5 najboljših VPN-jev za Južno Afriko: zanesljive in hitre storitve 2020

Leta 2017 je na milijone Južnoafričanov svoje osebne in bančne podatke razgrnilo po spletu. Na koncu se je izkazalo, da je nepremičninsko podjetje Aida’glavni vzrok je bil odprti spletni strežnik.

Ko so se pojavile nadaljnje informacije, se je izkazalo, da je bilo več drugih cenjenih podjetij krivih za shranjevanje občutljivih podatkov o uporabnikih na ranljivih strežnikih.

Zato morajo netizenci v Južni Afriki vlagati v zanesljivo storitev VPN, da bi zaščitili pred invazivnimi podjetji in tretjimi osebami, ki želijo vaše osebne podatke.

Najboljši VPN za Južno Afriko

Najboljši VPN-ji za Južno Afriko 2020

 1. PureVPN: Najboljši VPN za Južno Afriko. Skoraj jih je 36 namenskih južnoafriških strežnikov dajejo ekspatom brezšiven dostop do vsebin v Južni Afriki za 2,91 dolarja na mesec
 2. Surfshark: Proračunsko prijazen in zanesljiv. Imaš 5 strežnikov v Južni Afriki za deblokiranje lokalne vsebine ob plačilu minimalnih 1,99 USD / mesec
 3. ExpressVPN: Vredno zajetne cene. 3 strežniki v Južni Afriki. Preprosta in enostavna uporaba. To je’je na trgu za svoje hitre strežnike znan. Upravičeno vreden 8,32 dolarja na mesec
 4. CyberGhost: odblokira največ vsebine. 10 strežnikov v Južni Afriki in številne prilagodljive načrte, ki ustrezajo posameznim potrebam. Cena le 2,75 dolarja na mesec
 5. Ivacy: Enostavno in učinkovito. 10 južnoafriških strežnikov za osebe iz tujine. V panogi deluje že 13 let. Znižana cena le 2,25 dolarja na mesec

Zakaj uporabljati VPN v Južni Afriki?

Veljavni zakoni, ki obravnavajo internetno zasebnost, so zastareli in uporabnikov ne obravnavajo pravilno’ pomisleki glede njihove spletne zasebnosti.

Zakon o POPI je sodobna zakonodaja, ki se poskuša s tem spoprijeti. Vendar bo minilo nekaj let, da bo parlament uradno odpravil predlog zakona poleg že ugotovljenih vrzeli.

Pridobivanje VPN-ja je najbolj naravna in smiselna odločitev, saj bi odpravili kakršno koli možnost dostopa do vaših podatkov brez vašega dovoljenja v spletu.

Prav tako bi vam omogočili dostop do vsebin z Netflixa in drugih spletnih strani za pretakanje, ki imajo na njih geo-bloke.

Z uporabo najboljšega VPN-ja v Južni Afriki’Bolj varen bom kot ti’ste bili kdaj na spletu, medtem ko ste lahko uživali v kakršni koli vsebini, ne da bi skrbeli za svojo zasebnost.

5 najboljših možnosti za VPN v Južni Afriki

Zdaj, ko veste, kaj VPN naredi za vas, je naravno vprašanje, kakšne so možnosti za najboljši VPN za Južno Afriko. Tukaj’s seznamom, ki vam olajša odločitev.

1. PureVPN: Najboljši VPN za Južno Afriko

 • Cena: 2,91 $ / mesečno
 • Ocena zaupnika: 5,0

PureVPN logotipČe ti’iščete poceni VPN, ki lahko odkljuka vse potrebne okence, potem je PureVPN VPN za vas.

Ima več kot 2000 strežnikov po vsem svetu, ki se razprostirajo v več kot 140 državah. 36 od teh je namenjenih južnoafriških strežnikov, vam zagotavlja popolno internetno varnost med spletom.

Druge funkcije vključujejo popolno združljivost za vse glavne operacijske sisteme na mobilnih in namiznih napravah ter pametne naprave, 5 multi-prijav, pa tudi popolno dostopnost do geofriziranih vsebin Netflix, Hulu, Amazon Prime in Disney +..

Uporablja šifriranje AES-256, ki ga podpirajo vsi večji protokoli, kot so PPTP, L2TP, IKEv2, IPSec in OpenVPN.

Prednosti

 • Neomejen dostop do Netflixa, Hulu.
 • 36 namenskih južnoafriških strežnikov.
 • 30-dnevno jamstvo za vračilo denarja.
 • Navzkrižna združljivost za vse platforme.
 • 5 Multi prijava.

Slabosti

 • Uporabniški vmesnik je lahko nekoliko zapleten.

2. Surfshark - proračun prijazen in zanesljiv

 • Cena: 1,99 $ / mesečno
 • Ocena zaupnika: 4.0

1-Surfshark-logotipSurfshark deluje zunaj Britanskih Deviških otokov, zaradi česar je eno najbolj zaupanja vrednih imen za VPN.

Poleg tega je le ena od cenovno ugodnih možnosti, ki ponuja veliko za samo 1,99 USD, kar zagotavlja, da vi’Imeli boste varno internetno povezavo, ne da bi morali porabiti veliko.

Obstaja več kot 1040 mednarodnih strežnikov, ki jih ima Surfshark v 140+ državah, vključno s strežniki v Južni Afriki, ki omogočajo dostop do lokalne vsebine v SABC, M-Net in Moja Love.

Omogoča vam povezovanje na neomejenih napravah, dodajanje več plasti varnosti z zasebnim DNS-om na vsakem strežniku in zaščito pred puščanjem pri uporabi IPv4 sklada.

Surfshark uporablja šifriranje AES-256-GCM, medtem ko je popolnoma optimiziran za Android, iOS, Mac in Windows, ki omogoča neoviran dostop prek več naprav.

Prednosti

 • Način za kamuflažo vas prikriva pri ponudniku internetnih storitev.
 • 1040+ globalnih strežnikov v 140+ državah.
 • Stroga politika brez zapisov.
 • Odklene Netflix, Hulu, Amazon Prime.

Slabosti

 • Storitve za stranke so počasne.

3. ExpressVPN - Vredno zajetne cene

 • Cena: 8,32 $ / mesečno
 • Ocena zaupnika: 5,0

5-ExpressVPN-logotipExpressVPN je že od svojih začetkov dosledna in zanesljiva VPN možnost za uporabnike po vsem svetu.

To je’zagotovo dražji od nekaterih njegovih tekmecev, vendar lahko resnično vidite, kje so vam dodatni denarji’s svojo neverjetno uporabniku prijazen vmesnik, hitri strežniki v 94 različnih državah, navzkrižna združljivost za iOS, Android, Mac, Windows, Linux, pa tudi igralne konzole.

Poleg tega je priložena Network Lock, ena od industrijskih panog’Najboljša stikala za ubijanje, ki v primeru prekinitve omrežja blokirajo ves internetni promet, dokler zaščita ni obnovljena.

Če to ni bilo’t dovolj potem’je tudi združljiv z vašo napravo Kindle.

Ima 256-bitno AES-ovo 256-bitno šifriranje s protokolom OpenVPN (TCP in UDP).’ni razloga, zakaj uporabniki ne bi smeli’t resno razmislite ExpressVPN.

Prednosti

Podpira bitcoin in druge kripto valute
Kill Switch je najboljši v industriji
30-dnevno jamstvo za vračilo denarja
Podpira L2TP, OpenVPN, IKEv2, PPTP in IPSec

Slabosti

Dražje od ostalih

4. CyberGhost - deblokira omejeno vsebino

 • Cena: 2,75 USD / mesečno
 • Trustpilot: 7.0

5 najboljših VPN-jev za Južno Afriko: zanesljive in hitre storitve 2020Ponuja dostop do 6100 strežnikov v 90 državah, vključno z 10 namenskimi strežniki v Južni Afriki. Obstaja še nekaj drugih VPN-jev, ki bi lahko ustrezali CyberGhostu v storitvah, ki jih ponuja.

Omogoča vam tudi dostop do njegovega centra NoSpy in 256-bitno šifriranje AES, ki temelji na Romuniji, izven pristojnosti 5 Oči (in celo 14 oči).

Združljiv je z iOS, Android, Mac in Windows ter Linuxom.

Zahvaljujoč svojim 7-Multi prijavam ga lahko uporabljate v različnih napravah.

Njegova 256-bitna enkripcija s svojimi protokoli OpenVPN, L2TP-IPsec in PPTP omogoča brskanje po internetu brez skrbi o vaši zasebnosti.

Prednosti

 • 45-dnevno jamstvo za vračilo denarja.
 • 7 več prijav.
 • Stroga politika brez zapisov.
 • Namestitev je enostavna.

Slabosti

 • Hitrosti povezave VPN lahko včasih zaostajajo.

5. Ivacy - za največjo zasebnost

 • Cena: 2,25 $ / mesečno
 • Ocena zaupnika: 5,0

5 najboljših VPN-jev za Južno Afriko: zanesljive in hitre storitve 2020Kako veste, ali lahko zaupate VPN? No, en določen način je videti storitev’s posnetki.

Ker je eden najstarejših ponudnikov VPN, Ivacy zagotovo pomeni zanesljivo in varno možnost.

Uporabniki dobijo vse standardne možnosti, kot so navzkrižna združljivost in podpora za iOS, Mac, Windows in Windows, ki omogočajo izbiro med večjimi protokoli, kot so L2TP, OpenVPN, Stealth, iKev, L2TP ali PPTP.

Omogoča vam pretakanje vse vaše najljubše vsebine na Netflixu, Amazon Prime, Hulu in HBO brez motečih hitrosti puferja z odpravljanjem hitrosti dušenja. Poleg tega dobite tudi podporo za hudournike prek posredovanja vrat.

Ivacy še naprej daje rezultate, ki jih obljublja, in zahvaljujoč šifriranju AES-256-GMC s podporo protokolom TCP, UDP, L2TP in IKEV’ni razloga, da ne izberete Ivacyja za svojega ponudnika VPN.

Prednosti

 • Politika brez zapisov.
 • IPv6 Zaščita pred uhajanjem.
 • Prijazna storitev za stranke.
 • Ena najstarejših storitev VPN.

Slabosti

 • Tehnična podpora lahko včasih primanjkuje.

Vas bo VPN zaščitil pred Južno Afriko’s Zakoni o zasebnosti?

Južnoafriški zakoni, ki obravnavajo zasebnost in svobodo interneta, so zastareli in zato ni jasno, kako se uporabljajo za spletna mesta, ki delujejo zunaj južnoafriške jurisdikcije.

Pravica do zasebnosti je zaščitena v oddelku 14 Ustave Južne Afrike 1996.

Vendar pa odsek ne obravnava izrecno vprašanja varnosti na internetu.

Zakon o varstvu osebnih podatkov (POPI Act ali POPIA) naj bi končal ugibanja o tem, kako Južna Afrika obravnava vprašanja, povezana z informacijami o uporabniku in zasebnostjo na spletu.

Ali je zakon POPI učinkovit?

Zakon POPI naj bi spremenil veljavne zakone, da bi odražal mednarodne trende in zakone o zasebnosti z urejanjem, kako spletna mesta zbirajo informacije o vzorcih brskanja uporabnikov in internetnih dejavnostih.

Vendar predlog zakona še vedno čaka na odobritev in glede na nekatere kritike ima vrzeli, ki bi tretjim strankam omogočale spremljanje dejavnosti uporabnikov na spletu.

Uporabnikom je priporočljivo, da se odločijo za najboljši VPN v Južni Afriki in tako zaščitijo svojo digitalno zasebnost.

VPN Južna Afrika ne samo da poveča vašo internetno varnost, ampak vam omogoča tudi dostop do številnih drugih funkcij, ki bodo zagotovo izboljšale vašo uporabniško izkušnjo v spletu.

Ljudje tudi sprašujejo

Ali so VPN-ji zakoniti v Južni Afriki?

Da, Južnoafričani lahko izberejo najboljši VPN za Južnoafriško republiko, ne da bi jim bilo treba skrbeti za pravne težave.

Vendar pa v poglavju XIII Zakona o elektronskih komunikacijah in transakcijah iz leta 2002 kriminalna pisarna omogoča dostop do podatkov s taksistom in vohanjem paketov.

VPN-jev torej ne morete uporabljati za nobeno obliko digitalnega izsiljevanja, goljufij in ponarejanja.

Kateri je najboljši VPN za Android?

Skoraj vse vrhunske storitve VPN uporabnikom nudijo popolno podporo za vse večje OS’ vključno z Androidom.

Najboljša možnost bi bila PureVPN, saj je uporabniški vmesnik v Androidu enostaven za uporabo, hkrati pa ponuja eno najvarnejših omrežnih povezav..

Ali obstajajo strežniki VPN v Južni Afriki?

Da, najboljše možnosti za VPN Južne Afrike vam bodo omogočile dostop do strežnikov s sedežem v Južni Afriki, ki vam bodo omogočili dostop do vsebin v Južni Afriki’spet zunaj Južne Afrike.

Kateri je najboljši brezplačni VPN v Južni Afriki?

Obstaja na tisoče spletnih storitev VPN, ki uporabnikom ponujajo možnost brezplačne uporabe njihovih storitev.

Vendar pa ni priporočljivo, da se odločite za te storitve, saj ni nobene garancije, da je vaša povezava poleg težav, kot so omejitve podatkov, omejitve strežnika in visoke hitrosti odklopa, res varna ali varna..

Plačljiva storitev vam bo zagotovila zanesljivo VPN povezavo, ki lahko resnično prikrije vašo spletno aktivnost.

Za zaključek

Zanesljiv in varen VPN je ravno tisto, kar uporabniki v Južni Afriki potrebujejo, da se zaščitijo prek spleta.

Surfshark je možnost, ki bi uporabnikom omogočila varno varstvo ali manj kot 2 USD. Uporabniki lahko izkoristijo hudournike in dostop do vseh večjih geografskih mest z omejenim prenosom.

Če pa uporabniki želijo najboljšo možnost za svoje VPN, Južna Afrika ne more biti drugačna izbira kot PureVPN.

Vse od namenskih strežnikov, šifrirnega protokola, več prijav, pa tudi skromne cene ne dopušča veliko razlogov, zakaj ne bi smeli’ne izberete, da bo vaš ponudnik VPN.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me