5 bedste VPN’er til Sydafrika: Pålidelige og højhastigheds-tjenester 2020

I 2017 lækkede millioner af sydafrikanere deres personlige og bankoplysninger online. I sidste ende viste det sig, at et ejendomsselskab, Aida’s åben webserver havde været den grundlæggende årsag.

Da yderligere information kom frem, viste det sig, at flere andre velrenommerede virksomheder var skyldige i at opbevare følsomme brugeroplysninger på sårbare servere.

Derfor er det nødvendigt for netizens i Sydafrika at investere i en pålidelig VPN-service for at få beskyttelse mod invasive virksomheder og tredjepart, der ønsker dine personlige oplysninger.

Bedste VPN for Sydafrika

De bedste VPN'er for Sydafrika 2020

 1. PureVPN: Bedste VPN for Sydafrika. Der er næsten 36 dedikerede sydafrikanske servere hvilket giver udstationerede problemfri adgang til sydafrikansk indhold for $ 2,91 / mån
 2. Surfshark: Budgetvenlig og pålidelig. Du har 5 servere i Sydafrika til at fjerne blokering af lokalt indhold, mens du betaler mindst $ 1,99 / mån
 3. ExpressVPN: Værd at den heftige pris. 3 servere i Sydafrika. Simplicit og brugervenlighed. Det’er velrenommeret på markedet for dets hurtige servere. Med rette værd $ 8,32 / mo
 4. CyberGhost: Blokerer mest indhold. 10 servere i Sydafrika og en række fleksible planer, der imødekommer individuelle behov. Pris til kun $ 2,75 / mo
 5. Ivacy: Enkel og effektiv. 10 sydafrikanske servere til udstationerede. Har været i branchen i 13 år. Anstændigt prissat til kun $ 2,25 / mo

Hvorfor bruge en VPN i Sydafrika?

De nuværende love, der beskæftiger sig med privatlivets fred, er forældede og adresserer ikke brugerne korrekt’ bekymringer om deres online privatliv.

POPI-loven er et moderne stykke lovgivning, der forsøger at tackle det. Det vil dog tage år, før parlamentet formelt retter lovforslaget ud over de smuthuller, der allerede er identificeret.

At få en VPN er den mest naturlige og fornuftige beslutning at tage, da det ville fjerne enhver mulighed for adgang til dine data uden din tilladelse online.

Det vil også give dig muligheden for at få adgang til indhold fra Netflix og andre streaming-websteder, der har geo-blokke på dem.

Ved at bruge den bedste VPN i Sydafrika, du’Jeg vil være mere sikker end dig’har nogensinde været online, mens du kunne nyde enhver form for indhold uden at bekymre dig om dit privatliv.

5 bedste muligheder for VPN i Sydafrika

Nu hvor du ved, hvad en VPN gør for dig, er det naturlige spørgsmål, hvad er nogle af mulighederne for den bedste VPN for Sydafrika. Her’er en liste for at gøre beslutningen lettere for dig.

1. PureVPN: Bedste VPN for Sydafrika

 • Pris: $ 2,91 / mo
 • Trustpilot-vurdering: 5,0

PureVPN logohvis du’er du på udkig efter en billig VPN, der kan markere alle de nødvendige felter, så er PureVPN VPN for dig.

Det har mere end 2000 servere over hele verden fordelt på 140+ lande. 36 af disse er dedikerede sydafrikanske servere, giver dig komplet internetsikkerhed, mens du er online.

Andre funktioner inkluderer komplet kompatibilitet til alle større operativsystemer på mobil og desktop såvel som smarte enheder, 5 multi-logins samt fuld adgang til geo-begrænset Netflix, Hulu, Amazon Prime og Disney + indhold.

Den bruger AES-256-kryptering understøttet af alle større protokoller, såsom PPTP, L2TP, IKEv2, IPSec og OpenVPN.

Fordele

 • Ubegrænset Netflix, Hulu-adgang.
 • 36 dedikerede sydafrikanske servere.
 • En 30-dages pengene-tilbage-garanti.
 • Krydskompatibilitet for alle platforme.
 • 5 Multi-login.

Ulemper

 • Brugergrænsefladen kan være lidt kompliceret.

2. Surfshark - Budgetvenlig og pålidelig

 • Pris: $ 1,99 / mo
 • Trustpilot-vurdering: 4.0

1-Surfshark-logoSurfshark opererer fra De Britiske Jomfruøer, hvilket gør det til et af de mest pålidelige navne, når det kommer til VPN'er.

Desuden er det kun en af ​​de overkommelige muligheder, der tilbyder meget til kun $ 1,99, hvilket sikrer dig’Jeg har en sikker internetforbindelse uden at skulle bruge meget.

Der er mere end 1040 internationale servere, som Surfshark har i 140+ lande, inklusive servere i Sydafrika, der giver dig adgang til lokalt indhold på SABC, M-Net og Moja Love.

Det giver dig mulighed for at oprette forbindelse på ubegrænsede enheder, tilføje flere lag af sikkerhed med en privat DNS på hver server og lækebeskyttelse, når du bruger IPv4-stak.

Surfshark bruger AES-256-GCM-kryptering, mens den er helt optimeret til Android, iOS, Mac og Windows, hvilket giver dig problemfri adgang på flere enheder.

Fordele

 • Camouflage Mode maskerer dig fra din internetudbyder.
 • 1040+ globale servere i 140+ lande.
 • Streng no-logs-politik.
 • Fjern blokering af Netflix, Hulu, Amazon Prime.

Ulemper

 • Kundeservice er langsom.

3. ExpressVPN - værd at den heftige pris

 • Pris: $ 8,32 / mo
 • Trustpilot-vurdering: 5,0

5-ExpressVPN-LogoSiden starten har ExpressVPN været en konsekvent og pålidelig VPN-mulighed for brugere overalt i verden.

Det’er bestemt dyrere end nogle af sine konkurrenter, men du kan virkelig se, hvor dine ekstra penge’s går med sin utroligt brugervenlige interface, højhastigheds-servere i 94 forskellige lande, krydskompatibilitet til iOS, Android, Mac, Windows, Linux samt spilkonsoller.

Derudover kommer det med Network Lock, en af ​​branchen’bedst dræbte afbrydere, der i tilfælde af netværksafbrydelse blokerer al internettrafik, indtil beskyttelsen er gendannet.

Hvis det ikke var’t nok så det’er også kompatibel med din Kindle-enhed.

Det har den industrielle standard AES 256-bit kryptering med OpenVPN (TCP og UDP) -protokol, der’s ingen grund til, at brugere ikke skal’t overveje seriøst ExpressVPN.

Fordele

Understøtter bitcoin og andre cryptocurrencies
Kill Switch er bedst i branchen
En 30-dages pengene-tilbage-garanti
Understøtter L2TP, OpenVPN, IKEv2, PPTP og IPSec

Ulemper

Dyrere end resten

4. CyberGhost - Fjernelse af det begrænsede indhold

 • Pris: $ 2,75 / mo
 • Trustpilot: 7,0

5 bedste VPN'er til Sydafrika: Pålidelige og højhastigheds-tjenester 2020Det giver adgang til 6100 servere i 90 lande, herunder 10 dedikerede servere i Sydafrika. Der er et par andre VPN'er, der kan matche CyberGhost i de tjenester, det tilbyder.

Det giver dig også adgang til dens NoSpy-center sammen med 256-bit AES-kryptering baseret fra Rumænien uden for jurisdiktion for de 5 øjne (og endda 14 øjne).

Det er kompatibelt med iOS, Android, Mac og Windows såvel som Linux.

Takket være dets 7-Multi-login kan du bruge det på forskellige enheder.

Dens 256-bit-kryptering med OpenVPN-, L2TP-IPsec- og PPTP-protokoller giver dig mulighed for at surfe på internettet uden at bekymre dig om dit privatliv.

Fordele

 • En 45-dages pengene-tilbage-garanti.
 • 7 multi-logins.
 • Streng no-logs-politik.
 • Installation er let.

Ulemper

 • VPN-forbindelseshastigheder kan lagres til tider.

5. Ivacy - for maksimal privatliv

 • Pris: $ 2,25 / mo
 • Trustpilot-vurdering: 5,0

5 bedste VPN'er til Sydafrika: Pålidelige og højhastigheds-tjenester 2020Hvordan ved du, om du kan stole på en VPN? Nå, en bestemt måde er at se en service’s track record.

At være en af ​​de ældste VPN-udbydere gør bestemt Ivacy til en pålidelig og sikker mulighed.

Brugere får alle standardindstillingerne såsom krydskompatibilitet og support til iOS, Mac, Windows og Windows, så du kan vælge mellem større protokoller som L2TP, OpenVPN, Stealth, iKev, L2TP eller PPTP.

Det giver dig mulighed for at streame alt dit yndlingsindhold på Netflix, Amazon Prime, Hulu og HBO uden de besværlige buffningshastigheder ved at eliminere hastighedsregulering. Derudover får du også support til torrent via port-videresendelse.

Ivacy har fortsat leveret resultater, som det lover, og takket være sin AES-256-GMC-kryptering med TCP, UDP, L2TP og IKEV-protokolstøtte, der’er ingen grund til ikke at vælge Ivacy som din VPN-udbyder.

Fordele

 • Politik for no-logs.
 • IPv6 lækage beskyttelse.
 • Venlig kundeservice.
 • En af de ældste VPN-tjenester.

Ulemper

 • Teknisk support kan til tider mangle.

Vil en VPN beskytte dig mod Sydafrika’s Fortrolighedslovgivning?

Sydafrikanske love, der beskæftiger sig med privatlivets fred og internetfrihed, er forældede og er således uklare, hvordan de finder anvendelse på websteder, der opererer uden for den sydafrikanske jurisdiktion.

Retten til privatlivets fred er beskyttet i henhold til § 14 i Sydafrikas forfatning af 1996.

Afsnittet drøfter imidlertid ikke udtrykkeligt spørgsmålet om sikkerhed på Internettet.

Lov om beskyttelse af personlige oplysninger (POPI Act eller POPIA) er beregnet til at afslutte spekulationerne om, hvordan Sydafrika håndterer spørgsmål, der er relateret til brugerinformation og privatliv online.

Er POPI-loven effektiv?

POPI-loven er beregnet til at ændre de nuværende love for at afspejle internationale tendenser og love om privatlivets fred ved at regulere, hvordan websteder indsamler oplysninger om brugernes browsemønster og internetaktivitet.

Imidlertid afventer lovforslaget stadig godkendelse, og i henhold til nogle af dets kritik har det smuthuller, der giver tredjepart mulighed for at overvåge brugeraktivitet online.

Det tilrådes for brugerne at vælge den bedste VPN i Sydafrika for at sikre, at de beskytter deres digitale privatliv.

Ikke kun øger en VPN Sydafrika din internetsikkerhed, men det giver dig også adgang til en række andre funktioner, der helt sikkert vil forbedre din brugeroplevelse online.

Folk spørger også

Er VPN'er lovlige i Sydafrika?

Ja, sydafrikanere kan vælge den bedste VPN i Sydafrika uden at skulle bekymre sig om juridiske problemer.

Imidlertid gør kapitel XIII i loven om elektronisk kommunikation og transaktioner 25 af 2002 det et kriminelt kontor at få adgang til data via hacking og pakkesniffing.

Så du kan ikke bruge VPN'er til nogen form for digital afpresning, svig og forfalskning.

Hvad er den bedste VPN til Android?

Næsten alle top-of-the-line VPN-tjenester tilbyder brugerne komplet support til alle større OS’ inklusive Android.

Den bedste mulighed at gå efter ville være PureVPN, da brugergrænsefladen er let at bruge på Android, mens den tilbyder en af ​​de sikreste netværksforbindelser på markedet.

Er der VPN-servere i Sydafrika?

Ja, de bedste muligheder for VPN Sydafrika giver dig adgang til servere baseret i Sydafrika, så du får adgang til sydafrikansk indhold, hvis du’re uden for Sydafrika.

Hvad er den bedste gratis VPN i Sydafrika?

Der er tusinder af online VPN-tjenester, der giver brugerne mulighed for at bruge deres tjenester gratis.

Det anbefales dog ikke at vælge disse tjenester, da der ikke er nogen garanti for, at din forbindelse faktisk er sikker eller sikker ud over problemer såsom datagrænser, serverbegrænsninger samt høje afbrydelsesfrekvenser.

En betalt service giver dig en pålidelig VPN-forbindelse, der virkelig kan maskere din online aktivitet.

At konkludere

En pålidelig og sikker VPN er netop hvad brugere i Sydafrika har brug for for at beskytte sig selv online.

Surfshark er en mulighed, der giver brugerne mulighed for at holde sig trygge eller mindre end $ 2. Brugere kan drage fordel af torrenting og adgang til alle større geobegrænsede streamingwebsteder.

Hvis brugerne imidlertid ønsker den bedste mulighed for deres VPN, har Sydafrika behov, kan intet andet valg være bedre end PureVPN.

Alt fra de dedikerede servere, krypteringsprotokollen, multi-logins såvel som den beskedne pris giver ingen grund til, hvorfor du ikke skulle’t vælg, at det skal være din VPN-udbyder.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me