trendove i zakone o privatnosti regulirajući kako web stranice prikupljaju podatke o obrascima pregledavanja korisnika i internetskim aktivnostima.

Međutim, Bill još uvijek čeka odobrenje i prema nekim kritikama, ima rupe koje bi omogućile trećim stranama da prate aktivnosti korisnika na mreži.

Korisnicima je preporučljivo odabrati najbolji VPN u Južnoj Africi kako bi se osigurala zaštita njihove digitalne privatnosti.

Ne samo da VPN Južna Afrika povećava vašu internetsku sigurnost, već vam daje i niz drugih značajki koje će zasigurno poboljšati vaše korisničko iskustvo na mreži.

I ljudi pitaju

Jesu li VPN legalni u Južnoj Africi?

Da, Južnoafrikanci mogu odabrati najbolji VPN za Južnu Afriku bez brige o pravnim poteškoćama.

Međutim, Poglavlje XIII Zakona o elektroničkim komunikacijama i transakcijama iz 2002. godine čini kriminalnom uredu pristup putem podataka hakiranjem i paketnim njuškanjem.

Dakle, ne možete koristiti VPN-ove za bilo koji oblik digitalne iznude, prijevare i krivotvorenja.

Koji je najbolji VPN za Android?

Gotovo sve vrhunske VPN usluge nude korisnicima potpunu podršku za sve glavne OS’ uključujući Android.

Najbolja opcija bila bi PureVPN jer je korisničko sučelje jednostavno za Android dok nudi jednu od najsigurnijih mrežnih veza na tržištu..

Postoje li VPN serveri u Južnoj Africi?

Da, najbolje opcije VPN Južne Afrike omogućit će vam pristup poslužiteljima sa sjedištem u Južnoj Africi koji će vam omogućiti pristup južnoafričkom sadržaju ako imate’ponovno izvan Južne Afrike.

Koji je najbolji besplatni VPN u Južnoj Africi?

Postoje tisuće mrežnih VPN usluga koje korisnicima nude mogućnost besplatnog korištenja njihovih usluga.

Međutim, ne preporučuje se odlučiti se za te usluge jer ne postoji jamstvo da je vaša veza doista sigurna ili sigurna uz probleme kao što su ograničenja podataka, ograničenja poslužitelja kao i visoke stope isključivanja..

Usluga s plaćanjem dobit će vam pouzdanu VPN vezu koja uistinu može maskirati vaše mrežne aktivnosti.

Zaključiti

Pouzdan i siguran VPN upravo je ono što korisnici Južne Afrike trebaju kako bi se zaštitili na mreži.

Surfshark je opcija koja će korisnicima omogućiti da se čuvaju ili manje od 2 USD. Korisnici mogu imati koristi od bujice i pristupa do svih glavnih web lokacija za streaming koji su ograničeni na geo.

Međutim, ako korisnici žele najbolju opciju za svoje VPN, u Južnoj Africi nijedan drugi izbor ne može biti bolji od PureVPN-a.

Sve od namjenskih poslužitelja, protokola šifriranja, multi-prijava kao i skromne cijene ostavlja malo razloga za to što ne biste trebali’ne biste je odabrali za vašeg davatelja VPN-a.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me