5 legjobb VPN Dél-Afrikában: Megbízható és nagysebességű szolgáltatások 2023

2023-ben dél-afrikai milliók személyes és banki adatai kiszivárogtak az interneten. Végül kiderült, hogy egy Aida ingatlanvállalat’A nyitott webszerver volt a kiváltó ok.

A további információk nyilvánosságra hozatalakor kiderült, hogy számos más jó hírű társaság bűnös az érzékeny felhasználói információk tárolása kiszolgáltatott szerverekön..

Ezért szükséges a dél-afrikai netizensnek, hogy fektessenek be egy megbízható VPN-szolgáltatásba, hogy védelmet szerezzenek az invazív vállalatoktól és az Ön személyes adatait igénylő harmadik felektől..

A legjobb VPN Dél-Afrikában

Contents

A Dél-Afrika 2023 legjobb VPN-jei

 1. PureVPN: A legjobb VPN Dél-Afrikában. Majdnem vannak 36 dedikált dél-afrikai szerver így zökkenőmentes hozzáférést biztosítva a dél-afrikai tartalmakhoz 2,91 dollár havonta
 2. Surfshark: Költségvetés-barát és megbízható. Neked van 5 szerver Dél-Afrikában a helyi tartalom feloldásához, miközben minimális 1,99 USD / hó fizetést fizet
 3. ExpressVPN: Megéri a izgalmas árat. 3 kiszolgáló Dél-Afrikában. Egyszerű és egyszerű használat. Azt’jó hírnevét képviseli a gyors kiszolgálók piacán. Indokoltan megéri a 8,32 dollárt havonta
 4. CyberGhost: A legtöbb tartalom feloldása. 10 kiszolgáló Dél-Afrikában és számos rugalmas terv, amely kielégíti az egyéni igényeket. Csak 2,75 dollár havonta
 5. Ivacy: Egyszerű és hatékony. 10 dél-afrikai kiszolgáló az emigránsok számára. 13 éve működik az iparban. Kedvező áron, mindössze 2,25 dollár havonta

Miért használjon VPN-t Dél-Afrikában??

Az internetes adatvédelemmel foglalkozó jelenlegi törvények elavultak és nem foglalkoznak megfelelően a felhasználókkal’ aggódik az online adatvédelem miatt.

A POPI-törvény egy modern jogszabály, amely megpróbálja kezelni ezt. Azonban évekbe fog telni, amíg a parlament hivatalosan kijavítja a törvényjavaslatot a már azonosított hiányosságok mellett.

A VPN megszerzése a legtermészetesebb és legérzékenyebb döntés, mivel kiküszöböli annak minden lehetőségét, hogy adataihoz az Ön engedélye nélkül online hozzáférjen..

Ez azt is lehetővé tenné, hogy hozzáférjen a Netflix és más streaming webhelyek tartalmához, amelyek geo-blokkokkal rendelkeznek.

A dél-afrikai legjobb VPN használatával Ön’Biztonságosabb leszel, mint te’Soha nem volt online, miközben bármilyen tartalmat élvezhetett, anélkül hogy aggódott volna a magánéletével kapcsolatban.

5 legjobb lehetőség a VPN-hez Dél-Afrikában

Most, hogy tudja, mit tesz a VPN az Ön számára, a természetes kérdés az, hogy a Dél-Afrika legjobb VPN-je közül melyik a lehető legjobb. Itt’Ez egy lista a döntés megkönnyítéséhez.

1. PureVPN: A legjobb VPN Dél-Afrikában

 • Ár: 2,91 USD / hónap
 • Trustpilot besorolás: 5,0

PureVPN logóHa te’olcsó VPN-t keres, amely bejelölheti az összes szükséges négyzetet, majd a PureVPN a VPN az Ön számára.

Világszerte több mint 2000 szerverrel rendelkezik, több mint 140 országban. Ezek közül 36 dedikált dél-afrikai szerver, teljes internetbiztonságot nyújt Önnek online állapotban.

Egyéb funkciók közé tartozik a mobil és asztali számítógépeken, valamint az intelligens eszközökön található összes kompatibilis operációs rendszer teljes kompatibilitása, 5 multi-bejelentkezés, valamint a földrajzilag korlátozott Netflix, Hulu, Amazon Prime és Disney + tartalmak teljes elérhetősége..

AES-256 titkosítást használ, amelyet minden olyan fő protokoll támogat, mint a PPTP, L2TP, IKEv2, IPSec és OpenVPN.

Előnyök

 • Korlátlan Netflix, Hulu hozzáférés.
 • 36 dedikált dél-afrikai szerver.
 • 30 napos pénz-visszafizetési garancia.
 • Keresztirányú kompatibilitás az összes platformon.
 • 5 Több bejelentkezés.

Hátrányok

 • A felhasználói felület kissé bonyolult lehet.

2. Surfshark – Költségvetés-barát és megbízható

 • Ár: 1,99 USD / hónap
 • Trustpilot besorolás: 4.0

1-Surfshark-LogoA Surfshark a Brit Virgin-szigeteken működik, így a VPN-ek közül az egyik legmegbízhatóbb név..

Ezenkívül ez csak egy a megfizethető lehetőségek közül, amelyek nagyot kínálnak, mindössze 1,99 dollár mellett, ezzel biztosítva az Ön számára’Biztonságos internetkapcsolattal rendelkezik, anélkül, hogy sokat költene.

A Surfshark több mint 1040 nemzetközi szervert kínál több mint 140 országban, köztük Dél-Afrikán belüli szerverek, amelyek hozzáférést biztosítanak a SABC, az M-Net és a Moja Love helyi tartalmakhoz..

Ez lehetővé teszi, hogy korlátlan eszközökön csatlakozzon, többrétegű biztonságot adva minden kiszolgálón egy saját DNS-sel, és szivárgásvédelemmel az IPv4 verem használatakor.

A Surfshark az AES-256-GCM titkosítást használja, miközben teljesen optimalizálva van az Android, iOS, Mac és Windows számára, lehetővé téve a zökkenőmentes hozzáférést több eszközön keresztül.

Előnyök

 • Camouflage Mode elrejti az internetszolgáltatójától.
 • 1040+ globális szerver több mint 140 országban.
 • Szigorú bejelentkezési szabályok.
 • Feloldja a Netflix, Hulu, az Amazon Prime szolgáltatást.

Hátrányok

 • Az ügyfélszolgálat lassú.

3. ExpressVPN – megéri a izgalmas árat

 • Ár: 8,32 USD / hónap
 • Trustpilot besorolás: 5,0

5-ExpressVPN-LogoA kezdetektől az ExpressVPN egységes és megbízható VPN-lehetőség volt a felhasználók számára az egész világon.

Azt’Bizonyára drágább, mint néhány versenytársánál, de valóban láthatja, hol tölti el a plusz pénzét’hihetetlenül felhasználóbarát felületével, nagy sebességű kiszolgálókkal 94 különböző országban, kereszt-kompatibilitással iOS, Android, Mac, Windows, Linux, valamint játékkonzolok számára.

Ezenkívül a Network Lock, az iparág egyik tagja’A legjobb kill kapcsolókat, amelyek hálózati leválasztás esetén blokkolják az összes internetes forgalmat, amíg a védelem helyre nem áll.

Ha nem’t elég akkor’Ez is kompatibilis a Kindle készülékével.

Iparági szabvány AES 256 bites titkosítással rendelkezik OpenVPN (TCP és UDP) protokollal, ott’Nincs ok, amiért a felhasználóknak nem kellett volna’t komolyan fontolja meg az ExpressVPN-t.

Előnyök

Támogatja a bitcoint és más kriptovalutákat
A Kill Switch az iparág legjobbja
30 napos pénz-visszafizetési garancia
Támogatja az L2TP, az OpenVPN, az IKEv2, a PPTP és az IPSec használatát

Hátrányok

Drágább, mint a többi

4. CyberGhost – feloldja a korlátozott tartalmat

 • Ár: 2,75 USD / hónap
 • TrustPilot: 7,0

5 legjobb VPN Dél-Afrikában: Megbízható és nagysebességű szolgáltatások 2023Hozzáférést biztosít 6100 szerverhez 90 országban, beleértve 10 dedikált szervert Dél-Afrikában. Van néhány más VPN, amelyek megfelelnek a CyberGhost szolgáltatásnak az általa kínált szolgáltatásokban.

Ezenkívül hozzáférést biztosít NoSpy központjához, valamint 256 bites AES titkosítással Romániából, az 5 szem (és akár 14 szem) joghatósága alá..

Kompatibilis az iOS, Android, Mac, Windows, valamint a Linux rendszerrel.

A 7-Multi bejelentkezésnek köszönhetően különféle eszközökön használható.

256 bites titkosítása az OpenVPN, L2TP-IPsec és PPTP protokollokkal lehetővé teszi az internet böngészését anélkül, hogy aggódnia kellene a magánéletével kapcsolatban.

Előnyök

 • 45 napos pénz-visszafizetési garancia.
 • 7 több bejelentkezés.
 • Szigorú bejelentkezési szabályok.
 • A telepítés egyszerű.

Hátrányok

 • A VPN-kapcsolat sebessége időnként elmaradhat.

5. Ivacy – A maximális adatvédelem érdekében

 • Ár: 2,25 USD / hónap
 • Trustpilot besorolás: 5,0

5 legjobb VPN Dél-Afrikában: Megbízható és nagysebességű szolgáltatások 2023Honnan tudja, hogy bízhat-e egy VPN-ben? Nos, egy határozott módszer egy szolgáltatás meglátogatása’eredményei.

Az egyik legrégebbi VPN-szolgáltató, ami minden bizonnyal megbízható és biztonságos lehetőséget kínál az Ivacy számára.

A felhasználók az összes olyan szokásos opciót megkapják, mint például a keresztirányú kompatibilitás és az iOS, Mac, Windows és Windows támogatása, lehetővé téve, hogy nagyobb protokollok, például L2TP, OpenVPN, Stealth, iKev, L2TP vagy PPTP között választhassanak..

Ez lehetővé teszi a kedvenc tartalmak streamingjét a Netflix, az Amazon Prime, a Hulu és a HBO segítségével a zavaró puffersebességek nélkül, a sebességfojtás megszüntetésével. Ezenkívül port-továbbítással is támogatást kap a torrentinghez.

Az Ivacy továbbra is olyan eredményeket hozott, amelyeket ígér, és az AES-256-GMC titkosításnak köszönhetően, TCP, UDP, L2TP és IKEV protokolltámogatással’Nincs ok, hogy ne válassza az Ivacy VPN-szolgáltatót.

Előnyök

 • Nincs naplózás.
 • IPv6 szivárgásvédelem.
 • Barátságos ügyfélszolgálat.
 • Az egyik legrégebbi VPN-szolgáltatás.

Hátrányok

 • Időnként hiányzik a technikai támogatás.

Vajon egy VPN védi meg Dél-Afrikától’s Adatvédelmi törvények?

A magánélettel és az internetes szabadsággal foglalkozó dél-afrikai törvények elavultak, és ezért nem tisztázott, hogy azok miként vonatkoznak a dél-afrikai joghatóságon kívül működő webhelyekre..

A magánélethez való jogot Dél-Afrika 1996. évi alkotmányának 14. szakasza védi.

A szakasz azonban nem foglalkozik kifejezetten az internetes biztonság kérdésével.

A személyes adatok védelméről szóló törvény (POPI törvény vagy POPIA) célja annak a spekulációnak a befejezése, amely szerint Dél-Afrika foglalkozik az online felhasználói adatokkal és adatvédelemmel kapcsolatos kérdésekkel.

A POPI törvény hatékony??

A POPI-törvény célja a jelenlegi törvények módosítása a nemzetközi tendenciák és a magánélet védelmére vonatkozó törvények tükrözése céljából annak szabályozásával, hogy a weboldalak hogyan gyűjtsenek információkat a felhasználók böngészési mintáiról és az internetes tevékenységekről.

A törvényjavaslat azonban még mindig jóváhagyásra vár, és néhány kritikája szerint hiányosságokkal rendelkezik, amelyek lehetővé tennék harmadik felek számára, hogy online figyelemmel kísérjék a felhasználói tevékenységeket..

A felhasználók számára tanácsos a legjobb VPN-t választani Dél-Afrikában annak biztosítása érdekében, hogy megóvják digitális magánéletüket.

A Dél-Afrika VPN nemcsak növeli az internet biztonságát, hanem hozzáférést biztosít számos más szolgáltatáshoz is, amelyek biztosan javítják az online felhasználói élményt.

Az emberek azt is kérdezik

A VPN-ek legálisak Dél-Afrikában?

Igen, a dél-afrikai emberek választhatják meg a legjobb VPN-t Dél-Afrikában anélkül, hogy bármilyen jogi baj miatt kellene aggódniuk.

Az elektronikus hírközlésről és a tranzakciókról szóló, 2002. évi 25. törvény XIII. Fejezete azonban büntetőjogi hivatássá teszi az adatokhoz való hozzáférést hackelés és csomagszippantás útján..

Tehát nem használhatja a VPN-ket digitális zsaroláshoz, csaláshoz és hamisításhoz.

Mi a legjobb VPN az Android számára?

Szinte az összes csúcs VPN-szolgáltatás teljes támogatást kínál a felhasználók számára az összes főbb operációs rendszerhez’ beleértve az Androidot.

A legjobb megoldás a PureVPN, mivel a felhasználói felület egyszerűen használható az Androidon, miközben a piacon a legbiztonságosabb hálózati kapcsolatokat kínálja..

Vannak VPN-kiszolgálók Dél-Afrikában?

Igen, a legjobb VPN dél-afrikai lehetőségek hozzáférést biztosítanak a dél-afrikai székhelyű szerverekhez, amelyek lehetővé teszik dél-afrikai tartalmak elérését, ha van’újra Dél-Afrikában.

Mi a legjobb ingyenes VPN Dél-Afrikában?

Több ezer online VPN-szolgáltatás kínál a felhasználóknak lehetőséget arra, hogy ingyenesen használják szolgáltatásaikat.

Ugyanakkor nem ajánlott ezeket a szolgáltatásokat választani, mivel nem garantálható, hogy a kapcsolat valóban biztonságos vagy biztonságos, olyan problémák mellett, mint például az adatkorlátozások, a kiszolgálókorlátozások, valamint a magas leválasztási arányok.

A fizetett szolgáltatás megbízható VPN-kapcsolatot biztosít Önnek, amely valóban elrejtheti az online tevékenységeket.

Következtetni

A megbízható és biztonságos VPN-hez éppen szüksége van Dél-Afrikában a felhasználók online védelmére.

A Surfshark olyan lehetőség, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy biztonságban maradjanak, vagy kevesebb, mint 2 dollárnál. A felhasználók számára előnyös lehet a torrent és a hozzáférés az összes főbb, földrajzilag korlátozott streaming webhelyhez.

Ha azonban a felhasználók a VPN Dél-Afrika igényeikhez a legjobb választást akarják, akkor semmi más nem lehet jobb, mint a PureVPN.

Mindent a dedikált szerverekből, a titkosítási protokolltól, a többszörös bejelentkezéstől és a szerény áraktól alig hagy meg, hogy miért kellene’t válassza ki, hogy VPN-szolgáltatója legyen.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me