PureVPN letöltés – az iOS alkalmazás már elérhető

Annak ellenére, hogy vannak néhány nyilvánvaló hibája, amint azt a PureVPN áttekintésből láthatja, a szolgáltató sok vpn áttekintés ellenére meglehetősen népszerű marad, és sok felhasználó továbbra is az iparág legjobb VPN szolgáltatásai közé sorolja.

És függetlenül attól, hogy az egyik, eltérő kérdés, hogy hogyan lehet azt egyszer használni’úgy döntöttem, hogy feliratkozol, egészen más dolog. Sok felhasználó zavartnak látszik, hogyan tölthetik le a PureVPN különféle ügyfélalkalmazásaikat készülékeiken, de ott’Nincs oka, hogy légy. Az ügyfélalkalmazások könnyen letölthetők és használhatók, és többet tudnak arról, hogyan kell csinálni, csak olvassa el ezt az útmutatót a PureVPN Download 2019 oldalon:

Ingyenes letöltés

Az összes PureVPN’Az ügyfélalkalmazások ingyenesen letölthetők, és az erre mutató linkeket webhelyükre, külön aloldalra helyezik. A PureVPN-t azonban meg kell vásárolnia’előfizetés, hogy használd őket.

PureVPN letöltése Windows-hoz

Hogy’normálisan igaz? Mert minden szolgáltató’Az ügyfél ingyenesen letölthető a saját weboldalán? Nem egészen így.

Az iparban sok szolgáltató nem igényel’t nem engedi meg letölteni ügyfeleiket, kivéve ha előfizetést vásárolnak és biztonságos hozzáférést biztosítanak a tagok területéhez. De a PureVPN nem ilyen.

A PureVPN ingyenes letöltés oldalán tudod megcsinálni? A válasz egy nagy NEM!

A PureVPN nem’Nem kínálunk semmilyen ingyenes VPN szolgáltatást, de itt’s a legközelebb esik hozzá:

Purevpn Ingyenes letöltés

 1. Lehet vásárolni egy 3 napos próbafiókot 2,5 dollárért, számlázva egyszer, az összes szolgáltatással együtt
 2. Használja a 31 napos visszatérítési politikáját fedezetként, és kérjen pénzt vissza, ha nem ad meg’tetszik a szolgáltatás vagy annak teljesítése:

Ha egyszer’E két lehetőség bármelyikét használtam, hogy itt kezdjem a szolgáltatást’Így lehet letölteni a Windows kliensüket, és tovább folytatni az asztalon lévő szolgáltatás használatával:

 1. Nyissa meg a PureVPN.com webhelyet, és görgessen le az oldaluk aljára
 2. Az alsó sávban, a Termékek kategóriában kattintson a gombra “Windows alkalmazás”
 3. Kattintson “Töltse le a VPN-t” tovább lépni
 4. Most kattintson a gombra “Töltse le a PureVPN alkalmazást” a letöltési folyamat elindításához
 5. Miután letöltötte a fájlt, kattintson rá, hogy elindítsa a telepítési folyamatot
 6. Adja meg felhasználói hitelesítő adatait (Ez csak akkor lesz elérhető, ha Ön’megvásároltam az előfizetést), majd csatlakozzon egy szerverhez, és a PureVPN elkezdi működni

Az ügyfélalkalmazás 7.0.2 verziója, és szinte az összes Windows verzióval kompatibilis a Windows XP után.

PureVPN letöltés Mac-re

A Mac alkalmazás letöltésének folyamata majdnem megegyezik a Windows alkalmazás letöltésével.

purevpn letöltés Mac-hez

Itt egy gyors viszonválasz arról, hogyan töltheti le és telepítheti 3 perc alatt:

 1. Látogasson el a PureVPN.com webhelyre, és lépjen a kezdőlap aljára
 2. A Termékek kategóriában kattintson a gombra “Mac VPN”
 3. Kattintson a következő oldalon, amelyre átirányítja “Töltse le a VPN-t” majd kattintson a gombra “Töltse le a PureVPN alkalmazást”
 4. A letöltési folyamat elindul
 5. Miután elkészült, kattintson csak a fájlra, és kövesse a képernyőn megjelenő utasításokat a telepítés megkezdéséhez
 6. Itt ne feledje, hogy az ügyfél működéséhez szükség lesz a felhasználói névre és a jelszóra (Szüksége lesz a PureVPN-re’előfizetési fiók erre a célra)

PureVPN’s A Mac alkalmazás csak a Mac OS X 10.10.0 vagy újabb verzióval kompatibilis.

PureVPN letöltése Androidra

Az Android alkalmazást valószínűleg a legegyszerűbben lehet letölteni a sok közül, ahogyan nem’még a PureVPN-t sem kell meglátogatnia’honlapján keresztüljutni vele.

Purevpn letöltése Androidra

Ha te’Ha valaha is használott Android telefont vagy eszközt, akkor tudni fogja, hogy az összes rajta használható alkalmazás könnyen letölthető a Google Play Áruházból, és a PureVPN itt nem különbözik egymástól.

Hadd olvassa el a PureVPN egyszerű letöltési és telepítési folyamatát’s Android kliens itt:

 1. Nyissa meg a Google Play Áruházot
 2. Lépjen a Keresősávba, és írja be “PureVPN”
 3. Az eredmények itt jelennek meg, de legyen óvatos, mivel a PureVPN Play Áruházában sok hamisítvány található. Keresse meg azt’által kifejlesztett “GZ Systems” mint ez’ez a hiteles
 4. Érintse meg “Telepítés” és a PureVPN által készített Android alkalmazást automatikusan letölti és telepíti a rendszerére
 5. Miután elkészült, az eszköz értesít róla, és felszólítja a megnyitására
 6. Érintse meg “Nyisd ki” és az alkalmazás elindul
 7. A továbblépéshez PureVPN-re van szüksége’fiók felhasználóneve és jelszava (erre a célra PureVPN-tervet kell vásárolnia)

PureVPN letöltés-kiválás

PureVPN-t keres’crack fájl a szolgáltatás ingyenes használatához? Soha ne csináld ezt.

Miért? Hogy’mert mert erre a célra nem áll rendelkezésre hiteles repedés.

Ha a Google-on próbálja meg megtalálni, akkor valószínűleg végül letölt egy fájlt, amely hiteles crack fájlként jelent meg, de valójában egy mézes csapda, amely akár rosszindulatú programokat, akár vírusokat terjeszt a rendszerén.

Én nem’Nem javasoljuk, hogy csak néhány dollár megtakarítása érdekében tegye veszélybe a rendszert és az értékes adatokat.

Következtetés

A PureVPN meglehetősen egyszerűen letölthető és használható nagyobb számú ügyfélalkalmazással, mint az ipar legtöbb más szolgáltatójánál.

De eltekintve attól a tátongó lyukról a szolgáltatónál’ügyfélalkalmazásainak arzenáljában, nagyon jól teljesítenek más platformokon, olyan niche platformokra elérhető kliens alkalmazásokkal, mint a Firestick és a Kodi,.

Csak vegye ezt az útmutatót útmutatóként a PureVPN egyszerű letöltéséhez, és készen áll a futtatásra, ha’néhány perc múlva úgy döntött, hogy feliratkozik a szolgáltatásra.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me