5 най-добри VPN за Южна Африка: Надеждни и високоскоростни услуги 2020

През 2017 г. милиони южноафриканци изтичаха своите лични и банкови данни онлайн. В крайна сметка се оказа, че компания за недвижими имоти Aida’Отвореният уеб сървър беше основната причина.

След като се появи допълнителна информация, се оказа, че няколко други известни компании са виновни за съхраняването на чувствителна потребителска информация на уязвимите сървъри.

Ето защо е необходимо нетизените в Южна Африка да инвестират в надеждна VPN услуга, за да получат защита от инвазивни компании и трети страни, които искат вашата лична информация.

Най-добрият VPN за Южна Африка

Най-добрите VPN за Южна Африка 2020

 1. PureVPN: Най-добрият VPN за Южна Африка. Има почти 36 специализирани сървъри в Южна Африка предоставяне на безплатен достъп на емигранти до южноафриканско съдържание за $ 2,91 на месец
 2. Surfshark: Бюджетен и надежден. Ти имаш 5 сървъра в Южна Африка за деблокиране на локално съдържание, докато плащате минимум 1,99 долара на месец
 3. ExpressVPN: Струва силната цена. 3 сървъра в Южна Африка. Опростена и лесна употреба. То’е добре познат на пазара за своите бързи сървъри. Оправдано струва $ 8,32 / мес
 4. CyberGhost: Деблокира най-много съдържание. 10 сървъра в Южна Африка и редица гъвкави планове, отговарящи на индивидуалните нужди. Цени само на $ 2,75 / месец
 5. Иваци: Просто и ефективно. 10 южноафрикански сървъри за емигранти. В бранша е от 13 години. Прилична цена от едва 2,25 долара на месец

Защо да използвате VPN в Южна Африка?

Действащите закони, които се занимават с поверителността на интернет, са остарели и не адресират правилно потребителите’ притеснения относно тяхната поверителност онлайн.

Законът за POPI е съвременен законодателен акт, който се опитва да се справи с това. Въпреки това ще отнеме години на парламента официално да коригира законопроекта в допълнение към вече влезлите вратички.

Получаването на VPN е най-естественото и разумно решение, което трябва да вземете, тъй като би елиминирало всяка възможност за достъп до вашите данни без вашето разрешение онлайн.

Освен това би ви дала възможност за достъп до съдържание от Netflix и други стрийминг сайтове, които имат геоблокове върху тях.

Като използвате най-добрия VPN в Южна Африка, вие’Ще бъда по-сигурен от вас’някога съм бил онлайн, докато можехте да се наслаждавате на всякакъв вид съдържание, без да се притеснявате за поверителността си.

5 най-добри опции за VPN в Южна Африка

След като знаете какво прави VPN за вас, естественият въпрос е какви са някои от вариантите за най-добрата VPN за Южна Африка. Тук’е списък, за да улесни решението за вас.

1. PureVPN: Най-добрият VPN за Южна Африка

 • Цена: $ 2,91 / мес
 • Рейтинг на доверен пилот: 5.0

PureVPN логоАко ти’търсите евтин VPN, който може да маркира всички необходими полета, тогава PureVPN е VPN за вас.

Той има повече от 2000 сървъра в целия свят, разпространени в около 140+ страни. 36 от тях са посветени южноафрикански сървъри, като ви предоставя пълна сигурност в Интернет, докато сте онлайн.

Други функции включват пълна съвместимост за всички основни операционни системи на мобилни и настолни компютри, както и интелигентни устройства, 5 мулти-входа, както и пълна достъпност до гео-ограничено съдържание на Netflix, Hulu, Amazon Prime и Disney +..

Той използва криптиране AES-256, поддържано от всички основни протоколи като PPTP, L2TP, IKEv2, IPSec и OpenVPN.

Професионалисти

 • Неограничен достъп до Netflix, Hulu.
 • 36 специализирани сървъри в Южна Африка.
 • 30-дневна гаранция за връщане на парите.
 • Кръстосана съвместимост за всички платформи.
 • 5 мулти влизания.

Против

 • Потребителският интерфейс може да бъде малко сложен.

2. Surfshark - Бюджетен и надежден

 • Цена: $ 1,99 / мес
 • Рейтинг на доверен пилот: 4.0

1-Surfshark-LogoSurfshark работи извън Британските Вирджински острови, което го прави едно от най-надеждните имена, когато става дума за VPN.

Освен това, това е само една от достъпните опции, предлагаща страхотна цена от едва 1,99 долара, гарантирайки, че вие’Ще имам сигурна интернет връзка, без да се налага да харчите много.

Има повече от 1040 международни сървъра, които Surfshark има в 140+ страни, включително сървъри в Южна Африка, които ви дават достъп до локално съдържание в SABC, M-Net и Moja Love.

Тя ви позволява да се свързвате на неограничени устройства, добавяйки множество слоеве на сигурност с частен DNS на всеки сървър и защита от теч при използване на IPv4 стека.

Surfshark използва криптиране AES-256-GCM, като същевременно е напълно оптимизиран за Android, iOS, Mac и Windows, което ви позволява безпроблемен достъп на множество устройства.

Професионалисти

 • Режимът на камуфлаж ви маскира от вашия интернет доставчик.
 • 1040+ глобални сървъра в 140+ страни.
 • Строга политика без регистрация.
 • Деблокира Netflix, Hulu, Amazon Prime.

Против

 • Обслужването на клиенти е бавно.

3. ExpressVPN - заслужава високата цена

 • Цена: $ 8.32 / мес
 • Рейтинг на доверен пилот: 5.0

5-ExpressVPN-LogoОт началото си ExpressVPN е последователна и надеждна VPN опция за потребители от цял ​​свят.

То’със сигурност е по-скъп от някои от неговите конкуренти, но наистина можете да видите къде са вашите допълнителни пари’ще върви с невероятно удобния за потребителя интерфейс, високоскоростни сървъри в 94 различни страни, кръстосана съвместимост за iOS, Android, Mac, Windows, Linux, както и игрови конзоли.

Освен това се предлага с Network Lock, една от индустрията’Най-добрите превключватели за убиване, които в случай на прекъсване на мрежата блокират целия интернет трафик, докато защитата не бъде възстановена.

Ако това беше’t достатъчно тогава’също е съвместим с вашето Kindle устройство.

Той има стандартно AES 256-битово криптиране с OpenVPN (TCP и UDP) протокол, там’s няма причина, поради която потребителите не трябва’сериозно помислете за ExpressVPN.

Професионалисти

Поддържа биткойн и други криптовалути
Kill Switch е най-добрият в индустрията
30-дневна гаранция за връщане на парите
Поддържа L2TP, OpenVPN, IKEv2, PPTP и IPSec

Против

По-скъпи от останалите

4. CyberGhost - Деблокира ограниченото съдържание

 • Цена: $ 2,75 / мес
 • TrustPilot: 7.0

5 най-добри VPN за Южна Африка: Надеждни и високоскоростни услуги 2020Той предлага достъп до 6100 сървъра в 90 страни, включително 10 специализирани сървъри в Южна Африка. Има няколко други VPN, които могат да съответстват на CyberGhost в услугите, които предлага.

Той също така ви дава достъп до центъра му NoSpy, заедно с 256-битово AES криптиране, базирано извън Румъния, извън юрисдикцията на 5-те очи (и дори 14 очи).

Той е съвместим с iOS, Android, Mac и Windows, както и с Linux.

Благодарение на своите 7-Multi влизания, можете да го използвате на различни устройства.

256-битното му криптиране със своите OpenVPN, L2TP-IPsec и PPTP протоколи ви позволява да сърфирате в интернет без никакви притеснения за вашата поверителност.

Професионалисти

 • 45-дневна гаранция за връщане на парите.
 • 7 мулти влизания.
 • Строга политика без регистрация.
 • Инсталирането е лесно.

Против

 • Скоростите на VPN връзка могат да изостават в пъти.

5. Ivacy - за максимална поверителност

 • Цена: 2,25 долара / мес
 • Рейтинг на доверен пилот: 5.0

5 най-добри VPN за Южна Африка: Надеждни и високоскоростни услуги 2020Как да разберете дали можете да се доверите на VPN? Е, един определен начин е да видите услуга’s запис.

Това, че е един от най-старите доставчици на VPN, със сигурност прави Ivacy надеждна и безопасна опция.

Потребителите получават всички стандартни опции като кръстосана съвместимост и поддръжка за iOS, Mac, Windows и Windows, което ви позволява да избирате между основни протоколи като L2TP, OpenVPN, Stealth, iKev, L2TP или PPTP.

Тя ви позволява да предавате поточно цялото си любимо съдържание в Netflix, Amazon Prime, Hulu и HBO без проблемните скорости на буфериране, като елиминирате скоростта на дроселиране. Освен това вие получавате и поддръжка за торентинг чрез пренасочване към порт.

Ivacy продължи да дава резултати, които обещава, и благодарение на AES-256-GMC криптирането с TCP, UDP, L2TP и IKEV протокол поддръжка, там’s няма причина да не изберете Ivacy за вашия VPN доставчик.

Професионалисти

 • Политика без регистрация.
 • IPv6 защита от теч.
 • Приятно обслужване на клиентите.
 • Една от най-старите VPN услуги.

Против

 • Техническата поддръжка може да липсва понякога.

Ще ви защити ли VPN от Южна Африка’s Закони за поверителност?

Южноафриканските закони, които се занимават с неприкосновеността на личния живот и интернет, са остарели и по този начин не е ясно как се прилагат към уебсайтове, работещи извън юрисдикцията на Южна Африка.

Правото на неприкосновеност на личния живот е защитено съгласно раздел 14 от Конституцията на Южна 1996.

Разделът обаче не обсъжда изрично въпроса за безопасността в интернет.

Законът за защита на личната информация (Закон за POPI или POPIA) има за цел да сложи край на спекулациите за това как Южна Африка се занимава с въпроси, свързани с информацията за потребителите и поверителността онлайн.

Ефективен ли е POPI Act?

Законът за POPI има за цел да измени настоящите закони, за да отразява международните тенденции и закони за поверителност, като регулира как уебсайтовете събират информация за моделите на сърфиране на потребителите и интернет активността.

Въпреки това, законопроектът все още чака одобрение и според някои от критиките си, той има вратички, които биха позволили на трети страни да наблюдават активността на потребителите онлайн.

Препоръчително е потребителите да изберат най-добрия VPN в Южна Африка, за да гарантират, че защитават своята дигитална поверителност.

VPN Южна Африка не само повишава вашата интернет сигурност, но също така ви дава достъп до множество други функции, които със сигурност ще подобрят вашето потребителско изживяване онлайн.

Хората също питат

Законни ли са VPN в Южна Африка?

Да, южноафриканците могат да избират най-добрия VPN за Южна Африка, без да се притесняват от юридически проблеми.

Въпреки това, глава XIII от Закона за електронните съобщения и транзакции от 2002 г. прави престъпна служба да получи достъп до данни чрез хакерско и пакетно подсмърчане.

Така че не можете да използвате VPN за всяка форма на цифрово изнудване, измама и фалшификация.

Кой е най-добрият VPN за Android?

Почти всички най-върхови VPN услуги предлагат на потребителите пълна поддръжка за всички основни ОС’ включително Android.

Най-добрият вариант ще бъде PureVPN, тъй като потребителският интерфейс е лесен за използване в Android, докато предлага една от най-сигурните мрежови връзки на пазара.

Има ли VPN сървъри в Южна Африка?

Да, най-добрите опции за VPN в Южна Африка ще ви дадат достъп до сървъри, базирани в Южна Африка, които ще ви позволят да получите достъп до съдържание в Южна Африка, ако имате’отново извън Южна Африка.

Кой е най-добрият безплатен VPN в Южна Африка?

Има хиляди онлайн VPN услуги, които предлагат на потребителите възможността да ползват услугите си безплатно.

Въпреки това не се препоръчва да избирате тези услуги, тъй като няма гаранция, че връзката ви наистина е безопасна или сигурна в допълнение към проблеми като ограничения на данни, ограничения на сървъра, както и високи скорости на прекъсване..

Платената услуга ще ви осигури надеждна VPN връзка, която наистина може да маскира вашата онлайн активност.

За заключение

Надежден и безопасен VPN е точно това, от което се нуждаят потребителите в Южна Африка, за да се защитят онлайн.

Surfshark е опция, която би позволила на потребителите да се пазят в безопасност или по-малко от $ 2. Потребителите могат да се възползват от торент и достъп до всички основни географски сайтове за стрийминг.

Ако обаче потребителите искат най-добрия вариант за своите VPN, Южна Африка няма нужда от друг избор, отколкото PureVPN.

Всичко от специализираните сървъри, протоколът за криптиране, мулти-входните данни, както и скромната цена не оставя малко никаква причина, поради която не трябва’не го изберете за вашият VPN доставчик.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me