NordVPN Linux – Hogyan állítsuk be a NordVPN-t Linuxon keresztül a Network Manager segítségével

A panamai székhelyű szolgáltató népszerűsége napról napra növekszik, mivel televíziós kampányok útján mozognak minden korosztálytól és helytől függő közönséget. Ha már használta a NordVPN-t, akkor valószínűleg van egy ötlete, a VPN-t a biztonságra optimalizálták: 62 megyében több mint 5150 szervert kínálnak és erős AES-256-CBC titkosítást kínálnak sok fejlett funkcióval a földrajzilag korlátozott tartalom feloldásához és a P2P / torrentezés-. Ez az útmutató a NordVPN Linux alkalmazásra és annak teljes elemzésére összpontosít. A szolgáltató átfogó elemzéséhez olvassa el a BestVPN.co e NordVPN áttekintését!

NordVPN Linux áttekintés

Bármennyire meglepő is, amilyennek tűnik, a NordVPN Linux alkalmazás mindössze két hónappal ezelőtt, 2018 augusztusában debütált hivatalosan. Miközben az esztétikai kék felületéhez hasonlót vártunk, amelyet az összes támogatott hely térképére építettünk, sajnos a NordVPN Linux csak parancssori alkalmazás GUI nélkül (grafikus felhasználói felület). Ez azonban nem azt jelenti, hogy az alkalmazás szar, mivel a Linux-felhasználóknak hihetetlenül könnyű lesz beállítani és használni, mint a kiszolgálók manuális konfigurálása..

NordVPN Linux

Valójában a NordVPN Linux alkalmazás ugyanazokkal a fejlett funkciókkal van integrálva, amelyek a Windows és a Mac társain elérhetőek. Rendelkezésre áll a DNS szivárgás elleni védelem, amely segít abban, hogy személyazonosságát mindenkor rejtett állapotban tartsa, megkerülve az összes hálózati forgalmat egy biztonságos és titkosított VPN alagúton keresztül. Rendelkezésre áll a CyberSec protokoll, amely azonnali blokkolást nyújt a betolakodó hirdetések számára, miközben megóvja Önt a rosszindulatú online fenyegetésektől..

Ilyen körülmények között a VPN-kapcsolat nem működik vagy leáll, rendelkezésre áll egy automatikus gyilkosság-kapcsoló, amely megakadályozza a számítógépet a kapcsolat létrehozásában a titkosított VPN-alagúton kívül. Ezen felül a NordVPN elmosódott kiszolgálókat kínál, amelyek lehetővé teszik a tűzfalak és algoritmusok megkerülését olyan korlátozó rendszerű országokban, mint Kína, Egyesült Arab Emírségek, Irak, Irán, Törökország és így tovább. Ez biztosítja a maximális védelmet, bárhová is megy!

NordVPN Linux áttekintés

Valóban szüksége van egy NordVPN-re Linuxra?

VPN-előfizetés esetén rendelkeznie kell a használt eszközhöz tartozó szoftver szoftverrel. Ennek oka nem az, hogy VPN-re van szüksége a Linuxra, hanem azért, mert online adatvédelmi / névtelenséget kell szerezni. Ennek ellenére a felhasználók biztosak lehetnek abban, hogy a NordVPN lefedi a végső online biztonságot a Linux számára. A panamai székhellyel rendelkező NordVPN szintén távol van az EU és az Egyesült Államok joghatóságaitól, ahol kötelező törvények írják elő a naplógyűjtést. További okok, amelyek miatt a NordVPN for Linux használatát kérhetik:

  1. Hozzáférés a földrajzilag korlátozott tartalomhoz - A VoD-szolgáltatások, például a Netflix, a Hulu, a BBC iPlayer és az Amazon Prime földrajzi korlátozásokat vezetnek be, amelyek megakadályozzák az engedélyezett országok listáján kívüli felhasználókat a teljes tartalmi adatbázis elérésében. A NordVPN használatával a Linux eszközökön végül feloldhatja az összes földrajzilag korlátozott tartalmat, ha olyan országok szervereivel kapcsolódik, ahol elérhető a VoD szolgáltatás.
  2. Védelem a helyi internetszolgáltatókkal szemben - Filmek / TV-műsorok online nézésekor a legtöbb felhasználó úgy dönt, hogy fizet egy prémium szolgáltatást. Vannak azonban olyan kábelvágók, amelyek ingyenes szolgáltatásokra támaszkodnak a kedvenc tartalmaik streamingjére. Mivel a kalóz tartalom komoly problémákba ütközhet a DMCA-val, a VPN-k használata biztosítja, hogy az internetes tevékenységei teljesen rejtettek maradjanak a helyi internetszolgáltatókkal szemben..
  3. Biztonság a nyilvános Wi-Fi-n - Az adathalászat, a személyazonosság-lopás, a ransomware és az internetes titkosítás néhány komoly kiberbiztonsági fenyegetést jelent a kocsmákban, bárokban, éttermekben stb. Működő nyilvános Wi-Fi-hálózatokkal kapcsolatban. A számítógépes bűnözők becsapják a felhasználókat a személyes adataik feltárására. Ha csatlakozik egy VPN-hez, megzavarhatja őket, mivel személyazonossága rejtett marad, az IP-címével együtt.
  4. Vegyen részt a P2P-ben / Torrenting - Akár filmeket, TV-műsorokat, e-könyveket, mangákat, zenéket, dokumentumokat, albumokat vagy bármilyen más digitális adatot szeretne letölteni, a NordVPN torrenting kétségtelenül sok számítógép-geeks számára a legjobb választás. Ha biztonságban akarsz maradni, amikor letöltöd a torrenteket a Linux eszközödre, akkor feltétlenül használjon olyan szolgáltatást, mint a NordVPN.
  5. Bypass fojtószelep korlátozások - A nettó semlegességre vonatkozó törvények hatályon kívül helyezésével az internetszolgáltatók most már teljes hatalommal bírnak abban, hogy milyen információkhoz férhetnek hozzá a felhasználók, különféle árazási tervek alapján. Az olyan szolgáltatás igénybevételével, mint például a NordVPN, biztos lehet benne, hogy megkerüli az összes ilyen korlátozást, ami azt jelenti, hogy jobb sebességet kap az adatfolyamok közvetítéséhez, torrentingjéhez vagy online játékokban való részvételéhez..

NordVPN Linux - Hogyan állítsuk be a NordVPN-t Linuxon keresztül a Network Manager segítségével

Hogyan telepítsük a NordVPN Linuxot

A NordVPN Linuxon történő beállításához a felhasználóknak két lehetőség áll rendelkezésre: keressen egy kézi kapcsolatot, vagy töltse le a parancssori NordVPN alkalmazást (nincs GUI). Ha az előzőt választja, örömmel hallja, hogy a NordVPN részletes bemutató útmutatásokat kínál, amelyek segítenek a felhasználókat a szolgáltatásnak az OpenVPN használatával történő konfigurálásában. & IKEv2 / IPSec protokollokat. Ha utóbbit választja, akkor a folyamat meglehetősen egyszerű:

1. lépés: Töltse le a NordVPN .deb repóbeállítási csomagot az erre a linkre kattintva

2. lépés: Nyissa meg a terminált Linux platformon a NordVPN tároló telepítéséhez

3. lépés: Futtassa a következő kódot: sudo apt-get install {/path/to/}nordvpn-release_1.0.0_all.deb

4. lépés: Frissítse az apt-get csomaglistát a következő parancs futtatásával: sudo apt-get update

5. lépés: A telepítés befejezéséhez írja be: sudo apt-get install nordvpn

A NordVPN más eszközökhöz áttekintése

Mint korábban említettük, a NordVPN alkalmazás Linuxhoz nem tartalmaz GUI-t, hanem a szokásos parancssori alkalmazás-kilátást használja. Bár szeretnénk, ha azt várjuk, hogy ugyanazt a kialakítást kínálja, mint a többi készüléket. Például az Android és az iOS alkalmazások csak néhány elemmel azonosak, amelyek eltérőek lehetnek. A Windows és a Mac alkalmazások ismét rendkívül hasonlóak. A kettő között az egyetlen különbség az, hogy ki lehet választani, mely alkalmazásokat kell blokkolni a hálózati zár funkcióhoz.

Hogyan telepítsük a NordVPN Linuxot

NordVPN Linux - Hogyan állítsuk be a NordVPN-t Linuxon keresztül a Network Manager segítségével

NordVPN Linux Reddit vélemények

Időről és időről beszélünk minden blogunkban és útmutatónkban. A Reddit mint közösség megbízhatósága és hasznossága, ahol szinte mindenről információt szerezhet, a mindennapi termékektől kezdve a technológiáig, a digitális szolgáltatásokig és azon túl. Ez az oka annak, hogy remek platform a legjobb vpn reddit elfogulatlan vélemények megtalálására a Linux alkalmazásról. Az alábbiakban egy linket talál a Reddit szálhoz, ahol a felhasználók a nemrégiben bemutatott NordVPN Linux alkalmazást tárgyalják:

Jó hír az összes NordVPN felhasználó számára. A natív Linux alkalmazás nem elérhető a linuxon

NordVPN Linux - Hogyan állítsuk be a NordVPN-t Linuxon keresztül a Network Manager segítségével

A dolgok csomagolása

A NordVPN és a Tesonet közötti peres eljárás ellenére a VPN szolgáltató továbbra is hullámokkal mozog a piacon, megvédve az összes állítást és erős versenytársaként az ExpressVPN, a PureVPN, a Surfshark és a VyprVPN nevek számára. Bár természetesen nem élveztük a GUI alkalmazás hiányát, rengeteg útmutatót és útmutatót lehet beszerezni a NordVPN-től, hogy megkönnyítsük a folyamatot. A legfontosabb, hogy nagy biztonságot és névtelenséget kap online, mivel a VPN nem szenved a WebRTC, IPv6 vagy DNS szivárgásoktól..

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me